Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gÜNAYDIN KIZLARR
NASILSINIZ...
Ben bugün moralsizim biraz..
Dün nöbet iznindeydim gelemedim anneme gittim dinlendim..
Tartılmadım henüz o poliklinik kalabalıktır şimdi öğleye dogru tartılır yazarım kilomu..
kilo verdimmi bilmiyorum ama kendimde biraz hafiflik hissediyorum

kullanıyorum canım..ekleyebilirsin tabii..

bizim kaptanımız bugün geç gelecek amaaa...:26:

kızlar utanarak kilomu yazayım 99 1 dim şimdi 98 9 oldum
olsun bacım ...hiçç canını sıkma...durmak yok yola devam...
inşallah vermiştirsin canım..

YAAA tam 67,8 kilom ((
yaa bu kilolar yapıştı bana gitmiyo kesin karar verdim!!!
de sabah annemde 4 bardak çay içtim kahvaltı yaptım acaba etkisi olmuşmudur bide hasta olacağım bugünlerde..

YAAA tam 67,8 kilom ((
de sabah annemde 4 bardak çay içtim kahvaltı yaptım acaba etkisi olmuşmudur bide hasta olacağım bugünlerde..

Eeehh beeee cnmm tabıde etkıler.Sabah kalkar kalkmaz wcye gıdıyorsun.İşini görüp Tartıya öle cıkıyorsun en dogrusu bu .Sen yemıssın yemeklerı ıcmıssın cayları ole tartılmıssın.Benım tok karna tartıldıgımla ac karna sabah tartıldıgımın arasında hemen hemen 1 kılo oynuyo.Hadı benım mıde ıskembe gıbı ama sendede kesın 500 600 gr fark eder.Yanı sen 1 kılo vermıssındır.Dedıgım gıbı yarın sabah bı tartık bak.Göreceksın...

YAAA tam 67,8 kilom ((

canım her hafta aynı sate aç karnına tuvalete çıktıktan sonra gerekirse çıplak yada hafıf kıyafetler vARken tartıl
sabah yedıklaerının etkısı olabılır

eşim şehirdışında diye dün annemde kaldım.. sabah uyandım anneme dedim kahvaltı yapmıycam ama baktım annem güzel bir kahvaltı hazırlamış gelde yeme :)))
4-5 bardak çay içtim..
tuvalet olayııı nerdeee keşke hrgün olsa(( dün yatarken yeşil çay + 5 i biyerde çay + kekik karıştırıp bir çay yaptım içtim belki sabah olur diye ama olmadııııı :)))
ama kendimde hafiflik hissediyorum gerçekten.. yarın yine tartılırım olmazsa ..

Ben her cuma diyet polikliniğinde tartılıyorum haliyle üzerinde şuan kumaş pantolonum triko kazak hafif şeyler var aslında telefonumu bile bıraktım ağırlık yapmasın diye :) ama tuvalet olayı ne bugün nede dün sıfırr!! :85:

kaptanım 61.6 çıktım bu hafta kaçamklardan dolayı kılo almıştım onları vermekten başka kılo veremedım tabı bıde tuvalet sorunu

günaydıınn kızlarr nasıl keyiflerr üzülmeyin bende o kadar yürüdüm 600 gr. verdim ama en doğrusu bu hızlı verilen hızlı alınır buna şükür diyorumm:81:

arkadaşım bu çay ne çayı merak ettim
canım bim de satılan bir çay..adı grenwood form çayı..içtikten iki gün sonra etki etti..artık çaydanmı yoksa vücudumun bana cuma torpilimi anlamadım ama..

YAAA tam 67,8 kilom ((
canım mümkünse açken ve cıscıbıldak tartıl...ben üzerimde iç çamaşırlarım varken tartılıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…