Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Corbami ictim cok aciktgm icin iskendere daynamdm kaptanim ozur

valla kilo verirken en büyük hayalim gidip bursa da iskender yemekti o derece hayranlık derecesinde severim ama bunu şimdi yersen pişmanlık duyucaksın ama bunu zayıfladığında istediğin bedenle yersen o iskender sana daha mükemmel bişey gelicek bu iskender şimdi ondan örnek verdim ben çok sevdiğim için ama genel olarak bunu yapın zayıflayınca öyle bi gururla yemenin tadı bambaşka

kızlar bu arada size bir tavsiyem ben zayıflarken çok yaptım size olmayan bir kıyafetinizi bulun yoksa bir beden küçük mesela önü iliklenmeyen bir ceket alın (kendim yaptığım bişey) ve o olmayan kıyafetleri ara ara giyin onlar size olmaya başladıkça şevk vericektir size ben çok sık yaptım bunu tavsiye de ederim önü iliklenmemeyi bırakın önü birbirinme bile değmeyen kot bir ceket aldım mesel 80 kilo falandım şimdi deli gibi bol geliyor ceket bunu görünce deli gibi mutlu oluyorum bu iyi geliyor insana gerçekten

mesela şu an geçen abimin düğünündeki abiyemi giydim abiyenin altında korseli gibi dik ve fit durması içindi özel dikimdi çokta değil 70 kilo falandım sanırım şimdi o bedenime yapışması gereken şeyin içine 2 elimi üst üste koyuyorum öyle hala duruyor anı diye saklıyorum giyilmicek bişey ama geçen gülmek için giydim resmen :))))

valla ben şimdi kendimi düşündümde bende azcık manyakmışım ben abimin nişanında bile pastasında sadece 2 çatal aldım sırf abimin nişan pastası diye o da o da 2 çatal

Kizlar gelin zayiflayinca iskenderler benden çünkü bende çok seviyorum. Bursa ta geliyorsunuz mis gibi orjinal iskender yiyorsun uz.

Rabbim şifa versin tez zamanda canım

Menüm
Sahur
Kaşarlı tost (1 parmak uzunluğunda pideden yapılmış)
Domates,biber,
4 zeytin

İftar
2 hurma
1 kepçe makarna
Poşette 1 but+kabak
4 parça üçgen dilim karpuz

Su2 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Canım sahurda tost iftarda makarna olmamış sanki ama karpuz miss karpuz candır:))

Kızlar menüm
Sahur 4 üçgen karpuz 1,5 kk peynir
İftar 1 kase mercimek çorba 4k az patates bol domates ve biberle yapılmış kıymalı tava(ekstra yap konmadı)
Birazdan 1 kase kiraz yiyeceğim
Su sahura kadar 2,5 olur
Spor yok

Menün güzel canım inşallah şalgam yarın susatmaz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…