Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi akşamlar herkese
Menüm
Sahur
1 d ekmek
3 yk yumurtalı çökelek
Domates,salatalik,biber
1 tk bal

İftar
1 tabak yoğurtlu kabak
1 d ekmek
Domates,biber
4 ücgen dilim karpuz

Su1 l
Spor yok maalesef
Afiyet olsun canim 1d ekmek ne ekmegi
Güzel Can'ım bulguru çok tüketmemeye çalış bak
Tamam

Seyda ve Zuhal sizin minik cadı 4 yasına gırdı
Masallah kiziniza cok tatli Allah bagislasin
Evlat edındık
Ailesi savasta ölmüs anne doğumda ölmüs
Ne kadar guzel ornek bi davranis inşallah en yakin zamanda size uyum saglayabilir yavrucak

Cok guzel canim afiyet olsun

Menucugum
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kase yogurt corbasi+4yk bulgur+4yk ispank+1bardak ayran
Su:2litre yapicam yatana kadar
Spor 20dk parktaki yuruyus aletinde yurume 30dk yürüyüş
çok güzel cnm afiyet olsun

İyi akşamlar herkese
Menüm
Sahur
1 d ekmek
3 yk yumurtalı çökelek
Domates,salatalik,biber
1 tk bal

İftar
1 tabak yoğurtlu kabak
1 d ekmek
Domates,biber
4 ücgen dilim karpuz

Su1 l
Spor yok maalesef
menu gayet güzel cnm. Su biraz daha fazla olabilseymis güzel olurmus

Evlat edındık
Ailesi savasta ölmüs anne doğumda ölmüs
Çok çok çok tebrik ederim sizi. Ne kadar güzel birsey yapmissiniz. Hem sizin için hem o minik kız için hayırlısı olsun inş.

Sahur
Menemen (5 yemek kaşığı)
1 bardak çay (sekersiz)
2 salatalık
1 dilim tahil ekmek
1 kayısı

Iftar
Yarım kase yoğurt çorbası
1 tabak kabak yemeği
Yeşillik

Spor
30 dk bisiklet

Su 2.5 litre
çok güzel miraycm

Sabah 08.30
1 haslabmis yumurta
1 kk peynir
8 zeytin
Avuc ici kadar 2 parca gozleme
Salatalik donates biber

Oglr 14.30
1.5 izgara pirzola
Salata

Aksam 20.30
1 karbiyarik(kozleme patlicanla)
Salata
1 lokma pide

2 litre su
Spor yok
hmmm gozleme cuma ciss i olmuş. Afiyet olsun
menu güzel cnm

menum
Sahur
1cicek ekmek topu
Menemen
Cacik
Iki yumurta beyazi
Bi ucgen dilim kavun

Iftar
Iki yk bulgur pilavi
iki yk corba
Bi dilim ekmek
2yk etli patlıcan
Sarımsaklı yogurta
bi yk dondurma

Su 2lt
Spor 30dk oglumla yürüyüş
afiyet olsun cnm guzellll

Menüm
Sahur
1 yumurta

İftar
1 kepçe yoğurt çorbası
4 köfte
Salata
1 dilim tam buğday
1 bardak kefir

2 litre
Spor yok malesef
Menu süper tatlım. Spor da olsaymiss harika olurmus

Merhaba kızlar
Sahur 1 tabak mercimek çorbası 1 bardak ayran yarım muz
İftar 3kaşık mantı 3 kaşık yumurta salatası 4 etsiz çiğköfte 2 ısırık mısır
Su 3lt
Spor yok
Afiyet olsun canım. Mantı cuma ciss i sanırım. Ama az yemissin mantiyi o iyi olmus

Gunaydin kizlar aksam moralim bozuldugu icin girmek icimden gelmedi kusura bakmayin kan degeri dusuk cikti 17 falan yuksek ihtimal kimyasal gebelikmis,hakkimizda hayirlisi olsun ne diyelim

Menumu de yazmadim dunku menum,

Sahura uyanamadik malesef.

Iftar:19.50 uc kasik pirinc pilavi,4 kasik et sote,2 kozlenmis biber salata.(pilav olmadi farkindayim ama memlekete geldik dun aksam menu sadece bu olunca bir de sahur yapmayinca mecbur yedim.

Gunaydin kizlar aksam moralim bozuldugu icin girmek icimden gelmedi kusura bakmayin kan degeri dusuk cikti 17 falan yuksek ihtimal kimyasal gebelikmis,hakkimizda hayirlisi olsun ne diyelim
Gunaydin canim nasil yaa eminmi doktor kimyasal gebelik ablamda yasamsti o zamanda nasil bise oldugunu anlamamstm..hakkinda hayirlisi tatlim bozma moralini yine olur Allahin izniyle

hakkinda hayirlisi olsun canim ..sizin icin en uygun zaman ne zamansa Rabbim en kolayiyla sagligiyla sihhatiyle kucagina almayi nasip etsin

Allah kabul etsin canım

Kizlar tek tek alintilayamadim ama gecmise baktim hepiniz merak etmissiniz hakkinizi helal edin gercekten moralim cok bozuktu,ama ilgilenmeniz yazmaniz merak etmeniz cok hosuma gitti hepinizi cok seviyorumm
canım moralini bozma 2.kizima gebe kalmadan 2 ay evvel bende kimyasal gebelik yasadim.. en hayirli zamanda nasip olur inşallah. .bizde seni seviyoruz

Gunaydin canim nasil yaa eminmi doktor kimyasal gebelik ablamda yasamsti o zamanda nasil bise oldugunu anlamamstm..hakkinda hayirlisi tatlim bozma moralini yine olur Allahin izniyle
Canim emin degil tabiki ama adetten 3 gun gectiyse degerin cok daha yuksek cikmasi lazim pazartesi tekrar kan verip bakicaz sonuca insallah adet olurum ya dis gebelik ihtimali bile olabilir ondan cok korkuyorum

Allah razi olsun canim suan uzuldugum tek sey bir an once adet olayim Allah korusun dis gebelikte olabilir yani suan kesin bir sey yok ondan daha fazla uzuluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…