Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sahur fazla olmus canım iftar guzel afiey olsun

afiyet olsun canım ekmek olmadığı için pilav sorun değil bence. Meyveden de birsey olmaz suyu da çok içme iyi süt açısından. Taylan kümeli nin kızının bir sitesi var emzirirken zayiflamis eski kiloma dönüyorum yaz google amcaya okumanı tavsiye ederim.

Ah olmasa daha da vermiştim engel oluyor tuvalet sorunu.

Menum;
Sahur
1 kase cacık
Yarım kk peynir
3 çatal mihlama

Iftar
1 kase yoğurt çorbası
Yarım karniyarik (en minik karniyarigin yarisi)
1 Mücver
1 kase cacık ve salata

Su 2 litre
2 saat yürüyüş
Afiyet olsun güzel olmuş can cazim.

Menum
Sahur:1kase yogurt seftali
Iftar:1kase corba+1tabk etki nohut+2yk pilv+2armut
2litre su
Spor yok
Ohh afiyet olsun tatlım mis gibi menü.

Gunaydin kizlar benim iradem cok kotu ya ilk kilo verdigimde bole degildim ben 5 ay icinde 1 oarca kacamak yapmadim ayni kaotan gibi ama suan direk meyilliyim ya herseyi canim cekio tutamiyorum kendimi ama evdeyken oluo hep bilemiyorjm ya inisim cikisim cok saah tartildim hala ayniyim kacamak yapmadigim halde

Kızlar 200 gr eksi çıktım dün sahurda iki kabak oturtma yedim altı üstü
olsun canım cumaya artar daha da
afiyet olsun canım menün güzel seviyorsan eğer biraz dereotu tüket canım sütü çok arttırıyor

sağol canım

sağol Eminecim

Menum;
Sahur
1 kase cacık
Yarım kk peynir
3 çatal mihlama

Iftar
1 kase yoğurt çorbası
1 Mücver
1 kase cacık ve salata

Su 2 litre
2 saat yürüyüş
menün gayet güzel canım ama yürüyüş muhteşem olmuş

Afiyet olsun sekerm
sağol tatlımm

Menum
2litre su
Spor yok
afiyet olsun canımm

bu bir dönem canım geçecek elbet yalnızca sabırlı olmalı ..canın sakıncalı bir şey istediğinde sağlıklı bir alternatıf bulmaya çalış ona

Sabah 08.30
2 dilim.tam bugday ekmek
1 kk peynir
8 zeytin
Cay

Ogle12.30
1 kase domates corba
2 kadinbudu kofte
Domates salatalik

Aksam 20.30
1 kase tarhana
5 yk et sote
Salata
1 dilim pide

45 dk yuruyus
1.5 litre su
menün gayet güzelmiş canım ama keşke akşam ki pideyi yemeseymişsin..afiyet olsun

Günaydın kizlwr coooooook uukum vsaaasssssr
günaydın al benden de o kadar çoook zor uyandım bugün

Gunaydin kizlar aksam moralim bozuldugu icin girmek icimden gelmedi kusura bakmayin kan degeri dusuk cikti 17 falan yuksek ihtimal kimyasal gebelikmis,hakkimizda hayirlisi olsun ne diyelim
geç döllenmede olabilir hemen kimyasal gebelik söyleyip atıyorlar bir köşeye 2 günde bir test yapsan belli olur kimyasal olup olmadığı

- 500 grdayım kızlar. .
Cok güzel canim
Kizlar -200 tuvalete cikamadim ne yazikki
Oldun ekdidin ya ona bak
Kızlar benimde -200 regl olduğum için etkiledi sanırım
bende regl oldum ins cunaya iyi bi eksi gelir ikimizdende

İyi akşamlar herkese
Sabitim ben 78.6

(Aslında -500 düm ama dün çok çok abarttim kalan bir tabak makarnayi sahurda yedim ondan önce de kurabiye istemişti eşim yapınca yedim 4 tane Allahım ne olacak benim bu halim)
Kiz senle benim bu bi ileri iki geri halimiz nolcak bilmem bak ati alan Üsküdar i gecti toparlanmamiz laxim
Menüm
Sahur
1 yumurta
1 kase yoğurt

İftar
1 kase yoğurt çorbası
6 kaşık taze fasulye etli
Salata
1 kase yoğurt
2 kaşık bulgur pilavı

Su 1 litre 2.5 litre ye tamamlıycam
Spor birazdan yürürüm
Ekmek olmadigi icin pilav goze batmiyor
Sahur
kavurmali yumurta 3 kaşık 1 üçgen dilim karpuz 1 bardak ayran
iftar
etli güveç 1 tabak 2 üçgen dilim karpuz 3 catal yogurtlu kırmızı biber salatası
Su 3 lt
30 dk yürüyüş
guzel canım

Kızlar 200 gr eksi çıktım dün sahurda iki kabak oturtma yedim altı üstü
ya bazen oluyo oyle atarsin ins

gece yemesen iyiymus pilavi benimde sut cok etkileniyo oructan napcaz bilmen

Menum;
Sahur
1 kase cacık
Yarım kk peynir
3 çatal mihlama

Iftar
1 kase yoğurt çorbası
1 Mücver
1 kase cacık ve salata

Su 2 litre
2 saat yürüyüş
güzel de katniyarigin patlicani kozlemedir ins

Menum
2litre su
Spor yok
gece cok az canım yaa

Bence bulgur odem yapti sende jki kere yedin benim hatırladığım benfe irade konusunda aynıyim .vb toparlanmamizlazim bi an once
Sabah 08.30
2 dilim.tam bugday ekmek
1 kk peynir
8 zeytin
Cay

Ogle12.30
1 kase domates corba
2 kadinbudu kofte
Domates salatalik

Aksam 20.30
1 kase tarhana
5 yk et sote
Salata
1 dilim pide

45 dk yuruyus
1.5 litre su
pideeeee cik çık

yaaa altida ne usleri var bilmem ikisi birden kslkiyooo delirecem bide sahur icin kalkıyor m zor oluyo ginduz uyunayinca

günaydın can iğne yaptılar bebek düşsün diye beklemedeyim yarın kan testi yapılacak bekliyorum bende
grcmis oldun canim ya bu kimyasal gebelik neymis ya cok sık duymaya ba s ladik umarım gonlundeki gibi olur ve en kisa zamanda atlatirsin bu durumu

çok geçmiş olsun can allah şifa versin

Herkese meraba.... bende bugune kadar hic zorlanmadan almis oldugum ancak kolayca veremedigim inatci yaglarimdan kurtulmak icin araniza katilmak istiyorum.Insallah sizlerin destegi ile benim azmim ve iradem birlesirse guzel sonuclar alacagimdan eminim...83.5 kgda 28 yasinda 14 aylik bi kiz annesiyim bundan bi ay oncesine kadar yine burada tanismis oldugum bir kac arkadasimin destegiyle 90 kgdan 5-6 ayda 79 kgya dusmustum korkumdan bugune kadar tartilmamistim bugun kotu o sonucla karsilastim malesef.. Aslinda biliyordum o yuzden tartilmiyordum ...insallah birbirimizin destegi ile hepimiz en kisa zamanda guzel sonuclara ulasiriz ve basari hikayemizi yazariz Allahin izniyle...

Herkese meraba.... bende bugune kadar hic zorlanmadan almis oldugum ancak kolayca veremedigim inatci yaglarimdan kurtulmak icin araniza katilmak istiyorum.Insallah sizlerin destegi ile benim azmim ve iradem birlesirse guzel sonuclar alacagimdan eminim...83.5 kgda 28 yasinda 14 aylik bi kiz annesiyim bundan bi ay oncesine kadar yine burada tanismis oldugum bir kac arkadasimin destegiyle 90 kgdan 5-6 ayda 79 kgya dusmustum korkumdan bugune kadar tartilmamistim bugun kotu o sonucla karsilastim malesef.. Aslinda biliyordum o yuzden tartilmiyordum ...insallah birbirimizin destegi ile hepimiz en kisa zamanda guzel sonuclara ulasir basari hikayemizi yazariz ....

H
Hos geldin canım ben Elif merak etme burada olduğun sürece verirsin.

hoşgeldin ben yasemin ..Allah bağışlasın güzel kızını ..azımli ve kararlı olursan çok güzel kilo verirsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…