- Konu Sahibi Handandandan
-
- #15.081
Günaydın ;
Dün hiç sölemiyorum ama iyi bir hbr var .Su içmeyi alışkanlık haline getirdim heralde 3 gündür içiyorum.Ve Regl olmama ragmen tartıda fark gördüm ve suyun mucizesine gerçekten inandım.Cumartesi günüde yazdığım gibi callanetics yapmaya başlıyorum bugünden itibaren + leslie + kondisyon bisikletiallah güç versin artık bana
günaydın canım tartıda kaç çıktın ne kadar su içiyosun
GÜNAYDIN KIZLAR HASTANEDEYDİM YENİ GELDİMÇOK MORALİM BOZULDU 2 SENE ÖNCE HORMON İLAÇLARI KULLANMIŞTIM BEN ÇOK ŞİŞLİK YAPMIŞTI BENDE KORTİZON TEDAVİSİYDİ BENDE BİLMEDEN TUZ YEDİM DİE ÇOK KİLO ALDIRMIŞTI.tEKRAR AYNI İLAÇLARA BAŞLIYORUM BEBEK İÇİN BAŞKA SEÇENEĞİM YOKMUŞ VÜCUDUMA OSTOREJEN DENEN KADINLIK HORMONUNU SAĞLAYACAKMIŞ BU İLAÇLAR DIŞARDAN.NASIL ÜZÜLDÜM ANLATAMAM.TEKRAR ESKİ GÜNLERE DÖNMEK İSTEMİYORUM İLAÇLAR ŞU AN ELİMDE FIRLATIP ATMAK İSTİYORUM MORAL BOZUKLUĞUNDAN KAHVALTI BİLE YAPMADIM.
SİZ NASILSINIZ?
ben diyecektim ağzımdan aldın lafı..
Cnm kortizonların kılo yaptıgını bılıyorum ama hem ılacları kullansan hem yedıgıne ıctıgıne dıkkat etsen olmuyomu kı:44:
GÜNAYDIN KIZLAR HASTANEDEYDİM YENİ GELDİMÇOK MORALİM BOZULDU 2 SENE ÖNCE HORMON İLAÇLARI KULLANMIŞTIM BEN ÇOK ŞİŞLİK YAPMIŞTI BENDE KORTİZON TEDAVİSİYDİ BENDE BİLMEDEN TUZ YEDİM DİE ÇOK KİLO ALDIRMIŞTI.tEKRAR AYNI İLAÇLARA BAŞLIYORUM BEBEK İÇİN BAŞKA SEÇENEĞİM YOKMUŞ VÜCUDUMA OSTOREJEN DENEN KADINLIK HORMONUNU SAĞLAYACAKMIŞ BU İLAÇLAR DIŞARDAN.NASIL ÜZÜLDÜM ANLATAMAM.TEKRAR ESKİ GÜNLERE DÖNMEK İSTEMİYORUM İLAÇLAR ŞU AN ELİMDE FIRLATIP ATMAK İSTİYORUM MORAL BOZUKLUĞUNDAN KAHVALTI BİLE YAPMADIM.
SİZ NASILSINIZ?
Cnm kortizonların kılo yaptıgını bılıyorum ama hem ılacları kullansan hem yedıgıne ıctıgıne dıkkat etsen olmuyomu kı:44:
neden üzlüyorsunki haklısın ama sonunda bebişini kucagına almak varsa eger o kilolara degmezmi..
sonradan yine verirsin sen bu iradenle.
kortizon tedavisinde tuzu hiç yemiyeceksin.. hayatından tamamen çıkaracaksın çünkü yediğin tuz seni kilo aldırmaktan ziyade vücutta şiş yapar..
hayırşısı canım eminim bu günleri sonunda mükafatini alacaksın..
demetcim sen diyetine yine devam et canım..diyetin sana bir zararı olmaz, seni pozitif yönde etkiler...fakat ilaçlarınıda kullanmaya devam et...bebiş için artık elinden ne gelecekse, doktor ne dediyse yapacaksın..beklenen bebiş gelecekse , çekilen çile kutsaldır değilmi canım benim..buna kilolarda dahil..
canım kk daki video alıntı..ben sana link vereyim..oradan indir..ben 3mil indirdim..45 dk. sürüyo..kızlar leslie spor hareketlerini araştırdım kk da buldum 2 video indirdim ama daha fazlaları varmış 3 mil -5 mil gibi
sizlerde varmı olan biri bana mail atması mümkünmü kızlar yada link verebilecekmisinz ?
dün evde 10 dakkika yaptım ama baya faydalı olacagına inanıyorum düzenli yapılırsa çünkü bacaklarıin bi zaman sonra ağrımaya başlıyo çalıştıgını hissediyor insan
demetcim bende son hamileliğimde kilodan ziyade su topladım...yüzüm gözüm şişmişti ama ben onun ödem oldğunu sonradan anladım..nasıl..doğumdan sonra süt olsun diye yine kıtlıktan çıkmış gibi yememe rağmen 2 ayda 10 kilo verdim..ne verdim?tabii ki vücudumdaki su gitti..yoksa o yemeğe karşı kilo gitmez..yüzüm gözüm normale döndü..demem o ki psikolojik olarak verdiği rahatsızlığı saymazsak kiloyu çok dert etme..su gibi akıp gidecek inşallah:))
kızlar leslie spor hareketlerini araştırdım kk da buldum 2 video indirdim ama daha fazlaları varmış 3 mil -5 mil gibi
sizlerde varmı olan biri bana mail atması mümkünmü kızlar yada link verebilecekmisinz ?
dün evde 10 dakkika yaptım ama baya faydalı olacagına inanıyorum düzenli yapılırsa çünkü bacaklarıin bi zaman sonra ağrımaya başlıyo çalıştıgını hissediyor insan
demet canım benım sakın üzülme diyetisyene gitiginde olanları anlat sana yardımcı olacaktır en azın kılo veremesenden kılo almadan bu dönemı atlata bılırsın sakın stres olma unutma stres bebege engel mutlu ol huzurlu ol bak çaresi var ve inş dualarla ve allahın izniyle doktorların eliyle bebeğini kucagına alıcan bizde sevmeye gelicez(benim ufak cadıyla)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?