Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah kabul etsin canım
ben tuttum canım kızım cok ta yoğun emerdi ama bir sorun olmadi

Çok güzel cnm

Çok sevindim canım senin adına. Evlendikten sonra da ayda yılda 1 yap yoksa kilolar geri geıor ne yazıkkı

Fanta hiç olmamıs cnm
Sağol tatlım
evet canım sporu iftardan sonra yaptim

çok geçmiş olsun Elif Aminn

Sağolasın Cnm iyi geçiyor sayılır biraz halsizlik başağrısı var
iftara yakın benimde halsizlik oluyor canım bir kaç güne alisiriz

Kizlar selam gelemedim bugun tum gun calistim is yeri cok yogundu
Afiyet olsun canm oruc tutmadn sanrm

Ben emziriyorum cabim 8 aylik bebegim var

Evet canim o benim simdi evliyim.bir kizim var sen neler yapiodun

Bende diyorum canım bugün neden yemek çekmiyor diye :)

Amin canım geçmiş olsun

Kızlar size bisey daniscam sizce diyestisyene gideyim mi? Burda özel bi hastanne var aylığı 70 tl ve 10 gunde 1 tarti gunu yapiliyor kontrol yapiliyor sizce gerekli mi ?
Kilo verebiliyorsan gerek yok bence ama veremiyorsan tabi ki gitmeli beni m yaşadığım ilçede diyetisyen yok ile de 1 saat 15 dk uzağız bir ay sonra il merkezine tayin isteyeceğiz eğer çıkarsa ilk işlerimden biri düzenli gidecegim bir diyetisyen bulmak

Canım kayınvalidemden çıktı ama artık dikkat ederim emziriyorum sütüm kesilmesin diye abartmışım biraz sizin menüleri okuyunca farkettim

Kesinlikle Can'ım olmamış iftar diye menüler değişmemeli içli köfte süt yapar diye bişey mi var normal köfte yersin çorbanı içersin salatanı yersin yanında Bi sebze yemeği yersin en kötü ama börekler vs süt yapar diye bişey yok sen sağlıklı beslen ki sütün de sağlıklı olsun bir kere yazık o çocuğa da asıl senin sağlıklı beslenmen lazım

Kızlar size bisey daniscam sizce diyestisyene gideyim mi? Burda özel bi hastanne var aylığı 70 tl ve 10 gunde 1 tarti gunu yapiliyor kontrol yapiliyor sizce gerekli mi ?

Can'ım bence kilo vermen ve iraden çok güzel ihtiyacın olduğunda gidersin belki şimdi gereği olduğunu düşünmüyorum senin için yine de sen bilirsin ben yıllar önce bir kere gitmiştim 1 ay gittim bıraktım saçma geldi bana kattığı bişey yok olmadı ayrıca ben bir menüye göre beslenemem mesela sıkıcı geliyor bana her hafta doktora git falan :)))

Canim bence gerek yok bende gttim inan bana +biseyi olmadi sen zaten suan gayet iyi gidiyosun sana liste yazip vercek ona bile gerek oldugunu sanmıyorum hayatim

Benim esimde polis, biz de diyarbakir sinirindayiz hamdolsun burda bir sorun yok ama artik Turkiye de guvenli hicbir yer yok malesef hep tedirginiz
Rabbim yardımcınız olsun aman sorun olmasın canım benim.

Bende ramazandan sonra kas ve su kaybı yaşamamak adına gidicem kontrol amacli.

Bende diyorum canım bugün neden yemek çekmiyor diye :)
Düğmeden düğme den sakin açma o düğmeyi sopayla kovalarım

Evet bende bir listeye göre beslenemem mantigima aykiri ama kas Su yag oranı için düşünüyorum.

Allah bagislasin oğlunu benimde 1 yaşında kızım var,27 yaşındayim öğretmenim. Hep kiloluydum ergenliktn sonra sen nasıl kilo aldın?
Seninde kizini Allah bagislasin canim bende ogretmenlik okuyorum daha olamadm bende ergenlikte zayiftim en son 60a ciktm o zamanda evlendim 23 yasindayken sonra hamile kaldim 85e kadar ciktm dogumdan sonra verdim aslinda ama son zamanlarda oturmalar gunler derken tekrar 80 oldum hic dikkat etmezdim hapur hupur yerdm ne gerek varsa ac gozlulukmudur nedir bilemedm bu arada ismin neydi

Cok tesekkur ederim kuzum aslinda haklisin bian aklima bi fikir geldi

O gitti Can'ım S sonumud da bin defa söylememe rağmen yok artık böyle giderse olmicak zaten diskalifiye olucak
Aa oylemi kaptanim bende bugun eski sayfalari dolastim ilk basladigimda cok kalabaliktk bakim dedim kimler kalmishandcute vardi tugba odami gtti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…