Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dogakagit yaz googla tohum bombasi nikah sekerleri var canm

bakıcam canım sağol

canım hem mercimek hem makarna hem barbunya karbonhşdrat krizi olmuş

eliya hosbulduk elif inş uyum sağlayabilirm sizlere
tatlım bizde geldiğimizde başka arkadaşlar vardı ayak uydurduk tabiki uyum sağlarsın. Bol katılım şart.

afiyet olsun canım yemeseydin eydi o kahkeyi

Anam olmamış ne o patates o kadar olmaz bebeğim. Ben buraya geldiğimden beri 3 ay olucak 2 kez patates yedim oda ucundan azıcık.

Her daim kendime gore biseler bulabiliyorum artik mefkusum mercmk corbasi imam bayildi pilav etli patates makarna salatasi tatli salata var ama ben yemedm tabiki hepsinden
yeterki isteyelim buluruz tabi.

keşke makarna yerine ekmek olsaydı mercimek barbunya seni şişirir tatlım tartıya yakın tüketmemeye çalış. Afiyet bal olsun.

Hosbuldum canım. Hilal ismim 24 yaşındayım evliyim bide oğlum var :)
hoş geldin Hilal cım ben Elif verirsin merak etme altı üstü kilo yani

resimdeki afacan mı yoksaaa maşşallah allah bağışlasın canım
bide bize biraz kilondan boyundan naasıl aldın kilo vs bahset tatlım
evet oğlumun resmi :) daha küçük bu resimde suan 3 yaşına girecek.
1.61 boyum 83 kiloyum. Baya fazlam var yani. Eşimle çok problemimiz var. Buda bana sinir yaptı kendimi yemeğe verdim açıkçası hiç sağlıklı beslenmiyorum. Nerde gereksiz abur cubur varsa onlari yedim.

Inş elif artık bu halimden dolayı dışarı bile çıkmıyorum hayattan soğudum resmen

Biliyorum Tatlım o yüzden merak ettim
Belki arada bakar

pek sanmıyorum canım

canım patates zaten çok sıkıntılı en iyisini yapıyorsun

kız zaten sağlıklı şeyler yeseydik hiçbirimiz bu kilolarda olmazdık :))
ilk sayfada kurallarımız var bitanem onları oku
her gün saatleriyle suyu ve sporuyla beraber menü paylaşıyoruz
pazartesi takım içi oruç tutanlar için perşembe iftar öncesi oruç tutmayanlar için cuma 12 ye kadar tartı günlerimiz
en önemlisi bol paylaşım şartımız mevcut o da aslında kilo vermek için kabul edersen aramızdasın artık demektir:)
merak etme ben ben 171 kiloya 109 ile başladım diyete şu an 60 kiloyum verilmicek kilo yok yeterki iste

Kizlar iftardan beri elektriklerimiz yok yagmur gokgurultusu noltalji yapıyoruz mumlarla derken komşumuz aradı biri parkederken arabanıza sürt tu diye eşim şimdi yağmur altında arabanın sahibini arıyor.

hey allahım inşallah çok bişey yoktur canım
romantiklik iyidir

Şimdi okuyayım
Masallah çok güzel kilo vermissin. Darısı bize artık :)

Inş elif artık bu halimden dolayı dışarı bile çıkmıyorum hayattan soğudum resmen
Ahh canım hepimizin yaşadığı şeyler bunlar hiç üzülme kararlı ol yeter. Kimse senden daha değerli değil kendini seversen kendin için en iyisini yaparsın bunu düşün ve kolları sıva. Abur cubur dediğin dk lik zevk veriyor damagimiza eee sonra yağlı yağlı gobusler kalçalar; ) güveniyorum ve eminim vericeksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…