- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #150.181
Kuzum aslında bian size danismak istedim aslinda duzenimi bozmamak en iyisi diyestyene stres yapablrmym haklisin kuzumCanim bence gerek yok bende gttim inan bana +biseyi olmadi sen zaten suan gayet iyi gidiyosun sana liste yazip vercek ona bile gerek oldugunu sanmıyorum hayatim
Rabbim yardımcınız olsun aman sorun olmasın canım benim.
Bende ramazandan sonra kas ve su kaybı yaşamamak adına gidicem kontrol amacli.
Düğmeden düğme den sakin açma o düğmeyi sopayla kovalarım
Bence gitme sen zaten cok super gidiyosun ortiiKuzum aslında bian size danismak istedim aslinda duzenimi bozmamak en iyisi diyestyene stres yapablrmym haklisin kuzum
Kuzum ramazan icin degilde 5 6 ay diye düşünmüştüm sizin fkrlerinizi almak istemistim kas yag orani durumu saglik acisidan önemli kuzum
Benim hazir butun menu suan yatiyorum bizim buralarda serinledi ustume hirka giydim o kadar usudum yaneIftarlar hazir mi canlar daha var zamannnn burda hava oyle serinlediki cok sukur sicak degil havalar ALLAHIM sabrini veriyorr
Sagol ortim kuzum bende bugun yazicam yarismayi unutmusum kuzu yaBence gitme sen zaten cok super gidiyosun ortiikiz miray bu arada spor yarismasi ne oldu sen katildinmi ben bugun baktimda bizim takimdan birtek yasemini gordum zamannn35 gozumden kacmadi ne guzel sporlar yapiyosun fistik
Ya susamayalim diye havalar serin bin şükür kuzumBenim hazir butun menu suan yatiyorum bizim buralarda serinledi ustume hirka giydim o kadar usudum yane
Vuuu sen bu cuma salliycan takimi desene ortimBuarada kizlar bugunde tartildimmm _700 olmusum yaaa cok mutlu oldum
Hafta sonu kabızlık sorunum vardı çözdum canlar bi tane hurmayi xekirdeigni cikarip suya attim sahura kadar bekletim sahurda suyunu ictim hurmayi yedim bana iyi geldi denemek isterseniz canlar ise yariyor
INŞALLAH cuma hepimiz sallariz takimiVuuu sen bu cuma salliycan takimi desene ortimbende tartildim ama dunkuyle ayni..kabizlik sorunum yok cok sukur olursa aklimda olsun sagol tatlim
Domates corbasi taze fasulye yaptm canim birde patates hasladim patates salatasi yapcam cok canim cekti az yicem ama sozYa susamayalim diye havalar serin bin şükür kuzum
Neler yaptın ortim
Sen neler yaptin canimBende iftarimi hazirladim
Afiyet bal seker olsun canim hayirli iftarlarDomates corbasi taze fasulye yaptm canim birde patates hasladim patates salatasi yapcam cok canim cekti az yicem ama soz
Ben ramazanda katilamiycam yazdm artk ramazandan sonra nasipse tekrar yaparlarsa o zaman katilcam sekerSagol ortim kuzum bende bugun yazicam yarismayi unutmusum kuzu ya
Bende sebzeli tavuk sote yaptimSen neler yaptin canim
Spor yapcan mi kuzum sen ne dusunyosun ramazandaBen ramazanda katilamiycam yazdm artk ramazandan sonra nasipse tekrar yaparlarsa o zaman katilcam seker
Ohh afiyet olsun canim bende esime pilav yaptm bende yemiyorum hic zaten benim oglan pilav delisi kimselere birakmiyoBende sebzeli tavuk sote yaptim
Esime pilav yaptim ben asla yemem
Bide domates çorbası bol salata oh mis
Ben yapmiycam canim benim tansiyon sorunum var duser diye korkuyom sonra acillik oluyorum..ramazandan sonra yapicam suan bile ellerim titriyo mesela acliga hic gelemiyorumSpor yapcan mi kuzum sen ne dusunyosun ramazanda
Kuzum kiyamam ama yeme istersenBenim tatli krizim tuttu internette revani tarifine bakarken buldm kendimi..esimde tatli getircekms az yesem mi aceba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?