- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #150.221
Tatlim onun yerine hurma yesen bence tatli krizini bastirir,ben oyle yapiyorum ise yariyor.Benim tatli krizim tuttu internette revani tarifine bakarken buldm kendimi..esimde tatli getircekms az yesem mi aceba ya
burası da bugün iyi çok sıcak değil yemekler salatalar hersey hazır; )Iftarlar hazir mi canlar daha var zamannnn burda hava oyle serinlediki cok sukur sicak degil havalar ALLAHIM sabrini veriyorr
aferin bebek düne göre mi -700 cumaya göre mi. Bende deniyim hurmayı bi onu denemediydim zatenBuarada kizlar bugunde tartildimmm _700 olmusum yaaa cok mutlu oldum
Hafta sonu kabızlık sorunum vardı çözdum canlar bi tane hurmayi çekirdeğini cikarip suya attim sahura kadar bekletim sahurda suyunu ictim hurmayi yedim bana iyi geldi denemek isterseniz canlar ise yariyor
domates çorbası günü oldu bugun bende yaptımDomates corbasi taze fasulye yaptm canim birde patates hasladim patates salatasi yapcam cok canim cekti az yicem ama soz
Afiyet olsun CanımmmBende sebzeli tavuk sote yaptim
Esime pilav yaptim ben asla yemem
Bendeee domates çorbası yaptim bol salata oh mis
Bak ya ne tatlısı kız yeme sakin bide patates salatası ohhh sonra da tartı bize küsü yor bebeğim :))) yeme o tatliyi kabus olur rüyana girerimBenim tatli krizim tuttu internette revani tarifine bakarken buldm kendimi..esimde tatli getircekms az yesem mi aceba ya
metre mi o ne işe yarıyor kineKatılcam kuzum ama metre alamadım alsam super olur çarşıya inemedimki
Kızlar size bisey daniscam sizce diyestisyene gideyim mi? Burda özel bi hastanne var aylığı 70 tl ve 10 gunde 1 tarti gunu yapiliyor kontrol yapiliyor sizce gerekli mi ?
miraycim ben de sırf yag Kas oranını öğrenmek için gittim. Elif in dediği gibi listeye bakmıyorum ama ayda bir kontrol olmuş oluyor. Hem hangi bölgede ne kadar yağ var sonra ödemin var mı karaciğer Yağlanması var mı onları da görmüş olursun. Yoksa kattığı birsey yokEvet bende bir listeye göre beslenemem mantigima aykiri ama kas Su yag oranı için düşünüyorum.
Evet cnm hazır tabiki hatta ezan okunmak uzereIftarlar hazir mi canlar daha var zamannnn burda hava oyle serinlediki cok sukur sicak degil havalar ALLAHIM sabrini veriyorr
Bana Poni diyebilirsin huni der gibi oluyor ama olsunSeninde kizini Allah bagislasin canim bende ogretmenlik okuyorum daha olamadmbende ergenlikte zayiftim en son 60a ciktm o zamanda evlendim 23 yasindayken sonra hamile kaldim 85e kadar ciktm dogumdan sonra verdim aslinda ama son zamanlarda oturmalar gunler derken tekrar 80 oldum hic dikkat etmezdim hapur hupur yerdm ne gerek varsa ac gozlulukmudur nedir bilemedm bu arada ismin neydi
Patates salatsindan azck yedim ama tatlidan yemedim yemekten sonra tatli istegim durdu durmasaydida bu mesaji okuyunca durcakti muhtemelenburası da bugün iyi çok sıcak değil yemekler salatalar hersey hazır; )
aferin bebek düne göre mi -700 cumaya göre mi. Bende deniyim hurmayı bi onu denemediydim zaten
domates çorbası günü oldu bugun bende yaptımafiyet olsun tatlım. Ama o patates tartı da patlar haberin olsun. Azıcık ye tmm mi.
Afiyet olsun Canımmm
Bak ya ne tatlısı kız yeme sakin bide patates salatası ohhh sonra da tartı bize küsü yor bebeğim :))) yeme o tatliyi kabus olur rüyana girerimtatlı krizini tatlı kabusana çeviririm ona göre
metre mi o ne işe yarıyor kine
Hayırlı akşamlar kızlar iftar yapıldı mı
Tamam ponicimBana Poni diyebilirsin huni der gibi oluyor ama olsun
Kiz pideyi yedikten sonra uyuyabildnmi benim mide kaldrmazMenüm
Sahur
Avuç büyüklüğünde etli pide
1 kk peynir
1 tk bal
Domates salatalık
İftar
2 taze hurma
1 yk pirinç pilavı
3 yk haşlanmış tavuk
2 pazı sarması
3 dilim karpuz
Yarım kase cacık
Domates,yesil biber
Su1 lt
Spor 1 saat yürüyüş
Düne göre toparladığımı düşünüyorum ama yinede fazla oldu
Canim aramıza hosgeldin kendimi tanıtayim adım Aysenur 21 yaşındayım bir oglusum var 1 yaşında :))Hayırlı akşamlar kızlar iftar yapıldı mı
Dün _200du kuzum simdi_700 sagol balim benimmm tesekkur ederimburası da bugün iyi çok sıcak değil yemekler salatalar hersey hazır; )
aferin bebek düne göre mi -700 cumaya göre mi. Bende deniyim hurmayı bi onu denemediydim zaten
domates çorbası günü oldu bugun bende yaptımafiyet olsun tatlım. Ama o patates tartı da patlar haberin olsun. Azıcık ye tmm mi.
Afiyet olsun Canımmm
Bak ya ne tatlısı kız yeme sakin bide patates salatası ohhh sonra da tartı bize küsü yor bebeğim :))) yeme o tatliyi kabus olur rüyana girerimtatlı krizini tatlı kabusana çeviririm ona göre
Kuzum metreyle kendimi olcucemburası da bugün iyi çok sıcak değil yemekler salatalar hersey hazır; )
Afiyet olsun Canımmm
Aynen kuzum o konuda saglik açısından nerden vermisiz sorunumuz ne bilebiliyoruzmiraycim ben de sırf yag Kas oranını öğrenmek için gittim. Elif in dediği gibi listeye bakmıyorum ama ayda bir kontrol olmuş oluyor. Hem hangi bölgede ne kadar yağ var sonra ödemin var mı karaciğer Yağlanması var mı onları da görmüş olursun. Yoksa kattığı birsey yok
Evet cnm hazır tabiki hatta ezan okunmak uzere
Guzel menü canimcimMenumude yaziyim sonra bulasiklara girisiyim
Sahur
Domates salatalik kk peynir 3 zeytin yarin dilim tb ekmek cay
Iftar
1kepce domates corbasi
1tabak taze fasulye
4 catal patates salatsi yogurt
Suyu daha 2 bardak ictm yatana kadar 2 yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?