Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar ramazanda ayarı tutturamadım iki gündür güzel menüm oldu haliyle tartıya çok yansımadı yine de eksideyim ama artık iftarda nasıl beskenmem gerektiğini biliyorum ve haftaya çok daha iyi geleceğim inşallah
Geçen hafta 68,2
Bugün 67,8
Giden 400
Yüzde 0,58
Mesaj39
Spor 1 saat avm de yürümek

N narcicegi-21 canım bu arada ameliyata gerek yok sanırım dış gebelikte, bi tanıdığın başına da geldi doktor sezeryana almış hemen ama gerek yokmuş iki çubukla kolayca yapılabilecek birseymiş.mutlaka başka doktorlara da danış canım

Evet canım artık mikrocerrahi yapılıyor sezeryan gibi olmuyor 2 veya 3 delikten hallolur inşallah. N narcicegi-21 iyice öğren bebeğim.

Benimki simbo digital 5senedr kullaniyorum uygunda almstm tavsiye ederm canim

Kizlar
geçen hafta 78.5
Bu hafta 77.6
Fark -900
Yüzde 1.15
Mesaj +60
Spor 120 dk Eki Görüntüle 1844588
Çok iyi ya maşallah canım benim

Kızlar eşimin el bileği kırıldı alçı falan çok uğraştık sonrada iftar ancak gelebildi kusura bakma Miray o nedenle geciktim bildirimde canım
Geçen hafta 88.5
Bu hafta 87
Fark 1.5 kg
% 1.69
Mesaj 60+ spor +100
Geçmiş olsun canım ya benimde dün babamın başı yarılmış üzülmim diye söylememişler rabbim herkesi kazadan beladan korusun inşallah
Sahur
Peynirli Kepekli tost
1 bardak ayran
1 domates
1 salatalik
Maydonoz
2 kayisi

Iftar

Yarım kase mercimek çorbası
Fırında kanat (4 adet)
1 kase cacık
1 adet hurma

Spor

30 dk bisiklet

Su 3litre
Menün çok güzel canım

Menüm
Sahur
1 d ekmek
1 kk peynir
Domates,salatalik,biber
1 tk bal

İftar
2 hurma
2 Sivas köfte (sadece et ve tuz)
4 yk bulgur P
5 tane yeşil biber
4 tane ucgen dilimi karpuz

Su1.5 lt
Spor yok
Gayet güzel canım afiyet olsun

Ilk kilo bildirimi benden gelsin güzeller

Geçen hafta 83.3

Bu hafta
82

Fark
1.3

Oran
1.56

Mesaj sayısı 60+
süper süper tebrik ederim cnm

Bende kılo bildirimimi yapiyim
Gecen hafta 77.3
Bu hafta 76.3
Fark 1 kg
Mesaj sayım 60+
ooo çok güzel tebrikler

Kizlar bende kilo bildirimi mi yapayim,
Gecen hafta:59.7
Bu hafta:59.2
Fark:-500
Yuzde:%0.837
Mesaj sayim:50 falan ama tam sayamadim.

Kizlar hala regl olamadim onun etkisiyle sanirim yine cok veremedim,
Gayet güzel cnm senin kilonda hafta da 500 gr çok iyi
Tebrikler cnm çok guzel

Canım benim üzülme bende bebek olana kadar çok üzüntüler yaşadım ve doğana kadar acılarımız devam etti ama sonu güzel oldu. Rabbim herşeyin en güzelini verir bunda da bir hikmet vardır muhakkak. İnançlı bir insansın duanı eksik etme Bundan sonra dualarımda sende olacaksın canım kendini yıpratma lütfen. Unutma surede denildiği gibi sıkıntıyla başlayan işlerin sonu hayırla biter N narcicegi-21

Tey tey.Ajan gibi hissediyorum.Gecen haftanin birincisi 6.takimi biraz kurcaladim.Bu hafta birinci biz olucaz.En BUYUK 9.TAKIMMM.Bazi yarismacilar sabah leslie 3 mil aksam jillian 30 days yapiyo.Sizde durumlar nasil spor yapiyormusunuz ? :* . Ben listeye dahil degilim henuz dahil olsaydim takim icin at gibi kostururdum valla.Bu hafta birincilik bizim insAllah.Ben leslie strong 3 mile yaptim 20 dakika biraz daha biseyler yapip yazmayi dusunuyorum.Ama once biraz papatya cayi.Cayimi yudumlarken diger takimlar ne yapiyor onlarada bir goz atayim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…