- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.121
Aynen ortim çok oldu ama eşim zorla yedirdi valla biskrem de hazirda diye hemen yedimBiskrem yerine sutlu tatli yesen daha iyi olur canm 5tane patatesli kofte cok olms ama cnm
Yetiyo canm bana hic zorlanmiyorum eger evdeysem tabikiYa bende sahurda corba düşünüyorum acaba nasil.olur kuzu yetiyomu
Süpersin tatlım maşallah.Merhaba canlarm ben birazdan disari cikicam o yuzden simdi tartildm _600 ciktimtam 75.0 cumaya 74ler geliyor insallahhh
Miray yapma çok üzüldüm canım yaEşimle aram bozuldu kizlar buyuk bi kavga yaptık ben yeni evliyim butun zamanim burda gectigi icin.... neyazikki takimdan çıkıyorum sizi cok seviyorum hakinizi helal edin arada girersem yaniniza gelirim ALLAHA emanet olun cansiniz....
Yaa miray ne diyosun sendemi gidiyosunEşimle aram bozuldu kizlar buyuk bi kavga yaptık ben yeni evliyim butun zamanim burda gectigi icin.... neyazikki takimdan çıkıyorum sizi cok seviyorum hakinizi helal edin arada girersem yaniniza gelirim ALLAHA emanet olun cansiniz....
Bizde seni seviyoruz ortim ama gitmene hic gonlum razi degilSizleri seviyorum ALLAHA emanet olun hersey icin cok sagol
Sen bu kadar kararlı Olmasaydın bizim gibi devwleniyo olirdun işte bu kararlilik seni hedefine cabuk ulaştırdı Harikasın sana hayranligim bi kat daha arttı senin 90 oldugun zananlari biliyorum ama suan 60 sin benim gibilerde hala yerinde sayiyorvalla ben şimdi kendimi düşündümde bende azcık manyakmışım ben abimin nişanında bile pastasında sadece 2 çatal aldım sırf abimin nişan pastası diye o da o da 2 çatal
harikasinMerhaba canlarm ben birazdan disari cikicam o yuzden simdi tartildm _600 ciktimtam 75.0 cumaya 74ler geliyor insallahhh
helal olsun canımda başka yolu yokmuymus bunun yaEşimle aram bozuldu kizlar buyuk bi kavga yaptık ben yeni evliyim butun zamanim burda gectigi icin.... neyazikki takimdan çıkıyorum sizi cok seviyorum hakinizi helal edin arada girersem yaniniza gelirim ALLAHA emanet olun cansiniz....
Tatlım keşke bi orta yolu bulabilseydinizEşimle aram bozuldu kizlar buyuk bi kavga yaptık ben yeni evliyim butun zamanim burda gectigi icin.... neyazikki takimdan çıkıyorum sizi cok seviyorum hakinizi helal edin arada girersem yaniniza gelirim ALLAHA emanet olun cansiniz....
Kolaylıklar diliyorum canım. Dyetisyenim ara sıcakları yeme dedi sana da yardımcı olur belki:))Kızlar bu hafta boyu 2 gün iftara davetliyiz 2 günde biz davet ettik yani hafta ici doluyuz. Nefsimle mücadele için zor bir hafta olcak sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?