- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.261
Selam kizlar bir turlu giremedim siteye ya sanirim netimde sorun var nasilsiniz kizlar?ben dun regl oldum bu firsati degerlendirip misafir agirliyorum iki gundur.
Ayy ne guzel keske bizim burda da yagsa:)
Olmaz ama sensiz bir 9. Takım dusunemiyorum.kilo al diye beddua ederiz ha
Arkadaşlar nasılsınız? bel çevresindeki simit ne zaman hangi kiloda kaybolur ya 164 boyda fikri olan var mı??
hoşgeldin canimben kamile bir yilayakindir burdayim heralde 5-6aydir izibdeyim bi gittigim kiloya donemedim ama ins bu ranaxan sonuna kadar donucem gqyret eder kararlı olursan verirsin
hist hooooop nereye bizi nasil terk edecen
hosgeldin canim burda sık sık olursan tanidiriz kaynasiriz ben kamile
Burdadabi yagiyo bi aciyo kaptanim bugun kh seviyesini bayaaaa dusurdum ins cumaya 74ler gelsin
hayırlısı canim ya uzme kendini
heh ayni dert bendede var
Tabiki.. Ben yıl içerisinde sınava hazırlandgim için haliyle kilo aldım. Sınava girdikten sonra tartildim ve diyete başlamaya karar verdim. Şuan kilom 66.5. Hedefim 58. her akşam yürüyüşe çıkmaya özen gösteriyorum. Sizlerle beraber daha da motivasyon kazanirim diye düşündüm.
Zararın neresinden dönsek kârdır nurgülümEvet haklisin insallh bi anlasmazlik yasamayizhala emziriyorum adim nurgül ev haniyim oruc tutamiyorum cunku kizim pek yemk yemiyor ... ama ben hala tembellige vuruyorum... bu yuzden buradayim ilk uye oldugum zamn araniza katilmak isterdim ama yapamiyacagimi dusundugum icin gelemedim cuma yarismasina ama artik iplerin ucunu yakalamam lazim o yuzden araniza katilmamin vakti geldi diye dusundum
Güzelim bu durumda niye misafir alıyosunSelam kizlar bir turlu giremedim siteye ya sanirim netimde sorun var nasilsiniz kizlar?ben dun regl oldum bu firsati degerlendirip misafir agirliyorum iki gundur.
Aman abla oyle demeya
Sus Kız ağzından yel alsınOlmaz ama sensiz bir 9. Takım dusunemiyorum.kilo al diye beddua ederiz ha
70 kiloda baya azalır CnmArkadaşlar nasılsınız? bel çevresindeki simit ne zaman hangi kiloda kaybolur ya 164 boyda fikri olan var mı??
Tabi siz gidin gidinst hooooop nereye bizi nasil terk edece
kilon fazla yokmuş Tatlım boyun kaçtı bide yaşınTabiki.. Ben yıl içerisinde sınava hazırlandgim için haliyle kilo aldım. Sınava girdikten sonra tartildim ve diyete başlamaya karar verdim. Şuan kilom 66.5. Hedefim 58. her akşam yürüyüşe çıkmaya özen gösteriyorum. Sizlerle beraber daha da motivasyon kazanirim diye düşündüm.
@seydan94 anlaştık bi okuyayım kurallari
Tamam dir anlaştık. Ben sizi okuyum biraz bende yazarım menu ve kilo bildirmimiOku tatlım her gün menü paylaşıyorumm saatleriyle ayrıca su ve sporumuzu yazıyoruz pazartesi ve oruç tutan arkadaşlar için perşembe akşamı iftardan önce uygun bir saatte tutmayanlar için cuma sabahı 12 ye kadar bildirim yapmak zorunlu onu da söyleyeyim ben çabucak alışırsın Zatwn bolca burda olursan
Hosgeldin busracim bende merve memnun oldum kilon kacti yazdnmi ben farketmedmdeBen Busra 25 yaşindayim. Kpss ye girdim sonuclari bekliyorum. Bekarim daha neler yazayim tam bilemedim. Bura da sizler aile.gibi olmuşsunuz
İncirim kalmamıştı unuttum ama tarifi yazmistim alayim da yapayım bugün.Olurmu güzelim
Burdaki herkes ayrı bi değer
Anacım 1.5 sene oldu
Şu 2 aya kadar nerdeyse 7-24 burdaydım
Yazmasamda hep takip ediyorum Cnm
Sana yazdığım sütlü inciri yaptınmı
Bi arkadaşında çok wc sorunu vardı
Çok memnun kalmış
Mutlaka dene
Ben iyiyim cok sukur kaptanm iftara misafrim var son hazirliklari yapiyoruz burdada cok yagmur varrnasılsınız kızlar napıyosunuzz ayyy sel gibi yağmura yakalandım şimdi eve girdimmm
Hic fikrim yok tatlim ya bendede hafiften var malesefArkadaşlar nasılsınız? bel çevresindeki simit ne zaman hangi kiloda kaybolur ya 164 boyda fikri olan var mı??
Bende sabah yakalandım arabayi arkaya parketmis akilli kocam gidene kadar su olduk. Ama yağmuru çok severim.nasılsınız kızlar napıyosunuzz ayyy sel gibi yağmura yakalandım şimdi eve girdimmm
Gözün aydın mi diyim ne diyim bilemedim Zeyno hayırlısı canım.Selam kizlar bir turlu giremedim siteye ya sanirim netimde sorun var nasilsiniz kizlar?ben dun regl oldum bu firsati degerlendirip misafir agirliyorum iki gundur.
70 e 65 in gider canım.Arkadaşlar nasılsınız? bel çevresindeki simit ne zaman hangi kiloda kaybolur ya 164 boyda fikri olan var mı??
Hos geldin Büşra cım bende Elif kilon çok değil kısa sürede verirsin katilimin tam olursaTabiki.. Ben yıl içerisinde sınava hazırlandgim için haliyle kilo aldım. Sınava girdikten sonra tartildim ve diyete başlamaya karar verdim. Şuan kilom 66.5. Hedefim 58. her akşam yürüyüşe çıkmaya özen gösteriyorum. Sizlerle beraber daha da motivasyon kazanirim diye düşündüm.
Tamam dir anlaştık. Ben sizi okuyum biraz bende yazarım menu ve kilo bildirmimi
Meraba merve bende memnun oldum. Geçen hafta cuma tartildim 66.5 çıkmıştım. Bakalım bu cuma nasıl olcakHosgeldin busracim bende merve memnun oldum kilon kacti yazdnmi ben farketmedmde
Yetişirsin bebeğimMefkurem çok aktif bi grup . Umarım sohbetlerinize yetişirim.suan çok yabancıyim.boyum 1.66 yaşım 25. Az evvel baktım kurallara. Hepsine uymaya gayret göstercem tabiki
Kızzz Menüde neler varBen iyiyim cok sukur kaptanm iftara misafrim var son hazirliklari yapiyoruz burdada cok yagmur varr
Zamana aliscam artık. Siz kocaman bi aile olmuşsun uzYetişirsin bebeğim
Sadece kilo değil her konuda yazabilirsin
Biz burda hayatı paylaşıyoruz
Bi süre zaten Bağımlı oluyosun
Bak ben 1.5 senedir burda çene çalıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?