Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canim gayet guzel

Kızlar size bisey daniscam sizce diyestisyene gideyim mi? Burda özel bi hastanne var aylığı 70 tl ve 10 gunde 1 tarti gunu yapiliyor kontrol yapiliyor sizce gerekli mi ?
Canım ben 84 kilodan 78 kiloya 9.takım sayesinde indim ama 78 den sonra gitmemeye başladı ve ben herşeyden yiyerek zayıflamak istiyordum lahmacun dolma pilav cheesecake:)) daha önce 57 kilo olduğum için hiç diyet yapmamıştım ve hamilelikte çok yemeğe alıştığım için uzmana gitmeye karar verdim ve 78den 68e düştüm hemde bunun 8 kilosu yağdan gitti. Ben diyetisyene git derim yine de karar senin

Kiz ne yaptin sen 3dilim ekmek 6yk pilavmi bana cok geldi

Ya kızlar pilav çok oldu evet bu hafta pilav hakkım bitti zaten şimdi bizim burda ramazan kahkesi diye bişey var sadece ramazanda çıkar ben 57 kiloyken bundan 5-6 tane yerdim ayıptır söylemesi. Şimdi 2 tanecik yiyorum boyutuna da baktım 3dilim tb boyutunda o yüzden öyle yazdım şimdi sadece ramazanda çıkıyo tadı şahaneyimuhtemem tutamıyorum ((

Canim ne olursa olsun belli bisiler istiosan bisilerden vazgecmen lazim kahke yerine 3 dilim tam bugday ekmek yesen belki batmaz goze ki kahke kurabiye tarzi bisi yanlis bilmiosam susamli yani yagli ekmek daha masum emin ol yanyana koyinca

canım boyutu tam bugday ekmek gibi olabilir ama içeriği asla bir değil onda yağ şeker susam oranı çok fazla ve sen dayanamıyo olabilirsin ama zararlı bir şey canım bu bence bir lokma nefsini dindirmek için perşembe akşamı yiyebilirsin ama tamamını yemen kabul edilir değil pek

gayet lezzetli görünüyor ama uzak durmalısın bence ..oldukça kalorili

Günaydın herkese

@mefkurem Allah kolaylık versin

@ayeyldz verirsin canım ben gibi 95 le baslasaydn nolurdu,bi ara 95 kiloydum bn yaa hatırlamak bile istemiyorum

@kkkmevsim5 herşey daha güzel olacak artık
kızz ben 100 kilo ile başladım ya

Arkadaşlar eşimde ben kilo verirken gaza gelip 6 kilo verdi ama şimdi Ramazanda diyet yapmama çok kızıyor sizde de karışan var mı?
benim eşim de benimle birlikte diyet yapıyo sağolsun oldukça yardımcı eşini ikna et bir şekilde canım

Ayy nede guzel gozukuyo hic duymadm ve gormemestm tadini merak ettim kiz banada yollada bende yiyim

Arkadaşlar eşimde ben kilo verirken gaza gelip 6 kilo verdi ama şimdi Ramazanda diyet yapmama çok kızıyor sizde de karışan var mı?
Benim esim kizmaz valla ponicim zayif oliyim diye adam ben yemiyom diye yemiyo vallahi yeterki citir hatun olayim

Cok guzel örnek menü canim

Ya diyestiyen tabiki önemli en guzeli yag oraninj ölçmek süper bisi tebrik ederim sen gidiyomusun suan canim?

Bende ilk kez duydum guzel görünüyor afiyet olsun

Hee ole de 10tane bile fazla seker bide susatir canim icini yakar vallahi
Zeytin 10 taneye kadar yenebilir canim,okadar faydali bir yiyecekki bi de minicik olunca sorun degil,karatay 40 tane bile yiyebilirsiniz diyor tabi okadari abarti ama on tane normal bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…