Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hakkında hayırlısı kuzum ama evlilikte herşey olur boşanmakta evlenmekte bizler için önemli olan sensin ama bence hemen karar verme biraz zaman geçsin biraz kendini ve onu dinle dinlemek bazen insana iyi gelir olaylara farklı açılardan bakmanı sağlar

kızlar kabızlık sorunu olanlar okuyun ben bu akşam deneyeceğim eliya
Cok guzel bilgiler canm sagolasin birde ramazan ayinda kabizlik sorunu yasamak istemiyorsaniz sofranizdan hosafi eksik etmeyin diyolar ben yasamadm hic cok sukur yasaynlar ozellikle kuru kayisi hosafi

Anlıyorum seni boşanmakta evlenmek kadar doğal tabiki ama insan çocuğu olunca yeniden yeniden düşünmek zorunda sende oyle yap canım. Çocuk olduğu için sonrasında da hayat boyu muhatap olman gerekİcek bu seni yipratabilir. Ama insan kirildiysa tamiride zor oluyor olsada eskisi gibi olmuyor. Aileler her zaman yapıcı olmak zorundalar kimse evladının yuvası yıkılsin istemez onlar kendince haklı. Sen iyi düşün aşilabilecek sorunlar varsa karsilikli aşmaya çalışın prenses için. Hakkında hayırlısı sen yaşıyorsun sen daha iyi bilirsin ne yapicagini.

Cok guzel bilgiler canm sagolasin birde ramazan ayinda kabizlik sorunu yasamak istemiyorsaniz sofranizdan hosafi eksik etmeyin diyolar ben yasamadm hic cok sukur yasaynlar ozellikle kuru kayisi hosafi
Eşim yemek yiyor hoppp tuvalete gıcık oluyorum adama ben niye öyle değilim ki bide çocuklarda bana çekmiş onlarda ayni babalarına cekselerdi keşke bu konuda

Kızlar ben kızımla beraber cumartesi gününden beri annemlerde kalıyorum eşimle tartıştık. Ve ilginçtir belki bana yaptıklarından dolayı hiç mutsuz değilim hiç özlemiyorum hatta mutluyum.
Aa neden canim ne olduki..esinden ayriyken ozlemiyosan hatta mutluysan yanlis anlama ama sizin aranizdaki sevgi bitmis o zaman..neler yasadigini bilemem tabiki canm yinede insallh duzelersnz tatlim evliligi yikmak kolay yapmak zor klise oldu ama bu gercek

Eşim yemek yiyor hoppp tuvalete gıcık oluyorum adama ben niye öyle değilim ki bide çocuklarda bana çekmiş onlarda ayni babalarına cekselerdi keşke bu konuda
Benimde tam tersi gunde 3 kez cikarm afedersiniz ama esim ramazanin 1.gununden beri icinde biriktryo cok kotu kabiz olms hosaf yapicam bu aksam kocise

Ahh ahh ben neler yasadim neler yazsam roman olur hatta burda cok konu acmisligim vardr esimle ilgili sıkntilarmdan dolayi ama cok sukur 5.yilimizi doldurduk suan hic bi skntm yok Allh herkezin yuvasina huzur versin oncelikle bazen inis cikislar oluyor malesef yeri geliyo annemizle bile kavga ediyoruz neden esinizle etmeyesiniz ama onemli olan sabirla ilgiyle sevgiyle yaklasabilmek Bayankokosh kubracim umarim uzerinizdeki kara bulutlar dagilir duzelirsiniz

Teşekkür ederim kızlar. Şu toplu alintiyi çözemedim direk cevap yazayım dedim.

canım alıntı yapmak istediğin mesajların altlarındaki sağ tarafta çoklu alıntı kısmına tıklicaksın çoklu alıntı olarak seçiceksin sonrada mesaj yazma kısmında alıntıları ekleye tıklicaksın bütün seçtiğin mesajlar geliyor sonra altlarına yazmak istediklerini yazıp cevaplaya basarsan olur

Yok sanırım başka sayfadaki mesajlarla çoklu alıntı olmuyor ondan canım.

L
Benimde tam tersi gunde 3 kez cikarm afedersiniz ama esim ramazanin 1.gununden beri icinde biriktryo cok kotu kabiz olms hosaf yapicam bu aksam kocise
uyyyy yap kiz yazık adama

bende günde 2 defa çıkarım bazen yediklerimden 1 gün çıkamasam çok rahatsız hissederim kendimi
Şeyda bide beni düşün sen 1 günde rahatsız oluyorsun hayatımda heralde bi kaç kez hergün tuvalete cikmisimdir meto diye bişey yok kilolarda gram gram gidiyor o yüzden. Yok bilsem zararı olmicak hergün form çay icicem. Kız kardeşim baba gano çay almış icsem mi duydunuz mu hiç.

amin canım çok sağol...bakalım deneyeceğim

sağol tatlım

Kızlar ben kızımla beraber cumartesi gününden beri annemlerde kalıyorum eşimle tartıştık. Ve ilginçtir belki bana yaptıklarından dolayı hiç mutsuz değilim hiç özlemiyorum hatta mutluyum.
hakkında herseyin hayırlısı olsun canım çok kızgın olduğundan duygularını gerçekçi bir şekilde hissedemiyor olabilirsin zamanla toparlanır

Bilmiyorum canım ama ne zaman yesem Karnım ağrıyor ve kusuyorum
o zaman alerji yapıyor canım

canım yaşayan sen olduğun için en iyisini elbette sen bilirsin ancak biraz ayrı kalmanız ve eşinle birbirinize zaman ayırmanız yapıcı olacaktır arada bir evladın var onun hatrı ve mutluluğu huzuru için ...boşanma konusunda acele etme sabırlı ol

valla çok sıkıntılı bişey bebeğim maalesef
hiç duymadım canım içmiş mi kardeşin

Mesela bi mesaj 1. Sayfadan bi mesaj 2. Sayfadan
Az önce yapmıştım olmayınca bende eklenti yok sandım. Ben becerememisim demekki

yok yok oluyor canım

valla çok sıkıntılı bişey bebeğim maalesef
hiç duymadım canım içmiş mi kardeşin

yok yok oluyor canım
Başka içenler olmuş onlardan duymuş gano mantariymis hem enerji veriyormus hemde vücuttan ödemi intihabi atıyormus arastirayim iyice öyle içeyim. Kahvesi de varmış zayıflamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…