Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Maşallah kaptanim Süpersin yaaa önceki ve sonraki foton varmı canimm

Merhaba canlarm ben birazdan disari cikicam o yuzden simdi tartildm _600 ciktim tam 75.0 cumaya 74ler geliyor insallahhh
Maşallah Süpersin
Eşimle aram bozuldu kizlar buyuk bi kavga yaptık ben yeni evliyim butun zamanim burda gectigi icin.... neyazikki takimdan çıkıyorum sizi cok seviyorum hakinizi helal edin arada girersem yaniniza gelirim ALLAHA emanet olun cansiniz....
canim benim çok üzüldüm. .böyle olmasaydı keşke kizlarin dedigi gibi belki esin olmadığı zamanlar gelirsin

Bende eve geldim tekrar tartildim Eki Görüntüle 1846390 _1.300 gram
vuvvv rekorami gidiyon kizz hadi maşallah

Kızlar dünden beri aşırı yoğunum mirayım sana yazdım zaten
Haftaya işe başlıyorum inşallah
Hayırlı olsun kaptanim
Kızlar iftar saati yaklaştı ne var menulerde ben yoğurt çorbası fırın poşette sebzeli tavuk ve pirinç pilavı (işte bunu yemiycemm ) slata ve belki ayran da yaparım
eline saglik canım. .bende dunden güveç var salata ayran esime birde pilav

İyi akşamlar herkese
Sabitim ben 78.6

(Aslında -500 düm ama dün çok çok abarttim kalan bir tabak makarnayi sahurda yedim ondan önce de kurabiye istemişti eşim yapınca yedim 4 tane Allahım ne olacak benim bu halim)

İradeye bak maşaallah ben bu 18 kiloyu verirken 745253849473 kere kaçamak yapmışımdır

Rekor oldu gercekten benim icin bende cok saskinim cumaya kadar degismesn tek istegm bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…