Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haha güzellik ya:)
Abartmadan 1 tane yiyebilirsin 10 kilo verince tabi cuma günü :) Bi de ben paçanga böreğini kızartmadım he gayet fırında yaptım :)
Hee kız fırınsa kızartma niye diyon :)) aklımı aldın

Can'ım lütfen cumaya eksi olman şart
Yapma böyle fanta ne kız
Tavuklar kızartma olmaz olmaz olmaz
Patates kızartmasına Ne gerek var
Salata ye onun yerine daha bol
Yoğurt ye cildi de güzelleştirir :))

Afiey olsun canm sporu iftardan sonrami yaptin
Ohh afiyetler olsun ellerine saglik okurken ben yoruldum ne kadar yorucu gectigi belli kaptanim..nisanlin pacanga boregi yiyosa yemek secen biri degil demekki yemek secmesinde ne yerse yesin dedigim cok olmustur :))Allah agzinizin tadini hic bozmasin

Evet canım 9 ay önce buraya katılmıştım 18 kilo verdim buranın sayesinde izindeydim döndüm umarım kurtuluruz kilolarımızdan bir an once
Seni taniyabilirmiyim canm..ben kendimi tanitayim ismim Merve 28 yasindaym 3yasinda oglum var 1 aydr bu takimdayim bende

Sağol Can'ım öyle valla yorucu ama tatlı bir heyecan içerisinde güzeldi..yok o yemek seçmiyor pek bende öyleyim bi kaç şey var ikimizinde ayrı ayrı yemediği mesela o kabak sevmez hiç bende pastırma ama çok yok yine de :)

Afiyet olsun orti fantayla kizartma olmamis

Afiyet olsun canm iftarda fazla kacirmissin hep kati yemissin sigara boregi yerine corba icseydin cig koftede ac mideye iyi gelmez bide ustune tatli olmamis canoo

Bebegin ne kadarlik cnm

Bende kızartmam Cano firinda yaparim sigara boregini bile. çevremde yemekleri fırında yapmamla meşhurum 10 kg ya az kaldı gramlar la yarışıyorum.

Günaydın kizlaaar Ramazanın 2. Gününe geldik günler çabuk geçiyor. Ramazan geldi geliyor du derken geldide geçiyor bile
Aynen canım çabuk geçiyor.

Günaydın herkese ramazanda 55 kilo biri gibi yiyorum karpuzlar etli pideler pazı sarmaları ve bir sürü hurma
Biri beni durdursun
Poni düğmene bastım durdun artık normal beslenebilirsin onları canın hiç istemiycek merak etme sen

Oyleyse cok iyi valla benim esim yemek secmenin kitabini yazar..es secerken ilk soru yemek seciyormu olmali bence

Kizlar herkese günaydın. Sabah 7:10 da 4.6 şiddetinde depremle sallandık Rabbim afetlerden cümlemizi korusun. İstanbulda da hissedilmis. İstanbulda da patlama olmuş bir sürü şehit Rabbim bugunlerin yüzü suyu hürmetine fırsat vermesin düşmanlara

Günaydın canim ne diyosun gecmis olsun sen nerdeydin bir depremzede olarak en hassas noktamdr deprem bu patlamayi yapanlarida Allah kahretsin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…