- 24 Eylül 2011
- 1.366
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #150.161
Allah kabul etsin canımBugünkü menüm nasıl oldu bilmiyorym iftarda fazla mı kaçırdım bi bakın bakalım.
Dün sahur yapmayı unutmuşum uyuya kalmışım
İftar 1 sigara böreği 1 içli köfte 4 çiğköfte 3kaşık yumurta salatası 1 küçük parça fırında tavuk 3bardak ayran
Ara 2 çatal ekmek kadayıfı
Sahur 00.30 5yk yumurta salatası yarım kk peynir 1 hurma 2ceviz 5badem
Su sayamadım o kadar çok içtim ki 2,5 geçmiştir heralde
Spor yok ama bugün temixlik yaptık yardımcımla hiç halim kalmamıştı
ben tuttum canım kızım cok ta yoğun emerdi ama bir sorun olmadiKızlar sizin menülere bakınca ben bayaaaaa bi abartmışım. Eşim ve ailem emzirdiğim için oruç tutma diyor. Dini olarak da tutmamın zorunluluğu yok biliyorum ama ramazanda oruç olmasamda kendimi rahatsız hissediyorum yiyemiyorum. Emzirirken oruç tutan var mı kızlar sütünüz kesildi mi?
Sağol tatlımÇok güzel cnm
Çok sevindim canım senin adına. Evlendikten sonra da ayda yılda 1 yap yoksa kilolar geri geıor ne yazıkkı
Fanta hiç olmamıs cnm
evet canım sporu iftardan sonra yaptimAfiey olsun canm sporu iftardan sonrami yaptin
Ohh afiyetler olsun ellerine saglik okurken ben yoruldum ne kadar yorucu gectigi belli kaptanim..nisanlin pacanga boregi yiyosa yemek secen biri degil demekki yemek secmesinde ne yerse yesin dedigim cok olmustur :))Allah agzinizin tadini hic bozmasin
çok geçmiş olsun Elif AminnKizlar herkese günaydın. Sabah 7:10 da 4.6 şiddetinde depremle sallandık Rabbim afetlerden cümlemizi korusun. İstanbulda da hissedilmis. İstanbulda da patlama olmuş bir sürü şehit Rabbim bugunlerin yüzü suyu hürmetine fırsat vermesin düşmanlara
iftara yakın benimde halsizlik oluyor canım bir kaç güne alisirizSağolasın Cnm iyi geçiyor sayılır biraz halsizlik başağrısı var
Afiyet olsun canm oruc tutmadn sanrm
Ohhh ortam Süpersin sen yaaaa
Afiyet olsun miraycimm menu çık güzel
Afiyet olsun canım :)) burcucum ya bişey sorucam 13. Takimdaydin sende değil mi kaptan yardimcisiydin adını görünce direk aklıma geldi. Tabi o zaman nişanlıydin
Aa daha cok kucukmus Allah bagislasin bebisiniKizlar selam gelemedim bugun tum gun calistim is yeri cok yogundu
Ben emziriyorum cabim 8 aylik bebegim var
Evet canim o benim simdi evliyim.bir kizim var sen neler yapiodun
Benim esimde polis, biz de diyarbakir sinirindayiz hamdolsun burda bir sorun yok ama artik Turkiye de guvenli hicbir yer yok malesef hep tedirginizAynen canım benim eşim de polis ve böyle haberler duydukca çok tedirgin oluyorum Allah hepsini korusun..
Benimde babam polis ALLAHIM tum polislerimizi askerlerimizi korusun INŞALLAH kuzumBenim esimde polis, biz de diyarbakir sinirindayiz hamdolsun burda bir sorun yok ama artik Turkiye de guvenli hicbir yer yok malesef hep tedirginiz
Allah bagislasin oğlunu benimde 1 yaşında kızım var,27 yaşındayim öğretmenim. Hep kiloluydum ergenliktn sonra sen nasıl kilo aldın?Seni taniyabilirmiyim canm..ben kendimi tanitayim ismim Merve 28 yasindaym 3yasinda oglum var 1 aydr bu takimdayim bende
Bende diyorum canım bugün neden yemek çekmiyor diye :)Bende kızartmam Cano firinda yaparim sigara boregini bile. çevremde yemekleri fırında yapmamla meşhurum10 kg ya az kaldı gramlar la yarışıyorum.
Aynen canım çabuk geçiyor.
Poni düğmene bastım durdun artık normal beslenebilirsin onları canın hiç istemiycek merak etme sen
Amin canım geçmiş olsunKizlar herkese günaydın. Sabah 7:10 da 4.6 şiddetinde depremle sallandık Rabbim afetlerden cümlemizi korusun. İstanbulda da hissedilmis. İstanbulda da patlama olmuş bir sürü şehit Rabbim bugunlerin yüzü suyu hürmetine fırsat vermesin düşmanlara
Kilo verebiliyorsan gerek yok bence ama veremiyorsan tabi ki gitmeli beni m yaşadığım ilçede diyetisyen yok ile de 1 saat 15 dk uzağız bir ay sonra il merkezine tayin isteyeceğiz eğer çıkarsa ilk işlerimden biri düzenli gidecegim bir diyetisyen bulmakKızlar size bisey daniscam sizce diyestisyene gideyim mi? Burda özel bi hastanne var aylığı 70 tl ve 10 gunde 1 tarti gunu yapiliyor kontrol yapiliyor sizce gerekli mi ?
Canım kayınvalidemden çıktı ama artık dikkat ederim emziriyorum sütüm kesilmesin diye abartmışım biraz sizin menüleri okuyunca farkettim
Kızlar size bisey daniscam sizce diyestisyene gideyim mi? Burda özel bi hastanne var aylığı 70 tl ve 10 gunde 1 tarti gunu yapiliyor kontrol yapiliyor sizce gerekli mi ?
Canim bence gerek yok bende gttim inan bana +biseyi olmadi sen zaten suan gayet iyi gidiyosun sana liste yazip vercek ona bile gerek oldugunu sanmıyorum hayatimKızlar size bisey daniscam sizce diyestisyene gideyim mi? Burda özel bi hastanne var aylığı 70 tl ve 10 gunde 1 tarti gunu yapiliyor kontrol yapiliyor sizce gerekli mi ?
Rabbim yardımcınız olsun aman sorun olmasın canım benim.Benim esimde polis, biz de diyarbakir sinirindayiz hamdolsun burda bir sorun yok ama artik Turkiye de guvenli hicbir yer yok malesef hep tedirginiz
Bende ramazandan sonra kas ve su kaybı yaşamamak adına gidicem kontrol amacli.Kızlar size bisey daniscam sizce diyestisyene gideyim mi? Burda özel bi hastanne var aylığı 70 tl ve 10 gunde 1 tarti gunu yapiliyor kontrol yapiliyor sizce gerekli mi ?
Düğmeden düğme den sakin açma o düğmeyi sopayla kovalarımBende diyorum canım bugün neden yemek çekmiyor diye :)
Evet bende bir listeye göre beslenemem mantigima aykiri ama kas Su yag oranı için düşünüyorum.Kesinlikle Can'ım olmamış iftar diye menüler değişmemeli içli köfte süt yapar diye bişey mi var normal köfte yersin çorbanı içersin salatanı yersin yanında Bi sebze yemeği yersin en kötü ama börekler vs süt yapar diye bişey yok sen sağlıklı beslen ki sütün de sağlıklı olsun bir kere yazık o çocuğa da asıl senin sağlıklı beslenmen lazım
Can'ım bence kilo vermen ve iraden çok güzel ihtiyacın olduğunda gidersin belki şimdi gereği olduğunu düşünmüyorum senin için yine de sen bilirsin ben yıllar önce bir kere gitmiştim 1 ay gittim bıraktım saçma geldi bana kattığı bişey yok olmadı ayrıca ben bir menüye göre beslenemem mesela sıkıcı geliyor bana her hafta doktora git falan :)))
Amin tatlimBenimde babam polis ALLAHIM tum polislerimizi askerlerimizi korusun INŞALLAH kuzum
Seninde kizini Allah bagislasin canim bende ogretmenlik okuyorum daha olamadmAllah bagislasin oğlunu benimde 1 yaşında kızım var,27 yaşındayim öğretmenim. Hep kiloluydum ergenliktn sonra sen nasıl kilo aldın?
Amin canimRabbim yardımcınız olsun aman sorun olmasın canım benim.
Bende ramazandan sonra kas ve su kaybı yaşamamak adına gidicem kontrol amacli.
Düğmeden düğme den sakin açma o düğmeyi sopayla kovalarım
Cok tesekkur ederim kuzum aslinda haklisin bian aklima bi fikir geldiKesinlikle Can'ım olmamış iftar diye menüler değişmemeli içli köfte süt yapar diye bişey mi var normal köfte yersin çorbanı içersin salatanı yersin yanında Bi sebze yemeği yersin en kötü ama börekler vs süt yapar diye bişey yok sen sağlıklı beslen ki sütün de sağlıklı olsun bir kere yazık o çocuğa da asıl senin sağlıklı beslenmen lazım
Can'ım bence kilo vermen ve iraden çok güzel ihtiyacın olduğunda gidersin belki şimdi gereği olduğunu düşünmüyorum senin için yine de sen bilirsin ben yıllar önce bir kere gitmiştim 1 ay gittim bıraktım saçma geldi bana kattığı bişey yok olmadı ayrıca ben bir menüye göre beslenemem mesela sıkıcı geliyor bana her hafta doktora git falan :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?