- 5 Nisan 2016
- 581
- 1.416
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #150.261
Ponicim liste çok gibi duruyo ama bakınca hepsinden az az yemissin. Bence iyi cnm. Afiyet olsunMenüm
Sahur
Avuç büyüklüğünde etli pide
1 kk peynir
1 tk bal
Domates salatalık
İftar
2 taze hurma
1 yk pirinç pilavı
3 yk haşlanmış tavuk
2 pazı sarması
3 dilim karpuz
Yarım kase cacık
Domates,yesil biber
Su1 lt
Spor 1 saat yürüyüş
Düne göre toparladığımı düşünüyorum ama yinede fazla oldu
Niye oyle yapiyolar nekaa ayipEvet o da gelmiyor Can'ım oooo çok olur öyle gelen giden de önemli olan kalıcı olabilmek sizler öylesiniz deneme o yüzden var zqten
Cok guzel ortim afiyet olsunMenüm
Sahurdan önce 3 kaşık yogurda 1 er c kaşığı zencefil zerdecal tarçın
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin yarimsar domates salatalık
1 dilim kep ekmek 1 tatlı k süzme yoğurt
Şekersiz çay
İftar 19.49
Yarım kase mer çorba
4 yemek kaşığı zeytinyağı ta fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
Salata ayran
20 dk plates
1 buçuk lt su
Afiyet olsun canimSahur 2 yumurta 1 çorba kaşığı yulaf kepegi ile krep
Domates 1 hurma 3 zeytin 1 kk peynir 3 taze kayisi 5 kiraz
Iftar 1 tabak köfteli ayran çorbası 3 kaşık z.yagli patlican 1 hurma
Su 1.5 lt oldu 3 e tamamlarim sporda yaparim yaptigimda tam yazicam
Afiyetler olsun canim hafif guzel menuSahur
Kıymalı yumurta (1 yumurta dan)
1 kase yoğurt
Iftar
1 kase mercimek çorbası
Fırında 5 kofte
Yarın dilim ekmek
Bol salata
3 kiraz
2 kesim karpuz (yarım avuç içi kadar)
Su 2 litre
30 dk yürüdüm birazdan ip atlamayi düşünüyorum. Atlarsam yazarim
Maydonoz da koyuyorum canim super oluyor canim saat 10 bucukta yapıyorum yapmadan yazmistim aliskanlik oldu sporSüpersin omleti seviyorsan maydonozlu omleti de tavsiye ederim Can'ım yanında da peynir :) maydanoz hem çok güzel bir antioksidan hemde ramazanda oluşabilecek miğde rahatsızlıkları bağırsak problemleri ve ağız kokusuna iyi gelebilir:) bu Arada sporu Ne ara yaptın maşallahhhh
Sagol canim benim evet kuzum olcumu yapicaz 1 ay sonra yine olcum yapilcak yarismaya katildim daAfiyet olsun canım cım sarma var pilav niye bebek yarın daha iyi bir menü bekliyoruzzzz
kendine iyilik yaptın bebeğim.
Süpersin şekerim
vuuu harika
Nasıl yani vücut ölçüleri mi
süper menü
Kuzum ya ben suya aşığım sussuz yapamiyorumAfiyet oldun ortisim naşık içiyorsun bu kadar suyu yaa ben anca 2 yapabilirim. Menunde cook güzel bu arada
Sagol balım haklisin ya suan guzel bi duzenim var bozmayayim böyle yola devamAllah yardimcin olsun canım. .ne yazikki öyle güvensiz bir ülkeye döndük
canım benim senin yerine biri niye karar versin..senden daha iyi vücudunu kim taniyabilir simdilik muhtesem gidiyorsun tikandigin yerde düşün bence
sagol kuzum elden gelen kadar yapmaya calisiyorum
maşallah sana bebisimm ..ayy benimde tuvalet problemim var cok sagol canım deneyeyim
ellerine saglik tatlım
kizz sakın yeme cumayi düşün cuma yersin
Kuzu bende yapicam nezamanlar icelimCanlarim az once detoks cayi hazrladim kendime 3gun iftardan sonra onu icmeyi dusunuyorum malzemeler 3paket yesil cay ,1 maden suyu, yarim limon ,yarim litre su hazirladim birazdan icicem 15gunde 5kilo yaziyo ama ben sadece yediklerimi sindirmek icin3 gün icicem
Vay vay vau degisim superEki Görüntüle 1843623 isteyince oluyomus motivasyon fotosu olsun canlar
Merhaba kizlar ben geldim bu sefer kesin donus gecen tam gelecem dedim netim bitti ins ramaxanla birlikte daha güzel gider kilolar da oruç çok zor oluyor emzirirken ve tabi sürekli yürüyen bi bidigin arkasından kosmak
Bu arada bugun oglumun dış cihazi takıldı sesleri duymaya baslayinca baya korktu ciglik cigliga ağladı bi sure ama cok sukur duydugunu görmek beni cok mutlu etti dr alışma süresi dedi bir ay ama bi gün de bile cok fark var tepkilerde inş bundan sonra güzel günler bizi bekliyo
Kiz ne yaptin sen 3dilim ekmek 6yk pilavmi bana cok geldiKızlar Allahım oruçlarımızı kabul etsin inşallah
Dün sahurumu yazmıştım sırayı bilmediğim için.. o yüzden tekrar yazmayacağım yarın normal akışa dönerim
İftar 1 ortaboy fırın karnıyarık 6yk pirinç pilav 3 dilim tb 2 bardak ayran 1 kase mercimek çorba
Su 2yi geçmiştir
Spor yok ama kızımı doktora götürdüm yorucu oldu zaten oruçken spor yapamıyorum
Merhaba hosgeldin canm cocugunun iyi olmasina sevndm artik burda ol kaybolma heeMerhaba kizlar ben geldim bu sefer kesin donus gecen tam gelecem dedim netim bitti ins ramaxanla birlikte daha güzel gider kilolar da oruç çok zor oluyor emzirirken ve tabi sürekli yürüyen bi bidigin arkasından kosmak
Bu arada bugun oglumun dış cihazi takıldı sesleri duymaya baslayinca baya korktu ciglik cigliga ağladı bi sure ama cok sukur duydugunu görmek beni cok mutlu etti dr alışma süresi dedi bir ay ama bi gün de bile cok fark var tepkilerde inş bundan sonra güzel günler bizi bekliyor
Iftardan sonra ve sahurdan sonra icmeyi dusunuyom canmKuzu bende yapicam nezamanlar icelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?