- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #150.621
Düzenli yapmadım ama en az 3 gün yürüyüş yaptım uzun uzun :)Nsha
Masallah canim bayagi fark var,spor falan duzenli yaptinmi sanki 10 kilodan fazla vermissin,tebril ediyorum seni.
Okulun yokmu senin kız 12 de kalkıyorsun.O zaman yarin 12 de bildiririm gerci ben 12 de kalkiyorum.Elif abla ben senin fotograflari hala goremedim
Bak bakalim gorucekmisinO zaman yarin 12 de bildiririm gerci ben 12 de kalkiyorum.Elif abla ben senin fotograflari hala goremedim
Tatlim cok erken uyuyorum ilk defa bugun bu saate kaldim normalde 10.30 da uyumus oluyorum sahura kalkayim diye.aslinda bende farkindayim az oluyo suyumAfiyet olsun canım çok güzel suyu biraz dağa iç.
Bu arada ben yarin tartilacak miyim ???
Elazigin maden ilcesindeyim canim.Iftar 19:50mi sen nerdeydin zeynepcm
Ben 12 de kalkiyorum fln yok tatlım ilk Sayfada kurallar var uyamam dersen hiç başlama takımı etkilersin ilerde, biz burda diğer takımlarla yarışıyoruz.Bak bakalim gorucekmisin
Yarin tutabilirim.Tutarsam 16.30 tutmazsam en gec 12 degilmi?
Görebilirsin izliyorum ben seni :)ooo süper canım çok sevindim.
bende görmek istiyoruuum.
Hoşgeldin cnm.. sen kilolalari daha çabuk verirsin muhtemelen .
Hayır tutuyorsan bu aksam aç karnına tartilmaliydin canım iftara kadar bildirim zorunluydu
Memleket Elazigmi yoksa meslek nedeniylemi ordasin canmElazigin maden ilcesindeyim canim.
Ayy inş bende böyle yaparımSağol can can sıra sizde
Tatlim ben aslen Elazigliyim ama malatyada buyudum,Elazigda da meslekten dolayi bulunuyoruz, ben ogretmenim esimde polis memuru burda.Memleket Elazigmi yoksa meslek nedeniylemi ordasin canm
Valla ben uyumuyorum canım sevmiyorum uyuyup uyanmayiSahura kadar uyuyacakmisiniz :) ﷼
Valla ben uyumuyorum canım sevmiyorum uyuyup uyanmayi
Canim takima nezaman gelmistinAyy inş bende böyle yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?