Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım ama pirinç ve ekmek cookk fazla yaaa dikkat etmelisin cuma ya eksi görmen için bi de karnıyarık in patlicanlari inş Kızartma değildir

Canim aramıza hosgeldin kendimi tanıtayim adım Aysenur 21 yaşındayım bir oglusum var 1 yaşında :))
Masaallah Allah bagislasin benim kızımla yaşıtmış. Sen nasıl kilo aldm cnm

Karpuz dilimi derken ?
Eh biraz fazla ama düne göre iyi olduğuna eminim buraya yaz bence sen iyi gelicek gibi görünüyor Ne dersin
Tabi ki tatilde geliyor artık tekrar motive olmak istiyorum canm

Çok geçmiş olsun canm ameliyat oldu mu minik

Mefkurem nasılsın nerelerdesin
Firardayım fıstık

Görümcem izine gitti o yüzden 2 hafta her akşam ben gidecem işe
Iftarı aceleyle yiyip evden çıkıyorum
Gecede Doğru dürüst uyuyamıyorum
Tüm günde sersem gibi yarı yatar vaziyetteyim

Seninde tekrar başlamana sevindim Cnm
Biran önce listeye gir geri kalan kilolarıda ver kurtul

Ayyy tüylerim diken diken oldu canım yaa
Çok sevindim inşallah dahada iyi olacak

Şimdi sıra kendine gelsin artık

Valla canım ben evlendiğim de 67 kiloydum yavaş yavaş 79 a geldim öyle kaldım 81 i bile gördüm sonra hamile kaldım 2 yıl sonra 79 dan 71 e indim bulantilardan dolayı. 88 le doğuma gittim şimdi tekrar 77 yim kisacasi sadece evlenirkne aldım bu kiloları

INŞALLAH guzel günler sizinle bebisinle olur canim benim hosgeldin hayirli ramazanlar
Sağolasın canim Benim hqyirli ramazanlar

Merhaba hosgeldin canm cocugunun iyi olmasina sevndm artik burda ol kaybolma hee
Teşekkür ederim tatlım burdayım artik

oldu canim ya bata zor zamanlar atlattik ama cok şükür değecek

Ayyy tüylerim diken diken oldu canım yaa
Çok sevindim inşallah dahada iyi olacak

Şimdi sıra kendine gelsin artık
evet abla ilk sesi verdikleri an görülmeye değerdi titredi resmen ve bastı cigligi kuzucum daha annesinin sesini bile bilmiyormus biz biraz duydugunu dusunuyoduk ama yanilmisiz eve geldik baya bi kucaktan ayrilmadi resmen saklanmaya calisir korkar bi hali vardi uzun bi sure boyle yapti 5-6saat sonra falan alisti yani anlatilacak bisey degil Rabbim drlari eksik etmesin bundan sonrası bol bol eğitim konusma işi neyse yine uzattım ve yine agliyorum yazarken ama bu sefer mutluluktan
Ve artık sura bende bilmiyorum kac oldugumu yarin bi tartilip bakicam orucla zor oluyo biraz cocuk ama yedirmeye calisicam bol bol telafi edicez artikta ben nasil bi program yapsam onu bilemedim bi menu örneği bulsam iyi olcak emzurmemide goz onune alarak
Neyse cok uzattım hadi hayirli sahurlar

Gunaydin kizlar ise gidiyorum dun aksam iftara kuzenimdeydik. Gecede yorgun gecti bebegim uyumuyor bi huzursuz dis cikaricak sanirim ama sanki ben cikariom o disi simdide zombi gibi ise gidiyorum.

Kızlar size bisey daniscam sizce diyestisyene gideyim mi? Burda özel bi hastanne var aylığı 70 tl ve 10 gunde 1 tarti gunu yapiliyor kontrol yapiliyor sizce gerekli mi ?

Canim valla klasik diyetisyenler suan burda uyguladiginiz menunun disinda bisi vermio o nedenle parana yazik olur. Ki kalici kilo icin spor sart yapiosan bence hic gerek yok

Ayy cnm Allah bağışlasin inş :) benim de o zamanlar bebis falan yoktu istanbul daydım eşimin Bingöl e tayini çıktı buraya geldik bir oğlum oldu 1 yasin da :))

Allah bagislasin kuzum oglusunu. Nerden nereye dimi

Ponicigim gce sahurda o pideyi nasil yedin yafff ben yesem herhalde mide fesadi gecirirdim az ama kesin dokunurdu aksamda pilav olmasada olurmus aslinda

Menumude yaziyim sonra bulasiklara girisiyim
Sahur
Domates salatalik kk peynir 3 zeytin yarin dilim tb ekmek cay
Iftar
1kepce domates corbasi
1tabak taze fasulye
4 catal patates salatsi yogurt
Suyu daha 2 bardak ictm yatana kadar 2 yaparim

Gayet iyi canim

Gayet guzel canim ins. Hemen vericeksin kilolarini

Gayet guzel fistij bayan

Bebegim bulgurun sisligi uzun surer biliosun tarti oncesi sknti olabilir

Gayet iyi tatlimmm

Cok guzel canin

Canim hadi karniyarik neysede 6 yk pirinc pilavi nedri kuzum ya yaklasik 10 dilim ekmek

Zorlanmiyo musun emzirirken ben az susuz kalayim sutum azalio hemen

Sabah 08.30
2 dilim tb ekmek
19 tane zeytin
Yarim kk peynir
1 tk recel
Domates salatalik

Ogle 13.00
1 porsiyon ciger
Salata
Ayran

Aksam 08.20
1 kase ezogelin
1 minik biber dolma koy biberinden
Firinda tavuk 3 parca gogus
Salata

2 litre su
1 saat yuruyus

Gunaydin kizlar,dun cok yorgundum internettede sorun vardi menumu yazamamistim simdi yazayim,

Sahur:02.30 bir dilim tb ekmegi,1 haslanmis yum,6 yesil zeytin,1 kk peynir ve cay.

Iftar:19.50 bir tabak zy yesil fasulye,bir dilim ekmek,bir kac tane kozlenmis biber,bir bucuk kase cacik.

1.5 litre su spor yok.Kizlar ramazanda suyum az farkindayim ama en gec 11 de uyuyorum sahura kalkmak icin sure az olunca su bukadar oluyor.

afiyet olsun cnm guzel

gayet iyi cnm afiyet olsun

süper menu cnm Yoğurtlu semizotuna da bayılırım immmm

afiyet olsun cnm ekmek yok bulgur var bence guzel

Menü çok güzel cnm afiyet olsun
sağol tatlım

gayet güzel canım menün afiyet olsun

Afiyet olsun canim
sağol tatlım

amin canımm ..menün olmamış pek kuzumm

canım gözünüz aydın çok sevindim evladın tez vakitte daha da iyi olsun inşallahh

Beni birazda Nikotin vuruyor Cnm

Iftar 21.49 falan Cnm
Tr saatiyle 22.49
Bu sene zaten en uzun zaman hiç düşmüyor,
Hatta 21.58 E çıkacak
çok ayıp zuhal hanım tez vakitte onun için de gaza getir kendini ve kurtul nikotinden..özletme kendini

sağol kuzumm

afiyet olsun tatlım güzel menün

afiyet olsun canımm Allah kabul etsin

19 zeytin nedr herseyn fazlazi zarar canim ogle aksam guzel olmus afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…