- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.201
Afiyet olsun sekermSahur
kavurmali yumurta 3 kaşık 1 üçgen dilim karpuz 1 bardak ayran
iftar
etli güveç 1 tabak 2 üçgen dilim karpuz 3 catal yogurtlu kırmızı biber salatası
Su 3 lt
30 dk yürüyüş
Sahur fazla olmus canım iftar guzel afiey olsunKızlar menüm
Bugün sütüm çok azaldı o yüzden meyve sebze abarttım
Sahur 2 kabak oturtma 2kaşık pirinç ğilav
İftar 1 tabak yoğurtlu çorba bir büyük kase salata
Yarım şeftali 2 kayısı 6 kiraz
Su 3 lt olur
Spor 2 saat normal tempo yürüyüş
afiyet olsun canım ekmek olmadığı için pilav sorun değil bence. Meyveden de birsey olmazKızlar menüm
Su 3 lt olur
Ah olmasa daha da vermiştim engel oluyor tuvalet sorunu.maşallah maşallah... hedefe az kalınca başlıyor heralde ufak tefek kaçamaklar. Tekrar tebrik ederim canım. Darısı başımıza
Superrrr Tebrikler canim
çok iyi cnm. Şu tuvalet sorunun olmasa ah...
regl etkiler tabi cnm ama yine de çok güzel..
Sabit olmak ta artı olmaktan iyidir. Bu hafta başka kaçamak yok o zaman
Afiyet olsun güzel olmuş can cazim.Menum;
Sahur
1 kase cacık
Yarım kk peynir
3 çatal mihlama
Iftar
1 kase yoğurt çorbası
Yarım karniyarik (en minik karniyarigin yarisi)
1 Mücver
1 kase cacık ve salata
Su 2 litre
2 saat yürüyüş
Ohh afiyet olsun tatlım mis gibi menü.Menum
Sahur:1kase yogurt seftali
Iftar:1kase corba+1tabk etki nohut+2yk pilv+2armut
2litre su
Spor yok
olsun canım cumaya artar daha daKızlar 200 gr eksi çıktımdün sahurda iki kabak oturtma yedim altı üstü
afiyet olsun canım menün güzel seviyorsan eğer biraz dereotu tüket canım sütü çok arttırıyorKızlar menüm
Su 3 lt olur
sağol canımmaşallah maşallah... hedefe az kalınca başlıyor heralde ufak tefek kaçamaklar. Tekrar tebrik ederim canım. Darısı başımıza
Superrrr Tebrikler canim
çok iyi cnm. Şu tuvalet sorunun olmasa ah...
regl etkiler tabi cnm ama yine de çok güzel..
Sabit olmak ta artı olmaktan iyidir. Bu hafta başka kaçamak yok o zaman
sağol Eminecimçok güzel menu cnm. Afiyet olsun
Menün gayet güzel Yasemincim afiyet olsun .
Eksi olsun da canım yeter.. cumaya kadar daha iyi bi eksi göreceksin inş. Menülerin çok iyi çünkü.
Afiyet olsun cnm bence çok da abartmamissin. Hem başka birşey yemekten se meyve daha iyidir. Gün içinde uyuyabilsen sütün için çok iyi olur.
menün gayet güzel canım ama yürüyüş muhteşem olmuşMenum;
Sahur
1 kase cacık
Yarım kk peynir
3 çatal mihlama
Iftar
1 kase yoğurt çorbası
1 Mücver
1 kase cacık ve salata
Su 2 litre
2 saat yürüyüş
sağol tatlımmAfiyet olsun sekerm
afiyet olsun canımmMenum
2litre su
Spor yok
bu bir dönem canım geçecek elbet yalnızca sabırlı olmalı ..canın sakıncalı bir şey istediğinde sağlıklı bir alternatıf bulmaya çalış onaGunaydin kizlar benim iradem cok kotu ya ilk kilo verdigimde bole degildim ben 5 ay icinde 1 oarca kacamak yapmadim ayni kaotan gibi ama suan direk meyilliyim ya herseyi canim cekio tutamiyorum kendimi ama evdeyken oluo hep bilemiyorjm ya inisim cikisim cok saah tartildim hala ayniyim kacamak yapmadigim halde
menün gayet güzelmiş canım ama keşke akşam ki pideyi yemeseymişsin..afiyet olsunSabah 08.30
2 dilim.tam bugday ekmek
1 kk peynir
8 zeytin
Cay
Ogle12.30
1 kase domates corba
2 kadinbudu kofte
Domates salatalik
Aksam 20.30
1 kase tarhana
5 yk et sote
Salata
1 dilim pide
45 dk yuruyus
1.5 litre su
günaydın al benden de o kadar çoook zor uyandım bugünGünaydın kizlwr coooooook uukum vsaaasssssr
günaydın can iğne yaptılar bebek düşsün diye beklemedeyim yarın kan testi yapılacak bekliyorum bendeN narcicegi-21 Necla cım son durum nedir meraktan bırakma bizi kuzum.
geç döllenmede olabilir hemen kimyasal gebelik söyleyip atıyorlar bir köşeye 2 günde bir test yapsan belli olur kimyasal olup olmadığıGunaydin kizlar aksam moralim bozuldugu icin girmek icimden gelmedi kusura bakmayin kan degeri dusuk cikti 17 falan yuksek ihtimal kimyasal gebelikmis,hakkimizda hayirlisi olsun ne diyelim
Cok güzel canim- 500 grdayım kızlar. .
Oldun ekdidin ya ona bakKizlar -200 tuvalete cikamadim ne yazikki
bende regl oldum ins cunaya iyi bi eksi gelir ikimizdendeKızlar benimde -200 regl olduğum için etkiledi sanırım
Kiz senle benim bu bi ileri iki geri halimiz nolcak bilmem bak ati alan Üsküdar i gecti toparlanmamiz laximİyi akşamlar herkese
Sabitim ben 78.6
(Aslında -500 düm ama dün çok çok abarttim kalan bir tabak makarnayi sahurda yedimondan önce de kurabiye istemişti eşim yapınca yedim 4 tane Allahım ne olacak benim bu halim)
Ekmek olmadigi icin pilav goze batmiyorMenüm
Sahur
1 yumurta
1 kase yoğurt
İftar
1 kase yoğurt çorbası
6 kaşık taze fasulye etli
Salata
1 kase yoğurt
2 kaşık bulgur pilavı
Su 1 litre 2.5 litre ye tamamlıycam
Spor birazdan yürürüm
guzel canımSahur
kavurmali yumurta 3 kaşık 1 üçgen dilim karpuz 1 bardak ayran
iftar
etli güveç 1 tabak 2 üçgen dilim karpuz 3 catal yogurtlu kırmızı biber salatası
Su 3 lt
30 dk yürüyüş
ya bazen oluyo oyle atarsin insKızlar 200 gr eksi çıktımdün sahurda iki kabak oturtma yedim altı üstü
gece yemesen iyiymus pilavi benimde sut cok etkileniyo oructan napcaz bilmenKızlar menüm
Su 3 lt olur
güzel de katniyarigin patlicani kozlemedir insMenum;
Sahur
1 kase cacık
Yarım kk peynir
3 çatal mihlama
Iftar
1 kase yoğurt çorbası
1 Mücver
1 kase cacık ve salata
Su 2 litre
2 saat yürüyüş
gece cok az canım yaaMenum
2litre su
Spor yok
Bence bulgur odem yapti sende jki kere yedin benim hatırladığım benfe irade konusunda aynıyim .vb toparlanmamizlazim bi an onceGunaydin kizlar benim iradem cok kotu ya ilk kilo verdigimde bole degildim ben 5 ay icinde 1 oarca kacamak yapmadim ayni kaotan gibi ama suan direk meyilliyim ya herseyi canim cekio tutamiyorum kendimi ama evdeyken oluo hep bilemiyorjm ya inisim cikisim cok saah tartildim hala ayniyim kacamak yapmadigim halde
pideeeee cik çıkSabah 08.30
2 dilim.tam bugday ekmek
1 kk peynir
8 zeytin
Cay
Ogle12.30
1 kase domates corba
2 kadinbudu kofte
Domates salatalik
Aksam 20.30
1 kase tarhana
5 yk et sote
Salata
1 dilim pide
45 dk yuruyus
1.5 litre su
yaaa altida ne usleri var bilmem ikisi birden kslkiyooo delirecem bide sahur icin kalkıyor m zor oluyo ginduz uyunayincaolsun canım cumaya artar daha da
afiyet olsun canım menün güzel seviyorsan eğer biraz dereotu tüket canım sütü çok arttırıyor
sağol canım
sağol Eminecim
menün gayet güzel canım ama yürüyüş muhteşem olmuş
sağol tatlımm
afiyet olsun canımm
bu bir dönem canım geçecek elbet yalnızca sabırlı olmalı ..canın sakıncalı bir şey istediğinde sağlıklı bir alternatıf bulmaya çalış ona
menün gayet güzelmiş canım ama keşke akşam ki pideyi yemeseymişsin..afiyet olsun
günaydın al benden de o kadar çoook zor uyandım bugün
grcmis oldun canim ya bu kimyasal gebelik neymis ya cok sık duymaya ba s ladik umarım gonlundeki gibi olur ve en kisa zamanda atlatirsin bu durumugünaydın can iğne yaptılar bebek düşsün diye beklemedeyim yarın kan testi yapılacak bekliyorum bende
çok geçmiş olsun can allah şifa versinKizlar bugun annemle babam geldi babamın tomografi sonuçlarını götürdük dr una malesef akciğerde 8cm çapında hava kabarcigi var ve alınması iyi olur dedi karar veremedik Araştırıcam biraz 30 sene sigara içmişti 19 yıldır içmiyor ama olan olmuşiçen varsa aranızda lütfen bırakın. 2 gün bızde ler bırakmadım. Annem babam gelmişken bir ziyafet farz oldu dışarıda mangal yaptık iftarda menüm şöyle
Sahur
1 yumurta
1 parça peynir
2 dilim salatalık
İftar
Biraz abarttım sanırım
8 köfte
Avuc ici kadar pide
1 bardak kefir
Salata
Su 2 litre
Spor babamlari aldıktan sonra biraz gezdik 1 saat yürüyüş.
Hos geldin canım ben Elif merak etme burada olduğun sürece verirsin.Herkese meraba.... bende bugune kadar hic zorlanmadan almis oldugum ancak kolayca veremedigim inatci yaglarimdan kurtulmak icin araniza katilmak istiyorum.Insallah sizlerin destegi ile benim azmim ve iradem birlesirse guzel sonuclar alacagimdan eminim...83.5 kgda 28 yasinda 14 aylik bi kiz annesiyim bundan bi ay oncesine kadar yine burada tanismis oldugum bir kac arkadasimin destegiyle 90 kgdan 5-6 ayda 79 kgya dusmustum korkumdan bugune kadar tartilmamistim bugun kotu o sonucla karsilastim malesef.. Aslinda biliyordum o yuzden tartilmiyordum ...insallah birbirimizin destegi ile hepimiz en kisa zamanda guzel sonuclara ulasir basari hikayemizi yazariz ....
Sağol canım. Sen nasil oldun kuzum durumlar ne merak ediyorum seni.çok geçmiş olsun can allah şifa versin
geçmiş olsun canım herşey istediğin gibi gelişir inşallahhgünaydın can iğne yaptılar bebek düşsün diye beklemedeyim yarın kan testi yapılacak bekliyorum bende
hoşgeldin ben yasemin ..Allah bağışlasın güzel kızını ..azımli ve kararlı olursan çok güzel kilo verirsin canım..Herkese meraba.... bende bugune kadar hic zorlanmadan almis oldugum ancak kolayca veremedigim inatci yaglarimdan kurtulmak icin araniza katilmak istiyorum.Insallah sizlerin destegi ile benim azmim ve iradem birlesirse guzel sonuclar alacagimdan eminim...83.5 kgda 28 yasinda 14 aylik bi kiz annesiyim bundan bi ay oncesine kadar yine burada tanismis oldugum bir kac arkadasimin destegiyle 90 kgdan 5-6 ayda 79 kgya dusmustum korkumdan bugune kadar tartilmamistim bugun kotu o sonucla karsilastim malesef.. Aslinda biliyordum o yuzden tartilmiyordum ...insallah birbirimizin destegi ile hepimiz en kisa zamanda guzel sonuclara ulasir basari hikayemizi yazariz ....
Afiyet olsun tatlim mucver fazlami olmus sankiMenum;
Sahur
1 kase cacık
Yarım kk peynir
3 çatal mihlama
Iftar
1 kase yoğurt çorbası
1 Mücver
1 kase cacık ve salata
Su 2 litre
2 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?