- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.021
Kuzum iskender cok kaloriliIyi geceler kizlar bugun hic gelemdm iftarimizi disarda yaptk kardesimle menume gelince
Sahur:1bardak ayran
Iftar:1kase corba+1 iskender+1hurma+2 bardak ayran+2top kulahta dondurmabiraz fazla kacti ama masaya kunefe geldi onu yemedm bak
Su 2litre
Spor 2saat yuruyus
bugün mü güzel olmuş kaptanım aşk olsun ..genellikle kacamaksiz menulerim ve dikkatli pozisyonlar.gönül koydum ınan kiGüzel olmuş bugün hep böyle olsun inşallah
Seni şu kısırdan Nasıl uzak tutcaz ya kekte olmuş yavrum lütfen ama hadi ver şu kilonu da gir listeye yapma böyle
Börek pilav o Nasıl menü çık olmamış
Güzel her zamanki gibi afiyetler olsun
elbette gösteririm canım hiç problem değil. .marmara üniversitesi pendik eğitim ve araştırma hast bizimki hocamızla Bedrettin Yildizeli prof göğüs cerrahı arastir bu arada istersen hep şehir dışından geliyorlar kendisineSağol canim benim. annem çok ısrar etti ye diye hiç ekmek yememistim 2 gündur yiyim dedim ama pişman oldumben sonuclari yollasam sana tabi imkan varsa gosterirmisin bursadayız gerekirse bahsettiğin dr a geliriz sorun olmaz canım. Gittiğimiz dr Prof. Göğüs Hastalıkları Uzmanı bizi başka bir arkadaşına yönlendiriçek cerrahiye kafamız karıştı en azından net birsey söylese ol dese demedi siz bilirsiniz diyor pofff Rabbim şifa versin herkese.
Sağol Tatlım bugün keyifsizsin iyisin insallah
Sağol canım.
Allah kabul etsin canım afiyet olsun güzel menünMerhaba kızlar menüm
Sahur 1 kase domates çorbasın1 bardak ayran
İftar 1 kase börek çorbası 1 ince dilim közlenmiş patlıcan 1 köz domates 2 minik fırında et 4-5 kaşık yumurta salatası
Su daha 1,5 ama yatana kadar 3 olur
Spor yarım saat yürüyüş. Arkadaşıma gittim yürüyerek
ne oldu canım sana dikkat et kendine ..canlı Mirayım geri gelsinBiraz basim ağrıyor kuzum halsizlik var bilemedimsagol balim ilgin icin
pideler çok olmuş canım..afiyet olsunİyi geceler arkadaşlar geç oldu ama menüm
Sahur
1 el büyüklüğünde ramazan pidesi
Domates,salatalik,biber
1 kk peynir
1 tk bal
İftar
2 tane hurma
6 yk taze fasulye
Salata
Yarım kase yoğurt
3 üçgen dilim karpuz
Gazoz(86 kalori)ödülüm
Su1 lt
Spor yuruyus 40 dk
Bugün tartıda güzel bir sonuç gordum hemen ödül verdim kendime sanki çok kilo vermişim gibi
Rabbim sifalar versin. .Abla ya para alıyor ya her gidisimizde ben olsam takipte kalırım falan dedi bende eşimde iskillendik zaten götürücez başka dr a bide bu dr cerrah değil size bırakıyorum olurum derseniz arkadaşıma yönlendiricem dedi saçma sapan dr lar var işte adam bide bursa nin en iyisibakalım araştırma yapıyoruz bi yolunu bulmamız lazım ciğer üst lob 15 cm mis bunun 8 cm i hava kabarcigi babam gece solunum cihazıyla yatıyor uyku apnesi de var var oğlu car yani
afiyet olsun Mervecigim. .dondurmami azicik çok olmuş kuzum beIyi geceler kizlar bugun hic gelemdm iftarimizi disarda yaptk kardesimle menume gelince
Iftar:1kase corba+1 iskender+1hurma+2 bardak ayran+2top kulahta dondurmabiraz fazla kacti ama masaya kunefe geldi onu yemedm bak
Su 2litre
Spor 2saat yuruyus
Sagol caniminiciiii ALLAHIN izniyle yarin cannlii canliii burdayim sagolun iyiki sizin gibi dostlarim var cansinizbugün mü güzel olmuş kaptanım aşk olsun ..genellikle kacamaksiz menulerim ve dikkatli pozisyonlar.gönül koydum ınan ki
elbette gösteririm canım hiç problem değil. .marmara üniversitesi pendik eğitim ve araştırma hast bizimki hocamızla Bedrettin Yildizeli prof göğüs cerrahı arastir bu arada istersen hep şehir dışından geliyorlar kendisine
Allah kabul etsin canım afiyet olsun güzel menün
ne oldu canım sana dikkat et kendine ..canlı Mirayım geri gelsin
pideler çok olmuş canım..afiyet olsun
Rabbim sifalar versin. .
afiyet olsun Mervecigim. .dondurmami azicik çok olmuş kuzum be
Süpersin canımIyi akşamlar kizlar
Menüm
Sahur
2 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 1 tatli kasigi acuka 1 bardak ayran 1 hurma
Iftar
1 haşlanmış tavuk göğsü 1 hurma
Su 2 lt oldu 3 e tamamlarim
Spor 1 saat yürüyüş
Kek.disinda güzel canimSelam kizlar izmirden en yakin arkadasim supriz bi sekilde gelince gelemedim
Sabah 10.30
1 haslabmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates salatalik
Cay
Ogle 15.00
1 kase kisir
1 dilim kek
Aksam 18.30
5 adet izgara kofte
Salata
Ayran
2 litre su
1 saat yuruyus
afiyet olsun cnm.Menym
Sahur
Iki dilim borek bi üçgen dilim karpuz cacik bi yumurta beyazı
Iftar
4yk pilav 6yk taze fasulye
Salata yogurt
çorba yemedim Şehriye diye
Su 2lt spor 30dk yürüyüş çocuklarla
Cook güzel cmmSahur
Kıymali yumurta( 1yumurtadan)
1 adet Salatalık
1 adet domates
2 zeytin
1 dilim tahil ekmek
1 bardak ayran
Iftar
Yarim kase sebze çorbası
1 kase karisik salata
1 dilim t ekmek
Spor
30 dk bisiklet
Su 3litre
Hoşgelmisler cnm. Ve de çooook geçmiş olsun. Allah şifa versin elifcim en kisa zamanda sağlığına kavuşsun inş .Kizlar bugun annemle babam geldi babamın tomografi sonuçlarını götürdük dr una malesef akciğerde 8cm çapında hava kabarcigi var ve alınması iyi olur dedi karar veremedik Araştırıcam biraz 30 sene sigara içmişti 19 yıldır içmiyor ama olan olmuşiçen varsa aranızda lütfen bırakın. 2 gün bızde ler bırakmadım. Annem babam gelmişken bir ziyafet farz oldu dışarıda mangal yaptık iftarda menüm şöyle
Sahur
1 yumurta
1 parça peynir
2 dilim salatalık
İftar
Biraz abarttım sanırım
8 köfte
Avuc ici kadar pide
1 bardak kefir
Salata
Su 2 litre
Spor babamlari aldıktan sonra biraz gezdik 1 saat yürüyüş.
Afiyet olsun cnm çok güzelMerhaba kızlar menüm
Sahur 1 kase domates çorbasın1 bardak ayran
İftar 1 kase börek çorbası 1 ince dilim közlenmiş patlıcan 1 köz domates 2 minik fırında et 4-5 kaşık yumurta salatası
Su daha 1,5 ama yatana kadar 3 olur
Spor yarım saat yürüyüş. Arkadaşıma gittim yürüyerek
Afiyet olsun cnm gazoz olmasaymis daha iyi olurmuşİyi geceler arkadaşlar geç oldu ama menüm
Sahur
Domates,salatalik,biber
1 kk peynir
1 tk bal
İftar
2 tane hurma
6 yk taze fasulye
Salata
Yarım kase yoğurt
3 üçgen dilim karpuz
Gazoz(86 kalori)ödülüm
Su1 lt
Spor yuruyus 40 dk
Bugün tartıda güzel bir sonuç gordum hemen ödül verdim kendime sanki çok kilo vermişim gibi
Allah kabul etsin canım dondurma diğer tatlılar gore daha masum geliyo bana.Iyi geceler kizlar bugun hic gelemdm iftarimizi disarda yaptk kardesimle menume gelince
Su 2litre
Spor 2saat yuruyus
abovvvv ne diyosun ama biliyorum ki iskendere tereyağ dökerken Hayır dedin ve ayrıca pideler ini yemedin dimi can can. Dondurma da sütlü YDÜIyi geceler kizlar bugun hic gelemdm iftarimizi disarda yaptk kardesimle menume gelince
Su 2litre
Spor 2saat yuruyus
Çok sağol canım.eliya canim babacigina Allhtan sifa diliyorum cok gecms olsun umarm iyilesr cabucak
Tmm canim ben sana özelden yollarım sonuçları resim çekerim şimdi unutmadan sağolasın kafamizdaki soru işaretlerı gider en azindan.bugün mü güzel olmuş kaptanım aşk olsun ..genellikle kacamaksiz menulerim ve dikkatli pozisyonlar.gönül koydum ınan ki
elbette gösteririm canım hiç problem değil. .marmara üniversitesi pendik eğitim ve araştırma hast bizimki hocamızla Bedrettin Yildizeli prof göğüs cerrahı arastir bu arada istersen hep şehir dışından geliyorlar kendisine
Allah kabul etsin canım afiyet olsun güzel menün
ne oldu canım sana dikkat et kendine ..canlı Mirayım geri gelsin
pideler çok olmuş canım..afiyet olsun
Rabbim sifalar versin. .
afiyet olsun Mervecigim. .dondurmami azicik çok olmuş kuzum be
Sağol Emine cım. Tüm hastalara Rabbim şifa versin.Süpersin canım
Kek.disinda güzel canim
afiyet olsun cnm.
Cook güzel cmm
Hoşgelmisler cnm. Ve de çooook geçmiş olsun. Allah şifa versin elifcim en kisa zamanda sağlığına kavuşsun inş .
menün bence gayet guzel
Afiyet olsun cnm çok güzel
Babana çok geçmiş olsun cnm. Hakkaten filmlerdeki gibi olmuş. En kısa zamanda iyileşir inş.
Afiyet olsun cnm gazoz olmasaymis daha iyi olurmuş
Allah kabul etsin canım dondurma diğer tatlılar gore daha masum geliyo bana.
Kuzum sahurda cok az yemissin biraz daha sebze katabilirsin ayranla cok tutuyor. Ayrica bence iftarinda zararlı bisey yok gayet dengeli afiyet olsunBu da benim menüm
Sahur
1 kase yoğurt
Yarım dilim ekmek
1 yumurta
Iftar
1 kase yayla çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık et döner
Salata yogurt
1 dilim ekmek
2 hurma
Ara 10 kiraz 2 erik
Su 1.5 litre
spor yok
bugün nedense doyma bilmedim. Arkadaşlar bu sıralar gaza ihtiyacım var sanırım. Motivasyonum düştü kaçamak yapmak istemiyorum ama canım çok istiyor
Kuzum herzamanki gibi superIyi akşamlar kizlar
Menüm
Sahur
2 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 1 tatli kasigi acuka 1 bardak ayran 1 hurma
Iftar
1 haşlanmış tavuk göğsü 1 hurma
Su 2 lt oldu 3 e tamamlarim
Spor 1 saat yürüyüş
AMİN bitanem cumlemizinkini cok sagolAllah kabul etsin afiyet olsun Mirayım herşey çok güzel
öncelikle çok geçmiş olsun canım. .ben hastanede çalışıyorum istanbul da sen neredesin bilmiyorum ama bizim hastanemizde babanın rahatsızlığının ameliyatı sıklıkla yapılıyor hocamız bu konuda oldukça mahir ve ameliyatları başarılı sormak istediğin birşey varsa elden geldiği kadar yardımcı olurum
Menün güzel pide yemeseymisin daha iyi olurmuş ama neyse ..afiyetler olsun
İskender dondurma istersen Bi tartıya çık bakalım kaçsın bu Ne yavrum ya bu haftaki hedefin ne Allah aşkına +5 miIyi geceler kizlar bugun hic gelemdm iftarimizi disarda yaptk kardesimle menume gelince
Su 2litre
Spor 2saat yuruyus
Sahurdan sonra uyku tutmadi canlar mutfagimi topladim yarina kalmasin diye dolaplarimi yerlestirdim ütümü yaptim bi enerjik oldum gece gece ugrastim simdi uyku zamani hayirli gecelerimiz olsun INŞALLAH gorusmek dilegiyle
Uyku apnesi ameliyatı var canımAbla ya para alıyor ya her gidisimizde ben olsam takipte kalırım falan dedi bende eşimde iskillendik zaten götürücez başka dr a bide bu dr cerrah değil size bırakıyorum olurum derseniz arkadaşıma yönlendiricem dedi saçma sapan dr lar var işte adam bide bursa nin en iyisibakalım araştırma yapıyoruz bi yolunu bulmamız lazım ciğer üst lob 15 cm mis bunun 8 cm i hava kabarcigi babam gece solunum cihazıyla yatıyor uyku apnesi de var var oğlu car yani
Canim cok gecmis olsun,insallah ciddi bir sey degildir.Benim esimde sigara iciyordu ama benim istegimle sagolsun birakti cidden cogu hastaliga sebep sigara icen arkadaslar bir daha dusunsunler.Kizlar bugun annemle babam geldi babamın tomografi sonuçlarını götürdük dr una malesef akciğerde 8cm çapında hava kabarcigi var ve alınması iyi olur dedi karar veremedik Araştırıcam biraz 30 sene sigara içmişti 19 yıldır içmiyor ama olan olmuşiçen varsa aranızda lütfen bırakın. 2 gün bızde ler bırakmadım. Annem babam gelmişken bir ziyafet farz oldu dışarıda mangal yaptık iftarda menüm şöyle
Sahur
1 yumurta
1 parça peynir
2 dilim salatalık
İftar
Biraz abarttım sanırım
8 köfte
Avuc ici kadar pide
1 bardak kefir
Salata
Su 2 litre
Spor babamlari aldıktan sonra biraz gezdik 1 saat yürüyüş.
Sagol canim Allah razi olsun adet olsam sevinecem oda yok ondan iyice geriliyorum.Amin cumlemizden canım. .gönlünü ferah tut ..kötü düşünme sakın
Cok gecmis olsun canim Allah birdaha yasatmasin.Evet canım maalesef dün oldu 4.4 siddetinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?