Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kilo bildirimim
22 nisan 77.5
Bugün 79

+1.5 kg
Bugün tekrar başladım arkadaşlar umarım verebilirim kalan kilolarımı
Verirsin inşallah canım hoşgeldin :))

Oooo yeeee!!!! 10 kilo olmuş tebrikler canım benimm

Güzel menü canım afiyet olsun

Çok güzel canım tebrikler
Menum
Sahur(2:00)
2has.yumurta+zeytin+kk peynir+domates+salatalik+yarim dilim tb ekmk+3bardak cay

Iftar (20:32)
1kepce patates corbasi
3kofte
Salata
1kase cacik
3hurma
5bardak su yatana kadar 10 bardak daha icersem 1.5 olur herhalde spor yok
Çok güzel canım afiyet olsun

Kızlar sizin menülere bakınca ben bayaaaaa bi abartmışım. Eşim ve ailem emzirdiğim için oruç tutma diyor. Dini olarak da tutmamın zorunluluğu yok biliyorum ama ramazanda oruç olmasamda kendimi rahatsız hissediyorum yiyemiyorum. Emzirirken oruç tutan var mı kızlar sütünüz kesildi mi?

Anam aç aç nasıl tuttun bide temizlik kötü olmuş canım ya. İftar biraz cıss li ama hicbirsey yememişsin kaç saat ne diyim bilemedim. afiyet olsun Allah kabul etsin.
Amin gülom hepimizkini kabul etsin rabbim. Evet sizin menülere bakınca baya bi fazla yemişim ama sütüm kesilir diyebde korktum yedim biraz daha dikkat ederim yarına

Verirsin inşallah canım hoşgeldin :))

Oooo yeeee!!!! 10 kilo olmuş tebrikler canım benimm

Güzel menü canım afiyet olsun

Çok güzel canım tebrikler

Çok güzel canım afiyet olsun
oldu ya nasıl oldu bende anlamadım

Canım ben tuttum emzir irken bir sorun yaşamadım tabiki biraz halsiz dusebilirsin ama sütun kesilmez. Sonra dan tutma fikri zor geliyor bana.

Gönlüm sevmez fantayi ayransan güzelsin

oldu ya nasıl oldu bende anlamadım

Canım ben tuttum emzir irken bir sorun yaşamadım tabiki biraz halsiz dusebilirsin ama sütun kesilmez. Sonra dan tutma fikri zor geliyor bana.

Aynen canım bana da borcu ödemek zor geliyor bir de ramazanda oruç tutmanın zevki başka. Ben aradığımı buldum süt kesilmiyorsa oruç forever

Aynen canım bana da borcu ödemek zor geliyor bir de ramazanda oruç tutmanın zevki başka. Ben aradığımı buldum süt kesilmiyorsa oruç forever
ben iki cocukta da emzirirkrn otuc tuttum no problem. Suyunu bol iç iftarla sahur arası hiçbişey olmaz Allah iizniyle Ramazan da tutmak bam başka

Çok güzel cnm

Çok sevindim canım senin adına. Evlendikten sonra da ayda yılda 1 yap yoksa kilolar geri geıor ne yazıkkı
Fanta hiç olmamıs cnm

Kübracım bende tuttum. 3 aylıktı hemde bebişim. Sütüm hiç kesilmedi hatta bazı günlrr bebeğim uyurken bende uyuyordum ve arttığını hissediyordum. Send bebeğin uyurken fırsat buldukça uyu biliyosun uyumak en guxel süt yapan sydir

O Ne kız yavrum ben şimdi sana dün yediklerimi sayayım kilo koruma da olan biri olarak fazla gelip sahurda bişey y medim düşün 1 kepçe domates çorbası
2 kaşık pilav 4 kaşık patlıcan oturtma 3 kaşık pancar salatası ve salata 4 kaşık falan da güllaç ben bunları koruma da yediğim halde rahatsız etti beni Ve sahur yapmadım
İçli köfte sigara böreği de nedir onlar nerden çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…