Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

valla evlendikten 2 ay sonra erkek erkeğe yurtdışına tatile gitceklermiş yine aynı lafı dedim :))
ayarlar o ayarlar o konuda güvenim tam yapacak olan heryerde yapar bana göre o kadar da kasamam valla
Arkadaş biz arkadaşlarimizla kız kıza gitsek yollamazlar bide yurt dışı bu erkekler sopalik. Kasma bence de dediğin gibi yapan heryerde yapar. Bende hiç yormam kendimi kendisi bilir kıskançlık bana göre değil.

ehh öyle deyince çünkü biz erkeğiz bize bişey olmaz oluyor
bebeğim şu an işte mesela atıyorum acaba işte mi nerden bileyim bunun gündüzü gecesi yurtdışısı yurtiçisi mi var
ben kıskansam da benim kıskançlığım 2 dk sürüyor 3. dakikada unutup giderim ben ben öyle olaylara sözlere laflara takıntı şeklinde takılan bi insan değilim işyerinde bi hatun var mesela geçen anlatıyor hatun harbiden güzel yani taş yapcak bişey yok fotoğraflarına bakıyoruz beraber diyorum ayarla kendine
ben mesela onun erkek arkadaşına geçen kumam olarak kabul ediyorum dedimm valla eskiden sıkardım özgür bırakınca daha iyi oluyor onu gördüm

Kizlaaar iznim bitti bugün başladım calismaya.. çalışmak sayılmaz tabi okulun son günleri olduğu için gidip gelcem sonra da seminerler
arkadaşlarim en son 3 ay önce okuldaki bi seminerde görmüşlerdi beni ve en kilolu halimdi. Bugün görünce herkes çok güzel şeyler söyledi. O kadar mutlu oldum ki
Çok teşekkür ederim sevgili takimim

çok sevindimmm güzelim senin adına bir de tam hedefine ulaş o zaman gör iltifatlarıııı

Aynen katılıyorum sana. Rahat birakicaksin sende rahat ediyorsun sinir harbi yasamiyorsun. Ama sen yine de kuma falan deme ciddiye alinabilir

Ohhh ne iyi gelmiştir sana o güzel iltifatlar çok sevindim. Hayırlısıyla yeni dönem tam gaz devam o zaman okula hadi hayırlısı.

Ayy ne güzel canım zaten öyle oluyor benim verdiğim 5 kiloya bile çok vermissin diyorlar

Aynen katılıyorum sana. Rahat birakicaksin sende rahat ediyorsun sinir harbi yasamiyorsun. Ama sen yine de kuma falan deme ciddiye alinabilir

aynen aynen bende sinir harbi yaşamıyorum ona da yaşatmıyorum zaten öyle bir insan değil hayatında ilk defa sevilmiş ben onu bu kadar sevmişim ve bugüne kadar en çok sevilmeyi istemiş ve o kişi benim ilk sevgilim gibi bir şey herşeyi ilk defa onunla yaşadım o yüzden kendime ona ve sevgimize güveniyorum dalgasına herşeyi diyoruz da o her zaman dünyanın en güzel hatunu da olsa o aşk dolu gözlere değişmem hiçkimseyi der hep

Oy oyy oyy maşallah kaptanım. Allah daim etsin muhabbetinizi..

Evet elifcim iyi geldi valla. Bu sene yeni bir şehir yeni bir okul ve ince bir ben insallah
Sefan olsun kız Emine ohhh

Yerim sizin aşkınızi şunlara bak sen Rabbim bozmasin bu ask ve sevgi dolu muhabbeti. güvendin mi zaten olay bitmiştir. Nazarlardan korusun Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…