- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.221
Afiyet olsun canm pide yeme bi sure bende hep ayni cikiyodum tartida ekmegi kestim vermeye basladimSabah 08.30
2 dilim.tam bugday ekmek
1 kk peynir
8 zeytin
Cay
Ogle12.30
1 kase domates corba
2 kadinbudu kofte
Domates salatalik
Aksam 20.30
1 kase tarhana
5 yk et sote
Salata
1 dilim pide
45 dk yuruyus
1.5 litre su
Hoşgeldin Cnm zühal benHerkese meraba.... bende bugune kadar hic zorlanmadan almis oldugum ancak kolayca veremedigim inatci yaglarimdan kurtulmak icin araniza katilmak istiyorum.Insallah sizlerin destegi ile benim azmim ve iradem birlesirse guzel sonuclar alacagimdan eminim...83.5 kgda 28 yasinda 14 aylik bi kiz annesiyim bundan bi ay oncesine kadar yine burada tanismis oldugum bir kac arkadasimin destegiyle 90 kgdan 5-6 ayda 79 kgya dusmustum korkumdan bugune kadar tartilmamistim bugun kotu o sonucla karsilastim malesef.. Aslinda biliyordum o yuzden tartilmiyordum ...insallah birbirimizin destegi ile hepimiz en kisa zamanda guzel sonuclara ulasir basari hikayemizi yazariz ....
Hoşgeldin canım ben Aysenur inşallah hep birlikte veririz şu kilolarıHerkese meraba.... bende bugune kadar hic zorlanmadan almis oldugum ancak kolayca veremedigim inatci yaglarimdan kurtulmak icin araniza katilmak istiyorum.Insallah sizlerin destegi ile benim azmim ve iradem birlesirse guzel sonuclar alacagimdan eminim...83.5 kgda 28 yasinda 14 aylik bi kiz annesiyim bundan bi ay oncesine kadar yine burada tanismis oldugum bir kac arkadasimin destegiyle 90 kgdan 5-6 ayda 79 kgya dusmustum korkumdan bugune kadar tartilmamistim bugun kotu o sonucla karsilastim malesef.. Aslinda biliyordum o yuzden tartilmiyordum ...insallah birbirimizin destegi ile hepimiz en kisa zamanda guzel sonuclara ulasir basari hikayemizi yazariz ....
Ayy çok şükür bende kestim ekmeği ortimm artık 1 dilim yiyorum kahvaltı daAfiyet olsun canm pide yeme bi sure bende hep ayni cikiyodum tartida ekmegi kestim vermeye basladim
Hayirlisi olsun canım hakkında keşke böyle olmasaydı ama kismet ten ötesi yok. Rabbimin bir bildiği vardır.günaydın can iğne yaptılar bebek düşsün diye beklemedeyim yarın kan testi yapılacak bekliyorum bende
Hosgeldin bende merve yeniden verirsn canim dert etmeHerkese meraba.... bende bugune kadar hic zorlanmadan almis oldugum ancak kolayca veremedigim inatci yaglarimdan kurtulmak icin araniza katilmak istiyorum.Insallah sizlerin destegi ile benim azmim ve iradem birlesirse guzel sonuclar alacagimdan eminim...83.5 kgda 28 yasinda 14 aylik bi kiz annesiyim bundan bi ay oncesine kadar yine burada tanismis oldugum bir kac arkadasimin destegiyle 90 kgdan 5-6 ayda 79 kgya dusmustum korkumdan bugune kadar tartilmamistim bugun kotu o sonucla karsilastim malesef.. Aslinda biliyordum o yuzden tartilmiyordum ...insallah birbirimizin destegi ile hepimiz en kisa zamanda guzel sonuclara ulasir basari hikayemizi yazariz ....
Zuhal azıcık daha çok gelsene bu aralar özlettin kendini canımmHoşgeldin Cnm zühal ben
Bu takımın mezunlarındanım
Önce ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen bizimle devam edersin
Burda çok azimli arkadaşlar var umarım sende öyle olursun
Motivasyonun ilk şartı bol paylaşım
Tamam tatlım teşekkür ederim :)afiyet olsun canım ekmek olmadığı için pilav sorun değil bence. Meyveden de birsey olmazsuyu da çok içme iyi süt açısından. Taylan kümeli nin kızının bir sitesi var emzirirken zayiflamis eski kiloma dönüyorum yaz google amcaya okumanı tavsiye ederim.
Ah olmasa daha da vermiştim engel oluyor tuvalet sorunu.
Afiyet olsun güzel olmuş can cazim.
Ohh afiyet olsun tatlım mis gibi menü.
Merhaba canım ben kübra 8 aylık bir kızım var. Bende 88 kilo ile başladım 4 kilosunu verdikten sonra 9.takımla tanıştım ve 5 ayda 20 kilo verdim. İnşallah tez zamanda hedeflerimize ulaşırız :)Herkese meraba.... bende bugune kadar hic zorlanmadan almis oldugum ancak kolayca veremedigim inatci yaglarimdan kurtulmak icin araniza katilmak istiyorum.Insallah sizlerin destegi ile benim azmim ve iradem birlesirse guzel sonuclar alacagimdan eminim...83.5 kgda 28 yasinda 14 aylik bi kiz annesiyim bundan bi ay oncesine kadar yine burada tanismis oldugum bir kac arkadasimin destegiyle 90 kgdan 5-6 ayda 79 kgya dusmustum korkumdan bugune kadar tartilmamistim bugun kotu o sonucla karsilastim malesef.. Aslinda biliyordum o yuzden tartilmiyordum ...insallah birbirimizin destegi ile hepimiz en kisa zamanda guzel sonuclara ulasiriz ve basari hikayemizi yazariz Allahin izniyle...
TebrikleeeerSlm kızlar -400 benimde.. 74.4
Oooo süpersin bebekBende eve geldim tekrar tartildim Eki Görüntüle 1846390 _1.300 gram
- 500 grdayım kızlar. .
Kizlar -200 tuvalete cikamadim ne yazikki
Tebrikler kızlar inşallah cumaya çok daha iyi olacağızKızlar benimde -200 regl olduğum için etkiledi sanırım
çok güzel cnm afiyet olsunMenum
Sahur:1kase yogurt seftali
Iftar:1kase corba+1tabk etki nohut+2yk pilv+2armut
2litre su
Spor yok
burcucum bazı dönemler oluyo öyle yoksa kilo alırmiydik?? Zayıflamis halini düşün ve ona ulaşmak için biraz daha sabır göster.. birlikte basarcazGunaydin kizlar benim iradem cok kotu ya ilk kilo verdigimde bole degildim ben 5 ay icinde 1 oarca kacamak yapmadim ayni kaotan gibi ama suan direk meyilliyim ya herseyi canim cekio tutamiyorum kendimi ama evdeyken oluo hep bilemiyorjm ya inisim cikisim cok saah tartildim hala ayniyim kacamak yapmadigim halde
Akşamki pide fazla geldi bana tatlım.Sabah 08.30
2 dilim.tam bugday ekmek
1 kk peynir
8 zeytin
Cay
Ogle12.30
1 kase domates corba
2 kadinbudu kofte
Domates salatalik
Aksam 20.30
1 kase tarhana
5 yk et sote
Salata
1 dilim pide
45 dk yuruyus
1.5 litre su
Çok geçmiş olsun canım.. hayırlı değilmiş demekki. Hayırlı sağlıklı güzel bi yavrusun olcak inş.günaydın can iğne yaptılar bebek düşsün diye beklemedeyim yarın kan testi yapılacak bekliyorum bende
canım kendim yapsaydim kozlerdim ama misafirlikteydik ve ne yazikki kozlenmis değildi o yüzden en minigin yarısını yedim.Cok güzel canim
Oldun ekdidin ya ona bak
bende regl oldum ins cunaya iyi bi eksi gelir ikimizdende
Kiz senle benim bu bi ileri iki geri halimiz nolcak bilmem bak ati alan Üsküdar i gecti toparlanmamiz laxim
Ekmek olmadigi icin pilav goze batmiyor
guzel canım
ya bazen oluyo oyle atarsin ins
gece yemesen iyiymus pilavi benimde sut cok etkileniyo oructan napcaz bilmen
güzel de katniyarigin patlicani kozlemedir ins
gece cok az canım yaa
Bence bulgur odem yapti sende jki kere yedin benim hatırladığım benfe irade konusunda aynıyim .vb toparlanmamizlazim bi an once
pideeeee cik çık
yaaa altida ne usleri var bilmem ikisi birden kslkiyooo delirecem bide sahur icin kalkıyor m zor oluyo ginduz uyunayinca
grcmis oldun canim ya bu kimyasal gebelik neymis ya cok sık duymaya ba s ladik umarım gonlundeki gibi olur ve en kisa zamanda atlatirsin bu durumu
Hoşgeldin cnm. Emine bende 30. yaşımin son gunlerindeyim 5 ve 2 yaşlarında 2 çocuğum var . 2 aydan fazladır burdayım ve bu takımın çok faydasını gördüm. Inşallah sende takimimizla birlikte hedef kilona ulaşırsin canimmHerkese meraba.... bende bugune kadar hic zorlanmadan almis oldugum ancak kolayca veremedigim inatci yaglarimdan kurtulmak icin araniza katilmak istiyorum.Insallah sizlerin destegi ile benim azmim ve iradem birlesirse guzel sonuclar alacagimdan eminim...83.5 kgda 28 yasinda 14 aylik bi kiz annesiyim bundan bi ay oncesine kadar yine burada tanismis oldugum bir kac arkadasimin destegiyle 90 kgdan 5-6 ayda 79 kgya dusmustum korkumdan bugune kadar tartilmamistim bugun kotu o sonucla karsilastim malesef.. Aslinda biliyordum o yuzden tartilmiyordum ...insallah birbirimizin destegi ile hepimiz en kisa zamanda guzel sonuclara ulasiriz ve basari hikayemizi yazariz Allahin izniyle...
Yavaş yavaş ayağımı çekiyomZuhal azıcık daha çok gelsene bu aralar özlettin kendini canımm
Mefkusum sakin çekme ayağını 9. Takım diye birşey kalmazYavaş yavaş ayağımı çekiyom
Olurmu güzelimMefkusum sakin çekme ayağını 9. Takım diye birşey kalmaz
Tesekkurler elif insallh veririz...H
Hos geldin canım ben Elif merak etme burada olduğun sürece verirsin.
Insallh canim .. bende de diyete devam etmeme sorunu var onu bi basarabilsem birde tabi aksam 7den sonra bise yememeyi o zamn super olucak insallh...hoşgeldin ben yasemin ..Allah bağışlasın güzel kızını ..azımli ve kararlı olursan çok güzel kilo verirsin canım..
Okudum canim kabul ediyorum tabiki biliyorum paylasim sart bizde bi grup kurmustuk sonra dagildik cok guzel kilo vermistik aslinda devam edemedik hayirlisi bakalim hakkimizda...Hoşgeldin Cnm zühal ben
Bu takımın mezunlarındanım
Önce ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen bizimle devam edersin
Burda çok azimli arkadaşlar var umarım sende öyle olursun
Motivasyonun ilk şartı bol paylaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?