- 29 Mart 2016
- 96
- 91
- 3
- 24
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #150.601
AynenBen kebap yesem ertesi gün sürünürum yerlerde su diye
Olsun cnm vermişsin ya. Bazen duraklama olur.Kizlar ben cok verememisim ya niye veremiyom anlamiyom
Gecen hafta:75.9
Bu hafta:75.6
Fark:_300 (% 0.39)
pide yok sonra sporunu değiştirmeyi deneyebilirsin yada spor yaptığın saati. Bakalım ne iyi gelcek75de cekili kaldm gecen hafta hic verememistm kacamak yok sahurda yedigim pideden herhalde ya bundan sonra pide yokkkk
saol cnm çok skr gitti 10 kilo. Bende 74 u hayal ediyordum ama olmadı hatta bayrama hedefim 70 di ama olmayacak gibiBende 74u gormeyi umud ediyodum ama olmadi yaa 10 kilo vermisin helal sana
biz 70 demiştik dimi mervecm. Değiştirsek miTakim kaptanimiz ve kaptan yardimcilarimiz bizde bayram kilo hedeflerimizi yazalimmi duger gruplari kucalarken gordum hedef belirlemisler
Çok çok geçmiş olsun cnm. Allah yardımcin olsun. Demek ki hayırlı zaman şimdi değilmiş. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı bi bebis nasip etsin.Mrb kizlaar nasılsınız
Ben hiç iyi değilim hastaneye yatirildim bugün dış gebelik yasiyormusum aglamaktan gözlerim kör oldu ilaçla bebeği düşürmeye calisacaklarmis olmazsa amelyatmis bilgisi olan varmı
Ben oturuyorum canim yatip kalkinca nerde uyandigimi anlayamiyorumHanimlar lutfen spor
Hahahajillian micheals boyle yaziliyordu galiba.Sahura kadar oturcak misiniz???
Hayır tutuyorsan bu aksam aç karnına tartilmaliydin canım iftara kadar bildirim zorunluyduYarin tutabilirim.Tutarsam 16.30 tutmazsam en gec 12 degilmi?
Sen nerde yaşıyorsunSahura kadar uyuyacakmisiniz :) ﷼
Ben bi ara merak salmistim jilliana devam ettiremedim zor geldi leslieden daha zor.3 kiz beraberler agirlik vs.gerekiyo.Yaninda zenci bi kiz var yeni baslayanlar onu yapiyodu sanirim ama emin degilimŞu jillianı bende denemek istiuorum aslında ramazandan sonra bakiym bi
İstanbulSen nerde yaşıyorsun
Sizin oralarda neymis bee orda yasayipta kilo almamak mumkunmu acebaEvet ya haftaya 9. Takımı şok yapalım kız şöyle 2 kilo versek süper olur:))
Canım bizim burda sahura kadar heryer açık olur kebapçılar cafeler bakkallar:)) özellikle sahurda kebap yemeğe gidilir :))
Hoşbulduk ablacım :* İnsallah verebilirim bende cok sevdim takimimi hemen alistim size <3Unuttum canım kendimi tanıtmayı ben kübra 28 yaşındayım kızım var 8 aylık:) 5 aydır burdayım 20 kilo verdim herşeyden yiyerek hemde:)) bu takımın enerjisiyle sende verirsin kısa sürede. Hoşgeldin minnoş:)) @sofinana
Bence 72 diyelim tam idealOlsun cnm vermişsin ya. Bazen duraklama olur.
pide yok sonra sporunu değiştirmeyi deneyebilirsin yada spor yaptığın saati. Bakalım ne iyi gelcek
saol cnm çok skr gitti 10 kilo. Bende 74 u hayal ediyordum ama olmadı hatta bayrama hedefim 70 di ama olmayacak gibi
biz 70 demiştik dimi mervecm. Değiştirsek mi
Çok çok geçmiş olsun cnm. Allah yardımcin olsun. Demek ki hayırlı zaman şimdi değilmiş. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı bi bebis nasip etsin.
O zaman yarin 12 de bildiririm gerci ben 12 de kalkiyorumHayır tutuyorsan bu aksam aç karnına tartilmaliydin canım iftara kadar bildirim zorunluydu
Afiyet olsun canım çok güzel suyu biraz dağa iç.Kizlar eve yeni geldik gec olmadan menumu yazayim
Sahur:2.30 6 yesil zeytin,3 ceviz,peynir bir kac dilim.
Iftar:19.50 bir porsiyon izgara,bir dilim kiymali borek cisss niyetine,salata,ayran.
1.5 litre su spor yok
Iftar 19:50mi sen nerdeydin zeynepcmKizlar eve yeni geldik gec olmadan menumu yazayim
Sahur:2.30 6 yesil zeytin,3 ceviz,peynir bir kac dilim.
Iftar:19.50 bir porsiyon izgara,bir dilim kiymali borek cisss niyetine,salata,ayran.
1.5 litre su spor yok
ooo süper canım çok sevindim.Kizlar
geçen hafta 78.5
Bu hafta 77.6
Fark -900
Yüzde 1.15
Mesaj +60
Spor 120 dk Eki Görüntüle 1844588
bende görmek istiyoruuum.Kizlar bugun itibariyle 10 kilo 100 gram vermiş bulunmaktayım iftardan sonra Resmimi yüklu yorum bakalım nasıl olmuşum
Hoşgeldin cnm.. sen kilolalari daha çabuk verirsin muhtemelen .Ben Betül .16 yaşındayım .Ya umarım sizin için sorun olmaz ablalarım Sonuçta 18 olmama 2 sene var değil mi ?
Yaşım konusunda çok fazla tereddütteyim Nolur beni böyle kabul edin Boyum 160 kilom 62 hedef kilom 52 vermem gereken 10 kilo var .Sizi seviyorum
Masallah canim bayagi fark var,spor falan duzenli yaptinmi sanki 10 kilodan fazla vermissin,tebril ediyorum seni.Kizlar bugun itibariyle 10 kilo 100 gram vermiş bulunmaktayım iftardan sonra Resmimi yüklu yorum bakalım nasıl olmuşum
Afiyet olsun tatlim olsun menunde baska fazlalik yok 1lahmacun yenilebilir benceMenüm
Sahur 02:45
1 yumurta
1kk peynir
2 zeytin
Yarım salatalık
İftar 20:40
1 kase tarhana
1 lahmacun
1 bardak kefir
Ben Evde olmayınca lahmacun yedik mecbur erkekler yemek yapmaz çünkü
Su 2.5 litre olur yatana kadar hatta geçer
Spor kosturmaca is guc fırsat olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?