Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ponicim liste çok gibi duruyo ama bakınca hepsinden az az yemissin. Bence iyi cnm. Afiyet olsun

Cok guzel ortim afiyet olsun

Sahur
Kıymalı yumurta (1 yumurta dan)
1 kase yoğurt

Iftar
1 kase mercimek çorbası
Fırında 5 kofte
Yarın dilim ekmek
Bol salata

3 kiraz
2 kesim karpuz (yarım avuç içi kadar)

Su 2 litre
30 dk yürüdüm birazdan ip atlamayi düşünüyorum. Atlarsam yazarim

Afiyet olsun canim

Afiyetler olsun canim hafif guzel menu

Kızlar Allahım oruçlarımızı kabul etsin inşallah
Dün sahurumu yazmıştım sırayı bilmediğim için.. o yüzden tekrar yazmayacağım yarın normal akışa dönerim
İftar 1 ortaboy fırın karnıyarık 6yk pirinç pilav 3 dilim tb 2 bardak ayran 1 kase mercimek çorba
Su 2yi geçmiştir
Spor yok ama kızımı doktora götürdüm yorucu oldu zaten oruçken spor yapamıyorum

Maydonoz da koyuyorum canim super oluyor canim saat 10 bucukta yapıyorum yapmadan yazmistim aliskanlik oldu spor

Merhaba kizlar ben geldim bu sefer kesin donus gecen tam gelecem dedim netim bitti ins ramaxanla birlikte daha güzel gider kilolar da oruç çok zor oluyor emzirirken ve tabi sürekli yürüyen bi bidigin arkasından kosmak
Bu arada bugun oglumun dış cihazi takıldı sesleri duymaya baslayinca baya korktu ciglik cigliga ağladı bi sure ama cok sukur duydugunu görmek beni cok mutlu etti dr alışma süresi dedi bir ay ama bi gün de bile cok fark var tepkilerde inş bundan sonra güzel günler bizi bekliyor

Afiyet olsun canım cım sarma var pilav niye bebek yarın daha iyi bir menü bekliyoruzzzz

kendine iyilik yaptın bebeğim.

Süpersin şekerim

vuuu harika

Nasıl yani vücut ölçüleri mi

süper menü
Sagol canim benim evet kuzum olcumu yapicaz 1 ay sonra yine olcum yapilcak yarismaya katildim da

Sagol balım haklisin ya suan guzel bi duzenim var bozmayayim böyle yola devam

Çok tesekkur ederim canim benimmm

Kuzum cok ise yaradi sendrde ise yarar umarim afiyet olsun hurmali suyun

Kuzu bende yapicam nezamanlar icelim

INŞALLAH guzel günler sizinle bebisinle olur canim benim hosgeldin hayirli ramazanlar

Kiz ne yaptin sen 3dilim ekmek 6yk pilavmi bana cok geldi

Merhaba hosgeldin canm cocugunun iyi olmasina sevndm artik burda ol kaybolma hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…