- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #150.301
Afiyet olsun canim gayet guzelGunaydin kizlar,dun cok yorgundum internettede sorun vardi menumu yazamamistim simdi yazayim,
Sahur:02.30 bir dilim tb ekmegi,1 haslanmis yum,6 yesil zeytin,1 kk peynir ve cay.
Iftar:19.50 bir tabak zy yesil fasulye,bir dilim ekmek,bir kac tane kozlenmis biber,bir bucuk kase cacik.
1.5 litre su spor yok.Kizlar ramazanda suyum az farkindayim ama en gec 11 de uyuyorum sahura kalkmak icin sure az olunca su bukadar oluyor.
Gunaydin canim benim amin hepimizin gunu guzel olsunhepinize günaydın kızlarr hayırlı huzurlu günümüz olsun inşallahh
Günaydın canim biz gec kalktiik bugunGünaydın hala uyuyonuznu bizin gun 7.30da başladı oglusum bugun baya baya yürüyor pesinde dusmesin diye kosturuyorum allahtan hava serinde dokunmuyo oruc oruc
Canım ben 84 kilodan 78 kiloya 9.takım sayesinde indim ama 78 den sonra gitmemeye başladı ve ben herşeyden yiyerek zayıflamak istiyordum lahmacun dolma pilav cheesecake:)) daha önce 57 kilo olduğum için hiç diyet yapmamıştım ve hamilelikte çok yemeğe alıştığım için uzmana gitmeye karar verdim ve 78den 68e düştüm hemde bunun 8 kilosu yağdan gitti. Ben diyetisyene git derim yine de karar seninKızlar size bisey daniscam sizce diyestisyene gideyim mi? Burda özel bi hastanne var aylığı 70 tl ve 10 gunde 1 tarti gunu yapiliyor kontrol yapiliyor sizce gerekli mi ?
Kiz ne yaptin sen 3dilim ekmek 6yk pilavmi bana cok geldi
Ya kızlar pilav çok oldu evet bu hafta pilav hakkım bitti zaten şimdi bizim burda ramazan kahkesi diye bişey var sadece ramazanda çıkar ben 57 kiloyken bundan 5-6 tane yerdim ayıptır söylemesi. Şimdi 2 tanecik yiyorum boyutuna da baktım 3dilim tb boyutunda o yüzden öyle yazdımGunaydin kizlar ise gidiyorum dun aksam iftara kuzenimdeydik. Gecede yorgun gecti bebegim uyumuyor bi huzursuz dis cikaricak sanirim ama sanki ben cikariom o disi simdide zombi gibi ise gidiyorum.
Canim valla klasik diyetisyenler suan burda uyguladiginiz menunun disinda bisi vermio o nedenle parana yazik olur. Ki kalici kilo icin spor sart yapiosan bence hic gerek yok
Allah bagislasin kuzum oglusunu. Nerden nereye dimi
Ponicigim gce sahurda o pideyi nasil yedin yafffben yesem herhalde mide fesadi gecirirdim az ama kesin dokunurdu aksamda pilav olmasada olurmus aslinda
Gayet iyi canim
Gayet guzel canim ins. Hemen vericeksin kilolarini
Gayet guzel fistij bayan
Bebegim bulgurun sisligi uzun surer biliosun tarti oncesi sknti olabilir
Gayet iyi tatlimmm
Cok guzel canin
Canim hadi karniyarik neysede 6 yk pirinc pilavi nedri kuzum ya yaklasik 10 dilim ekmek
Zorlanmiyo musun emzirirken ben az susuz kalayim sutum azalio hemen
19 zeytin nedr herseyn fazlazi zarar canim ogle aksam guzel olmus afiyet olsun
Canim ne olursa olsun belli bisiler istiosan bisilerden vazgecmen lazim kahke yerine 3 dilim tam bugday ekmek yesen belki batmaz goze ki kahke kurabiye tarzi bisi yanlis bilmiosam susamli yani yagli ekmek daha masum emin ol yanyana koyincaCanım ben 84 kilodan 78 kiloya 9.takım sayesinde indim ama 78 den sonra gitmemeye başladı ve ben herşeyden yiyerek zayıflamak istiyordum lahmacun dolma pilav cheesecake:)) daha önce 57 kilo olduğum için hiç diyet yapmamıştım ve hamilelikte çok yemeğe alıştığım için uzmana gitmeye karar verdim ve 78den 68e düştüm hemde bunun 8 kilosu yağdan gitti. Ben diyetisyene git derim yine de karar senin
Ya kızlar pilav çok oldu evet bu hafta pilav hakkım bitti zaten şimdi bizim burda ramazan kahkesi diye bişey var sadece ramazanda çıkar ben 57 kiloyken bundan 5-6 tane yerdim ayıptır söylemesi. Şimdi 2 tanecik yiyorum boyutuna da baktım 3dilim tb boyutunda o yüzden öyle yazdımşimdi sadece ramazanda çıkıyo tadı şahaneyimuhtemem tutamıyorum ((
canım boyutu tam bugday ekmek gibi olabilir ama içeriği asla bir değil onda yağ şeker susam oranı çok fazla ve sen dayanamıyo olabilirsin ama zararlı bir şey canım bu bence bir lokma nefsini dindirmek için perşembe akşamı yiyebilirsin ama tamamını yemen kabul edilir değil pekCanım ben 84 kilodan 78 kiloya 9.takım sayesinde indim ama 78 den sonra gitmemeye başladı ve ben herşeyden yiyerek zayıflamak istiyordum lahmacun dolma pilav cheesecake:)) daha önce 57 kilo olduğum için hiç diyet yapmamıştım ve hamilelikte çok yemeğe alıştığım için uzmana gitmeye karar verdim ve 78den 68e düştüm hemde bunun 8 kilosu yağdan gitti. Ben diyetisyene git derim yine de karar senin
Ya kızlar pilav çok oldu evet bu hafta pilav hakkım bitti zaten şimdi bizim burda ramazan kahkesi diye bişey var sadece ramazanda çıkar ben 57 kiloyken bundan 5-6 tane yerdim ayıptır söylemesi. Şimdi 2 tanecik yiyorum boyutuna da baktım 3dilim tb boyutunda o yüzden öyle yazdımşimdi sadece ramazanda çıkıyo tadı şahaneyimuhtemem tutamıyorum ((
gayet lezzetli görünüyor ama uzak durmalısın bence ..oldukça kaloriliEki Görüntüle 1843962 İşteeeeee Gaziantepiminnn meşhuuur RAMAZAN KAHKESİ tadı hafif tatlı içinde mahlep var SADECE RAMAZANDA ÇIKAR (buraya dikkat) 28 gün sonra olmayacak seneye görüşeceğiz nasıl dayanayım bu acıya söyleyin bana
kızz ben 100 kilo ile başladım yaGünaydın herkese
@mefkurem Allah kolaylık versin
@ayeyldz verirsin canım ben gibi 95 le baslasaydn nolurdu,bi ara 95 kiloydum bn yaa hatırlamak bile istemiyorum
@kkkmevsim5 herşey daha güzel olacak artık
benim eşim de benimle birlikte diyet yapıyo sağolsun oldukça yardımcı eşini ikna et bir şekilde canımArkadaşlar eşimde ben kilo verirken gaza gelip 6 kilo verdi ama şimdi Ramazanda diyet yapmama çok kızıyor sizde de karışan var mı?
Ayy nede guzel gozukuyo hic duymadm ve gormemestm tadini merak ettim kiz banada yollada bende yiyimEki Görüntüle 1843962 İşteeeeee Gaziantepiminnn meşhuuur RAMAZAN KAHKESİ tadı hafif tatlı içinde mahlep var SADECE RAMAZANDA ÇIKAR (buraya dikkat) 28 gün sonra olmayacak seneye görüşeceğiz nasıl dayanayım bu acıya söyleyin bana
Benim esim kizmaz valla ponicim zayif oliyim diye adam ben yemiyom diye yemiyo vallahiArkadaşlar eşimde ben kilo verirken gaza gelip 6 kilo verdi ama şimdi Ramazanda diyet yapmama çok kızıyor sizde de karışan var mı?
Hee ole de 10tane bile fazla sekersuan yazdigima inanamadim 10 tane canim zeytin oda klinikte baska yiyeck bisi yok yoksa 6 en fazla
Cok guzel örnek menü canimGunaydin kizlar,dun cok yorgundum internettede sorun vardi menumu yazamamistim simdi yazayim,
Sahur:02.30 bir dilim tb ekmegi,1 haslanmis yum,6 yesil zeytin,1 kk peynir ve cay.
Iftar:19.50 bir tabak zy yesil fasulye,bir dilim ekmek,bir kac tane kozlenmis biber,bir bucuk kase cacik.
1.5 litre su spor yok.Kizlar ramazanda suyum az farkindayim ama en gec 11 de uyuyorum sahura kalkmak icin sure az olunca su bukadar oluyor.
Ya diyestiyen tabiki önemli en guzeli yag oraninj ölçmek süper bisi tebrik ederim sen gidiyomusun suan canim?Canım ben 84 kilodan 78 kiloya 9.takım sayesinde indim ama 78 den sonra gitmemeye başladı ve ben herşeyden yiyerek zayıflamak istiyordum lahmacun dolma pilav cheesecake:)) daha önce 57 kilo olduğum için hiç diyet yapmamıştım ve hamilelikte çok yemeğe alıştığım için uzmana gitmeye karar verdim ve 78den 68e düştüm hemde bunun 8 kilosu yağdan gitti. Ben diyetisyene git derim yine de karar senin
Eki Görüntüle 1843962 İşteeeeee Gaziantepiminnn meşhuuur RAMAZAN KAHKESİ tadı hafif tatlı içinde mahlep var SADECE RAMAZANDA ÇIKAR (buraya dikkat) 28 gün sonra olmayacak seneye görüşeceğiz nasıl dayanayım bu acıya söyleyin bana
Geldim yaseminim güzel sozlerin için çok teşekkür ederimMiray nerelerdesin bebeğim bugün hiç yoksun ya pozitif yorumlarından yoksun bırakma bakıyım bizi
Aynen benim kocamda oyle canim azicik kacirayim ne oldu diyete hayirdir deyip uyariyor beni:)Benim esim kizmaz valla ponicim zayif oliyim diye adam ben yemiyom diye yemiyo vallahiyeterki citir hatun olayim
Zeytin 10 taneye kadar yenebilir canim,okadar faydali bir yiyecekki bi de minicik olunca sorun degil,karatay 40 tane bile yiyebilirsiniz diyor tabi okadari abarti ama on tane normal bence.Hee ole de 10tane bile fazla sekerbide susatir canim icini yakar vallahi
Sagol sekerim:)Cok guzel örnek menü canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?