- 29 Mart 2016
- 96
- 91
- 3
- 24
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #150.581
Ben resmi bulamadim nerde
Afiyet olsun super menuBugunku menum
Sahur:1has.yumurta+zeytin+kk peynir+domates+salatalik+cay
Iftar:1kase mercimek corbasi+2yk firinda karisik kizartma+2yk bulgur+salata+1 kase cacik
Su 1litre yatana kadar 2 olur spor yok canlar
Canım önce eliya yı izlemelisin sonra fotolarına bakabilirsin:))Ben resmi bulamadim nerde
Afiyet olsun gayet guzel canmMenüm
Sahur
1 d ekmek
1 kk peynir
Domates,salatalik,biber
1 tk bal
İftar
2 hurma
2 Sivas köfte (sadece et ve tuz)
4 yk bulgur P
5 tane yeşil biber
4 tane ucgen dilimi karpuz
Su1.5 lt
Spor yok
Olsun canim hic yoktan iyi bende ayniyim bu hafta napalm haftaya InşallahKızlar ramazanda ayarı tutturamadım iki gündür güzel menüm oldu haliyle tartıya çok yansımadı yine de eksideyim ama artık iftarda nasıl beskenmem gerektiğini biliyorum ve haftaya çok daha iyi geleceğim inşallah
Geçen hafta 68,2
Bugün 67,8
Giden 400
Yüzde 0,58
Mesaj39
Spor 1 saat avm de yürümek
Sahurda nerdeydin kuzum ciger kebabini gece gece nerden buldunKızlar menümü de yazayım sonra sizin kilolara bakıcam:)
Sahur 1 şiş ekmeksiz ciğer kebabı
İftar 1 tabak etsuyu ve avuç büyüklüğünde haşlama et 1 hurma 2 bardak ayran
Su 2,5 olur yatana kadar
Spor yok
Hadi inşallah canim benimBayram hedefimde 63. Hatta 29 hazirana kadar 63 olursam süper olur hadi inşallah
Tesekkurlerr:*Canım önce eliya yı izlemelisin sonra fotolarına bakabilirsin:))
Gülloş süper olmuşsun ya tebrikler hedefine ulaştığında da bekliyoruzeliya
Kızartma cıss mı oldu canımcım afiyet olsunBugunku menum
Sahur:1has.yumurta+zeytin+kk peynir+domates+salatalik+cay
Iftar:1kase mercimek corbasi+2yk firinda karisik kizartma+2yk bulgur+salata+1 kase cacik
Su 1litre yatana kadar 2 olur spor yok canlar
çok güzel menu hele o Sivas köfte Off Off harika :)) afiyet olsun tatlım. Suyu içersin dimi dahaMenüm
Sahur
1 d ekmek
1 kk peynir
Domates,salatalik,biber
1 tk bal
İftar
2 hurma
2 Sivas köfte (sadece et ve tuz)
4 yk bulgur P
5 tane yeşil biber
4 tane ucgen dilimi karpuz
Su1.5 lt
Spor yok
YedikleriNe göre çok iyi vermussin kübişKızlar ramazanda ayarı tutturamadım iki gündür güzel menüm oldu haliyle tartıya çok yansımadı yine de eksideyim ama artık iftarda nasıl beskenmem gerektiğini biliyorum ve haftaya çok daha iyi geleceğim inşallah
Geçen hafta 68,2
Bugün 67,8
Giden 400
Yüzde 0,58
Mesaj39
Spor 1 saat avm de yürümek
Gayet mis olmuş menun Afiyetler olsun.Kızlar menümü de yazayım sonra sizin kilolara bakıcam:)
Sahur 1 şiş ekmeksiz ciğer kebabı
İftar 1 tabak etsuyu ve avuç büyüklüğünde haşlama et 1 hurma 2 bardak ayran
Su 2,5 olur yatana kadar
Spor yok
Sağol Tatlım
inşallah canım istersen yaparsın.Bayram hedefimde 63. Hatta 29 hazirana kadar 63 olursam süper olur hadi inşallah
merci bebekCok guzel olmssun canim bravo perfect
Sağol canım daha yolum uzun hep beraber vericik bu pis yağları
Arada bir bende kurcaliyorum canim cok merakliyimdirTey tey.Ajan gibi hissediyorum.Gecen haftanin birincisi 6.takimi biraz kurcaladim.Bu hafta birinci biz olucaz.En BUYUK 9.TAKIMMM.Bazi yarismacilar sabah leslie 3 mil aksam jillian 30 days yapiyo.Sizde durumlar nasil spor yapiyormusunuz ? :* . Ben listeye dahil degilim henuz dahil olsaydim takim icin at gibi kostururdum valla.Bu hafta birincilik bizim insAllah.Ben leslie strong 3 mile yaptim 20 dakika biraz daha biseyler yapip yazmayi dusunuyorum.Ama once biraz papatya cayi.Cayimi yudumlarken diger takimlar ne yapiyor onlarada bir goz atayim .
Evet ya haftaya 9. Takımı şok yapalım kız şöyle 2 kilo versek süper olur:))Afiyet olsun gayet guzel canm
Olsun canim hic yoktan iyi bende ayniyim bu hafta napalm haftaya Inşallah
Sahurda nerdeydin kuzum ciger kebabini gece gece nerden buldunafiyet olsun
Hadi inşallah canim benim
Evet tartılıcaksin oruç tutmuyorsun sanırım 12 ye kadar bildirim yapmalisinBen yarin tartilcak miyim
HahahaArada bir bende kurcaliyorum canim cok merakliyimdirben suan spor yapmiyorum ramazan dolayisiyla kapaliyiz yani..ramazandan once leslieye baslamistim diger cilyinmidr nedr onu bilmiyorum
Tartilcan sekerimBu arada ben yarin tartilacak miyim ???
Yarin tutabilirim.Tutarsam 16.30 tutmazsam en gec 12 degilmi?Evet tartılıcaksin oruç tutmuyorsun sanırım 12 ye kadar bildirim yapmalisin
Şu jillianı bende denemek istiuorum aslında ramazandan sonra bakiym biTey tey.Ajan gibi hissediyorum.Gecen haftanin birincisi 6.takimi biraz kurcaladim.Bu hafta birinci biz olucaz.En BUYUK 9.TAKIMMM.Bazi yarismacilar sabah leslie 3 mil aksam jillian 30 days yapiyo.Sizde durumlar nasil spor yapiyormusunuz ? :* . Ben listeye dahil degilim henuz dahil olsaydim takim icin at gibi kostururdum valla.Bu hafta birincilik bizim insAllah.Ben leslie strong 3 mile yaptim 20 dakika biraz daha biseyler yapip yazmayi dusunuyorum.Ama once biraz papatya cayi.Cayimi yudumlarken diger takimlar ne yapiyor onlarada bir goz atayim .
Ben kebap yesem ertesi gün sürünürum yerlerde su diyeEvet ya haftaya 9. Takımı şok yapalım kız şöyle 2 kilo versek süper olur:))
Canım bizim burda sahura kadar heryer açık olur kebapçılar cafeler bakkallar:)) özellikle sahurda kebap yemeğe gidilir :))
Sağol can can sıra sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?