- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.401
bi araştır bende yine de içmeden önceBaşka içenler olmuş onlardan duymuş gano mantariymis hem enerji veriyormus hemde vücuttan ödemi intihabi atıyormus arastirayim iyice öyle içeyim. Kahvesi de varmış zayıflamak için.
Bende duydum canim ama inanmam oyle seylere dogal seyler varken korkarm icmeye hem cebede zarar tatlmBaşka içenler olmuş onlardan duymuş gano mantariymis hem enerji veriyormus hemde vücuttan ödemi intihabi atıyormus arastirayim iyice öyle içeyim. Kahvesi de varmış zayıflamak için.
canım benim niye ki ya yani çok mu büyük tartıştınız ki
hakkında hayırlısı kuzum ama evlilikte herşey olur boşanmakta evlenmekte bizler için önemli olan sensin ama bence hemen karar verme biraz zaman geçsin biraz kendini ve onu dinle dinlemek bazen insana iyi gelir olaylara farklı açılardan bakmanı sağlar
Aa neden canim ne olduki..esinden ayriyken ozlemiyosan hatta mutluysan yanlis anlama ama sizin aranizdaki sevgi bitmis o zaman..neler yasadigini bilemem tabiki canm yinede insallh duzelersnz tatlim evliligi yikmak kolay yapmak zor klise oldu ama bu gercek
Kızlar işini annesini ve arkadaşlarını çok seviyor. Dikkat etmişsinizdir ben haftanın en az 2 günü kv deyim gündüz uyanır uyanmaz annemi çok özledim diyor. Bize de zaman ayır dediğimde kavga ediyoruz.daha burada anlatılmayacak şeyler var. Maalesef fiziksel olarak erkeklerden güçlü değiliz ve bu gücünü arkadaşlarıyla buluşmak için eşine karşı kullanıyorsa evli olmanın bir anlamı yok.Ahh ahh ben neler yasadim neler yazsam roman olur hatta burda cok konu acmisligim vardr esimle ilgili sıkntilarmdan dolayi ama cok sukur 5.yilimizi doldurduk suan hic bi skntm yokAllh herkezin yuvasina huzur versin oncelikle bazen inis cikislar oluyor malesef yeri geliyo annemizle bile kavga ediyoruz neden esinizle etmeyesiniz ama onemli olan sabirla ilgiyle sevgiyle yaklasabilmek Bayankokosh kubracim umarim uzerinizdeki kara bulutlar dagilir duzelirsiniz
Hakkinda hayirlisi olsun o zamn canim..ese deger vermeyen kocayi bende istememKızlar işini annesini ve arkadaşlarını çok seviyor. Dikkat etmişsinizdir ben haftanın en az 2 günü kv deyim gündüz uyanır uyanmaz annemi çok özledim diyor. Bize de zaman ayır dediğimde kavga ediyoruz.daha burada anlatılmayacak şeyler var. Maalesef fiziksel olarak erkeklerden güçlü değiliz ve bu gücünü arkadaşlarıyla buluşmak için eşine karşı kullanıyorsa evli olmanın bir anlamı yok.KumraL_KrakeR canım sevgimi 2,5 yılda kazıya kazıya bitirmiş sanırım hiç eksikliğini hissetmiyorum. Babamın saatlice eve gelmesini ailece sohbet etmeyi kardeşimle dışarı çıkıp eğlenmeyi o kadar özlemişim ki. Hakkıma hayırlısı olsun:)
Kızlar işini annesini ve arkadaşlarını çok seviyor. Dikkat etmişsinizdir ben haftanın en az 2 günü kv deyim gündüz uyanır uyanmaz annemi çok özledim diyor. Bize de zaman ayır dediğimde kavga ediyoruz.daha burada anlatılmayacak şeyler var. Maalesef fiziksel olarak erkeklerden güçlü değiliz ve bu gücünü arkadaşlarıyla buluşmak için eşine karşı kullanıyorsa evli olmanın bir anlamı yok.KumraL_KrakeR canım sevgimi 2,5 yılda kazıya kazıya bitirmiş sanırım hiç eksikliğini hissetmiyorum. Babamın saatlice eve gelmesini ailece sohbet etmeyi kardeşimle dışarı çıkıp eğlenmeyi o kadar özlemişim ki. Hakkıma hayırlısı olsun:)
haklısın benim kardeşimde öyle para hesabı yapma yetisi olmadığı için almıştır. Ne duysa alır şimdi hamile 2 ayı var doğuma arıyorum nerdesin carsida alışverişteBende duydum canim ama inanmam oyle seylere dogal seyler varken korkarm icmeye hem cebede zarar tatlm
Kubiş im haklısın insan ailesinde yasadiklari gördükleri başka ailelerde var sanıyor evet var ama herkeste değil malesef. Anne farklı es farklıdır ikisi arasında dengeyi kurabilmeli erkekler. Heleki şiddet uyguladiy sa kusura bakma ama sana kalkan o eller ..... neyse mübarek gün bişey demiyorum içimden bogazlamak geldi gucunu senden guçsuz de kullanmak ne korkunc Allah boylelerine Hidayet versin. Arkadaş tabiki önemli ama ne eşinden nede çocuğundan önemli olmaz olamaz. İçindeki rahatlamayi anlıyorum çünkü kardeşim 8 aylık hamileyken dayak yiyip baba evine döndü ve o kadar rahatti ki yüz ifadesini hatırlıyorum hala sonra tabi devreye girdik af diledi eşi baristirdik kızı 3 aylikken bir kez daha yaşandı aynı şeyler yine af diledi yine kardeşim istemeden de olsa gittiKızlar işini annesini ve arkadaşlarını çok seviyor. Dikkat etmişsinizdir ben haftanın en az 2 günü kv deyim gündüz uyanır uyanmaz annemi çok özledim diyor. Bize de zaman ayır dediğimde kavga ediyoruz.daha burada anlatılmayacak şeyler var. Maalesef fiziksel olarak erkeklerden güçlü değiliz ve bu gücünü arkadaşlarıyla buluşmak için eşine karşı kullanıyorsa evli olmanın bir anlamı yok.KumraL_KrakeR canım sevgimi 2,5 yılda kazıya kazıya bitirmiş sanırım hiç eksikliğini hissetmiyorum. Babamın saatlice eve gelmesini ailece sohbet etmeyi kardeşimle dışarı çıkıp eğlenmeyi o kadar özlemişim ki. Hakkıma hayırlısı olsun:)
Çocuklar çorba yerse diye bamya yedim canimNe yedin acep
tabiki yalan söyleme kesinlikle. İnşallah düzene sokarsin menülerini zamanla tabi bu zaman fazla olmasın lütfenben baklava nin pirinç pilavı nin tadını unutmak üzereyim bebeğim
Hayır 10 yıl olmaz onlar evin neşesi herseyi sonra pişman olursun genç anne olsaydım keşke diye 3 yıl normal yaşında genç daha hadi 4 olsun
Çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin tatlimhepinize günaydın kızlar..dün gece 2 ye kadar acildeydim yengem akciğer kanseri ..ne yazıkki son günleri diyorlar yoğun bakımda şimdi solunum cihazına bağlı ..zor bir geceydi benim için ..Allah cümle hastalara şifalar versin
Kübracm çocuğu olan aileler için boşanmak çok daha önemli bi karar biliyorsun. Sizin adiniza çok üzüldüm gerçekten. Ama bence hemen karar verme. Evet olaylar çok taze o yüzden rahatlama hissediyo olabilirsin. Bekle bakalım biraz zaman geçsin. Senin de düşüncelerin duyguların bu süre zarfında netlesir. Inşallah en hayırlı doğru kararı verirsiniz cnm.Canım aslında kırıcı bir durum var. Ben boşanmak istiyorum ve bu konuda ısrarcıyım fakat annem ve babam yapıcı olmaya çalışıyor onları ikna etmeye çalışıyorum. Hakkımda hayırlısı neyse o olsun. Mutsuz değilim hatta kendimi rahatlamış hissediyorum belki beni bıktırdığı için belki de olaylar taze olduğu için
Bamya da iyimişÇocuklar çorba yerse diye bamya yedim canim
Çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin tatlim
Kübracm çocuğu olan aileler için boşanmak çok daha önemli bi karar biliyorsun. Sizin adiniza çok üzüldüm gerçekten. Ama bence hemen karar verme. Evet olaylar çok taze o yüzden rahatlama hissediyo olabilirsin. Bekle bakalım biraz zaman geçsin. Senin de düşüncelerin duyguların bu süre zarfında netlesir. Inşallah en hayırlı doğru kararı verirsiniz cnm.
Valla seni çok iyi anlıyorum canım. Benimki de arkadaşlarıyla gezer tozar gecenin bi vakti içkili hadi hazırlan dışarı çıkalım derKızlar işini annesini ve arkadaşlarını çok seviyor. Dikkat etmişsinizdir ben haftanın en az 2 günü kv deyim gündüz uyanır uyanmaz annemi çok özledim diyor. Bize de zaman ayır dediğimde kavga ediyoruz.daha burada anlatılmayacak şeyler var. Maalesef fiziksel olarak erkeklerden güçlü değiliz ve bu gücünü arkadaşlarıyla buluşmak için eşine karşı kullanıyorsa evli olmanın bir anlamı yok.KumraL_KrakeR canım sevgimi 2,5 yılda kazıya kazıya bitirmiş sanırım hiç eksikliğini hissetmiyorum. Babamın saatlice eve gelmesini ailece sohbet etmeyi kardeşimle dışarı çıkıp eğlenmeyi o kadar özlemişim ki. Hakkıma hayırlısı olsun:)
Valla seni çok iyi anlıyorum canım. Benimki de arkadaşlarıyla gezer tozar gecenin bi vakti içkili hadi hazırlan dışarı çıkalım dergel de sinir olma sonra
Çok acıktım ya ben bugundaha ortada bişeyde yok yapmadım. Ütü yaptım bu sıcakta kafamı kirasım var hareket olsun dedim pratik bişeyler yapim zaten bugün protein alicam sadece
Allah kolaylik versin biz kadınlaraValla seni çok iyi anlıyorum canım. Benimki de arkadaşlarıyla gezer tozar gecenin bi vakti içkili hadi hazırlan dışarı çıkalım dergel de sinir olma sonra
Çorba ne yapabilirim Şeyda protein ogunu için yoksa çorbasız mi olsun bugün.ohhh hem doyurur da protein acıktıysan iyi gelir
caanım sıcakta ütü çok zor vallahi
Allah kolaylik versin biz kadınlara
Onu ayarlayabiliyosa helal olsunvalla ben artık karışmıyorum geçen beşiktaş kutlamalarında gece yarısı katılmak istedi arkadaşlarıyla bende yanındakini tanımicak başkasını sarkmicak kadar içme naparsan yap dedim :)
saf pro istiyorsan çorba içme hepsinde az çok varÇorba ne yapabilirim Şeyda protein ogunu için yoksa çorbasız mi olsun bugün.
Onu ayarlayabiliyosa helal olsun
Canim şiddet olması kotüymusKızlar işini annesini ve arkadaşlarını çok seviyor. Dikkat etmişsinizdir ben haftanın en az 2 günü kv deyim gündüz uyanır uyanmaz annemi çok özledim diyor. Bize de zaman ayır dediğimde kavga ediyoruz.daha burada anlatılmayacak şeyler var. Maalesef fiziksel olarak erkeklerden güçlü değiliz ve bu gücünü arkadaşlarıyla buluşmak için eşine karşı kullanıyorsa evli olmanın bir anlamı yok.KumraL_KrakeR canım sevgimi 2,5 yılda kazıya kazıya bitirmiş sanırım hiç eksikliğini hissetmiyorum. Babamın saatlice eve gelmesini ailece sohbet etmeyi kardeşimle dışarı çıkıp eğlenmeyi o kadar özlemişim ki. Hakkıma hayırlısı olsun:)
Ütü daha yorar canım hep buhar neyse ki az kaldı ezana sabret canımÇok acıktım ya ben bugundaha ortada bişeyde yok yapmadım. Ütü yaptım bu sıcakta kafamı kirasım var hareket olsun dedim pratik bişeyler yapim zaten bugün protein alicam sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?