Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kuzum iskender cok kalorili

bugün mü güzel olmuş kaptanım aşk olsun ..genellikle kacamaksiz menulerim ve dikkatli pozisyonlar.gönül koydum ınan ki
elbette gösteririm canım hiç problem değil. .marmara üniversitesi pendik eğitim ve araştırma hast bizimki hocamızla Bedrettin Yildizeli prof göğüs cerrahı arastir bu arada istersen hep şehir dışından geliyorlar kendisine

Allah kabul etsin canım afiyet olsun güzel menün

Biraz basim ağrıyor kuzum halsizlik var bilemedim sagol balim ilgin icin
ne oldu canım sana dikkat et kendine ..canlı Mirayım geri gelsin

pideler çok olmuş canım..afiyet olsun

Rabbim sifalar versin. .
afiyet olsun Mervecigim. .dondurmami azicik çok olmuş kuzum be

Sagol caniminiciiii ALLAHIN izniyle yarin cannlii canliii burdayim sagolun iyiki sizin gibi dostlarim var cansiniz

Iyi akşamlar kizlar
Menüm
Sahur
2 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 1 tatli kasigi acuka 1 bardak ayran 1 hurma
Iftar
1 haşlanmış tavuk göğsü 1 hurma
Su 2 lt oldu 3 e tamamlarim
Spor 1 saat yürüyüş
Süpersin canım

Kek.disinda güzel canim

Menym
Sahur
Iki dilim borek bi üçgen dilim karpuz cacik bi yumurta beyazı

Iftar
4yk pilav 6yk taze fasulye
Salata yogurt
çorba yemedim Şehriye diye

Su 2lt spor 30dk yürüyüş çocuklarla
afiyet olsun cnm.

Sahur
Kıymali yumurta( 1yumurtadan)
1 adet Salatalık
1 adet domates
2 zeytin
1 dilim tahil ekmek
1 bardak ayran

Iftar
Yarim kase sebze çorbası
1 kase karisik salata
1 dilim t ekmek

Spor
30 dk bisiklet

Su 3litre
Cook güzel cmm

Hoşgelmisler cnm. Ve de çooook geçmiş olsun. Allah şifa versin elifcim en kisa zamanda sağlığına kavuşsun inş .
menün bence gayet guzel

Afiyet olsun cnm çok güzel
Babana çok geçmiş olsun cnm. Hakkaten filmlerdeki gibi olmuş. En kısa zamanda iyileşir inş.
Afiyet olsun cnm gazoz olmasaymis daha iyi olurmuş

Allah kabul etsin canım dondurma diğer tatlılar gore daha masum geliyo bana.

abovvvv ne diyosun ama biliyorum ki iskendere tereyağ dökerken Hayır dedin ve ayrıca pideler ini yemedin dimi can can. Dondurma da sütlü YDÜ

eliya canim babacigina Allhtan sifa diliyorum cok gecms olsun umarm iyilesr cabucak
Çok sağol canım.

Tmm canim ben sana özelden yollarım sonuçları resim çekerim şimdi unutmadan sağolasın kafamizdaki soru işaretlerı gider en azindan.

Sağol Emine cım. Tüm hastalara Rabbim şifa versin.

Bu da benim menüm
Sahur
1 kase yoğurt
Yarım dilim ekmek
1 yumurta

Iftar
1 kase yayla çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık et döner
Salata yogurt
1 dilim ekmek
2 hurma

Ara 10 kiraz 2 erik

Su 1.5 litre
spor yok

bugün nedense doyma bilmedim. Arkadaşlar bu sıralar gaza ihtiyacım var sanırım. Motivasyonum düştü kaçamak yapmak istemiyorum ama canım çok istiyor

Kuzum sahurda cok az yemissin biraz daha sebze katabilirsin ayranla cok tutuyor. Ayrica bence iftarinda zararlı bisey yok gayet dengeli afiyet olsun

Canim bide diyetler uzadikca insanin cani bi cok sey çekiyor bide ramazanda tatlilar börekler aklimiz kaliyor evelALLAH atlaticaz bu krizleri zaten sen cok guzel kilo vermissin INŞALLAH hedefine bu güçle azimle ulasirsin canim

Destegim seninle canimmmmm
Emin ol suan senin yerinde olmak 7leri sonlarini yasamak isterdim sonra gelsin 6lar bence basaricaksin tatlim yolu yarilamissin MASALLAH valla ben sizle güç buluyorum ne guzel kilolar vermissiniz bana cok guzel bi örneksiniz cok tesekkur ederimmmm

Son düzenleme:
AMİN bitanem cumlemizinkini cok sagol

İskender dondurma istersen Bi tartıya çık bakalım kaçsın bu Ne yavrum ya bu haftaki hedefin ne Allah aşkına +5 mi

Uyku apnesi ameliyatı var canım

Canim cok gecmis olsun,insallah ciddi bir sey degildir.Benim esimde sigara iciyordu ama benim istegimle sagolsun birakti cidden cogu hastaliga sebep sigara icen arkadaslar bir daha dusunsunler.

Menune gelecek olursak bence cokta abartmamissin ekmek olmasaydi kusursuz bile olabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…