- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #150.141
Amin canim aminKizlar herkese günaydın. Sabah 7:10 da 4.6 şiddetinde depremle sallandık Rabbim afetlerden cümlemizi korusun. İstanbulda da hissedilmis. İstanbulda da patlama olmuş bir sürü şehit Rabbim bugunlerin yüzü suyu hürmetine fırsat vermesin düşmanlara
Bursa dayım canım sese kalktık deprem oluyor Allah im korusun ne kadar aciz ve çaresiz kalıyoruzGünaydın canim ne diyosun gecmis olsun sen nerdeydin bir depremzede olarak en hassas noktamdr deprembu patlamayi yapanlarida Allah kahretsin ya
Allah bidaha yasatmasin canmBursa dayım canım sese kalktık deprem oluyor Allah im korusun ne kadar aciz ve çaresiz kalıyoruzsana da geçmiş olsun 17 agustos depreminde c.kale de öğrenciydim yalnızdim öğrenci evinde hiç unutamiyorum bende
Öyle öyle maşallahSağol tatlım kendini beğenmişlik gibi olmasın amaöyledir benim takımım
Sana da hayırlı ramazanlar
Canim aslında miktar olarak çok değil ama içerik olarak sakıncalı benceBugünkü menüm nasıl oldu bilmiyorym iftarda fazla mı kaçırdım bi bakın bakalım.
Dün sahur yapmayı unutmuşum uyuya kalmışım
İftar 1 sigara böreği 1 içli köfte 4 çiğköfte 3kaşık yumurta salatası 1 küçük parça fırında tavuk 3bardak ayran
Ara 2 çatal ekmek kadayıfı
Sahur 00.30 5yk yumurta salatası yarım kk peynir 1 hurma 2ceviz 5badem
Su sayamadım o kadar çok içtim ki 2,5 geçmiştir heralde
Spor yok ama bugün temixlik yaptık yardımcımla hiç halim kalmamıştı
takıma tekrar geldiğine göre kendini durdurursun artık cnm. Buraya az uğrayınca bile hemen etkileniyorm ben. Nolcak cnm bi lokmadan demeye başlıyorum. Sen bayagidir yoksun senin ki cok cok normalGünaydın herkese ramazanda 55 kilo biri gibi yiyorum karpuzlar etli pideler pazı sarmaları ve bir sürü hurma
Biri beni durdursun
Geçmiş olsun canım. Allah korusun. Her gün hergün şehit haberiKizlar herkese günaydın. Sabah 7:10 da 4.6 şiddetinde depremle sallandık Rabbim afetlerden cümlemizi korusun. İstanbulda da hissedilmis. İstanbulda da patlama olmuş bir sürü şehit Rabbim bugunlerin yüzü suyu hürmetine fırsat vermesin düşmanlara
Sağol ortimm farkındayım ama bugun daha çok dikkat edicemAfiyet olsun orti fantayla kizartma olmamis
Canim benim geçmiş olsun ya çok üzüldümKizlar herkese günaydın. Sabah 7:10 da 4.6 şiddetinde depremle sallandık Rabbim afetlerden cümlemizi korusun. İstanbulda da hissedilmis. İstanbulda da patlama olmuş bir sürü şehit Rabbim bugunlerin yüzü suyu hürmetine fırsat vermesin düşmanlara
Aynen canım benim eşim de polis ve böyle haberler duydukca çok tedirgin oluyorum Allah hepsini korusun..Canim aslında miktar olarak çok değil ama içerik olarak sakıncalı bence
takıma tekrar geldiğine göre kendini durdurursun artık cnm. Buraya az uğrayınca bile hemen etkileniyorm ben. Nolcak cnm bi lokmadan demeye başlıyorum. Sen bayagidir yoksun senin ki cok cok normal
Geçmiş olsun canım. Allah korusun. Her gün hergün şehit haberiRabbim şu mübarek günlerde dualarımizi kabul etsin huzur gelsin artık şehit çocuklarını görmeye dayanamiyoruz. adil bir düzen adaletli vicdanlı ve huzurlu bi toplum istiyoruz. Kardeşim ayda 1 Güneydoğu ya goreve gidiyo ailecek surekli tedirginz... bir de ulke de hersey yolundaymis gibi gostermiyorlar mi sinir oluyorum... neyse Söylenecek çok şey var da burasi yeri değil.
Sağolasın Cnm iyi geçiyor sayılır biraz halsizlik başağrısı varOyy anca bitti ne cok konusmussunuz sizi gidi gevezelerdun gece bi oturamadimki kicimin ustune yorgun dusmusum hemen yattim bu arada Mefkurem nerlerdesin ablam ramazan nasıl geciyo hic yazmamissin
Merhabalar kızlar cook mutluyum yaa sahurda Yoğurtlu kürü yedim dün kilim sabitti bugün 76.5 ciktimm oollleyyyy bu kürü şiddetle tavsiye ediyorum
Rabbim fırsat vermesin hicbirsey yolunda değil elimizden de birsey gelmiyor. Allah polisimize askerimize zeval vermesin inşallah hepsinin yardımcısı olsun içinde de kardeşinin.Canim aslında miktar olarak çok değil ama içerik olarak sakıncalı bence
takıma tekrar geldiğine göre kendini durdurursun artık cnm. Buraya az uğrayınca bile hemen etkileniyorm ben. Nolcak cnm bi lokmadan demeye başlıyorum. Sen bayagidir yoksun senin ki cok cok normal
Geçmiş olsun canım. Allah korusun. Her gün hergün şehit haberiRabbim şu mübarek günlerde dualarımizi kabul etsin huzur gelsin artık şehit çocuklarını görmeye dayanamiyoruz. adil bir düzen adaletli vicdanlı ve huzurlu bi toplum istiyoruz. Kardeşim ayda 1 Güneydoğu ya goreve gidiyo ailecek surekli tedirginz... bir de ulke de hersey yolundaymis gibi gostermiyorlar mi sinir oluyorum... neyse Söylenecek çok şey var da burasi yeri değil.
Bence de ne beddualar aldılar Allah yollarını kurusu birbirlerine kirdirsin onları da hicbirsey yapmaya fırsat bulamasinlar.Canim benim geçmiş olsun ya çok üzüldümAynen duydum haberi Allah hepsinin belasını versin bugünlerde çok insanın bedduasini almışlardır onlar Allah ıslah etsin ne diyeyim
Amin.Aynen canım benim eşim de polis ve böyle haberler duydukca çok tedirgin oluyorum Allah hepsini korusun..
Oruç zorluyor bazen inşallah alisir sin mefkusum bi kaç güne benim sadece gözlerim kararıyorSağolasın Cnm iyi geçiyor sayılır biraz halsizlik başağrısı var
Kurle beraber baska bise yednmi canm o kadar etkiliyse bende yapiyim yawMerhabalar kızlar cook mutluyum yaa sahurda Yoğurtlu kürü yedim dün kilim sabitti bugün 76.5 ciktimm oollleyyyy bu kürü şiddetle tavsiye ediyorum
Halsizlik bendede oluyor yatip hic bisey yapmayasim varSağolasın Cnm iyi geçiyor sayılır biraz halsizlik başağrısı var
tatlı telaseler tatlı yorgunluklar kaptanım ..Allah tamamına erdirsinAyyy kızlar Nasıl yoruldum anlatamam sabahtan beri koşturmaca alışveriş yaptım yemek yaptım Bi ton misafir falan ancak gittiler bende duşumu aldım uykuya dalıcam inşallah inanılmaz yoruldjm kastım bir de kendimi herşey mükemmel olsun diye çok yedim ama ne yedim onu da anlamadım sinir oldum gece bişey yemeden bununla oruç tutucam yok onun suyu boşaldı yok ona yemek koy buna yemek koy Ne attım ağzıma bilmiyorum ama tartı çok yemişsin dediğine göre karnımda felaket rahatsız oldu demekki yemişim
Bu arada ilk güllaç yapımım başarıyla tamamlandı gayet beğenildi biraz fazla yapmışım neyseki dağıttım bir kısmini abimlere Bi kısmini da nişanlıma verdim evde 8 kişiye iftar verdim gerçekten yorgunluktan ölüyorum Bi de nişanlım seviyor diye sırf paçanga böreği yaptım Kı ben pastırmadan felaket tiksinirim çok hoşuna gitti neyse ki tabi bunu ayda yılda 1 yaparım hayatımda Bi kere abim için yapmıştım Bi kere şimdi nişanlım için pastırmaya dokundum :)))
dikkate alırım canım3 haşlanmış yumurta bence fazla 2 den yukarı çıkma derim tamam tok tutuyor ama aşırısı iyi değil
sağol kuzumBende sana hayranim yaseminim ya 1kilo nedemek MASALLAH kuzuma tebrik ediyorum supersin
herkes söylemiş tatlım tekrar etmeyelim afiyet olsun daha dikkatli gideceğinden eminimMenum
Sahur
Geçıktığı için sadece yarım haslanmjs yumurta ve 1 lokma ekmek
İftar 19.49
Yarım kase mercimek c
4 parça kizarmis tavuk
Salata
2 tane patates Kızartma
1 bardak fanta
2 lt su 15 dk plates
Kizlar bugün kilomu yazmayı unutmuşum kilom sabit
cumaya toparlansin canımKızlar +100 gr cumartesi bombastik olmuştu çünkü.
Canım kayınvalidemden çıktı ama artık dikkat ederim emziriyorum sütüm kesilmesin diye abartmışım biraz sizin menüleri okuyunca farkettimO Ne kız yavrum ben şimdi sana dün yediklerimi sayayım kilo koruma da olan biri olarak fazla gelip sahurda bişey y medim düşün 1 kepçe domates çorbası
2 kaşık pilav 4 kaşık patlıcan oturtma 3 kaşık pancar salatası ve salata 4 kaşık falan da güllaç ben bunları koruma da yediğim halde rahatsız etti beni Ve sahur yapmadım
İçli köfte sigara böreği de nedir onlar nerden çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?