Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Iftarlar hazir mi canlar daha var zamannnn burda hava oyle serinlediki cok sukur sicak degil havalar ALLAHIM sabrini veriyorr
burası da bugün iyi çok sıcak değil yemekler salatalar hersey hazır; )

aferin bebek düne göre mi -700 cumaya göre mi. Bende deniyim hurmayı bi onu denemediydim zaten

Domates corbasi taze fasulye yaptm canim birde patates hasladim patates salatasi yapcam cok canim cekti az yicem ama soz
domates çorbası günü oldu bugun bende yaptım afiyet olsun tatlım. Ama o patates tartı da patlar haberin olsun. Azıcık ye tmm mi.

Bende sebzeli tavuk sote yaptim

Esime pilav yaptim ben asla yemem

Bendeee domates çorbası yaptim bol salata oh mis
Afiyet olsun Canımmm

Benim tatli krizim tuttu internette revani tarifine bakarken buldm kendimi..esimde tatli getircekms az yesem mi aceba ya
Bak ya ne tatlısı kız yeme sakin bide patates salatası ohhh sonra da tartı bize küsü yor bebeğim :))) yeme o tatliyi kabus olur rüyana girerim tatlı krizini tatlı kabusana çeviririm ona göre

Katılcam kuzum ama metre alamadım alsam super olur çarşıya inemedimki
metre mi o ne işe yarıyor kine

Kızlar size bisey daniscam sizce diyestisyene gideyim mi? Burda özel bi hastanne var aylığı 70 tl ve 10 gunde 1 tarti gunu yapiliyor kontrol yapiliyor sizce gerekli mi ?

Evet bende bir listeye göre beslenemem mantigima aykiri ama kas Su yag oranı için düşünüyorum.
miraycim ben de sırf yag Kas oranını öğrenmek için gittim. Elif in dediği gibi listeye bakmıyorum ama ayda bir kontrol olmuş oluyor. Hem hangi bölgede ne kadar yağ var sonra ödemin var mı karaciğer Yağlanması var mı onları da görmüş olursun. Yoksa kattığı birsey yok

Iftarlar hazir mi canlar daha var zamannnn burda hava oyle serinlediki cok sukur sicak degil havalar ALLAHIM sabrini veriyorr
Evet cnm hazır tabiki hatta ezan okunmak uzere

Bana Poni diyebilirsin huni der gibi oluyor ama olsun

Menüm
Sahur
Avuç büyüklüğünde etli pide
1 kk peynir
1 tk bal
Domates salatalık

İftar
2 taze hurma
1 yk pirinç pilavı
3 yk haşlanmış tavuk
2 pazı sarması
3 dilim karpuz
Yarım kase cacık
Domates,yesil biber

Su1 lt
Spor 1 saat yürüyüş

Düne göre toparladığımı düşünüyorum ama yinede fazla oldu

Patates salatsindan azck yedim ama tatlidan yemedim yemekten sonra tatli istegim durdu durmasaydida bu mesaji okuyunca durcakti muhtemelen

Kiz pideyi yedikten sonra uyuyabildnmi benim mide kaldrmaz iftarinda sarma varms ne guzel pilava gerek yoktu..birde gecen tvde bi uzman karpuzu yemekten en az yarim saat sonra yiyin dedi bilgn olsun tatlim

Dün _200du kuzum simdi_700 sagol balim benimmm tesekkur ederim

Kuzum metreyle kendimi olcucem

Aynen kuzum o konuda saglik açısından nerden vermisiz sorunumuz ne bilebiliyoruz gerçi hersey kendimizde bitiyor

Sahur (02.00)
Peynirli domatesli omlet(1 yumurtadan)
2 zeytin, 2 aci biber, 1 salatalık
1 bardak ayran
1 dilim tahil ekmek

Iftar (20.17)
1 kase domates çorbası
Sebzeli tavuk sote (5 yemek kaşığı)
1 kase Karışık salata
1 dilim t ekmek
1 bardak ayran

Spor
30 dk bisiklet

Su 3 litreyi bulur

Menüm şöyle
Sahur saat 2:50
1 dilim tam buğday
1 yumurta
1 kk peynir
Yarım domates salatalık biber

İftar 20:38
1 hurma
1.5 kepçe domates çorbası
6 kaşık pirinçsiz z.yağlı pirasa
8 kaşık yoğurtlu semizotu
4 kaşık yeşillik

Ara 1 saat sonra
10 kiraz
1 ceviz

Su şimdilik 1 litre oldu
Spor dün gece yarım saat yürüdüm bugün de yarım saat yuruycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…