- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.301
Dogakagit yaz googla tohum bombasi nikah sekerleri var canm
Menüm
Sahur 1/2 dilim tam buğday ekmekten b.peynir domatesli yagsiz tost 1 hurma 1/2 bardak süt
Iftar
Yarim kase mercimek çorbası
3 kaşık tb makarna
3 kasik susuz barbunya 1 hurma 1 kase cacık
Su 2 lt 3 e tamamlarim
30 dk yürüyüş
Iyi aksamlar hanımlar nasılsınız
Hosbuldum canım. Hilal ismim 24 yaşındayım evliyim bide oğlum var :)iyi akşamlar canım hoşgeldinnn:)
kendini tanıtabilirmisin acaba bizlere
Hosbuldum canım. Hilal ismim 24 yaşındayım evliyim bide oğlum var :)
Biliyorum Tatlım o yüzden merak ettimMiray gitti esiyle arasi bozulmus malesef artik yok aramizda
tatlım bizde geldiğimizde başka arkadaşlar vardı ayak uydurduk tabiki uyum sağlarsın. Bol katılım şart.eliya hosbulduk elif inş uyum sağlayabilirm sizlere
afiyet olsun canım yemeseydin eydi o kahkeyiMerhaba kızlar midem davul gibi çok şey içtim
Sahur 1 kabak oturtma 1 kase yoğurt
İftar 1 tabak tavuklu çorba 3 bardak ayran 1 kahke (kardeşim almış sıcak sıcak dayanamadımmmm)
Kızlar bugün acayip susamıştım orucu açınca 3 bardak su 3 bardak ayran içtim hala susuzluğum dinmedi sıvıya devam :))
Su 3 litre olur belki geçer bile fenayım çümlü
Spor yok
Anam olmamış ne o patates o kadar olmaz bebeğim. Ben buraya geldiğimden beri 3 ay olucak 2 kez patates yedim oda ucundan azıcık.Kızlar dünkü menumü yazamadım
Dünkü menum
Sabah aç karnima zencefillj yoğurt
Kahvaltı
1 dilim kep ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 domates
3 zeytin şekersiz çay
Öğlen 2 patatesli içli köfte
Ara 1 avuç kiraz
Aksam
Yarım kase yoğurt çorbası
4 kaşık fırında patates 1 kaç parça tavuk
Salata
2 lt su
Dk tutmadım ama yaklaşık 20 dk plates hareketleri
yeterki isteyelim buluruz tabi.Her daim kendime gore biseler bulabiliyorum artik mefkusum mercmk corbasi imam bayildi pilav etli patates makarna salatasi tatli salata var ama ben yemedm tabiki hepsinden
keşke makarna yerine ekmek olsaydı mercimek barbunya seni şişirir tatlım tartıya yakın tüketmemeye çalış. Afiyet bal olsun.Menüm
Sahur 1/2 dilim tam buğday ekmekten b.peynir domatesli yagsiz tost 1 hurma 1/2 bardak süt
Iftar
Yarim kase mercimek çorbası
3 kaşık tb makarna
3 kasik susuz barbunya 1 hurma 1 kase cacık
Su 2 lt 3 e tamamlarim
30 dk yürüyüş
hoş geldin Hilal cım ben Elif verirsin merak etme altı üstü kilo yaniHosbuldum canım. Hilal ismim 24 yaşındayım evliyim bide oğlum var :)
Hesabını pasif yapmışBiliyorum Tatlım o yüzden merak ettim
Belki arada bakar
evet oğlumun resmi :) daha küçük bu resimde suan 3 yaşına girecek.resimdeki afacan mı yoksaaa maşşallah allah bağışlasın canım
bide bize biraz kilondan boyundan naasıl aldın kilo vs bahset tatlım
Inş elif artık bu halimden dolayı dışarı bile çıkmıyorum hayattan soğudum resmentatlım bizde geldiğimizde başka arkadaşlar vardı ayak uydurduk tabiki uyum sağlarsın. Bol katılım şart.
afiyet olsun canım yemeseydin eydi o kahkeyi
Anam olmamış ne o patates o kadar olmaz bebeğim. Ben buraya geldiğimden beri 3 ay olucak 2 kez patates yedim oda ucundan azıcık.
yeterki isteyelim buluruz tabi.
keşke makarna yerine ekmek olsaydı mercimek barbunya seni şişirir tatlım tartıya yakın tüketmemeye çalış. Afiyet bal olsun.
hoş geldin Hilal cım ben Elif verirsin merak etme altı üstü kilo yani
Biliyorum Tatlım o yüzden merak ettim
Belki arada bakar
tatlım bizde geldiğimizde başka arkadaşlar vardı ayak uydurduk tabiki uyum sağlarsın. Bol katılım şart.
afiyet olsun canım yemeseydin eydi o kahkeyi
Anam olmamış ne o patates o kadar olmaz bebeğim. Ben buraya geldiğimden beri 3 ay olucak 2 kez patates yedim oda ucundan azıcık.
yeterki isteyelim buluruz tabi.
keşke makarna yerine ekmek olsaydı mercimek barbunya seni şişirir tatlım tartıya yakın tüketmemeye çalış. Afiyet bal olsun.
hoş geldin Hilal cım ben Elif verirsin merak etme altı üstü kilo yani
evet oğlumun resmi :) daha küçük bu resimde suan 3 yaşına girecek.
1.61 boyum 83 kiloyum. Baya fazlam var yani. Eşimle çok problemimiz var. Buda bana sinir yaptı kendimi yemeğe verdim açıkçası hiç sağlıklı beslenmiyorum. Nerde gereksiz abur cubur varsa onlari yedim.
Kizlar iftardan beri elektriklerimiz yok yagmur gokgurultusu noltalji yapıyoruz mumlarla derken komşumuz aradı biri parkederken arabanıza sürt tu diye eşim şimdi yağmur altında arabanın sahibini arıyor.
Menüme gelince
Sahur
1 yumurta
1 tam buğday
1 kk peynir
Yarım domates
İftar
Şehriye çorba domatesli 1 kepçe
6 kaşık kabak yemeği
1 büyük kase yoğurt
Tere
Su 2 litre oldu bile
Spor bugün malesef çok yağmur var.
Çocuklarla romantizm mum ufleyip duruyorlarhey allahım inşallah çok bişey yoktur canım
romantiklik iyidir
Sagol Canimmmmgüzel olmuş canım afiyet olsun
Şimdi okuyayımpek sanmıyorum canım
canım patates zaten çok sıkıntılı en iyisini yapıyorsun
kız zaten sağlıklı şeyler yeseydik hiçbirimiz bu kilolarda olmazdık :))
ilk sayfada kurallarımız var bitanem onları oku
her gün saatleriyle suyu ve sporuyla beraber menü paylaşıyoruz
pazartesi takım içi oruç tutanlar için perşembe iftar öncesi oruç tutmayanlar için cuma 12 ye kadar tartı günlerimiz
en önemlisi bol paylaşım şartımız mevcut o da aslında kilo vermek için kabul edersen aramızdasın artık demektir:)
merak etme ben ben 171 kiloya 109 ile başladım diyete şu an 60 kiloyum verilmicek kilo yok yeterki iste
Ahh canım hepimizin yaşadığı şeyler bunlar hiç üzülme kararlı ol yeter. Kimse senden daha değerli değil kendini seversen kendin için en iyisini yaparsın bunu düşün ve kolları sıva. Abur cubur dediğin dk lik zevk veriyor damagimiza eee sonra yağlı yağlı gobusler kalçalar; ) güveniyorum ve eminim vericeksin.Inş elif artık bu halimden dolayı dışarı bile çıkmıyorum hayattan soğudum resmen
Tamponu çizmiş, sanırım misafir araç güvenlik bekliyor bakalım nolucak.hey allahım inşallah çok bişey yoktur canım
romantiklik iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?