Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah 08.30
2 dilim.tam bugday ekmek
1 kk peynir
8 zeytin
Cay

Ogle12.30
1 kase domates corba
2 kadinbudu kofte
Domates salatalik

Aksam 20.30
1 kase tarhana
5 yk et sote
Salata
1 dilim pide

45 dk yuruyus
1.5 litre su
Afiyet olsun canm pide yeme bi sure bende hep ayni cikiyodum tartida ekmegi kestim vermeye basladim

Hoşgeldin Cnm zühal ben
Bu takımın mezunlarındanım

Önce ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen bizimle devam edersin

Burda çok azimli arkadaşlar var umarım sende öyle olursun
Motivasyonun ilk şartı bol paylaşım

Hoşgeldin canım ben Aysenur inşallah hep birlikte veririz şu kiloları

Hosgeldin bende merve yeniden verirsn canim dert etme

Zuhal azıcık daha çok gelsene bu aralar özlettin kendini canımm

Tamam tatlım teşekkür ederim :)

Merhaba canım ben kübra 8 aylık bir kızım var. Bende 88 kilo ile başladım 4 kilosunu verdikten sonra 9.takımla tanıştım ve 5 ayda 20 kilo verdim. İnşallah tez zamanda hedeflerimize ulaşırız :)

Menum
Sahur:1kase yogurt seftali
Iftar:1kase corba+1tabk etki nohut+2yk pilv+2armut
2litre su
Spor yok
çok güzel cnm afiyet olsun

burcucum bazı dönemler oluyo öyle yoksa kilo alırmiydik?? Zayıflamis halini düşün ve ona ulaşmak için biraz daha sabır göster.. birlikte basarcaz

Sabah 08.30
2 dilim.tam bugday ekmek
1 kk peynir
8 zeytin
Cay

Ogle12.30
1 kase domates corba
2 kadinbudu kofte
Domates salatalik

Aksam 20.30
1 kase tarhana
5 yk et sote
Salata
1 dilim pide

45 dk yuruyus
1.5 litre su
Akşamki pide fazla geldi bana tatlım.

günaydın can iğne yaptılar bebek düşsün diye beklemedeyim yarın kan testi yapılacak bekliyorum bende
Çok geçmiş olsun canım.. hayırlı değilmiş demekki. Hayırlı sağlıklı güzel bi yavrusun olcak inş.

canım kendim yapsaydim kozlerdim ama misafirlikteydik ve ne yazikki kozlenmis değildi o yüzden en minigin yarısını yedim.

Hoşgeldin cnm. Emine bende 30. yaşımin son gunlerindeyim 5 ve 2 yaşlarında 2 çocuğum var . 2 aydan fazladır burdayım ve bu takımın çok faydasını gördüm. Inşallah sende takimimizla birlikte hedef kilona ulaşırsin canimm

Mefkusum sakin çekme ayağını 9. Takım diye birşey kalmaz
Olurmu güzelim
Burdaki herkes ayrı bi değer
Anacım 1.5 sene oldu
Şu 2 aya kadar nerdeyse 7-24 burdaydım
Yazmasamda hep takip ediyorum Cnm

Sana yazdığım sütlü inciri yaptınmı
Bi arkadaşında çok wc sorunu vardı
Çok memnun kalmış
Mutlaka dene

hoşgeldin ben yasemin ..Allah bağışlasın güzel kızını ..azımli ve kararlı olursan çok güzel kilo verirsin canım..
Insallh canim .. bende de diyete devam etmeme sorunu var onu bi basarabilsem birde tabi aksam 7den sonra bise yememeyi o zamn super olucak insallh...

Okudum canim kabul ediyorum tabiki biliyorum paylasim sart bizde bi grup kurmustuk sonra dagildik cok guzel kilo vermistik aslinda devam edemedik hayirlisi bakalim hakkimizda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…