Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar ben cok verememisim ya niye veremiyom anlamiyom
Gecen hafta:75.9
Bu hafta:75.6
Fark:_300 (% 0.39)
Olsun cnm vermişsin ya. Bazen duraklama olur.
75de cekili kaldm gecen hafta hic verememistm kacamak yok sahurda yedigim pideden herhalde ya bundan sonra pide yokkkk
pide yok sonra sporunu değiştirmeyi deneyebilirsin yada spor yaptığın saati. Bakalım ne iyi gelcek

Bende 74u gormeyi umud ediyodum ama olmadi yaa 10 kilo vermisin helal sana
saol cnm çok skr gitti 10 kilo. Bende 74 u hayal ediyordum ama olmadı hatta bayrama hedefim 70 di ama olmayacak gibi

Takim kaptanimiz ve kaptan yardimcilarimiz bizde bayram kilo hedeflerimizi yazalimmi duger gruplari kucalarken gordum hedef belirlemisler
biz 70 demiştik dimi mervecm. Değiştirsek mi

Mrb kizlaar nasılsınız
Ben hiç iyi değilim hastaneye yatirildim bugün dış gebelik yasiyormusum aglamaktan gözlerim kör oldu ilaçla bebeği düşürmeye calisacaklarmis olmazsa amelyatmis bilgisi olan varmı
Çok çok geçmiş olsun cnm. Allah yardımcin olsun. Demek ki hayırlı zaman şimdi değilmiş. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı bi bebis nasip etsin.

Evet ya haftaya 9. Takımı şok yapalım kız şöyle 2 kilo versek süper olur:))
Canım bizim burda sahura kadar heryer açık olur kebapçılar cafeler bakkallar:)) özellikle sahurda kebap yemeğe gidilir :))
Sizin oralarda neymis bee orda yasayipta kilo almamak mumkunmu aceba

Hoşbulduk ablacım :* İnsallah verebilirim bende cok sevdim takimimi hemen alistim size <3

Bence 72 diyelim tam ideal

Kizlar eve yeni geldik gec olmadan menumu yazayim

Sahur:2.30 6 yesil zeytin,3 ceviz,peynir bir kac dilim.

Iftar:19.50 bir porsiyon izgara,bir dilim kiymali borek cisss niyetine,salata,ayran.

1.5 litre su spor yok
Afiyet olsun canım çok güzel suyu biraz dağa iç.

Kizlar
geçen hafta 78.5
Bu hafta 77.6
Fark -900
Yüzde 1.15
Mesaj +60
Spor 120 dk Eki Görüntüle 1844588
ooo süper canım çok sevindim.

Kizlar bugun itibariyle 10 kilo 100 gram vermiş bulunmaktayım iftardan sonra Resmimi yüklu yorum bakalım nasıl olmuşum
bende görmek istiyoruuum.
Hoşgeldin cnm.. sen kilolalari daha çabuk verirsin muhtemelen .

Menüm
Sahur 02:45
1 yumurta
1kk peynir
2 zeytin
Yarım salatalık

İftar 20:40
1 kase tarhana
1 lahmacun
1 bardak kefir

Ben Evde olmayınca lahmacun yedik mecbur erkekler yemek yapmaz çünkü
Su 2.5 litre olur yatana kadar hatta geçer
Spor kosturmaca is guc fırsat olmadı.

Afiyet olsun tatlim olsun menunde baska fazlalik yok 1lahmacun yenilebilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…