- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #15.061
geçmiş olsun..................kizlar kizim biraz rahatsizlandi dun asi oldu kolu sisti onunla ilgileniyorum aksamada misafir gelecek giremezsem kusurabakmayin.
kilo veren arkadaslari tebik ediyorum.
kızlar kilo takibi.com dan hesapladım bugünkü aldığım kaloriyi...sıkı durun...sonuç:2500 kalori
bugünkü menüm.......sabah:domates,salatalık,kıymalı börek,simit,çay.......ara:havuç...........öğle:mercimek çorba.................araatlıcan kızartma,tulum peynir,çay..................akşam:3 tane hamburger,meyvesuyu..... ...........gördüğünüz üzere 2. olmanın verdiği mutluluktan uçmuş durumdayım..
3 daha yerdim valla..kız hoppidik 3 tane hamburgeri nasıl yedinnn
:18::18::18:kızlar cuma günü çok yoğundum zaten hesaplarken kontrol edin die de belirtmiştim:26:hoppidicik 2. oldu ama ben atlamışım onu.Hafta sonu da karasudayım pazartesi telafi ederim hatamı.pazartesi gelince kaçamak yaptım falan filan görmem inş. ortim 3 hamburgerinde hesabını sorcam sana hiç merak etme
sen dene bakalım..bir faydasını görürsen bizde başlarız..
Kızlar Callanetics Egzersizlerini daha önce duyan yada deneyen varmı topiğimizde.
Kilo vermek isteyipte bu spordanhbr olan ve denemeyenin ya aklı yok ya kılolarıyla mutlu dıyorum başkade birşey demiyorum
Heyecanlandımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?