Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim bence gerek yok bende gttim inan bana +biseyi olmadi sen zaten suan gayet iyi gidiyosun sana liste yazip vercek ona bile gerek oldugunu sanmıyorum hayatim
Kuzum aslında bian size danismak istedim aslinda duzenimi bozmamak en iyisi diyestyene stres yapablrmym haklisin kuzum
Rabbim yardımcınız olsun aman sorun olmasın canım benim.

Bende ramazandan sonra kas ve su kaybı yaşamamak adına gidicem kontrol amacli.

Düğmeden düğme den sakin açma o düğmeyi sopayla kovalarım

Kuzum ramazan icin degilde 5 6 ay diye düşünmüştüm sizin fkrlerinizi almak istemistim kas yag orani durumu saglik acisidan önemli kuzum

Bence gitme sen zaten cok super gidiyosun ortii kiz miray bu arada spor yarismasi ne oldu sen katildinmi ben bugun baktimda bizim takimdan birtek yasemini gordum zamannn35 gozumden kacmadi ne guzel sporlar yapiyosun fistik

Buarada kizlar bugunde tartildimmm _700 olmusum yaaa cok mutlu oldum

Hafta sonu kabızlık sorunum vardı çözdum canlar bi tane hurmayi çekirdeğini cikarip suya attim sahura kadar bekletim sahurda suyunu ictim hurmayi yedim bana iyi geldi denemek isterseniz canlar ise yariyor

Vuuu sen bu cuma salliycan takimi desene ortim bende tartildim ama dunkuyle ayni..kabizlik sorunum yok cok sukur olursa aklimda olsun sagol tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…