- Konu Sahibi Handandandan
-
- #150.121
Süpermiş burasi yeni üyeyim bayıldım sizlere Hayırlı ramazanlar :)
ev o kadar sıcaktı ki agzimi çeşmeye dayamadigima sukrediyorum.
Super tatlım afiyet olsun.
Guzel canim afiyet olsun bu patates çorbasında yogun şekilde patates oluyor bildiğim kadarıyla tavsiye etmem diyet esnasında. 5 bardak su 1 litre yapıyor tatlım. Yani 15 bardak 3 litre
Menün güzel canim afiyet olsun. 3 yumurta çok olmus bu kadar protein iyi değil bence.
Ayy ama ne güzel yaPACANGA 10 Kg VERİCİ YAPİCEM
Ciktim şükür dün gecekızartma dediğime bakma 1 kaşık z.yağıy la fırında yapıldı kaptanı Deryam.
fanta mi Cano listeye giricek sin yapma ama böyletavuklarıni yağda pişirmiyorsun dimi
Menum
Sahur
Geçıktığı için sadece yarım haslanmjs yumurta ve 1 lokma ekmek
İftar 19.49
Yarım kase mercimek c
4 parça kizarmis tavuk
Salata
2 tane patates Kızartma
1 bardak fanta
2 lt su 15 dk plates
Kizlar bugün kilomu yazmayı unutmuşum kilom sabit
Canim benim tel de fantayi fantastik yapıyor ordan anladım direkKız ben ne yazmisim ne anladın acep
Valla bende ne anlatiyosun onu çözmeye çalışıyodum ortim iyi çözmüş
Günaydın herkese ramazanda 55 kilo biri gibi yiyorum karpuzlar etli pideler pazı sarmaları ve bir sürü hurma
Biri beni durdursun
Afiey olsun canm sporu iftardan sonrami yaptinSahur 3 haşlanmış yumurta
1 bardak ayran
2 hurma domates salatalık 5 zeytin
Iftar 20.40 1 tabak köfteci ayran çorbası
2 tane yaprak sarma z.yağlı
1 hurma
5 kiraz
Şimdiye kadar 2 lt su içtim
Spor 25 yarı mekik 30 squat 50 sağa sola eğilme 25 bacak hareketi
Ohh afiyetler olsun ellerine saglik okurken ben yoruldum ne kadar yorucu gectigi belli kaptanim..nisanlin pacanga boregi yiyosa yemek secen biri degil demekki yemek secmesinde ne yerse yesin dedigim cok olmustur :))Allah agzinizin tadini hic bozmasinAyyy kızlar Nasıl yoruldum anlatamam sabahtan beri koşturmaca alışveriş yaptım yemek yaptım Bi ton misafir falan ancak gittiler bende duşumu aldım uykuya dalıcam inşallah inanılmaz yoruldjm kastım bir de kendimi herşey mükemmel olsun diye çok yedim ama ne yedim onu da anlamadım sinir oldum gece bişey yemeden bununla oruç tutucam yok onun suyu boşaldı yok ona yemek koy buna yemek koy Ne attım ağzıma bilmiyorum ama tartı çok yemişsin dediğine göre karnımda felaket rahatsız oldu demekki yemişim
Bu arada ilk güllaç yapımım başarıyla tamamlandı gayet beğenildi biraz fazla yapmışım neyseki dağıttım bir kısmini abimlere Bi kısmini da nişanlıma verdim evde 8 kişiye iftar verdim gerçekten yorgunluktan ölüyorum Bi de nişanlım seviyor diye sırf paçanga böreği yaptım Kı ben pastırmadan felaket tiksinirim çok hoşuna gitti neyse ki tabi bunu ayda yılda 1 yaparım hayatımda Bi kere abim için yapmıştım Bi kere şimdi nişanlım için pastırmaya dokundum :)))
Seni taniyabilirmiyim canm..ben kendimi tanitayim ismim Merve 28 yasindaym 3yasinda oglum var 1 aydr bu takimdayim bendeEvet canım 9 ay önce buraya katılmıştım 18 kilo verdim buranın sayesinde izindeydim döndüm umarım kurtuluruz kilolarımızdan bir an once
Afiey olsun canm sporu iftardan sonrami yaptin
Ohh afiyetler olsun ellerine saglik okurken ben yoruldum ne kadar yorucu gectigi belli kaptanim..nisanlin pacanga boregi yiyosa yemek secen biri degil demekki yemek secmesinde ne yerse yesin dedigim cok olmustur :))Allah agzinizin tadini hic bozmasin
Afiyet olsun orti fantayla kizartma olmamisMenum
Sahur
Geçıktığı için sadece yarım haslanmjs yumurta ve 1 lokma ekmek
İftar 19.49
Yarım kase mercimek c
4 parça kizarmis tavuk
Salata
2 tane patates Kızartma
1 bardak fanta
2 lt su 15 dk plates
Kizlar bugün kilomu yazmayı unutmuşum kilom sabit
Afiyet olsun canm iftarda fazla kacirmissin hep kati yemissin sigara boregi yerine corba icseydin cig koftede ac mideye iyi gelmez bide ustune tatli olmamis canooBugünkü menüm nasıl oldu bilmiyorym iftarda fazla mı kaçırdım bi bakın bakalım.
Dün sahur yapmayı unutmuşum uyuya kalmışım
İftar 1 sigara böreği 1 içli köfte 4 çiğköfte 3kaşık yumurta salatası 1 küçük parça fırında tavuk 3bardak ayran
Ara 2 çatal ekmek kadayıfı
Sahur 00.30 5yk yumurta salatası yarım kk peynir 1 hurma 2ceviz 5badem
Su sayamadım o kadar çok içtim ki 2,5 geçmiştir heralde
Spor yok ama bugün temixlik yaptık yardımcımla hiç halim kalmamıştı
Bebegin ne kadarlik cnmKızlar sizin menülere bakınca ben bayaaaaa bi abartmışım. Eşim ve ailem emzirdiğim için oruç tutma diyor. Dini olarak da tutmamın zorunluluğu yok biliyorum ama ramazanda oruç olmasamda kendimi rahatsız hissediyorum yiyemiyorum. Emzirirken oruç tutan var mı kızlar sütünüz kesildi mi?
Bende kızartmam Cano firinda yaparim sigara boregini bile. çevremde yemekleri fırında yapmamla meşhurum
Haha güzellik ya:)
Abartmadan 1 tane yiyebilirsin 10 kilo verince tabi cuma günü :) Bi de ben paçanga böreğini kızartmadım he gayet fırında yaptım :)
Hee kız fırınsa kızartma niye diyon :)) aklımı aldın
Aynen canım çabuk geçiyor.Günaydın kizlaaar Ramazanın 2. Gününe geldik günler çabuk geçiyor. Ramazan geldi geliyor du derken geldide geçiyor bile
Poni düğmene bastım durdun artık normal beslenebilirsin onları canın hiç istemiycek merak etme senGünaydın herkese ramazanda 55 kilo biri gibi yiyorum karpuzlar etli pideler pazı sarmaları ve bir sürü hurma
Biri beni durdursun
Canim benim tel de fantayi fantastik yapıyor ordan anladım direk
Oyleyse cok iyi valla benim esim yemek secmenin kitabini yazar..es secerken ilk soru yemek seciyormu olmali benceSağol Can'ım öyle valla yorucu ama tatlı bir heyecan içerisinde güzeldi..yok o yemek seçmiyor pek bende öyleyim bi kaç şey var ikimizinde ayrı ayrı yemediği mesela o kabak sevmez hiç bende pastırma ama çok yok yine de :)
Günaydın canim ne diyosun gecmis olsun sen nerdeydin bir depremzede olarak en hassas noktamdr depremKizlar herkese günaydın. Sabah 7:10 da 4.6 şiddetinde depremle sallandık Rabbim afetlerden cümlemizi korusun. İstanbulda da hissedilmis. İstanbulda da patlama olmuş bir sürü şehit Rabbim bugunlerin yüzü suyu hürmetine fırsat vermesin düşmanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?