Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydin kizlar aksam moralim bozuldugu icin girmek icimden gelmedi kusura bakmayin kan degeri dusuk cikti 17 falan yuksek ihtimal kimyasal gebelikmis,hakkimizda hayirlisi olsun ne diyelim

Can'ım allahtan hayırlısını dile kötüyü düşünmemeye çalış allah yardımcın olsun sakın kötüyü düşünme

Merhaba kızlar
Sahur 1 tabak mercimek çorbası 1 bardak ayran yarım muz
İftar 3kaşık mantı 3 kaşık yumurta salatası 4 etsiz çiğköfte 2 ısırık mısır
Su 3lt
Spor yok

Muz Ne alaka kız bu mevsimde git çilek ye kayısı ye beri :)
Mantı olmamış elbette hele ki iftarda çok geç iftar hiç olmuş mu çiğköftede olmamış ama ikisi birlikte hiç olmamış be kuzum bugün bunu cıss olarak kabul ediyorum Bu hafta karbonhidrata dikkate et

Tamam canım benim bu hafta dikkat söz

Bayankokosh canım babacığına çok geçmiş olsun insallah bi sorunu yoktur simdi. baba candir.

Bayankokosh canim benim babana cok gecmis olsun
Sağolun kızlar dikiş atıldı başına birde başına yolda yürürken ağır eşya düşünce yerde bulmuş kendini ayağı şişmiş bacağı ezilmiş. Hep böyle başına bişey düştü şans eseri kurtuldu diye haberlerde görürdük şimdi yaşamış olduk. Rabbim görülmedik kazalardan korusun hepimizi

ayyy annemde öyle diyor bu ne diyor kına alt tarafı ama herşeye ayrı ayrı özenesim geliyor napayım
Canım inşallah herşey içine sinerek olur düğünün de çok güzel geçer :) bu aada kimse deftere bişey yazmaz deme herkes öyle bi yazıyo ki:))

Hep dereceye giriyoruz zaten maşallah Can'ım ama 1. Lik olmuyor bir Türlü
Ben bu hafta 2 kilo veriym ya hırs yaptım bak şimdi :)) 1. Oluruz belki:)

Menucugum
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kase yogurt corbasi+4yk bulgur+4yk ispank+1bardak ayran
Su:2litre yapicam yatana kadar
Spor 20dk parktaki yuruyus aletinde yurume 30dk yürüyüş
Gayet güzel canım menün cıs yok heralde :)

İyi akşamlar herkese
Menüm
Sahur
1 d ekmek
3 yk yumurtalı çökelek
Domates,salatalik,biber
1 tk bal

İftar
1 tabak yoğurtlu kabak
1 d ekmek
Domates,biber
4 ücgen dilim karpuz

Su1 l
Spor yok maalesef
Güzel menü canım

Gunaydin kizlar aksam moralim bozuldugu icin girmek icimden gelmedi kusura bakmayin kan degeri dusuk cikti 17 falan yuksek ihtimal kimyasal gebelikmis,hakkimizda hayirlisi olsun ne diyelim
canım benim uzme kendini biz senden fazla umitlenmistik ama yinede hayırlısı ni dile Rabbim herseyin zamanini bilir emin ol suan olmuyosa var bi hayir sabret

sahur olmadigi için güzel

Canim emin degil tabiki ama adetten 3 gun gectiyse degerin cok daha yuksek cikmasi lazim pazartesi tekrar kan verip bakicaz sonuca insallah adet olurum ya dis gebelik ihtimali bile olabilir ondan cok korkuyorum
Dis gebelik olmaz ins korkutma kendini iyi dusun iyi olsun ins
eskiler hep dualarinda gorunmez kazadan beladan koru diye dua eder gerçekten oyle allah hepimizi korusun böyle ani şeyler daha çok uzer insani yinede allah korumus caninu tekrar geçmiş olsun

Kizlar tek tek alintilayamadim ama gecmise baktim hepiniz merak etmissiniz hakkinizi helal edin gercekten moralim cok bozuktu,ama ilgilenmeniz yazmaniz merak etmeniz cok hosuma gitti hepinizi cok seviyorumm

Canim emin degil tabiki ama adetten 3 gun gectiyse degerin cok daha yuksek cikmasi lazim pazartesi tekrar kan verip bakicaz sonuca insallah adet olurum ya dis gebelik ihtimali bile olabilir ondan cok korkuyorum
Rabbim hayırlı yazılar yazsın ümitsizliğe düşme kötü düşünme belkide kimyasal gebelik değildir Allah a Sığın o neylerse güzel eyler. Hakkınızda hayırlısı canım.

Amin canim. Tekrar geçmiş olsun görünmez kaza.

Sağol Can'ım valla Ne biliyim inşallah yazsınlar tabi
Bu arada güzelim sen bu hafta 2 kilo versen hem bizi bayağa yükseltirsin hemde kendin bireysellerde 1.olabilirsin çünkü kilon az yüzden çok olur

Allah razi olsun canim suan uzuldugum tek sey bir an once adet olayim Allah korusun dis gebelikte olabilir yani suan kesin bir sey yok ondan daha fazla uzuluyorum.
Bitanem herşey olacağına varır
Senin üzülmen bişeyi değiştirmicek
Sonuç ne olursa olsun
Senin hakkında ne hayırlısıysa o olsun

Çok geçmiş olsun Cnm Allah korumuş

Çok geçmiş olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…