- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.341
Kizlar merhaba
Bugunku menum ;
Sabah 11 :
50 gr kadar cecil peynir
1 dilim normal ekmek
Sekerli bir kupa cay
1 Kibrit kutusu helva
Ara yok
Oglen 15:00 az izmir kofte az princ pilav 1 kase yogurt
Ara yok
Aksam 20:45
1 kase mercimek corba
3 adet icli kofte 2 -3 bardak sekersiz fuse tea
Avuc ici pide
1 dilim baklava 1 top dondurma ;(
2 kupa 1 er kup sekerli cay
Gece : 1 sise limon aromali soda
hayaller romantizm gerçekler mum ufleyen çocuklarama romantik anlarimizda oldu yane mumlarla 3 yil kadar, hayat çocuklardan önce ve sonra diye ikiye ayrılıyor
Ohh afiyet olsun ne güzel menü.
Guzel canim tatlı olmayaydı eydi
Şekerli çay helva pirinç pilavı içli köfte baklava dondurmakuzum kilo vermek istediğine eminmisin bu menüyle mümkün değilde
Ahh o ısrar eden arkadaşlar kurtarmicak seni ama 2 kaşıkla kurtulmuşsun en azından diyeyim barikaptanim çok ısrar ettiler bende almak zorunda hissettim 2 tatlı kaşığı kadar aldım devamını çocuklara yedirdim
Canim pide ve baklava hiç olmamış
Ne yedin acepKızlar sahurda ne yiyceksiniz. Dünden kalan çorbayi yesem mi acep??
tabiki yalan söyleme kesinlikle. İnşallah düzene sokarsin menülerini zamanla tabi bu zaman fazla olmasın lütfenEminim ama iste yalan soyleyemem ki ;( gun sonuna vurunca buyle oluyor demekki sonra ben neden kg aliyorum diyorum dimi yanlislarimi duzeltecegim sizinleo yuzden burdayim
Hayır 10 yıl olmaz onlar evin neşesi herseyi sonra pişman olursun genç anne olsaydım keşke diye 3 yıl normal yaşında genç daha hadi 4 olsunCan'ım baklava dondurma içli köfte şekersiz de olsa fuse tea pilav pide hepsi sıkıntılı böyle değil vermen Alman kaçınılmaz ben böyle yesem şimdi kilo alırım 3 günde fazla olmuş he Bi de limonlu soda seviyorsan bir bardağa limon sık yarım limon koy üstüne sade soda tavsiye ederim
Ayrıca oruç tutuluyor sanırım evde yoksa 20.45 geç çünkü :)
Ben Bi 10 yıl yapmasam mı
Ahh o ısrar eden arkadaşlar kurtarmicak seni ama 2 kaşıkla kurtulmuşsun en azından diyeyim bari
sağol mervecimFarkettim canim genisletip okudum
Afiyetler olsun kuzum gayet guzel
sevgili kaptancım miktarları o kadar az ki onun yerine 8 yk susuz barbunya yedim desem eşdeğer olurdu makarnam tb ayrıca tamamen yağsız doğrudur kb ağırlıklı oldubakıcam canım sağol
canım hem mercimek hem makarna hem barbunya karbonhşdrat krizi olmuş
hoşgeldin Hilal aramıza karışırsan kısa zamanda verirsin..bu arada ben yaseminHosbuldum canım. Hilal ismim 24 yaşındayım evliyim bide oğlum var :)
tamam Elifcım tartıya yakın tüketmem kızzz makarna 2 aydır ilk defa yedim ve sıfır yağdıtatlım bizde geldiğimizde başka arkadaşlar vardı ayak uydurduk tabiki uyum sağlarsın. Bol katılım şart.
afiyet olsun canım yemeseydin eydi o kahkeyi
Anam olmamış ne o patates o kadar olmaz bebeğim. Ben buraya geldiğimden beri 3 ay olucak 2 kez patates yedim oda ucundan azıcık.
yeterki isteyelim buluruz tabi.
keşke makarna yerine ekmek olsaydı mercimek barbunya seni şişirir tatlım tartıya yakın tüketmemeye çalış. Afiyet bal olsun.
hoş geldin Hilal cım ben Elif verirsin merak etme altı üstü kilo yani
Allah bağışlasın oğluşunu canımmevet oğlumun resmi :) daha küçük bu resimde suan 3 yaşına girecek.
1.61 boyum 83 kiloyum. Baya fazlam var yani. Eşimle çok problemimiz var. Buda bana sinir yaptı kendimi yemeğe verdim açıkçası hiç sağlıklı beslenmiyorum. Nerde gereksiz abur cubur varsa onlari yedim.
afiyet olsun canım menün güzelMenüme gelince
Sahur
1 yumurta
1 tam buğday
1 kk peynir
Yarım domates
İftar
Şehriye çorba domatesli 1 kepçe
6 kaşık kabak yemeği
1 büyük kase yoğurt
Tere
Su 2 litre oldu bile
Spor bugün malesef çok yağmur var.
evet Eminecim aslında miktarları az az ...Hoşgeldin canım. emine ben.. kilon çok değil kısa sürede verirsin mervecim.
Abla ya ben de kadınlar kulübü uygulamasını indirdim tel e. Cevap yazamasam da iki de bir açıp bakıyorum. Bağımlılık oluyo bir süre sonra :)
Kubracim malum Kahke dışında menu süper canim.
Afiyet olsun canım akşam ki patatesler olmasaymis supermis
Cook güzel tatlım afiyet olsun.
Aksam yemeğinde miktarlar az ama barbunya da makarna da mercimek çorbası da karbonhidrat olmuş. Su süper
afiyet olsun canım menün gayet güzelSelam kizlar misafirlerim vardi yeni gittiler menumu yazayim,
Sabah:12.00 iki yum,1 dilim ekmek.
Ara ogun:15.00 bir tane kuru incir ve kucuk bir kase visne.
Aksam:19.50 bir tabak yaklasik 6 yk sac kavurma salata ayran.
2.5 litre su ve spor yok malesef.
afiyet olsun canımmMenum;
Sahur
1haslanmis yumurta yarım sac ekmegiyle
Domates biber salatalık
Yarım dilim ekmek
2 kaşık kadar acili sos
Iftar
1 kase yoğurt çorbası
1 tavuk but
2 kaşık yogurtlu közlnms kırmızı biber
Salata
Ara 2 kaşık sütlü tatlı (iftara davetliydik :)
Su 2 litre
600 ip
canım çok uygunsuz olmuş menün zamanla toparlarsın inşallahhKizlar merhaba
Bugunku menum ;
Sabah 11 :
50 gr kadar cecil peynir
1 dilim normal ekmek
Sekerli bir kupa cay
1 Kibrit kutusu helva
Ara yok
Oglen 15:00 az izmir kofte az princ pilav 1 kase yogurt
Ara yok
Aksam 20:45
1 kase mercimek corba
3 adet icli kofte 2 -3 bardak sekersiz fuse tea
Avuc ici pide
1 dilim baklava 1 top dondurma ;(
2 kupa 1 er kup sekerli cay
Gece : 1 sise limon aromali soda
ah bileydim şekerim burda sen gibi bir güzellik var uçarak gelirdim benim imkanlarım uymadı ama seninkiler uyabilir pembeli kadınben bu hastalığa yakalanı çok oldu güzellik
En azından yarın dinlen Cnm
Nurgül kızz sen yanlış topiktesin Anacım
Burda zayıflamak isteyenler var
3 yıl yaşayabildiyseniz ne mutlu size Tatlım
Mübarek gün arabaya vurup kaçmışlarmı yaa
zamannn35
Yaseminim sende önceden gelseydin canikom
Benim yorgun halime denk geldin
Allah hayırlısını versin Cnmhepinize günaydın kızlar..dün gece 2 ye kadar acildeydim yengem akciğer kanseri ..ne yazıkki son günleri diyorlar yoğun bakımda şimdi solunum cihazına bağlı ..zor bir geceydi benim için ..Allah cümle hastalara şifalar versin
Cok gecmis olsun rabim acil sifalar versin insallh...hepinize günaydın kızlar..dün gece 2 ye kadar acildeydim yengem akciğer kanseri ..ne yazıkki son günleri diyorlar yoğun bakımda şimdi solunum cihazına bağlı ..zor bir geceydi benim için ..Allah cümle hastalara şifalar versin
Ne yedin acep
tabiki yalan söyleme kesinlikle. İnşallah düzene sokarsin menülerini zamanla tabi bu zaman fazla olmasın lütfenben baklava nin pirinç pilavı nin tadını unutmak üzereyim bebeğim
Hayır 10 yıl olmaz onlar evin neşesi herseyi sonra pişman olursun genç anne olsaydım keşke diye 3 yıl normal yaşında genç daha hadi 4 olsun
hepinize günaydın kızlar..dün gece 2 ye kadar acildeydim yengem akciğer kanseri ..ne yazıkki son günleri diyorlar yoğun bakımda şimdi solunum cihazına bağlı ..zor bir geceydi benim için ..Allah cümle hastalara şifalar versin
Herkese gunaydin arkadaslar...dunku uygunsuz menuden sonra bugun dikkatli olacagim insallah... ben de sizleri merak ediyorum kendinizden bahsedermisiniz ? Zamanla tanirim gerci ama olsun )
sağol mervecim
sevgili kaptancım miktarları o kadar az ki onun yerine 8 yk susuz barbunya yedim desem eşdeğer olurdu makarnam tb ayrıca tamamen yağsız doğrudur kb ağırlıklı oldu
hoşgeldin Hilal aramıza karışırsan kısa zamanda verirsin..bu arada ben yasemin
tamam Elifcım tartıya yakın tüketmem kızzz makarna 2 aydır ilk defa yedim ve sıfır yağdı
Allah bağışlasın oğluşunu canımm
afiyet olsun canım menün güzel
evet Eminecim aslında miktarları az az ...
afiyet olsun canım menün gayet güzel
afiyet olsun canımm
canım çok uygunsuz olmuş menün zamanla toparlarsın inşallahh
ah bileydim şekerim burda sen gibi bir güzellik var uçarak gelirdim benim imkanlarım uymadı ama seninkiler uyabilir pembeli kadın
Günaydın canım Allah şifa versin inşallah benim dedem ve anneannem de bu hastsliktaydi ve cok zor Rabbim hem onun hem sizin yardımcınız olsun. Günahlarının Kefareti olur inşallah..hepinize günaydın kızlar..dün gece 2 ye kadar acildeydim yengem akciğer kanseri ..ne yazıkki son günleri diyorlar yoğun bakımda şimdi solunum cihazına bağlı ..zor bir geceydi benim için ..Allah cümle hastalara şifalar versin
Günaydın canım ben 21 yaşındayım adım Aysenur 1 tane oğlum var 15 aylık onunla uğraşip duruyorumHerkese gunaydin arkadaslar...dunku uygunsuz menuden sonra bugun dikkatli olacagim insallah... ben de sizleri merak ediyorum kendinizden bahsedermisiniz ? Zamanla tanirim gerci ama olsun )
Memnun oldum tekrar insallh canim veririz en yakin zamanda bu bas belalasi kilolari...Günaydın canım Allah şifa versin inşallah benim dedem ve anneannem de bu hastsliktaydi ve cok zor Rabbim hem onun hem sizin yardımcınız olsun. Günahlarının Kefareti olur inşallah..
Günaydın canım ben 21 yaşındayım adım Aysenur 1 tane oğlum var 15 aylık onunla uğraşip duruyoruminşallah hep birlikte zayiflayacagiz canimmm
1 kase yoğurtla nasıl oruç tutuyorsun canım??Menume gelince
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kase mercmk corbasi+yarim imam bayildi+2yk pilav+bol salata
Su 2litre
Spor 30dk yuruyus
Aramıza hoşgeldin ben Poni,umarim eşinle problemlerini çözer kilolarını verirsin bir an önce.evet oğlumun resmi :) daha küçük bu resimde suan 3 yaşına girecek.
1.61 boyum 83 kiloyum. Baya fazlam var yani. Eşimle çok problemimiz var. Buda bana sinir yaptı kendimi yemeğe verdim açıkçası hiç sağlıklı beslenmiyorum. Nerde gereksiz abur cubur varsa onlari yedim.
Sizde böyle komşu varken kameraya filan ihtiyaç yokKizlar iftardan beri elektriklerimiz yok yagmur gokgurultusu noltalji yapıyoruz mumlarla derken komşumuz aradı biri parkederken arabanıza sürt tu diye eşim şimdi yağmur altında arabanın sahibini arıyor.
amin zuhalim ..ne yazıkki öyleAllah hayırlısını versin Cnm
Biyerden sonra insanoğlu çaresiz kalıyor
amin canım Allah razı olsunCok gecmis olsun rabim acil sifalar versin insallh...
canım adım yasemin 35 yaşındayım 2 kızım var çalışıyorumHerkese gunaydin arkadaslar...dunku uygunsuz menuden sonra bugun dikkatli olacagim insallah... ben de sizleri merak ediyorum kendinizden bahsedermisiniz ? Zamanla tanirim gerci ama olsun )
amin canımYok kız şaka 10 yıl ben istemem Zaten
Allah yardımcısı olsun Can'ım yengenin
tamam kaptanım daha dikkatli olurum ama her günde tavuk yenmez ki ya...Miktarlar az evet canım ama onlar yerine miktarları biraz daha fazla sebze salata tavuk vs yesen daha sağlıklı olur
amin canımm Allah razı olsunGünaydın canım Allah şifa versin inşallah benim dedem ve anneannem de bu hastsliktaydi ve cok zor Rabbim hem onun hem sizin yardımcınız olsun. Günahlarının Kefareti olur inşallah..
Günaydın canım ben 21 yaşındayım adım Aysenur 1 tane oğlum var 15 aylık onunla uğraşip duruyoruminşallah hep birlikte zayiflayacagiz canimmm
Allah acil şifalar versin canımhepinize günaydın kızlar..dün gece 2 ye kadar acildeydim yengem akciğer kanseri ..ne yazıkki son günleri diyorlar yoğun bakımda şimdi solunum cihazına bağlı ..zor bir geceydi benim için ..Allah cümle hastalara şifalar versin
amin canım Allah razı olsunAllah acil şifalar versin canım
İnş canım :)Memnun oldum tekrar insallh canim veririz en yakin zamanda bu bas belalasi kilolari...
Hosgeldin hilalcim bende merve istikrarli devam edersen verilmiycek kilo yok canimIyi aksamlar hanımlar nasılsınız
Evet cok haklisin duzeltecegim yanlisimi yerken birsey yok gibi geliyo gun sonu yediklerimi yazinca bende anladim hatami ;(Can'ım baklava dondurma içli köfte şekersiz de olsa fuse tea pilav pide hepsi sıkıntılı böyle değil vermen Alman kaçınılmaz ben böyle yesem şimdi kilo alırım 3 günde fazla olmuş he Bi de limonlu soda seviyorsan bir bardağa limon sık yarım limon koy üstüne sade soda tavsiye ederim
Ayrıca oruç tutuluyor sanırım evde yoksa 20.45 geç çünkü :)
Ben Bi 10 yıl yapmasam mı
Ahh o ısrar eden arkadaşlar kurtarmicak seni ama 2 kaşıkla kurtulmuşsun en azından diyeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?