- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.061
Corbami ictim cok aciktgm icin iskendere daynamdm kaptanim ozuro yürüyüş keşke o yediklerini eritse ama maalesef olmuyo be kuzum bende isterdim ama
dışarda iftar açtığında yiyebiliceğin en güzel şey önce 1 kase çorba mercimek tarhana domates hepsi kabulüm
ve sonrasında tavuk şiş olur et şiş olur ızgara köfte ızgara tavuk olur hatta döner bile belki olabilir ekmeğini pilavını yemezsin sebzesini ye bol da salata al işte daha bunlarla da doymicakmısın sanki değil mi ama :)
Gorumcemin evini tasiyoruz bizde aksam yemege kayinvalideye gidicz menude ne var bilmiyorum ciss olmiycak bu hafta hakkimi kullandm ben
Corbami ictim cok aciktgm icin iskendere daynamdm kaptanim ozur
Kizlar gelin zayiflayinca iskenderler bendenvalla kilo verirken en büyük hayalim gidip bursa da iskender yemekti o derece hayranlık derecesinde severim ama bunu şimdi yersen pişmanlık duyucaksın ama bunu zayıfladığında istediğin bedenle yersen o iskender sana daha mükemmel bişey gelicek bu iskender şimdi ondan örnek verdim ben çok sevdiğim için ama genel olarak bunu yapın zayıflayınca öyle bi gururla yemenin tadı bambaşka
mesela şu an geçen abimin düğünündeki abiyemi giydim abiyenin altında korseli gibi dik ve fit durması içindi özel dikimdi çokta değil 70 kilo falandım sanırım şimdi o bedenime yapışması gereken şeyin içine 2 elimi üst üste koyuyorum öyle hala duruyor anı diye saklıyorum giyilmicek bişey ama geçen gülmek için giydim resmen :))))
Rabbim şifa versin tez zamanda canımAbla ya para alıyor ya her gidisimizde ben olsam takipte kalırım falan dedi bende eşimde iskillendik zaten götürücez başka dr a bide bu dr cerrah değil size bırakıyorum olurum derseniz arkadaşıma yönlendiricem dedi saçma sapan dr lar var işte adam bide bursa nin en iyisibakalım araştırma yapıyoruz bi yolunu bulmamız lazım ciğer üst lob 15 cm mis bunun 8 cm i hava kabarcigi babam gece solunum cihazıyla yatıyor uyku apnesi de var var oğlu car yani
Sağol Tatlım.Rabbim şifa versin tez zamanda canım
Canım sahurda tost iftarda makarna olmamış sanki ama karpuz miss karpuz candır:))Menüm
Sahur
Kaşarlı tost (1 parmak uzunluğunda pideden yapılmış)
Domates,biber,
4 zeytin
İftar
2 hurma
1 kepçe makarna
Poşette 1 but+kabak
4 parça üçgen dilim karpuz
Su2 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Menün güzel canım inşallah şalgam yarın susatmaz seniSahur
1kase Haşlanmış yumurta salatası(1yumurta)
1 light etimek
1 bardak ayran
Iftar
Yarım kase yoğurt çorbası
Firinda kabak patlican yemeği(4 kaşık)
1 bardak şalgam
Ara öğün
2 hurma
1 kuru kayısı
Spor
30 dk bisiklet(23.00)
Su 3litre
Kuzum iftarda ictim ya sahura kadar bol.suyla telafi ederim salgam hem kalorisi cok dusuk hemde tadi cok değişik hosuma gidiyorMenün güzel canım inşallah şalgam yarın susatmaz seni
Afiyet olsun canım menun güzelMenüm
Sahur
Kaşarlı tost (1 parmak uzunluğunda pideden yapılmış)
Domates,biber,
4 zeytin
İftar
2 hurma
1 kepçe makarna
Poşette 1 but+kabak
4 parça üçgen dilim karpuz
Su2 lt
Spor 40 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?