- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #150.101
İnşallah canım hep beraber.Hoşbuldum sağolun , bende diyet ve spor yapıyorum umarım herkes istediği kiloya sağlıkla kavuşur
Verirsin inşallah canım hoşgeldin :))Kilo bildirimim
22 nisan 77.5
Bugün 79
+1.5 kg
Bugün tekrar başladım arkadaşlar umarım verebilirim kalan kilolarımı
Oooo yeeee!!!! 10 kilo olmuş tebrikler canım benimmKizlar -600 77.9 Eki Görüntüle 1843164 kiloyum Heyoooo
Güzel menü canım afiyet olsunKizlar iftara misafirlikteyiz ben menumu yazip cikayim
Sahurda:02.30 bir kk peynir,3 ceviz,3 findik,6 yesil zeytin,salatalik cay.
Iftar:19.50 uc yk bulgur pilavi,bir porsiyon kadar kagit kebabi,bir kepce nohutlu dogme corbasi ve salata.
Su yatana kadar 1.5 litre olur spor yok.
Çok güzel canım tebriklerSahur
1 kk peynir
1 kase yoğurt
5 kiraz
(Başka bişey varmıydi unuttum
Iftar
1 kase yeşil mercimek çorbası
5 kaşık Kıymalı soğan kavurma
1 bardak ayran
Su 2 ye yaklaşır
Spor sabah ki 3-4 saatlik yürüyüş
Çok güzel canım afiyet olsunMenum
Sahur(2:00)
2has.yumurta+zeytin+kk peynir+domates+salatalik+yarim dilim tb ekmk+3bardak cay
Iftar (20:32)
1kepce patates corbasi
3kofte
Salata
1kase cacik
3hurma
5bardak su yatana kadar 10 bardak daha icersem 1.5 olur herhalde spor yok
Amin gülom hepimizkini kabul etsin rabbim. Evet sizin menülere bakınca baya bi fazla yemişim ama sütüm kesilir diyebde korktum yedim birazAnam aç aç nasıl tuttunbide temizlik kötü olmuş canım ya. İftar biraz cıss li ama hicbirsey yememişsin kaç saat ne diyim bilemedim. afiyet olsun Allah kabul etsin.
Burda davull caliyo kuzummm sahur zamaniiiiMiray midem gurulduyo kız acıktım ya bensende çok tatlısın bebeğim
Gönlüm sevmez fantayi ayransan güzelsinFanta içme ayran iç le le, le le, le le le, le hanim
Verirsin inşallah canım hoşgeldin :))
Oooo yeeee!!!! 10 kilo olmuş tebrikler canım benimm
Güzel menü canım afiyet olsun
Çok güzel canım tebrikler
Çok güzel canım afiyet olsun
Canım ben tuttum emzir irken bir sorun yaşamadım tabiki biraz halsiz dusebilirsin ama sütun kesilmez. Sonra dan tutma fikri zor geliyor bana.Kızlar sizin menülere bakınca ben bayaaaaa bi abartmışım. Eşim ve ailem emzirdiğim için oruç tutma diyor. Dini olarak da tutmamın zorunluluğu yok biliyorum ama ramazanda oruç olmasamda kendimi rahatsız hissediyorum yiyemiyorum. Emzirirken oruç tutan var mı kızlar sütünüz kesildi mi?
Gönlüm sevmez fantayi ayransan güzelsin
Hayırlı sahurlar afiyet olsun.Burda davull caliyo kuzummm sahur zamaniiii
Cansinnn balsın tesekkur ederimmm
Sagol güzel kuzum sanadaHayırlı sahurlar afiyet olsun.
Aynen canım bana da borcu ödemek zor geliyor bir de ramazanda oruç tutmanın zevki başka. Ben aradığımı buldum süt kesilmiyorsa oruç foreveroldu ya nasıl oldu bende anlamadım
Canım ben tuttum emzir irken bir sorun yaşamadım tabiki biraz halsiz dusebilirsin ama sütun kesilmez. Sonra dan tutma fikri zor geliyor bana.
İnşallah canım bu mübarek ayda hem manevi hem bedeni olarak kötülüklerden kurtulalım inşallah :)))100 gram ne ki kuzum cumaya tarti eksi gosterir bence
ben iki cocukta da emzirirkrn otuc tuttum no problem. Suyunu bol iç iftarla sahur arası hiçbişey olmaz Allah iizniyle Ramazan da tutmak bam başkaAynen canım bana da borcu ödemek zor geliyor bir de ramazanda oruç tutmanın zevki başka. Ben aradığımı buldum süt kesilmiyorsa oruç forever
AMIN INŞALLAH canim benimİnşallah canım bu mübarek ayda hem manevi hem bedeni olarak kötülüklerden kurtulalım inşallah :)))
Çok güzel cnmSahur 3 haşlanmış yumurta
1 bardak ayran
2 hurma domates salatalık 5 zeytin
Iftar 20.40 1 tabak köfteci ayran çorbası
2 tane yaprak sarma z.yağlı
1 hurma
5 kiraz
Şimdiye kadar 2 lt su içtim
Spor 25 yarı mekik 30 squat 50 sağa sola eğilme 25 bacak hareketi
Çok sevindim canım senin adına. Evlendikten sonra da ayda yılda 1 yap yoksa kilolar geri geıor ne yazıkkıAyyy kızlar Nasıl yoruldum anlatamam sabahtan beri koşturmaca alışveriş yaptım yemek yaptım Bi ton misafir falan ancak gittiler bende duşumu aldım uykuya dalıcam inşallah inanılmaz yoruldjm kastım bir de kendimi herşey mükemmel olsun diye çok yedim ama ne yedim onu da anlamadım sinir oldum gece bişey yemeden bununla oruç tutucam yok onun suyu boşaldı yok ona yemek koy buna yemek koy Ne attım ağzıma bilmiyorum ama tartı çok yemişsin dediğine göre karnımda felaket rahatsız oldu demekki yemişim
Bu arada ilk güllaç yapımım başarıyla tamamlandı gayet beğenildi biraz fazla yapmışım neyseki dağıttım bir kısmini abimlere Bi kısmini da nişanlıma verdim evde 8 kişiye iftar verdim gerçekten yorgunluktan ölüyorum Bi de nişanlım seviyor diye sırf paçanga böreği yaptım Kı ben pastırmadan felaket tiksinirim çok hoşuna gitti neyse ki tabi bunu ayda yılda 1 yaparım hayatımda Bi kere abim için yapmıştım Bi kere şimdi nişanlım için pastırmaya dokundum :)))
Fanta hiç olmamıs cnmMenum
Sahur
Geçıktığı için sadece yarım haslanmjs yumurta ve 1 lokma ekmek
İftar 19.49
Yarım kase mercimek c
4 parça kizarmis tavuk
Salata
2 tane patates Kızartma
1 bardak fanta
2 lt su 15 dk plates
Kizlar bugün kilomu yazmayı unutmuşum kilom sabit
Kübracım bende tuttum. 3 aylıktı hemde bebişim. Sütüm hiç kesilmedi hatta bazı günlrr bebeğim uyurken bende uyuyordum ve arttığını hissediyordum. Send bebeğin uyurken fırsat buldukça uyu biliyosun uyumak en guxel süt yapan sydirKızlar sizin menülere bakınca ben bayaaaaa bi abartmışım. Eşim ve ailem emzirdiğim için oruç tutma diyor. Dini olarak da tutmamın zorunluluğu yok biliyorum ama ramazanda oruç olmasamda kendimi rahatsız hissediyorum yiyemiyorum. Emzirirken oruç tutan var mı kızlar sütünüz kesildi mi?
Çok güzel cnm
Çok sevindim canım senin adına. Evlendikten sonra da ayda yılda 1 yap yoksa kilolar geri geıor ne yazıkkı
Fanta hiç olmamıs cnm
Bugünkü menüm nasıl oldu bilmiyorym iftarda fazla mı kaçırdım bi bakın bakalım.
Dün sahur yapmayı unutmuşum uyuya kalmışım
İftar 1 sigara böreği 1 içli köfte 4 çiğköfte 3kaşık yumurta salatası 1 küçük parça fırında tavuk 3bardak ayran
Ara 2 çatal ekmek kadayıfı
Sahur 00.30 5yk yumurta salatası yarım kk peynir 1 hurma 2ceviz 5badem
Su sayamadım o kadar çok içtim ki 2,5 geçmiştir heralde
Spor yok ama bugün temixlik yaptık yardımcımla hiç halim kalmamıştı
Kızlar +100 gr cumartesi bombastik olmuştu çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?