Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Amin canim amin

Günaydın canim ne diyosun gecmis olsun sen nerdeydin bir depremzede olarak en hassas noktamdr deprem bu patlamayi yapanlarida Allah kahretsin ya
Bursa dayım canım sese kalktık deprem oluyor Allah im korusun ne kadar aciz ve çaresiz kalıyoruz sana da geçmiş olsun 17 agustos depreminde c.kale de öğrenciydim yalnızdim öğrenci evinde hiç unutamiyorum bende

Canim aslında miktar olarak çok değil ama içerik olarak sakıncalı bence
Günaydın herkese ramazanda 55 kilo biri gibi yiyorum karpuzlar etli pideler pazı sarmaları ve bir sürü hurma
Biri beni durdursun
takıma tekrar geldiğine göre kendini durdurursun artık cnm. Buraya az uğrayınca bile hemen etkileniyorm ben. Nolcak cnm bi lokmadan demeye başlıyorum. Sen bayagidir yoksun senin ki cok cok normal
Geçmiş olsun canım. Allah korusun. Her gün hergün şehit haberi Rabbim şu mübarek günlerde dualarımizi kabul etsin huzur gelsin artık şehit çocuklarını görmeye dayanamiyoruz. adil bir düzen adaletli vicdanlı ve huzurlu bi toplum istiyoruz. Kardeşim ayda 1 Güneydoğu ya goreve gidiyo ailecek surekli tedirginz... bir de ulke de hersey yolundaymis gibi gostermiyorlar mi sinir oluyorum... neyse Söylenecek çok şey var da burasi yeri değil.

Canim benim geçmiş olsun ya çok üzüldüm Aynen duydum haberi Allah hepsinin belasını versin bugünlerde çok insanın bedduasini almışlardır onlar Allah ıslah etsin ne diyeyim

Aynen canım benim eşim de polis ve böyle haberler duydukca çok tedirgin oluyorum Allah hepsini korusun..

Oyy anca bitti ne cok konusmussunuz sizi gidi gevezeler dun gece bi oturamadimki kicimin ustune yorgun dusmusum hemen yattim bu arada Mefkurem nerlerdesin ablam ramazan nasıl geciyo hic yazmamissin
Sağolasın Cnm iyi geçiyor sayılır biraz halsizlik başağrısı var

Rabbim fırsat vermesin hicbirsey yolunda değil elimizden de birsey gelmiyor. Allah polisimize askerimize zeval vermesin inşallah hepsinin yardımcısı olsun içinde de kardeşinin.

Canim benim geçmiş olsun ya çok üzüldüm Aynen duydum haberi Allah hepsinin belasını versin bugünlerde çok insanın bedduasini almışlardır onlar Allah ıslah etsin ne diyeyim
Bence de ne beddualar aldılar Allah yollarını kurusu birbirlerine kirdirsin onları da hicbirsey yapmaya fırsat bulamasinlar.

Aynen canım benim eşim de polis ve böyle haberler duydukca çok tedirgin oluyorum Allah hepsini korusun..
Amin.

Sağolasın Cnm iyi geçiyor sayılır biraz halsizlik başağrısı var
Oruç zorluyor bazen inşallah alisir sin mefkusum bi kaç güne benim sadece gözlerim kararıyor

tatlı telaseler tatlı yorgunluklar kaptanım ..Allah tamamına erdirsin

3 haşlanmış yumurta bence fazla 2 den yukarı çıkma derim tamam tok tutuyor ama aşırısı iyi değil
dikkate alırım canım

Bende sana hayranim yaseminim ya 1kilo nedemek MASALLAH kuzuma tebrik ediyorum supersin
sağol kuzum

herkes söylemiş tatlım tekrar etmeyelim afiyet olsun daha dikkatli gideceğinden eminim

Kızlar +100 gr cumartesi bombastik olmuştu çünkü.
cumaya toparlansin canım

Canım kayınvalidemden çıktı ama artık dikkat ederim emziriyorum sütüm kesilmesin diye abartmışım biraz sizin menüleri okuyunca farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…