- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.241
Evet Cnm ben çağırdım seniOkudum canim kabul ediyorum tabiki beni yanilmiyorsam mefkurem davet etti katilmak istedigimi belirten mesaj atmistim cuma zayiflama yarismasina katilmak isteyenler sayfaniza..
Memnun oldum canim insallh hepbirlikte kirtuluriz bende devm etmeyi cok istiyorum ...canım kendim yapsaydim kozlerdim ama misafirlikteydik ve ne yazikki kozlenmis değildi o yüzden en minigin yarısını yedim.
Hoşgeldin cnm. Emine bende 30. yaşımin son gunlerindeyim 5 ve 2 yaşlarında 2 çocuğum var . 2 aydan fazladır burdayım ve bu takımın çok faydasını gördüm. Inşallah sende takimimizla birlikte hedef kilona ulaşırsin canimm
Önce kendini tanıtırmısın CnmHerkese merhaba öncelikle . Bende aranıza katılmak istiyorum eğer sizde uygun gorurseniz. Burada usul nasıl hiç bilmiyorum. Bana yardımcı olursaniz çok ama cok sevinirim.
Evet Cnm ben çağırdım seni
Yinede kimisi katılmak istesede kuralları bilmiyor
Baştan okuyup anlaşalım
Adın neydi Tatlım
Çocuğun büyümüş ama emziriyomusun halâ
Heralde çalışmıyorsun
Hosbuldum insallah canim...ben de sizinle devam etmek isterim ...Hoşgeldin canım ben Aysenur inşallah hep birlikte veririz şu kiloları
Ben Busra 25 yaşindayim. Kpss ye girdim sonuclari bekliyorum. Bekarim daha neler yazayim tam bilemedim. Bura da sizler aile.gibi olmuşsunuz
Ayy ne guzel keske bizim burda da yagsa:)nasılsınız kızlar napıyosunuzz ayyy sel gibi yağmura yakalandım şimdi eve girdimmm
Canim regl oldum bile nasip artikgeç döllenmede olabilir hemen kimyasal gebelik söyleyip atıyorlar bir köşeye 2 günde bir test yapsan belli olur kimyasal olup olmadığı
Aman abla oyle demeyaYavaş yavaş ayağımı çekiyom
Aramıza hoşgeldin ben Poni,26 yaşında bir çocuk annesi öğretmenim. Buranın eskilerindenim 9 ay oldu, ben kaçamaklarla izinlerle anca 18 kg verebildim.süreklilik saglarsan sende verebilirsin fazlalıklarınıHerkese meraba.... bende bugune kadar hic zorlanmadan almis oldugum ancak kolayca veremedigim inatci yaglarimdan kurtulmak icin araniza katilmak istiyorum.Insallah sizlerin destegi ile benim azmim ve iradem birlesirse guzel sonuclar alacagimdan eminim...83.5 kgda 28 yasinda 14 aylik bi kiz annesiyim bundan bi ay oncesine kadar yine burada tanismis oldugum bir kac arkadasimin destegiyle 90 kgdan 5-6 ayda 79 kgya dusmustum korkumdan bugune kadar tartilmamistim bugun kotu o sonucla karsilastim malesef.. Aslinda biliyordum o yuzden tartilmiyordum ...insallah birbirimizin destegi ile hepimiz en kisa zamanda guzel sonuclara ulasir basari hikayemizi yazariz ....
Olmaz ama sensiz bir 9. Takım dusunemiyorum.kilo al diye beddua ederiz haYavaş yavaş ayağımı çekiyom
Sende aramıza hoşgeldin BusraBen Busra 25 yaşindayim. Kpss ye girdim sonuclari bekliyorum. Bekarim daha neler yazayim tam bilemedim. Bura da sizler aile.gibi olmuşsunuz
hoşgeldin canimben kamile bir yilayakindir burdayim heralde 5-6aydir izibdeyim bi gittigim kiloya donemedim ama ins bu ranaxan sonuna kadar donucem gqyret eder kararlı olursan verirsinHerkese meraba.... bende bugune kadar hic zorlanmadan almis oldugum ancak kolayca veremedigim inatci yaglarimdan kurtulmak icin araniza katilmak istiyorum.Insallah sizlerin destegi ile benim azmim ve iradem birlesirse guzel sonuclar alacagimdan eminim...83.5 kgda 28 yasinda 14 aylik bi kiz annesiyim bundan bi ay oncesine kadar yine burada tanismis oldugum bir kac arkadasimin destegiyle 90 kgdan 5-6 ayda 79 kgya dusmustum korkumdan bugune kadar tartilmamistim bugun kotu o sonucla karsilastim malesef.. Aslinda biliyordum o yuzden tartilmiyordum ...insallah birbirimizin destegi ile hepimiz en kisa zamanda guzel sonuclara ulasiriz ve basari hikayemizi yazariz Allahin izniyle...
hist hooooop nereye bizi nasil terk edecenYavaş yavaş ayağımı çekiyom
hosgeldin canim burda sık sık olursan tanidiriz kaynasiriz ben kamileHerkese merhaba öncelikle . Bende aranıza katılmak istiyorum eğer sizde uygun gorurseniz. Burada usul nasıl hiç bilmiyorum. Bana yardımcı olursaniz çok ama cok sevinirim.
Burdadabi yagiyo bi aciyo kaptanim bugun kh seviyesini bayaaaa dusurdum ins cumaya 74ler gelsinnasılsınız kızlar napıyosunuzz ayyy sel gibi yağmura yakalandım şimdi eve girdimmm
hayırlısı canim ya uzme kendiniCanim regl oldum bile nasip artik
heh ayni dert bendede varArkadaşlar nasılsınız? bel çevresindeki simit ne zaman hangi kiloda kaybolur ya 164 boyda fikri olan var mı??
Tabiki.. Ben yıl içerisinde sınava hazırlandgim için haliyle kilo aldım. Sınava girdikten sonra tartildim ve diyete başlamaya karar verdim. Şuan kilom 66.5. Hedefim 58. her akşam yürüyüşe çıkmaya özen gösteriyorum. Sizlerle beraber daha da motivasyon kazanirim diye düşündüm.hoşgeldin öncelikle kilo hikayeni yazabilirmisin
Merhabalar hosbulduk☺Sende aramıza hoşgeldin Busra
kamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?