Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın seydanım lopezlerı
Iyı dılekler ıcın çok tsk
Mefkusum bahane bıtmıyorkı geleyım
Kızlar ulm üniversıtesıne başlayacak bu nedenle ev bakıyoruz harıl harıl eeee bıde Bebek ıcın şuan deneme süresındeyız
Eeee bu arada kendı evımde degıstı tam yerlesemedım
Yanı Gönül cennete gırmek ıstesede günahlar el vermıyor
Bıde malum tatil geliyor o da bır dert bu yıl
Bebek ıcın tr ye gıdemeyebılırız
Hasanın macolulukları tam gaz devam eee benım kılo alma hızım bellı
Offfff bu hayatın ıkıncı kanalı burası benım ıcın ama şuan kanal degısemıyorum kı
Hepınızı öpüldünüz
Çabuk zayıflayın ülennnnn bu tosuncuk her yere sığacak gıbı değil

Günaydın bitanem:) Kuzum bahanelerin bitmesini bekleme artık yapcak bişey yok bu kanala gelmelisin tosuncukta zayıflamalı ayrıca o Ne hallerden ne hallere geldi unutma fıstık O minik bebekte senin sevgine ve ilgine muhtaç unutma o senin elinde onun kaderini güzelleştirebilirsin.dualarım ve iyi Dileklerim hep seninle benim hayatımı değiştiren kadın seviliyorsun ve özleniyorsun

Uyku apnesi ameliyatı var canım
geçen yıl oldu bebeğim ise yaramadi cihaza başladı.

inşallah değildir canım. Babama ben aglaya aglaya bıraktirdim 19 yıl önce

Çok güzel olmuş menun afiyet olsun canım.

Nasıl bir enerji maşallah çok merak ediyorum buradaki enerjinizi Allah kolaylik versin yoğunluk baya ciddiymis.

Anladım canım
Allah yardımcısı olsun

Kızlar Nasılsıniz dün menumu yazamamistim misafirim vardı diye

Sahur
Kıymalı yumurta
1 dikim kep ekmek
3 zeytin yarım domates
Şekersiz çay

İftar
1 kase tarhana çorbası
3 kaşık mantı
1 tane sultan kebabu (yufkanin içine tavuk bezelye patlıcan kabak) fırında

2 lt şu
20 dk plates hareketleri

hem yufka hem mantı listedesin bir de yapma lütfennnnnnn

onun enerjisi bombadır hele bi gelsinn beni o bu takıma davet etti onun ve bu takımın enerjisi sayesinde 180 derece değiştim

Tereyag dokturmedm canim ama pidelerini yedim sonrada bol bol yuruyus yaptm sahurdada sadece yogurt yedim
Afiyet olsun tatlim aksam sadece ekmek fazla olms cunku bulgurda varms.dunde ben oyleydim canm ilk defa cok aciktm cunku butun gun disardaydim cok yurudum haliyle cok aciktm

Afiyet olsun canim sen nasil oldun varmi bi degisiklik

Yediklerimi eritmek icin yuruyus yaptm ama kaptanm ilk defa disarda iftar actim bidaha yemem

o yürüyüş keşke o yediklerini eritse ama maalesef olmuyo be kuzum bende isterdim ama
dışarda iftar açtığında yiyebiliceğin en güzel şey önce 1 kase çorba mercimek tarhana domates hepsi kabulüm
ve sonrasında tavuk şiş olur et şiş olur ızgara köfte ızgara tavuk olur hatta döner bile belki olabilir ekmeğini pilavını yemezsin sebzesini ye bol da salata al işte daha bunlarla da doymicakmısın sanki değil mi ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…