- 24 Eylül 2011
- 1.366
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.361
Afiyet olsun canim gayet guzel mum isiginda kabak yemegi heMenüme gelince
Sahur
1 yumurta
1 tam buğday
1 kk peynir
Yarım domates
İftar
Şehriye çorba domatesli 1 kepçe
6 kaşık kabak yemeği
1 büyük kase yoğurt
Tere
Su 2 litre oldu bile
Spor bugün malesef çok yağmur var.
ne guzel ranbim hayirlara vesile kilsin insallh mutlu huzurlu bir evlilik nasip etsin... benimde aslinda deneme surem bu gerek sizleri tanima gerek bu sayfaya alisma gerek sizin hiziniza yetismeDikkatli olucağından şüphem yok Can'ım
Ben 22 yaşındayım nişanlıyım 1 ay sonra düğünüm var inşallah :) aynı Zaman da öğrenciyim iç mimarlık okuyorum
bu takımda kilo verdim
Elbette herkesi tanırsın Can'ım benim burda olursan herkesle çabucak kaynaşırsın
Afiyet olsun tatlim menun gayet iyiSelam kizlar misafirlerim vardi yeni gittiler menumu yazayim,
Sabah:12.00 iki yum,1 dilim ekmek.
Ara ogun:15.00 bir tane kuru incir ve kucuk bir kase visne.
Aksam:19.50 bir tabak yaklasik 6 yk sac kavurma salata ayran.
2.5 litre su ve spor yok malesef.
Afiyet olsun canim serbetli tatlidan iyi bence cokta kotu degilMenum;
Sahur
1haslanmis yumurta yarım sac ekmegiyle
Domates biber salatalık
Yarım dilim ekmek
2 kaşık kadar acili sos
Iftar
1 kase yoğurt çorbası
1 tavuk but
2 kaşık yogurtlu közlnms kırmızı biber
Salata
Ara 2 kaşık sütlü tatlı (iftara davetliydik :)
Su 2 litre
600 ip
Canim cok güzel ama ben bal yiyemiyorumKABIZLIK SORUNU İÇİN
Taze zencefil 1-2 ince dilim veya yarım çay kaşığı toz zencefil,
1 çay kaşığı bal,
1 bardak kaynamış su veya 1 kahve cezvesi sıcak su
Taze zencefili patates soyar gibi kabuğunu soyun. 2 ince dilim kesin. Toz zencefil ise yarım çay kaşığı toz zencefili demlenmek üzere cezveye koyun ve üzerini çay tabağı ile kapatın. 10 dakika kısık ateşte kaynatın. 5 dakika bekleyin. Fincanın 1/3 ünü bu demlediğiniz çayı süzerek doldurun. 1 çay kaşığı balı içerisine karıştırın ve en son üzerini süt ile doldurun. Süt sevmiyorsanız içerisine biraz limon suyu konulabilir. Fakat süt hem acıktırmaz hem de sindirim sisteminin daha rahat çalışmasını sağlar.
Özellikle bu yıl yaklaşık 17 saat aç ve susuz kalındığını ifade eden Özgönül, şöyle konuştu: “Eğer oruç tutuyor ve son zamanlarda daha çok stresli bir hal alıyorsanız; Ballı, sütlü zencefil çayı tam size göre. Stresli olduğumuz zaman böbrek üstü bezlerimiz kortizol adı verilen bir hormon salgılayarak vücudumuzun enerji dengesinin olumsuz yönde etkiliyor.
Hatta aşırı kortizol üretimi neticesine vücutta hem lüzumsuz su tutulmasına (ödem) hem de vücudumuzun bu suyu kullanması nedeniyle sonrasında aşırı su isteğine neden oluyor. Ballı ve sütlü zencefil çayını her sahurda içtiğimizde, Zencefil içerisinde bulunan gingerol adlı madde sayesinde bağırsak hareketleri güçleniyor ve oruç tutarken de yaşadığımız kabızlık sorunundan kurtulmuş oluyoruz.
Sütlü zencefil çayı kortizol üretimini azaltarak ayrıca dopamin ve seratonin hormonlarının salınımını düzenleyici etkisi ile vücudumuzu depresyona ve strese karşı koruyucudur. Sütlü zencefil çayı sindirim enzim üretimini de tetiklediği için oruçlu olduğumuz dönemde daha az acıkmamızı sağlar ve böylelikle de göbek yağlarından daha kolay kurtuluruz.” (saglikmodu.com)
Canim menun olmams ya sabah 1dilim beyaz ekmk var helva var pilav var icli kofte var baklava var dondurma var varda var hepsini bigunde yemisin bide daha dikkatli ol tatlim az pilav yazmsn ama ne kadar az kime gore azKizlar merhaba
Bugunku menum ;
Sabah 11 :
50 gr kadar cecil peynir
1 dilim normal ekmek
Sekerli bir kupa cay
1 Kibrit kutusu helva
Ara yok
Oglen 15:00 az izmir kofte az princ pilav 1 kase yogurt
Ara yok
Aksam 20:45
1 kase mercimek corba
3 adet icli kofte 2 -3 bardak sekersiz fuse tea
Avuc ici pide
1 dilim baklava 1 top dondurma ;(
2 kupa 1 er kup sekerli cay
Gece : 1 sise limon aromali soda
Duzeltirsin canim el birligiyle hallediriz evelallahEminim ama iste yalan soyleyemem ki ;( gun sonuna vurunca buyle oluyor demekki sonra ben neden kg aliyorum diyorum dimi yanlislarimi duzeltecegim sizinleo yuzden burdayim
Amin kuzum ya yengenede Allah sifa versin son gunleri demisler ama Allahin takdiri artikhepinize günaydın kızlar..dün gece 2 ye kadar acildeydim yengem akciğer kanseri ..ne yazıkki son günleri diyorlar yoğun bakımda şimdi solunum cihazına bağlı ..zor bir geceydi benim için ..Allah cümle hastalara şifalar versin
Gunaydinlar canim ben merve 28 yasindayim 3.5 yasinda oglum var 1.5 aydr burdayim 5kilo verdimHerkese gunaydin arkadaslar...dunku uygunsuz menuden sonra bugun dikkatli olacagim insallah... ben de sizleri merak ediyorum kendinizden bahsedermisiniz ? Zamanla tanirim gerci ama olsun )
Tutuluyomus kiz 1haftadr hep sadece yogurt yedim ne aciktim ne susadm ama bu gece yumurta falan yedim az degisiklik yapiyim dedm1 kase yoğurtla nasıl oruç tutuyorsun canım??
Aramıza hoşgeldin ben Poni,umarim eşinle problemlerini çözer kilolarını verirsin bir an önce.
Sizde böyle komşu varken kameraya filan ihtiyaç yok
neden kuzumm alerjın mı varCanim cok güzel ama ben bal yiyemiyorum
amin canım benim..öyle tabi Rabbim bilir artık..takdiri ilahiAmin kuzum ya yengenede Allah sifa versin son gunleri demisler ama Allahin takdiri artik
Gunaydinlar canim ben merve 28 yasindayim 3.5 yasinda oglum var 1.5 aydr burdayim 5kilo verdimoyle istee
Canım Allah yardımcısı olsun günahlarına Kefaret olsun yaşadığı acılar Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.hepinize günaydın kızlar..dün gece 2 ye kadar acildeydim yengem akciğer kanseri ..ne yazıkki son günleri diyorlar yoğun bakımda şimdi solunum cihazına bağlı ..zor bir geceydi benim için ..Allah cümle hastalara şifalar versin
sagol canim cok ciddi birsey yok konuştular akşam eşimle halloldu.elifcim geçmiş olsun tatlım arabada ciddi bir sorun yok inşallah neyse ki çarpanları da bulmuşsunuz
Nurgül Cum ben Elif 35 yaşındayım 2 oglusum var büyük 12 küçük 3 yaşında 3 aydır burdayım 10 kg verdim. Tam çalışıyorum denmez 1 aydır ortağı olduğum aile işyerinde haftada bir kaç gün çalışıyorum. Muhasebeciyim.Herkese gunaydin arkadaslar...dunku uygunsuz menuden sonra bugun dikkatli olacagim insallah... ben de sizleri merak ediyorum kendinizden bahsedermisiniz ? Zamanla tanirim gerci ama olsun )
dimi1 kase yoğurtla nasıl oruç tutuyorsun canım??
Aramıza hoşgeldin ben Poni,umarim eşinle problemlerini çözer kilolarını verirsin bir an önce.
Sizde böyle komşu varken kameraya filan ihtiyaç yok
Yasemin ben bunları çok yaptım ise yaramıyor bende inşallah sende ise yararKABIZLIK SORUNU İÇİN
Taze zencefil 1-2 ince dilim veya yarım çay kaşığı toz zencefil,
1 çay kaşığı bal,
1 bardak kaynamış su veya 1 kahve cezvesi sıcak su
Taze zencefili patates soyar gibi kabuğunu soyun. 2 ince dilim kesin. Toz zencefil ise yarım çay kaşığı toz zencefili demlenmek üzere cezveye koyun ve üzerini çay tabağı ile kapatın. 10 dakika kısık ateşte kaynatın. 5 dakika bekleyin. Fincanın 1/3 ünü bu demlediğiniz çayı süzerek doldurun. 1 çay kaşığı balı içerisine karıştırın ve en son üzerini süt ile doldurun. Süt sevmiyorsanız içerisine biraz limon suyu konulabilir. Fakat süt hem acıktırmaz hem de sindirim sisteminin daha rahat çalışmasını sağlar.
Özellikle bu yıl yaklaşık 17 saat aç ve susuz kalındığını ifade eden Özgönül, şöyle konuştu: “Eğer oruç tutuyor ve son zamanlarda daha çok stresli bir hal alıyorsanız; Ballı, sütlü zencefil çayı tam size göre. Stresli olduğumuz zaman böbrek üstü bezlerimiz kortizol adı verilen bir hormon salgılayarak vücudumuzun enerji dengesinin olumsuz yönde etkiliyor.
Hatta aşırı kortizol üretimi neticesine vücutta hem lüzumsuz su tutulmasına (ödem) hem de vücudumuzun bu suyu kullanması nedeniyle sonrasında aşırı su isteğine neden oluyor. Ballı ve sütlü zencefil çayını her sahurda içtiğimizde, Zencefil içerisinde bulunan gingerol adlı madde sayesinde bağırsak hareketleri güçleniyor ve oruç tutarken de yaşadığımız kabızlık sorunundan kurtulmuş oluyoruz.
Sütlü zencefil çayı kortizol üretimini azaltarak ayrıca dopamin ve seratonin hormonlarının salınımını düzenleyici etkisi ile vücudumuzu depresyona ve strese karşı koruyucudur. Sütlü zencefil çayı sindirim enzim üretimini de tetiklediği için oruçlu olduğumuz dönemde daha az acıkmamızı sağlar ve böylelikle de göbek yağlarından daha kolay kurtuluruz.” (saglikmodu.com)
Çok bişey yok canım bulduk çektik kulaklarınıAfiyet olsun canim gayet guzel mum isiginda kabak yemegi hearabada bise varmi canim surteni buldumu esin
amin zuhalim ..ne yazıkki öyle
amin canım Allah razı olsun
canım adım yasemin 35 yaşındayım 2 kızım var çalışıyorum
amin canım
tamam kaptanım daha dikkatli olurum ama her günde tavuk yenmez ki ya...
amin canımm Allah razı olsun
ne guzel ranbim hayirlara vesile kilsin insallh mutlu huzurlu bir evlilik nasip etsin... benimde aslinda deneme surem bu gerek sizleri tanima gerek bu sayfaya alisma gerek sizin hiziniza yetisme...mesajlar biraz karisik geliyor bana insallh alisirimm
Gayet güzel canımMenume gelince
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kase mercmk corbasi+yarim imam bayildi+2yk pilav+bol salata
Su 2litre
Spor 30dk yuruyus
Güzel menü olmuş canımMenüm
Sahur 1/2 dilim tam buğday ekmekten b.peynir domatesli yagsiz tost 1 hurma 1/2 bardak süt
Iftar
Yarim kase mercimek çorbası
3 kaşık tb makarna
3 kasik susuz barbunya 1 hurma 1 kase cacık
Su 2 lt 3 e tamamlarim
30 dk yürüyüş
evet oğlumun resmi :) daha küçük bu resimde suan 3 yaşına girecek.
1.61 boyum 83 kiloyum. Baya fazlam var yani. Eşimle çok problemimiz var. Buda bana sinir yaptı kendimi yemeğe verdim açıkçası hiç sağlıklı beslenmiyorum. Nerde gereksiz abur cubur varsa onlari yedim.
Hoşgeldin canım ben kübra 28 yaşındayım bende 84 kilo ile başladım şimdi 67 kiloyum bende eskiden hiç dışarı çıkmak istemiyordum hiçbir kıyafeti yakıştırmıyordum kendime ama kilo verdikçe kendimi sevdim kendimi sevdikçe kilo verdim inşallah en kısa sürede sen de hedeflediğin kiloya ulaşırsın yeter ki burdaki arkadaşlarımın tavsiyesini göz ardı etmeInş elif artık bu halimden dolayı dışarı bile çıkmıyorum hayattan soğudum resmen
Çok güzel canım afiyer olsunMenüme gelince
Sahur
1 yumurta
1 tam buğday
1 kk peynir
Yarım domates
İftar
Şehriye çorba domatesli 1 kepçe
6 kaşık kabak yemeği
1 büyük kase yoğurt
Tere
Su 2 litre oldu bile
Spor bugün malesef çok yağmur var.
Kübra cım üzüldüm ya inşallah seni kırıcak uzucek kötü bir durum yoktur. Gelip gec içi bir ayrılıktır buKızlar ben kızımla beraber cumartesi gününden beri annemlerde kalıyorum eşimle tartıştık. Ve ilginçtir belki bana yaptıklarından dolayı hiç mutsuz değilim hiç özlemiyorum hatta mutluyum.
Bilmiyorum canım ama ne zaman yesem Karnım ağrıyor ve kusuyorumneden kuzumm alerjın mı var
Canım aslında kırıcı bir durum var. Ben boşanmak istiyorum ve bu konuda ısrarcıyım fakat annem ve babam yapıcı olmaya çalışıyor onları ikna etmeye çalışıyorum. Hakkımda hayırlısı neyse o olsun. Mutsuz değilim hatta kendimi rahatlamış hissediyorum belki beni bıktırdığı için belki de olaylar taze olduğu içinKübra cım üzüldüm ya inşallah seni kırıcak uzucek kötü bir durum yoktur. Gelip gec içi bir ayrılıktır bu
Kızlar ben kızımla beraber cumartesi gününden beri annemlerde kalıyorum eşimle tartıştık. Ve ilginçtir belki bana yaptıklarından dolayı hiç mutsuz değilim hiç özlemiyorum hatta mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?