Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Okudum canim kabul ediyorum tabiki beni yanilmiyorsam mefkurem davet etti katilmak istedigimi belirten mesaj atmistim cuma zayiflama yarismasina katilmak isteyenler sayfaniza ..
Evet Cnm ben çağırdım seni

Yinede kimisi katılmak istesede kuralları bilmiyor
Baştan okuyup anlaşalım

Adın neydi Tatlım
Çocuğun büyümüş ama emziriyomusun halâ
Heralde çalışmıyorsun

Memnun oldum canim insallh hepbirlikte kirtuluriz bende devm etmeyi cok istiyorum ...

Evet Cnm ben çağırdım seni

Yinede kimisi katılmak istesede kuralları bilmiyor
Baştan okuyup anlaşalım

Adın neydi Tatlım
Çocuğun büyümüş ama emziriyomusun halâ
Heralde çalışmıyorsun

Evet haklisin insallh bi anlasmazlik yasamayiz hala emziriyorum adim nurgül ev haniyim oruc tutamiyorum cunku kizim pek yemk yemiyor ... ama ben hala tembellige vuruyorum...bu yuzden buradayim ilk uye oldugum zamn araniza katilmak isterdim ama yapamiyacagimi dusundugum icin gelemedim cuma yarismasina ama artik iplerin ucunu yakalamam lazim o yuzden araniza katilmamin vakti geldi diye dusundum

Aramıza hoşgeldin ben Poni,26 yaşında bir çocuk annesi öğretmenim. Buranın eskilerindenim 9 ay oldu, ben kaçamaklarla izinlerle anca 18 kg verebildim.süreklilik saglarsan sende verebilirsin fazlalıklarını

hoşgeldin canimben kamile bir yilayakindir burdayim heralde 5-6aydir izibdeyim bi gittigim kiloya donemedim ama ins bu ranaxan sonuna kadar donucem gqyret eder kararlı olursan verirsin

Yavaş yavaş ayağımı çekiyom
hist hooooop nereye bizi nasil terk edecen

Herkese merhaba öncelikle . Bende aranıza katılmak istiyorum eğer sizde uygun gorurseniz. Burada usul nasıl hiç bilmiyorum. Bana yardımcı olursaniz çok ama cok sevinirim.
hosgeldin canim burda sık sık olursan tanidiriz kaynasiriz ben kamile

nasılsınız kızlar napıyosunuzz ayyy sel gibi yağmura yakalandım şimdi eve girdimmm
Burdadabi yagiyo bi aciyo kaptanim bugun kh seviyesini bayaaaa dusurdum ins cumaya 74ler gelsin
Canim regl oldum bile nasip artik
hayırlısı canim ya uzme kendini

Arkadaşlar nasılsınız? bel çevresindeki simit ne zaman hangi kiloda kaybolur ya 164 boyda fikri olan var mı??
heh ayni dert bendede var

hoşgeldin öncelikle kilo hikayeni yazabilirmisin
Tabiki.. Ben yıl içerisinde sınava hazırlandgim için haliyle kilo aldım. Sınava girdikten sonra tartildim ve diyete başlamaya karar verdim. Şuan kilom 66.5. Hedefim 58. her akşam yürüyüşe çıkmaya özen gösteriyorum. Sizlerle beraber daha da motivasyon kazanirim diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…