Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bugünkü menüm.......sabah:domates,salatalık,kıymalı börek,simit,çay.......ara:havuç...........öğle:mercimek çorba.................araatlıcan kızartma,tulum peynir,çay..................akşam:3 tane hamburger,meyvesuyu................gördüğünüz üzere 2. olmanın verdiği mutluluktan uçmuş durumdayım..

kızlar kilo takibi.com dan hesapladım bugünkü aldığım kaloriyi...sıkı durun...sonuç:2500 kalori

tüm takımdan çok çok çok özür diliyorum sabah okula gitmeden bi elektrik kesintisiyle uyandım bide derse geç kaldım uyuyakalmışım kilo bildirimi yapamadım giremedim hiç internete (uyuz bi okulda öğrenciyim zaten dağ başında öyle eczane filan yok etrafta hiç hatta o bölgede yaşam olduğunu belli eden sadece biz varız) çok ama çok özür dilerim herkesten baştada takım kaptanından. bi işe yaramayacak biliyorum ama benim kilomda bi değişim olmadı hala 72yim. ne aldım ne verdim
bidaha olmayacakkkkkkkkk

slm kızlar dünhabersız ısafırım vardı onun yuzden hiç gıremedım nete mısafır telaşında kahvaltıdan baska bı sey yemedım butun gun boyunca sadece kızmın tabagında kalan 2 3 kasık nohut yemegı bırazda irmık helvası yedım bugunde eltıme gıdıyom dogu yaptı yanı yokum anlıyacanız
ya kızlar dun ve bugun sabahları yatkta bıle başım dönüyor kalkınca bı muddet devam edıyor sizce neden olabılır

Günaydın kızlarrr.Bol iradeli bir gün olsun

Bugünden itibaren artık işe yürüyerek gelmeye basladım.Cok bı mesafe deıl yürüyerek 15 dk uzaklıkta ama olsun zaten butun gunm ofıste hareketsızım en azımdan azda olsa faydası olur dıe dusunuyorum.

SabaH Menüm ;

Müdürümün getirdiği ve zorla yedirdiği,Yarım Kumru(Soğuk sand. Susamlı kumru ekmegı peynır domates salatalık var ıcınde )
1 kupa yeşil çay.

Son düzenleme:
Günaydın dünkü menüm..

sabah kahvaltı
öğle aşure+3 bardak su
arada yeşil çay
akşam tavuk ızgara 3 parça + bol salata +1 dilim kepek ekmek+su
yatarken su...

kız hoppidik 3 tane hamburgeri nasıl yedinnn

Kızlar Callanetics Egzersizlerini daha önce duyan yada deneyen varmı topiğimizde.Ben K.K'ya geldiğim dönem duymuştum fakat pek kulak asmamıştım.Leslie'ye sardığım için heralde.Şimdi sitede gezinirken gördüm aşağıdaki şekilde giriliyor.Bi girin son sayfalarına göz atın resimler var.Yapanlar öncesini sonrasını eklemiş.İnanılır gibi deil.Hemen indirip başlıyorum.12 gün yapan ve foto ekleyen bir üyenin resmini paylaşıyorum.Fazla söze gerek yok zaten.

Ana Sayfa Adım Adım Sağlık Spor ile Sağlıklı Yaşam Spor Görsel Paylaşım Callanetics Egzersizleri

12 günde böyle bir fark inanılır gibi deil.Hemen bugunden ıtıbaren başlıyorum yapmaya.Gelişmeleri yazarım size.

Kilo vermek isteyipte bu spordanhbr olan ve denemeyenin ya aklı yok ya kılolarıyla mutlu dıyorum başkade birşey demiyorum

Heyecanlandımmmm

kızlar cuma günü çok yoğundum zaten hesaplarken kontrol edin die de belirtmiştim:26:hoppidicik 2. oldu ama ben atlamışım onu.Hafta sonu da karasudayım pazartesi telafi ederim hatamı.pazartesi gelince kaçamak yaptım falan filan görmem inş. ortim 3 hamburgerinde hesabını sorcam sana hiç merak etme

kız hoppidik 3 tane hamburgeri nasıl yedinnn
3 daha yerdim valla..95 i nasıl gördüm sanıyosun..

:18::18::18:

bugünkü menüm...............sabah:domates,peynir,salam,1 haş.yum.........ara:yok.........öğle:yoğurtlu bakla...........ara:2 sigara böreği.............akşam:mercimek çorba,bakla.........

sen dene bakalım..bir faydasını görürsen bizde başlarız..

Hoppidicik canım bana mesaj göndermişsin ama ben bizim takımın lisetsini hazırladıktan sonra bir daha giremedim foruma.
Bizim takımın sonuçları listeye alınmış, bir sorun olmamış, çok sevindim :)
İlgin için çok çok teşekkür ederim canım

bugünkü menüm.............sabah:1 haş.yum, domates,salatalık,zeytin,tel peynir.........ara:2 bardak ayran,light bisküvi......öğlen:bakla,taze fasulye.........ara:1 poğaça.........akşam:kıymalı makarna (sarımsaklı yoğurt ve tereyağ eşliğinde..)makarnayı yiyince aynen böyle oldum...

bugünkü utanç listem!

sabah: zeytin peynir yarım dilim ekmek çay
öğle(saat 4 ü geçiyordu): bir dilim peynirli börek, çeyrek dilim kek, 2 tane sütlü nuriye kola
akşam(saat 9 dan sonra): bir sıkım çiğköfte, çilek

slm
menüm

sabah 2 bardak ılık su
1 elma

2 patates haşlama baharatlı
1 dilimpeynir
2 zeytin
1 domates
1 çay kaşığı bal
3 bardak şekersiz çay

ara...
2 kraker 1 soda

öğlen...
1 kase nesfit
1 bardak süt ile tarçınlı

ara...
1 elma
2 ısırık gofret

akşam...
1 kase çorba
2 kaşık nohut yemeği
2 kaşık patates kavurma
2 kaşık yoğurtlu havuç (haşlanmış)
yarım dilim k. ekmeği

ara...
1 avuç fındık
1 bardak maydanoz suyu
1 kepekli bisküvi

4 lt.su 50 mekik 5 mil lesli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…