- 5 Nisan 2016
- 581
- 1.416
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.141
hadi burcucum cumaya eksi olsun inşallah..Kizlar gunaydin o kisin kekin acisi bir samar gibi tartidaydi bugun +900 deyim
Bundn sonra onume zararli ciss bisi gelince buraya gelicem yoksa yiyorum
Süpersin mervecim.. hedefimize adım adım ilerliyoruz.Merhaba canlarm ben birazdan disari cikicam o yuzden simdi tartildm _600 ciktimtam 75.0 cumaya 74ler geliyor insallahhh
Vay vay vay harikasin canım. Çok sevindim inan.. bozma nolur çok dikkat et de cumaya çok iyi bi eksi olsunBende eve geldim tekrar tartildim Eki Görüntüle 1846390 _1.300 gram
Miray gitme ya seni burda gormeye cok alistim ben walla sanki sewgilimden ayriliyomusum gibi cok koydu
Çok iyi canım tebrikler.Slm kızlar -400 benimde.. 74.4
vayyy muhteşem.Bende eve geldim tekrar tartildim Eki Görüntüle 1846390 _1.300 gram
Saol canım ara sıcaklari ve pilavlari yemiyorum o zamanKolaylıklar diliyorum canım. Dyetisyenim ara sıcakları yeme dedi sana da yardımcı olur belki:))
hadi burcucum cumaya eksi olsun inşallah..
Süpersin mervecim.. hedefimize adım adım ilerliyoruz.
Bende cok sasrdim sahurda yedigim yogurtlar ise yaradi demekki umarim cumaya degismez yaaVay vay vay harikasin canım. Çok sevindim inan.. bozma nolur çok dikkat et de cumaya çok iyi bi eksi olsun
Dikkat edersen niye değişsin kiBende cok sasrdim sahurda yedigim yogurtlar ise yaradi demekki umarim cumaya degismez yaa
Sagol tatlimmmbence de gitmesin.
Çok iyi canım tebrikler.
vayyy muhteşem.
Dikkat edicem bu haftada hep iftara davetliyim ama kacamk yapmicam kendime soz verdm bayrama ne kaldiki 72 olmam lazmDikkat edersen niye değişsin ki
Sen bu kadar kararlı Olmasaydın bizim gibi devwleniyo olirdun işte bu kararlilik seni hedefine cabuk ulaştırdı Harikasın sana hayranligim bi kat daha arttı senin 90 oldugun zananlari biliyorum ama suan 60 sin benim gibilerde hala yerinde sayiyor
Ben bi türlü istikrarlı olamıyorum tamam kararliyim bundan sonra kaçamak yok 60 olmadan asla diyorum ama yine yine yine yapiyorum napcamida bilmiyorum kendime olan inancimi kaybetmeye basladim artık
maşallah kaptanım Azmin zaferi işte... kaç kilodan düşmüştün??? Arada hiç sıkılmadan mı. Yerken aşırıya kaçtığın oluşmuşmuydu ?
afiyet olsun cnm güzel
Süpersin cnm maşallah
çok hafif ve güzel menu cnm. Su harika
Afiyet olsun canım bence çok guzel
Aa hayırlı olsun işin inşallah istediğin gibi olur hersey.Kızlar dünden beri aşırı yoğunum mirayım sana yazdım zaten
Haftaya işe başlıyorum inşallah
Vayy harikasin kaptanim ne cok vermissin darisi basimiza inşallahYerken aşırıya 70 e kadar 1 kere kaçtım o da poğaça yemiştim sanırım
70 lerden sonra oldu ufak tefek şeyler ben 29 mayısta 109 la başladım ama buraya 103.5 la başlamıştım haziranda işte şimdi 60 kiloyum
Temmuzda dugun var ama son ayda neden ise giriyosun canimKızlar dünden beri aşırı yoğunum mirayım sana yazdım zaten
Bu arada ismin seydanmiydi canimKızlar dünden beri aşırı yoğunum mirayım sana yazdım zaten
Wauww ortimm benim maşallah sana SüpersinBende eve geldim tekrar tartildim Eki Görüntüle 1846390 _1.300 gram
Sende Allah a emanet ol canım ortimm önemli olan senin mutluluğun ama çok üzüldüm burdan gitmeneEşimle aram bozuldu kizlar buyuk bi kavga yaptık ben yeni evliyim butun zamanim burda gectigi icin.... neyazikki takimdan çıkıyorum sizi cok seviyorum hakinizi helal edin arada girersem yaniniza gelirim ALLAHA emanet olun cansiniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?