Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kizlar bir turlu giremedim siteye ya sanirim netimde sorun var nasilsiniz kizlar?ben dun regl oldum bu firsati degerlendirip misafir agirliyorum iki gundur.

Can'ım regl olmana sevindim bak kötü bişey yokmuş en azından dimi boşuna endişe yapmışsın

Ayy ne guzel keske bizim burda da yagsa:)

Ayyy deme öyle deme
Olmaz ama sensiz bir 9. Takım dusunemiyorum.kilo al diye beddua ederiz ha

Allah korusun de kız
Arkadaşlar nasılsınız? bel çevresindeki simit ne zaman hangi kiloda kaybolur ya 164 boyda fikri olan var mı??

60 falan bence

Ayy burda da öyle hiç sevmem

Can'ım kilon zaten çok yok yaş kaçtı bu Arada bence çabucak verebilirsin anladığım kadarı ile yeni almışsın kiloyu ilk sayfadaki kurallarımızı Bi oku her gün Menü yazıyoruz sende arkadaşlarının menülerine bakarak yaz bakalım bugünden başla zamanla daha çok tanışırız

Zararın neresinden dönsek kârdır nurgülüm
Hele sen bi takımla iyice tanış kaynaş
Gör bak kiloların nasıl gittiğini anlamıcaksın bile

Selam kizlar bir turlu giremedim siteye ya sanirim netimde sorun var nasilsiniz kizlar?ben dun regl oldum bu firsati degerlendirip misafir agirliyorum iki gundur.
Güzelim bu durumda niye misafir alıyosun
Dinlenseydinya

Aman abla oyle demeya

Olmaz ama sensiz bir 9. Takım dusunemiyorum.kilo al diye beddua ederiz ha
Sus Kız ağzından yel alsın
Zaten biraz aldım Cnm yaa

Arkadaşlar nasılsınız? bel çevresindeki simit ne zaman hangi kiloda kaybolur ya 164 boyda fikri olan var mı??
70 kiloda baya azalır Cnm

st hooooop nereye bizi nasil terk edece
Tabi siz gidin gidin
Zühal hancı gibi beklesin burda

kilon fazla yokmuş Tatlım boyun kaçtı bide yaşın

Ilk sayfadaki kuralları oku Cnm kabul edersen sende bu aileye dahil olursun
Hiç çekinme dal sohbete, herkesi tanıdıkça sende alışırsın
Bunun içinde bol paylaşım gerekli

@seydan94 anlaştık bi okuyayım kurallari

Oku tatlım her gün menü paylaşıyorumm saatleriyle ayrıca su ve sporumuzu yazıyoruz pazartesi ve oruç tutan arkadaşlar için perşembe akşamı iftardan önce uygun bir saatte tutmayanlar için cuma sabahı 12 ye kadar bildirim yapmak zorunlu onu da söyleyeyim ben çabucak alışırsın Zatwn bolca burda olursan

Tamam dir anlaştık. Ben sizi okuyum biraz bende yazarım menu ve kilo bildirmimi

İncirim kalmamıştı unuttum ama tarifi yazmistim alayim da yapayım bugün.

nasılsınız kızlar napıyosunuzz ayyy sel gibi yağmura yakalandım şimdi eve girdimmm
Bende sabah yakalandım arabayi arkaya parketmis akilli kocam gidene kadar su olduk. Ama yağmuru çok severim.

Gözün aydın mi diyim ne diyim bilemedim Zeyno hayırlısı canım.

70 e 65 in gider canım.

Hos geldin Büşra cım bende Elif kilon çok değil kısa sürede verirsin katilimin tam olursa

Tamam dir anlaştık. Ben sizi okuyum biraz bende yazarım menu ve kilo bildirmimi

Mefkurem çok aktif bi grup . Umarım sohbetlerinize yetişirim.suan çok yabancıyim.boyum 1.66 yaşım 25. Az evvel baktım kurallara. Hepsine uymaya gayret göstercem tabiki
Yetişirsin bebeğim
Sadece kilo değil her konuda yazabilirsin
Biz burda hayatı paylaşıyoruz
Bi süre zaten Bağımlı oluyosun
Bak ben 1.5 senedir burda çene çalıyom

Merhaba kızlar midem davul gibi çok şey içtim
Sahur 1 kabak oturtma 1 kase yoğurt
İftar 1 tabak tavuklu çorba 3 bardak ayran 1 kahke (kardeşim almış sıcak sıcak dayanamadımmmm)
Kızlar bugün acayip susamıştım orucu açınca 3 bardak su 3 bardak ayran içtim hala susuzluğum dinmedi sıvıya devam :))
Su 3 litre olur belki geçer bile fenayım çümlü
Spor yok

Kızlar dünkü menumü yazamadım
Dünkü menum
Sabah aç karnima zencefillj yoğurt

Kahvaltı
1 dilim kep ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 domates
3 zeytin şekersiz çay

Öğlen 2 patatesli içli köfte

Ara 1 avuç kiraz

Aksam
Yarım kase yoğurt çorbası
4 kaşık fırında patates 1 kaç parça tavuk
Salata

2 lt su
Dk tutmadım ama yaklaşık 20 dk plates hareketleri

Kızlar menumu gündüz yazmıştım cevapla butonuna bastım sanıyordum basmamisim şimdi farkettim. O yüzden böyle geç oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…