- Konu Sahibi Handandandan
-
- #150.541
@Bayankokosh disinda listedeki herkes bildirimini yapti super kilolar verdi supersiniz canlar
Cok guzel afiyet olsun canim sahurda ayran icince miden eksimiyo ya ben icemiyomSahur
Peynirli Kepekli tost
1 bardak ayran
1 domates
1 salatalik
Maydonoz
2 kayisi
Iftar
Yarım kase mercimek çorbası
Fırında kanat (4 adet)
1 kase cacık
1 adet hurma
Spor
30 dk bisiklet
Su 3litre
Geçmiş olsun.Tebrikler cok iyi kilo vermissinizKızlar eşimin el bileği kırıldı alçı falan çok uğraştık sonrada iftar ancak gelebildi kusura bakma Miray o nedenle geciktim bildirimde canım
Geçen hafta 88.5
Bu hafta 87
Fark 1.5 kg
% 1.69
Mesaj 60+ spor +100
Harikasin bebeğimGeçen hafta 75.9
Bu hafta 74.8
Fark 1.1 %1.449
Uzulme ortimmm haftaya bomba gibisinKizlar ben cok verememisim ya niye veremiyom anlamiyom
Gecen hafta:75.9
Bu hafta:75.6
Fark:_300 (% 0.39)
Super fikir ortimmmTakim kaptanimiz ve kaptan yardimcilarimiz bizde bayram kilo hedeflerimizi yazalimmi duger gruplari kucalarken gordum hedef belirlemisler
Alkislar kuzumaKizlar
geçen hafta 78.5
Bu hafta 77.6
Fark -900
Yüzde 1.15
Mesaj +60
Spor 120 dk Eki Görüntüle 1844588
Evet kuzum.oda coktandir yok
Miray hedef kilonu 59a cekmissin yeni gordum kuzu 65 degilmiydiEvet kuzum.oda coktandir yok
Yok balim aksine uykumu getiriyor rahat uyuyorumCok guzel afiyet olsun canim sahurda ayran icince miden eksimiyo ya ben icemiyom
Burda 65 kuzum ama 5leri gormeden bu isten vazgecmicemMiray hedef kilonu 59a cekmissin yeni gordum kuzu 65 degilmiydi
Bencede canim hatta erkenken 60a cek hedefini..bende 5leri gormek istiyom aslinda gorurmuyuz orti yaaBurda 65 kuzum ama 5leri gormeden bu isten vazgecmicem
Bence keisinlikle görürüz ortim bizden kurtulamaz bu yağlarBencede canim hatta erkenken 60a cek hedefini..bende 5leri gormek istiyom aslinda gorurmuyuz orti yaa
Evet kuzum.oda coktandir yok
Yaa bu ramazan bana pek yaramadi gibi ramazandan sonra daha guzel olcak InşallahBence keisinlikle görürüz ortim bizden kurtulamaz bu yağlar
Ayy canım çok geçmiş olsun nasıl oldu ki Allah şifa versin. Güzel vermissin kiloyu Tebrikler Cano.Kızlar eşimin el bileği kırıldı alçı falan çok uğraştık sonrada iftar ancak gelebildi kusura bakma Miray o nedenle geciktim bildirimde canım
Geçen hafta 88.5
Bu hafta 87
Fark 1.5 kg
% 1.69
Mesaj 60+ spor +100
süper canim harikasın.Sahur
Peynirli Kepekli tost
1 bardak ayran
1 domates
1 salatalik
Maydonoz
2 kayisi
Iftar
Yarım kase mercimek çorbası
Fırında kanat (4 adet)
1 kase cacık
1 adet hurma
Spor
30 dk bisiklet
Su 3litre
leslie yap bebegim youtube dan bulabilirsin
Ben bide güllaç yedim 300-400 kalorilik bir spor yapip yatışa geçicem.Eee madem gömdük gulllaci,pilavi,kurabiyeyi yapicaz sporumuzuda ne yapabilirim spor olarak ?? Yardimci olursan sevinirim elif ablacim (yuruyus yapamam maalesef evden disari cikamiyorum suan gec oldu biraz)
Kuzum ramazandanda olur bence ortimmm merak etmeYaa bu ramazan bana pek yaramadi gibi ramazandan sonra daha guzel olcak Inşallah
Benimki tefal canim biraz fazla parasi uygun olarak king ve sinbo onlarda guzel oluyor buarada aramiza hisgeldin canimBi konu hakkinda gorus ve tecrubelerinizi alacagim.Simdiii bizim tarti biraz eskidi.14 yillik falan.O derece.Babama tarti aldircamda tavsiye ettiginiz uygun fiyatli iyi bir tarti varmi???
Gullac tepsisini ellemeyeydim keskee((
Leslie strong 3 mile yapiyorum kac kaloriki acaba
Sagol bitanemAyy canım çok geçmiş olsun nasıl oldu ki Allah şifa versin. Güzel vermissin kiloyu Tebrikler Cano.
süper canim harikasın.
leslie yap bebegim youtube dan bulabilirsin
Benim hedefim 74.5 olmak hadi inşaallah :)Takim kaptanimiz ve kaptan yardimcilarimiz bizde bayram kilo hedeflerimizi yazalimmi duger gruplari kucalarken gordum hedef belirlemisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?