- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #150.281
Teşekkürler ortisimmmmCok guzel ortim afiyet olsun
Ayy ne güzel canım bu da kilo vermene yardım ediyorKuzum ya ben suya aşığım sussuz yapamiyorum
Afiyet olsun canım ama pirinç ve ekmek cookk fazla yaaa dikkat etmelisin cuma ya eksi görmen içinKızlar Allahım oruçlarımızı kabul etsin inşallah
Dün sahurumu yazmıştım sırayı bilmediğim için.. o yüzden tekrar yazmayacağım yarın normal akışa dönerim
İftar 1 ortaboy fırın karnıyarık 6yk pirinç pilav 3 dilim tb 2 bardak ayran 1 kase mercimek çorba
Su 2yi geçmiştir
Spor yok ama kızımı doktora götürdüm yorucu oldu zaten oruçken spor yapamıyorum
Masaallah Allah bagislasin benim kızımla yaşıtmış. Sen nasıl kilo aldm cnmCanim aramıza hosgeldin kendimi tanıtayim adım Aysenur 21 yaşındayım bir oglusum var 1 yaşında :))
Tabi ki tatilde geliyor artık tekrar motive olmak istiyorum canmKarpuz dilimi derken ?
Eh biraz fazla ama düne göre iyi olduğuna eminim buraya yaz bence sen iyi gelicek gibi görünüyor Ne dersin
Çok geçmiş olsun canm ameliyat oldu mu minikMerhaba kizlar ben geldim bu sefer kesin donus gecen tam gelecem dedim netim bitti ins ramaxanla birlikte daha güzel gider kilolar da oruç çok zor oluyor emzirirken ve tabi sürekli yürüyen bi bidigin arkasından kosmak
Bu arada bugun oglumun dış cihazi takıldı sesleri duymaya baslayinca baya korktu ciglik cigliga ağladı bi sure ama cok sukur duydugunu görmek beni cok mutlu etti dr alışma süresi dedi bir ay ama bi gün de bile cok fark var tepkilerde inş bundan sonra güzel günler bizi bekliyor
Beni birazda Nikotin vuruyor Cnmruç zorluyor bazen inşallah alisir sin mefkusum bi kaç gü
Iftar 21.49 falan CnmHalsizlik bendede oluyor yatip hic bisey yapmayasim varama oglan rahat vermiyo..almanyada kacta okunuyo ezan ablam
Firardayım fıstık
Ayyy tüylerim diken diken oldu canım yaaMerhaba kizlar ben geldim bu sefer kesin donus gecen tam gelecem dedim netim bitti ins ramaxanla birlikte daha güzel gider kilolar da oruç çok zor oluyor emzirirken ve tabi sürekli yürüyen bi bidigin arkasından kosmak
Bu arada bugun oglumun dış cihazi takıldı sesleri duymaya baslayinca baya korktu ciglik cigliga ağladı bi sure ama cok sukur duydugunu görmek beni cok mutlu etti dr alışma süresi dedi bir ay ama bi gün de bile cok fark var tepkilerde inş bundan sonra güzel günler bizi bekliyor
Ne kadar gec okunuyo Allah yardim etsin mefkurem..nikotin zaten basa belaBeni birazda Nikotin vuruyor Cnm
Iftar 21.49 falan Cnm
Tr saatiyle 22.49
Bu sene zaten en uzun zaman hiç düşmüyor,
Hatta 21.58 E çıkacak
Valla canım ben evlendiğim de 67 kiloydum yavaş yavaş 79 a geldim öyle kaldım 81 i bile gördüm sonra hamile kaldım 2 yıl sonra 79 dan 71 e indim bulantilardan dolayı. 88 le doğuma gittim şimdi tekrar 77 yim kisacasi sadece evlenirkne aldım bu kilolarıMasaallah Allah bagislasin benim kızımla yaşıtmış. Sen nasıl kilo aldm cnm
Tabi ki tatilde geliyor artık tekrar motive olmak istiyorum canm
Çok geçmiş olsun canm ameliyat oldu mu minik
Sağolasın canim Benim hqyirli ramazanlarINŞALLAH guzel günler sizinle bebisinle olur canim benim hosgeldin hayirli ramazanlar
Teşekkür ederim tatlım burdayım artikMerhaba hosgeldin canm cocugunun iyi olmasina sevndm artik burda ol kaybolma hee
oldu canim ya bata zor zamanlar atlattik ama cok şükür değecekMasaallah Allah bagislasin benim kızımla yaşıtmış. Sen nasıl kilo aldm cnm
Tabi ki tatilde geliyor artık tekrar motive olmak istiyorum canm
Çok geçmiş olsun canm ameliyat oldu mu minik
evet abla ilk sesi verdikleri an görülmeye değerdi titredi resmen ve bastı cigligi kuzucum daha annesinin sesini bile bilmiyormus biz biraz duydugunu dusunuyoduk ama yanilmisiz eve geldik baya bi kucaktan ayrilmadi resmen saklanmaya calisir korkar bi hali vardi uzun bi sure boyle yapti 5-6saat sonra falan alisti yani anlatilacak bisey degil Rabbim drlari eksik etmesin bundan sonrası bol bol eğitim konusma işi neyse yine uzattım ve yine agliyorum yazarken ama bu sefer mutluluktanAyyy tüylerim diken diken oldu canım yaa
Çok sevindim inşallah dahada iyi olacak
Şimdi sıra kendine gelsin artık
Kızlar size bisey daniscam sizce diyestisyene gideyim mi? Burda özel bi hastanne var aylığı 70 tl ve 10 gunde 1 tarti gunu yapiliyor kontrol yapiliyor sizce gerekli mi ?
Ayy cnm Allah bağışlasin inş :) benim de o zamanlar bebis falan yoktu istanbul daydım eşimin Bingöl e tayini çıktı buraya geldik bir oğlum oldu 1 yasin da :))
Menüm
Sahur
Avuç büyüklüğünde etli pide
1 kk peynir
1 tk bal
Domates salatalık
İftar
2 taze hurma
1 yk pirinç pilavı
3 yk haşlanmış tavuk
2 pazı sarması
3 dilim karpuz
Yarım kase cacık
Domates,yesil biber
Su1 lt
Spor 1 saat yürüyüş
Düne göre toparladığımı düşünüyorum ama yinede fazla oldu
Menumude yaziyim sonra bulasiklara girisiyim
Sahur
Domates salatalik kk peynir 3 zeytin yarin dilim tb ekmek cay
Iftar
1kepce domates corbasi
1tabak taze fasulye
4 catal patates salatsi yogurt
Suyu daha 2 bardak ictm yatana kadar 2 yaparim
Sahur (02.00)
Peynirli domatesli omlet(1 yumurtadan)
2 zeytin, 2 aci biber, 1 salatalık
1 bardak ayran
1 dilim tahil ekmek
Iftar (20.17)
1 kase domates çorbası
Sebzeli tavuk sote (5 yemek kaşığı)
1 kase Karışık salata
1 dilim t ekmek
1 bardak ayran
Spor
30 dk bisiklet
Su 3 litreyi bulur
Menüm şöyle
Sahur saat 2:50
1 dilim tam buğday
1 yumurta
1 kk peynir
Yarım domates salatalık biber
İftar 20:38
1 hurma
1.5 kepçe domates çorbası
6 kaşık pirinçsiz z.yağlı pirasa
8 kaşık yoğurtlu semizotu
4 kaşık yeşillik
Ara 1 saat sonra
10 kiraz
1 ceviz
Su şimdilik 1 litre oldu
Spor dün gece yarım saat yürüdüm bugün de yarım saat yuruycem.
Menüm
Sahurdan önce 3 kaşık yogurda 1 er c kaşığı zencefil zerdecal tarçın
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin yarimsar domates salatalık
1 dilim kep ekmek 1 tatlı k süzme yoğurt
Şekersiz çay
İftar 19.49
Yarım kase mer çorba
4 yemek kaşığı zeytinyağı ta fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
Salata ayran
20 dk plates
1 buçuk lt su
Sahur 2 yumurta 1 çorba kaşığı yulaf kepegi ile krep
Domates 1 hurma 3 zeytin 1 kk peynir 3 taze kayisi 5 kiraz
Iftar 1 tabak köfteli ayran çorbası 3 kaşık z.yagli patlican 1 hurma
Su 1.5 lt oldu 3 e tamamlarim sporda yaparim yaptigimda tam yazicam
Sahur
Kıymalı yumurta (1 yumurta dan)
1 kase yoğurt
Iftar
1 kase mercimek çorbası
Fırında 5 kofte
Yarın dilim ekmek
Bol salata
3 kiraz
2 kesim karpuz (yarım avuç içi kadar)
Su 2 litre
30 dk yürüdüm birazdan ip atlamayi düşünüyorum. Atlarsam yazarim
Kızlar Allahım oruçlarımızı kabul etsin inşallah
Dün sahurumu yazmıştım sırayı bilmediğim için.. o yüzden tekrar yazmayacağım yarın normal akışa dönerim
İftar 1 ortaboy fırın karnıyarık 6yk pirinç pilav 3 dilim tb 2 bardak ayran 1 kase mercimek çorba
Su 2yi geçmiştir
sağol tatlımafiyet olsun cnm guzel
gayet iyi cnm afiyet olsun
süper menu cnm Yoğurtlu semizotuna da bayılırım immmm
afiyet olsun cnm ekmek yok bulgur var bence guzel
Menü çok güzel cnm afiyet olsun
gayet güzel canım menün afiyet olsunSahur
Kıymalı yumurta (1 yumurta dan)
1 kase yoğurt
Iftar
1 kase mercimek çorbası
Fırında 5 kofte
Yarın dilim ekmek
Bol salata
3 kiraz
2 kesim karpuz (yarım avuç içi kadar)
Su 2 litre
30 dk yürüdüm birazdan ip atlamayi düşünüyorum. Atlarsam yazarim
sağol tatlımAfiyet olsun canim
amin canımm ..menün olmamış pek kuzummKızlar Allahım oruçlarımızı kabul etsin inşallah
Su 2yi geçmiştir
canım gözünüz aydın çok sevindim evladın tez vakitte daha da iyi olsun inşallahhMerhaba kizlar ben geldim bu sefer kesin donus gecen tam gelecem dedim netim bitti ins ramaxanla birlikte daha güzel gider kilolar da oruç çok zor oluyor emzirirken ve tabi sürekli yürüyen bi bidigin arkasından kosmak
çok ayıp zuhal hanım tez vakitte onun için de gaza getir kendini ve kurtul nikotinden..özletme kendiniBeni birazda Nikotin vuruyor Cnm
Iftar 21.49 falan Cnm
Tr saatiyle 22.49
Bu sene zaten en uzun zaman hiç düşmüyor,
Hatta 21.58 E çıkacak
sağol kuzummGunaydin kizlar ise gidiyorum dun aksam iftara kuzenimdeydik. Gecede yorgun gecti bebegim uyumuyor bi huzursuz dis cikaricak sanirim ama sanki ben cikariom o disi simdide zombi gibi ise gidiyorum.
Canim valla klasik diyetisyenler suan burda uyguladiginiz menunun disinda bisi vermio o nedenle parana yazik olur. Ki kalici kilo icin spor sart yapiosan bence hic gerek yok
Allah bagislasin kuzum oglusunu. Nerden nereye dimi
Ponicigim gce sahurda o pideyi nasil yedin yafffben yesem herhalde mide fesadi gecirirdim az ama kesin dokunurdu aksamda pilav olmasada olurmus aslinda
Gayet iyi canim
Gayet guzel canim ins. Hemen vericeksin kilolarini
Gayet guzel fistij bayan
Bebegim bulgurun sisligi uzun surer biliosun tarti oncesi sknti olabilir
Gayet iyi tatlimmm
Cok guzel canin
Canim hadi karniyarik neysede 6 yk pirinc pilavi nedri kuzum ya yaklasik 10 dilim ekmek
Zorlanmiyo musun emzirirken ben az susuz kalayim sutum azalio hemen
afiyet olsun tatlım güzel menünSabah 08.30
2 dilim tb ekmek
19 tane zeytin
Yarim kk peynir
1 tk recel
Domates salatalik
Ogle 13.00
1 porsiyon ciger
Salata
Ayran
Aksam 08.20
1 kase ezogelin
1 minik biber dolma koy biberinden
Firinda tavuk 3 parca gogus
Salata
2 litre su
1 saat yuruyus
afiyet olsun canımm Allah kabul etsinGunaydin kizlar,dun cok yorgundum internettede sorun vardi menumu yazamamistim simdi yazayim,
Sahur:02.30 bir dilim tb ekmegi,1 haslanmis yum,6 yesil zeytin,1 kk peynir ve cay.
Iftar:19.50 bir tabak zy yesil fasulye,bir dilim ekmek,bir kac tane kozlenmis biber,bir bucuk kase cacik.
1.5 litre su spor yok.Kizlar ramazanda suyum az farkindayim ama en gec 11 de uyuyorum sahura kalkmak icin sure az olunca su bukadar oluyor.
Evet cnm eşim sahurda ye diyor çocuk emziriyosun diyor :)) bende yesem de yemesem de acikacam diyorumArkadaşlar eşimde ben kilo verirken gaza gelip 6 kilo verdi ama şimdi Ramazanda diyet yapmama çok kızıyor sizde de karışan var mı?
19 zeytin nedr herseyn fazlazi zarar canim ogle aksam guzel olmus afiyet olsunSabah 08.30
2 dilim tb ekmek
19 tane zeytin
Yarim kk peynir
1 tk recel
Domates salatalik
Ogle 13.00
1 porsiyon ciger
Salata
Ayran
Aksam 08.20
1 kase ezogelin
1 minik biber dolma koy biberinden
Firinda tavuk 3 parca gogus
Salata
2 litre su
1 saat yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?