- Konu Sahibi Handandandan
-
- #150.961
Gunaydin kizlar aksam moralim bozuldugu icin girmek icimden gelmedi kusura bakmayin kan degeri dusuk cikti 17 falan yuksek ihtimal kimyasal gebelikmis,hakkimizda hayirlisi olsun ne diyelim
Menüm
Sahur
1 yumurta
İftar
1 kepçe yoğurt çorbası
4 köfte
Salata
1 dilim tam buğday
1 bardak kefir
2 litre
Spor yok malesef
Merhaba kızlar
Sahur 1 tabak mercimek çorbası 1 bardak ayran yarım muz
İftar 3kaşık mantı 3 kaşık yumurta salatası 4 etsiz çiğköfte 2 ısırık mısır
Su 3lt
Spor yok
Canım ben yazmıştım arada kaynamış :)) 63 olsun gülümBayankokosh bebeğim bayram hedefine kaç diyelim
Tamam canım benim bu hafta dikkat sözMuz Ne alaka kız bu mevsimde git çilek ye kayısı ye beri :)
Mantı olmamış elbette hele ki iftarda çok geç iftar hiç olmuş mu çiğköftede olmamış ama ikisi birlikte hiç olmamış be kuzum bugün bunu cıss olarak kabul ediyorum Bu hafta karbonhidrata dikkate et
Allah razi olsun canim benimCan'ım allahtan hayırlısını dile kötüyü düşünmemeye çalış allah yardımcın olsun sakın kötüyü düşünme
Bayankokosh canim gecmis olsun uzuldum gerçekten
kaptanim dizede geçmiş olsun tez zamanda sifa bulur ins
Baktim hrpsine cok hos ne guzel telaslar bunlar ozendim simdi sana o zamanlara geri dönmek varfi icimde kalan neleri yapmazdim anlatamam seydacim herseyi içine sindire sindure yap geri gelmiyo o zamanlar
ay kiz zeyno valla heyrcanlandim okuyunca nerde kaldin sonuc noldu duam seninle
Uf yaaa cok üzüldüm canim yaaa allah cekenede bakanada sabir versin
Yinemi ikinci bizim takimin jaderimi bu makus talihi degistirmemiz lazim bi an once
sahur pekmi bi az olmus canim yaaa ama dayanabiliyisan harika
Güzel canim
Maşallah ne şirin
ooo gerçekten mi hwm buyuk cesaret hem büyük sevap allah onun hurmetine her isinizi kolaylastirur ins ablacim
Bence guzel canım
cok güzel
Buhun menuler hepmu iyi neee
Sağolun kızlar dikiş atıldı başına birde başına yolda yürürken ağır eşya düşünce yerde bulmuş kendini ayağı şişmiş bacağı ezilmiş. Hep böyle başına bişey düştü şans eseri kurtuldu diye haberlerde görürdük şimdi yaşamış olduk. Rabbim görülmedik kazalardan korusun hepimizi
Eminim gülloşum zaten 65 e bişey kalmadı. Hamilelik öncesi kiloma dönmek istiyorum artık 57 olsun gülümAnladım fıstık istediğin Zaman düşürürüz 57 den eminsen
Canım inşallah herşey içine sinerek olur düğünün de çok güzel geçer :) bu aada kimse deftere bişey yazmaz deme herkes öyle bi yazıyo ki:))ayyy annemde öyle diyor bu ne diyor kına alt tarafı ama herşeye ayrı ayrı özenesim geliyor napayım
Ben bu hafta 2 kilo veriym ya hırs yaptım bak şimdi :)) 1. Oluruz belki:)Hep dereceye giriyoruz zaten maşallah Can'ım ama 1. Lik olmuyor bir Türlü
Gayet güzel canım menün cıs yok heralde :)Menucugum
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kase yogurt corbasi+4yk bulgur+4yk ispank+1bardak ayran
Su:2litre yapicam yatana kadar
Spor 20dk parktaki yuruyus aletinde yurume 30dk yürüyüş
Güzel menü canımİyi akşamlar herkese
Menüm
Sahur
1 d ekmek
3 yk yumurtalı çökelek
Domates,salatalik,biber
1 tk bal
İftar
1 tabak yoğurtlu kabak
1 d ekmek
Domates,biber
4 ücgen dilim karpuz
Su1 l
Spor yok maalesef
canım benim uzme kendini biz senden fazla umitlenmistik ama yinede hayırlısı ni dile Rabbim herseyin zamanini bilir emin ol suan olmuyosa var bi hayir sabretGunaydin kizlar aksam moralim bozuldugu icin girmek icimden gelmedi kusura bakmayin kan degeri dusuk cikti 17 falan yuksek ihtimal kimyasal gebelikmis,hakkimizda hayirlisi olsun ne diyelim
sahur olmadigi için güzelMenumu de yazmadim dunku menum,
Sahura uyanamadik malesef.
Iftar:19.50 uc kasik pirinc pilavi,4 kasik et sote,2 kozlenmis biber salata.(pilav olmadi farkindayim ama memlekete geldik dun aksam menu sadece bu olunca bir de sahur yapmayinca mecbur yedim.
Dis gebelik olmaz ins korkutma kendini iyi dusun iyi olsun insCanim emin degil tabiki ama adetten 3 gun gectiyse degerin cok daha yuksek cikmasi lazim pazartesi tekrar kan verip bakicaz sonuca insallah adet olurum ya dis gebelik ihtimali bile olabilir ondan cok korkuyorum
eskiler hep dualarinda gorunmez kazadan beladan koru diye dua eder gerçekten oyle allah hepimizi korusun böyle ani şeyler daha çok uzer insani yinede allah korumus caninu tekrar geçmiş olsunSağolun kızlar dikiş atıldı başına birde başına yolda yürürken ağır eşya düşünce yerde bulmuş kendini ayağı şişmiş bacağı ezilmiş. Hep böyle başına bişey düştü şans eseri kurtuldu diye haberlerde görürdük şimdi yaşamış olduk. Rabbim görülmedik kazalardan korusun hepimizi
Gunaydin kizlar aksam moralim bozuldugu icin girmek icimden gelmedi kusura bakmayin kan degeri dusuk cikti 17 falan yuksek ihtimal kimyasal gebelikmis,hakkimizda hayirlisi olsun ne diyelim
Kizlar tek tek alintilayamadim ama gecmise baktim hepiniz merak etmissiniz hakkinizi helal edin gercekten moralim cok bozuktu,ama ilgilenmeniz yazmaniz merak etmeniz cok hosuma gitti hepinizi cok seviyorumm
Rabbim hayırlı yazılar yazsın ümitsizliğe düşme kötü düşünme belkide kimyasal gebelik değildir Allah a Sığın o neylerse güzel eyler. Hakkınızda hayırlısı canım.Canim emin degil tabiki ama adetten 3 gun gectiyse degerin cok daha yuksek cikmasi lazim pazartesi tekrar kan verip bakicaz sonuca insallah adet olurum ya dis gebelik ihtimali bile olabilir ondan cok korkuyorum
Amin canim. Tekrar geçmiş olsun görünmez kaza.Sağolun kızlar dikiş atıldı başına birde başına yolda yürürken ağır eşya düşünce yerde bulmuş kendini ayağı şişmiş bacağı ezilmiş. Hep böyle başına bişey düştü şans eseri kurtuldu diye haberlerde görürdük şimdi yaşamış olduk. Rabbim görülmedik kazalardan korusun hepimizi
Nere sallandı yine? Bakamadım haberlere daha.@ayeyldz canim cok gecmis olsun Allah beterinden korusun bu ara heryer ufak ufak sallaniyor bende cok korkmya basladim
Sağol Can'ım valla Ne biliyim inşallah yazsınlar tabiCanım inşallah herşey içine sinerek olur düğünün de çok güzel geçer :) bu aada kimse deftere bişey yazmaz deme herkes öyle bi yazıyo ki:))
Ben bu hafta 2 kilo veriym ya hırs yaptım bak şimdi :)) 1. Oluruz belki:)
Gayet güzel canım menün cıs yok heralde :)
Güzel menü canım
Canım ben yazmıştım arada kaynamış :)) 63 olsun gülüm
Bitanem herşey olacağına varırAllah razi olsun canim suan uzuldugum tek sey bir an once adet olayim Allah korusun dis gebelikte olabilir yani suan kesin bir sey yok ondan daha fazla uzuluyorum.
Sağolun kızlar dikiş atıldı başına birde başına yolda yürürken ağır eşya düşünce yerde bulmuş kendini ayağı şişmiş bacağı ezilmiş. Hep böyle başına bişey düştü şans eseri kurtuldu diye haberlerde görürdük şimdi yaşamış olduk. Rabbim görülmedik kazalardan korusun hepimizi
Amin ablacim Allah razi olsun.Bitanem herşey olacağına varır
Senin üzülmen bişeyi değiştirmicek
Sonuç ne olursa olsun
Senin hakkında ne hayırlısıysa o olsun
Çok geçmiş olsun canimSağolun kızlar dikiş atıldı başına birde başına yolda yürürken ağır eşya düşünce yerde bulmuş kendini ayağı şişmiş bacağı ezilmiş. Hep böyle başına bişey düştü şans eseri kurtuldu diye haberlerde görürdük şimdi yaşamış olduk. Rabbim görülmedik kazalardan korusun hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?