- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #150.201
Bende suan aclik hisettim canimBen yapmiycam canim benim tansiyon sorunum var duser diye korkuyom sonra acillik oluyorum..ramazandan sonra yapicam suan bile ellerim titriyo mesela acliga hic gelemiyorum
Oyy bebişin yesin büyüsünOhh afiyet olsun canim bende esime pilav yaptm bende yemiyorum hic zaten benim oglan pilav delisi kimselere birakmiyo
Sen yapabiliyomusun canm sporBende suan aclik hisettim canim
Cok gecmis olsun canim tabi kendine dikkat et en önemlisi saglik
Yemiyim dimiKuzum kiyamam ama yeme istersen
Yapiyorum kuzum dun leslie yaptim bugunde bisiklet çevircem evde ben spor yapmayinca guzel kilo veremiyorum kuuzum 11de yapiyorumSen yapabiliyomusun canm spor
Gider Ah kuzum ne yazikkiYemiyim dimisonra 1 haftalik emeklerim bosa gider dimi zalimsin hayat
Canim sadece Yoğurtlu kur ve tabi sporKurle beraber baska bise yednmi canm o kadar etkiliyse bende yapiyim yaw
Ohh ne guzel sen o zaman yarismya katil tatlim benceYapiyorum kuzum dun leslie yaptim bugunde bisiklet çevircem evde ben spor yapmayinca guzel kilo veremiyorum kuuzum 11de yapiyorum
Orti saat 10 gibide yiyebrliz ara öğün olarak guzel olur 2.ci olarakCanim sadece Yoğurtlu kur ve tabi spor3 kaşık yoğurda 1 er c kaşığı zerdecl zencefil tar in yemeklerden yarım saat önce haftada 3 gün 3 öğün. Oruçlu oldugumz için ben sadece sahurda yiyorum ve hergün
Katılcam kuzum ama metre alamadım alsam super olur çarşıya inemedimkiOhh ne guzel sen o zaman yarismya katil tatlim bence
Anladim canim o kadarcik seyle nasil dayaniyosun hayatim ben duser bayilirim herhaldeCanim sadece Yoğurtlu kur ve tabi spor3 kaşık yoğurda 1 er c kaşığı zerdecl zencefil tar in yemeklerden yarım saat önce haftada 3 gün 3 öğün. Oruçlu oldugumz için ben sadece sahurda yiyorum ve hergün
Ayy cnm Allah bağışlasin inş :) benim de o zamanlar bebis falan yoktu istanbul daydım eşimin Bingöl e tayini çıktı buraya geldik bir oğlum oldu 1 yasin da :))Kizlar selam gelemedim bugun tum gun calistim is yeri cok yogundu
Ben emziriyorum cabim 8 aylik bebegim var
Evet canim o benim simdi evliyim.bir kizim var sen neler yapiodun
Aynen ortim zekiceOrti saat 10 gibide yiyebrliz ara öğün olarak guzel olur 2.ci olarak
Ortim onu yarım şaat önce yiyorum sonra yiyorum sahur uAnladim canim o kadarcik seyle nasil dayaniyosun hayatim ben duser bayilirim herhalde
Ortim onu yarım şaat önce yiyorum sonra yiyorum sahur u
Ben biraz mayistim kuzumKızlar durumlar nasıl var mı acikan ben çok şükür hiç bişey hissetmiyorum
Kaç dk var ki sizin orada cnm burda yarım saat kaldı :)Ben biraz mayistim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?