Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Başka içenler olmuş onlardan duymuş gano mantariymis hem enerji veriyormus hemde vücuttan ödemi intihabi atıyormus arastirayim iyice öyle içeyim. Kahvesi de varmış zayıflamak için.
Bende duydum canim ama inanmam oyle seylere dogal seyler varken korkarm icmeye hem cebede zarar tatlm

canım benim niye ki ya yani çok mu büyük tartıştınız ki

Kızlar işini annesini ve arkadaşlarını çok seviyor. Dikkat etmişsinizdir ben haftanın en az 2 günü kv deyim gündüz uyanır uyanmaz annemi çok özledim diyor. Bize de zaman ayır dediğimde kavga ediyoruz.daha burada anlatılmayacak şeyler var. Maalesef fiziksel olarak erkeklerden güçlü değiliz ve bu gücünü arkadaşlarıyla buluşmak için eşine karşı kullanıyorsa evli olmanın bir anlamı yok. KumraL_KrakeR canım sevgimi 2,5 yılda kazıya kazıya bitirmiş sanırım hiç eksikliğini hissetmiyorum. Babamın saatlice eve gelmesini ailece sohbet etmeyi kardeşimle dışarı çıkıp eğlenmeyi o kadar özlemişim ki. Hakkıma hayırlısı olsun:)

Hakkinda hayirlisi olsun o zamn canim..ese deger vermeyen kocayi bende istemem

canım elbette gücünü kullanması hoş değil keşke orta noktada buluşabilseniz ama olmuyor işte her zaman
elbette sana da ailesine de arkadaşlarına da zaman ayırmalı bana göre demekki ortayı bulamamış eşin
hayırlısı nasılsa öyle olsun diye dua et ama ne olursa olsun kızın için bu adam senin ölene kadar hayatında olucak kötü ayrılamaya bak kızın büyürken büyüdüğünde evlendiğinde bile o adam onun her zaman babası olarak kalıcak bunu sakın aklından çıkarma o onun babası siz ne yaşarsanız yaşayın ben bunu her zaman söylerim evlilikler bitebilir ama çocuklar ayrılmaz eşler ayrılır ve kızın için sakın kötü ayrılma sonra çok pişman olursun

Bende duydum canim ama inanmam oyle seylere dogal seyler varken korkarm icmeye hem cebede zarar tatlm
haklısın benim kardeşimde öyle para hesabı yapma yetisi olmadığı için almıştır. Ne duysa alır şimdi hamile 2 ayı var doğuma arıyorum nerdesin carsida alışverişte kayinpederinde alışveriş hastalığı var sanırım ondan bulaştı :))))))

Kubiş im haklısın insan ailesinde yasadiklari gördükleri başka ailelerde var sanıyor evet var ama herkeste değil malesef. Anne farklı es farklıdır ikisi arasında dengeyi kurabilmeli erkekler. Heleki şiddet uyguladiy sa kusura bakma ama sana kalkan o eller ..... neyse mübarek gün bişey demiyorum içimden bogazlamak geldi gucunu senden guçsuz de kullanmak ne korkunc Allah boylelerine Hidayet versin. Arkadaş tabiki önemli ama ne eşinden nede çocuğundan önemli olmaz olamaz. İçindeki rahatlamayi anlıyorum çünkü kardeşim 8 aylık hamileyken dayak yiyip baba evine döndü ve o kadar rahatti ki yüz ifadesini hatırlıyorum hala sonra tabi devreye girdik af diledi eşi baristirdik kızı 3 aylikken bir kez daha yaşandı aynı şeyler yine af diledi yine kardeşim istemeden de olsa gitti ve suan 12 yıllık evliler eşi yaptığı hersey için gerçekten çok pişman kız kardeşlerinin gazına gelip yapmıştı çünkü ve mutlulAr. Ama bilemiyorum sizin cephede durum nedir ve doğru karar ver Şeyda nin dediği gibi kötü ve kavgalı ayrılma canım. Sen ve kızın için hangi ortam uygunsa onu seç hayırlısı.

Çocuklar çorba yerse diye bamya yedim canim

Çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin tatlim
Kübracm çocuğu olan aileler için boşanmak çok daha önemli bi karar biliyorsun. Sizin adiniza çok üzüldüm gerçekten. Ama bence hemen karar verme. Evet olaylar çok taze o yüzden rahatlama hissediyo olabilirsin. Bekle bakalım biraz zaman geçsin. Senin de düşüncelerin duyguların bu süre zarfında netlesir. Inşallah en hayırlı doğru kararı verirsiniz cnm.

Bamya da iyimiş

Valla seni çok iyi anlıyorum canım. Benimki de arkadaşlarıyla gezer tozar gecenin bi vakti içkili hadi hazırlan dışarı çıkalım der gel de sinir olma sonra

Çok acıktım ya ben bugun daha ortada bişeyde yok yapmadım. Ütü yaptım bu sıcakta kafamı kirasım var hareket olsun dedim pratik bişeyler yapim zaten bugün protein alicam sadece

ohhh hem doyurur da protein acıktıysan iyi gelir
caanım sıcakta ütü çok zor vallahi

Canim şiddet olması kotüymus
Bizim için söylemesi kolay, yaşayan sensin. Eşinin tutumu geleceğe yönelik fikirleri de önemli tabi..
Dualarimiz seninle Kübracm. Inşallah hayirli ve doğru kararı verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…