- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.161
Maşallah kaptanim Süpersin yaaa önceki ve sonraki foton varmı canimmYerken aşırıya 70 e kadar 1 kere kaçtım o da poğaça yemiştim sanırım
70 lerden sonra oldu ufak tefek şeyler ben 29 mayısta 109 la başladım ama buraya 103.5 la başlamıştım haziranda işte şimdi 60 kiloyum
Temmuzda dugun var ama son ayda neden ise giriyosun canim
Maşallah SüpersinMerhaba canlarm ben birazdan disari cikicam o yuzden simdi tartildm _600 ciktimtam 75.0 cumaya 74ler geliyor insallahhh
canim benim çok üzüldüm. .böyle olmasaydı keşke kizlarin dedigi gibi belki esin olmadığı zamanlar gelirsinEşimle aram bozuldu kizlar buyuk bi kavga yaptık ben yeni evliyim butun zamanim burda gectigi icin.... neyazikki takimdan çıkıyorum sizi cok seviyorum hakinizi helal edin arada girersem yaniniza gelirim ALLAHA emanet olun cansiniz....
vuvvv rekorami gidiyon kizz hadi maşallahBende eve geldim tekrar tartildim Eki Görüntüle 1846390 _1.300 gram
Hayırlı olsun kaptanimKızlar dünden beri aşırı yoğunum mirayım sana yazdım zaten
Haftaya işe başlıyorum inşallah
eline saglik canım. .bende dunden güveç var salata ayran esime birde pilavKızlar iftar saati yaklaştı ne var menulerde ben yoğurt çorbası fırın poşette sebzeli tavuk ve pirinç pilavı (işte bunu yemiycemm) slata ve belki ayran da yaparım
çok iyi verdin sende maşallah.- 500 grdayım kızlar. .
Olsun canım eksidesin sonuçta. .Kizlar -200 tuvalete cikamadim ne yazikki
Sağol kuzumçok iyi verdin sende maşallah.
Çok güzel canım maşallah- 500 grdayım kızlar. .
Canim bende senin gibi -200 olsun inş cumaya veririz arti çıkmaktan iyidir benceKizlar -200 tuvalete cikamadim ne yazikki
İradeye bak maşaallah ben bu 18 kiloyu verirken 745253849473 kere kaçamak yapmışımdırYerken aşırıya 70 e kadar 1 kere kaçtım o da poğaça yemiştim sanırım
70 lerden sonra oldu ufak tefek şeyler ben 29 mayısta 109 la başladım ama buraya 103.5 la başlamıştım haziranda işte şimdi 60 kiloyum
Rekor oldu gercekten benim icin bende cok saskinim cumaya kadar degismesn tek istegm buMaşallah Süpersin
canim benim çok üzüldüm. .böyle olmasaydı keşke kizlarin dedigi gibi belki esin olmadığı zamanlar gelirsin
vuvvv rekorami gidiyon kizz hadi maşallah
Hayırlı olsun kaptanim
eline saglik canım. .bende dunden güveç var salata ayran esime birde pilav
Bu arada ismin seydanmiydi canim
ArkadaşlarSemay25 ne yaptı bilen var mı
Maşallah kaptanim Süpersin yaaa önceki ve sonraki foton varmı canimm
Elbette iyi delimisinCanim bende senin gibi -200 olsun inş cumaya veririz arti çıkmaktan iyidir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?