Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Simdiye kadar kacamak yok canlar bayada hareketli bir gun daha yeni oturabildim malum pazartesi hemen geldim

Mrb kizlar dün grlemedim aksama yakin regloldum cok şükür baya bi gecmisti stresten galiba bugunde sabah oglen kacamak degil ama cok oldu ins aksama salata yoğurt la telafi edicem bugun temizlik var görüşürüz ins

Eşimle aram bozuldu kizlar buyuk bi kavga yaptık ben yeni evliyim butun zamanim burda gectigi icin.... neyazikki takimdan çıkıyorum sizi cok seviyorum hakinizi helal edin arada girersem yaniniza gelirim ALLAHA emanet olun cansiniz....
Miray yapma çok üzüldüm canım ya başka bir çaresi yokmu helal olsun sende helal et Ama bırakma burayı ne güzel veriyordun kilonu da

Eşimle aram bozuldu kizlar buyuk bi kavga yaptık ben yeni evliyim butun zamanim burda gectigi icin.... neyazikki takimdan çıkıyorum sizi cok seviyorum hakinizi helal edin arada girersem yaniniza gelirim ALLAHA emanet olun cansiniz....
Yaa miray ne diyosun sendemi gidiyosunbutun gununu burda gecrme esin yokken gir o zamn canm

valla ben şimdi kendimi düşündümde bende azcık manyakmışım ben abimin nişanında bile pastasında sadece 2 çatal aldım sırf abimin nişan pastası diye o da o da 2 çatal
Sen bu kadar kararlı Olmasaydın bizim gibi devwleniyo olirdun işte bu kararlilik seni hedefine cabuk ulaştırdı Harikasın sana hayranligim bi kat daha arttı senin 90 oldugun zananlari biliyorum ama suan 60 sin benim gibilerde hala yerinde sayiyor

Ben bi türlü istikrarlı olamıyorum tamam kararliyim bundan sonra kaçamak yok 60 olmadan asla diyorum ama yine yine yine yapiyorum napcamida bilmiyorum kendime olan inancimi kaybetmeye basladim artık

Merhaba canlarm ben birazdan disari cikicam o yuzden simdi tartildm _600 ciktim tam 75.0 cumaya 74ler geliyor insallahhh
harikasin

helal olsun canımda başka yolu yokmuymus bunun ya

Tatlım keşke bi orta yolu bulabilseydiniz
Üzüldüm şimdi

Kızlar bu hafta boyu 2 gün iftara davetliyiz 2 günde biz davet ettik yani hafta ici doluyuz. Nefsimle mücadele için zor bir hafta olcak sanirim.
Kolaylıklar diliyorum canım. Dyetisyenim ara sıcakları yeme dedi sana da yardımcı olur belki:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…