Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Can'ım baklava dondurma içli köfte şekersiz de olsa fuse tea pilav pide hepsi sıkıntılı böyle değil vermen Alman kaçınılmaz ben böyle yesem şimdi kilo alırım 3 günde fazla olmuş he Bi de limonlu soda seviyorsan bir bardağa limon sık yarım limon koy üstüne sade soda tavsiye ederim
Ayrıca oruç tutuluyor sanırım evde yoksa 20.45 geç çünkü :)

Ben Bi 10 yıl yapmasam mı
kaptanim çok ısrar ettiler bende almak zorunda hissettim 2 tatlı kaşığı kadar aldım devamını çocuklara yedirdim

Canim pide ve baklava hiç olmamış
Ahh o ısrar eden arkadaşlar kurtarmicak seni ama 2 kaşıkla kurtulmuşsun en azından diyeyim bari

Kızlar sahurda ne yiyceksiniz. Dünden kalan çorbayi yesem mi acep??
Ne yedin acep

Eminim ama iste yalan soyleyemem ki ;( gun sonuna vurunca buyle oluyor demekki sonra ben neden kg aliyorum diyorum dimi yanlislarimi duzeltecegim sizinle o yuzden burdayim
tabiki yalan söyleme kesinlikle. İnşallah düzene sokarsin menülerini zamanla tabi bu zaman fazla olmasın lütfen ben baklava nin pirinç pilavı nin tadını unutmak üzereyim bebeğim

Hayır 10 yıl olmaz onlar evin neşesi herseyi sonra pişman olursun genç anne olsaydım keşke diye 3 yıl normal yaşında genç daha hadi 4 olsun

Farkettim canim genisletip okudum

Afiyetler olsun kuzum gayet guzel
sağol mervecim

bakıcam canım sağol

canım hem mercimek hem makarna hem barbunya karbonhşdrat krizi olmuş
sevgili kaptancım miktarları o kadar az ki onun yerine 8 yk susuz barbunya yedim desem eşdeğer olurdu makarnam tb ayrıca tamamen yağsız doğrudur kb ağırlıklı oldu

Hosbuldum canım. Hilal ismim 24 yaşındayım evliyim bide oğlum var :)
hoşgeldin Hilal aramıza karışırsan kısa zamanda verirsin..bu arada ben yasemin
tamam Elifcım tartıya yakın tüketmem kızzz makarna 2 aydır ilk defa yedim ve sıfır yağdı

Allah bağışlasın oğluşunu canımm

afiyet olsun canım menün güzel

evet Eminecim aslında miktarları az az ...

afiyet olsun canım menün gayet güzel

afiyet olsun canımm

canım çok uygunsuz olmuş menün zamanla toparlarsın inşallahh

ah bileydim şekerim burda sen gibi bir güzellik var uçarak gelirdim benim imkanlarım uymadı ama seninkiler uyabilir pembeli kadın

Allah hayırlısını versin Cnm
Biyerden sonra insanoğlu çaresiz kalıyor

Cok gecmis olsun rabim acil sifalar versin insallh...

Yok kız şaka 10 yıl ben istemem Zaten

Allah yardımcısı olsun Can'ım yengenin

Herkese gunaydin arkadaslar... dunku uygunsuz menuden sonra bugun dikkatli olacagim insallah...ben de sizleri merak ediyorum kendinizden bahsedermisiniz ? Zamanla tanirim gerci ama olsun )

Dikkatli olucağından şüphem yok Can'ım
Ben 22 yaşındayım nişanlıyım 1 ay sonra düğünüm var inşallah :) aynı Zaman da öğrenciyim iç mimarlık okuyorum
bu takımda kilo verdim
Elbette herkesi tanırsın Can'ım benim burda olursan herkesle çabucak kaynaşırsın

Miktarlar az evet canım ama onlar yerine miktarları biraz daha fazla sebze salata tavuk vs yesen daha sağlıklı olur

Günaydın canım Allah şifa versin inşallah benim dedem ve anneannem de bu hastsliktaydi ve cok zor Rabbim hem onun hem sizin yardımcınız olsun. Günahlarının Kefareti olur inşallah..
Herkese gunaydin arkadaslar... dunku uygunsuz menuden sonra bugun dikkatli olacagim insallah...ben de sizleri merak ediyorum kendinizden bahsedermisiniz ? Zamanla tanirim gerci ama olsun )
Günaydın canım ben 21 yaşındayım adım Aysenur 1 tane oğlum var 15 aylık onunla uğraşip duruyorum inşallah hep birlikte zayiflayacagiz canimmm

Memnun oldum tekrar insallh canim veririz en yakin zamanda bu bas belalasi kilolari...

Menume gelince
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kase mercmk corbasi+yarim imam bayildi+2yk pilav+bol salata
Su 2litre
Spor 30dk yuruyus
1 kase yoğurtla nasıl oruç tutuyorsun canım??

Aramıza hoşgeldin ben Poni,umarim eşinle problemlerini çözer kilolarını verirsin bir an önce.

Kizlar iftardan beri elektriklerimiz yok yagmur gokgurultusu noltalji yapıyoruz mumlarla derken komşumuz aradı biri parkederken arabanıza sürt tu diye eşim şimdi yağmur altında arabanın sahibini arıyor.
Sizde böyle komşu varken kameraya filan ihtiyaç yok

Allah hayırlısını versin Cnm
Biyerden sonra insanoğlu çaresiz kalıyor
amin zuhalim ..ne yazıkki öyle

Cok gecmis olsun rabim acil sifalar versin insallh...
amin canım Allah razı olsun

canım adım yasemin 35 yaşındayım 2 kızım var çalışıyorum

Yok kız şaka 10 yıl ben istemem Zaten

Allah yardımcısı olsun Can'ım yengenin
amin canım

Miktarlar az evet canım ama onlar yerine miktarları biraz daha fazla sebze salata tavuk vs yesen daha sağlıklı olur
tamam kaptanım daha dikkatli olurum ama her günde tavuk yenmez ki ya...

amin canımm Allah razı olsun

Evet cok haklisin duzeltecegim yanlisimi yerken birsey yok gibi geliyo gun sonu yediklerimi yazinca bende anladim hatami ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…