- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.441
Ya gülüp gecmekle olsa keşke. Kaç kere apartmandan şikayet aldım onun yüzünden.bebeğim normal içkili insan ne dediğini bilmez gül geç :)
Valla yogun canim ama hamdolsun ramazanin dolu dolu gecmesi cok guzel,regl ilk ili gun cok kotuydu hic boyle olmamistim ama hamdolsun simdi cok iyiyim:)güzel canım misafirler nasıl gidiyor regl nasıl?
tatlım sütlü tatlıya kadar herşey güzeldi oysa
Bugunde misafir aldim yarina dinlenirim insallah:)ben bu hastalığa yakalanı çok oldu güzellik
En azından yarın dinlen Cnm
Nurgül kızz sen yanlış topiktesin Anacım
Burda zayıflamak isteyenler var
3 yıl yaşayabildiyseniz ne mutlu size Tatlım
Mübarek gün arabaya vurup kaçmışlarmı yaa
@zamannn35
Yaseminim sende önceden gelseydin canikom
Benim yorgun halime denk geldin
Allah hayirli sifalar versin canim cok zor bir surec olmalihepinize günaydın kızlar..dün gece 2 ye kadar acildeydim yengem akciğer kanseri ..ne yazıkki son günleri diyorlar yoğun bakımda şimdi solunum cihazına bağlı ..zor bir geceydi benim için ..Allah cümle hastalara şifalar versin
Keşke gülüp gecebilsem canım. Ama ictiginde yapmadığı kalmıyor. Komsulardan bile kac kere şikayete geldilerbebeğim normal içkili insan ne dediğini bilmez gül geç :)
Aramiza hosgeldin canim benim adim zeynep bes ay falan oldu buraya katilali 13 kiloya yakin verdim hedefim 3-4 kilo daha verip mezun olmak:)Herkese gunaydin arkadaslar...dunku uygunsuz menuden sonra bugun dikkatli olacagim insallah... ben de sizleri merak ediyorum kendinizden bahsedermisiniz ? Zamanla tanirim gerci ama olsun )
Canim her ailede olabiliyor boyle tartismalar eminim icten ice ozluyorsundur,ayy insan kocasini ozlemezmi hic:)Kızlar ben kızımla beraber cumartesi gününden beri annemlerde kalıyorum eşimle tartıştık. Ve ilginçtir belki bana yaptıklarından dolayı hiç mutsuz değilim hiç özlemiyorum hatta mutluyum.
Canim oyle dusunme suan sinirli oldugun icin boyle dusunuyorsun ortada Allah korusun aldatma durumu yoksa onun disindaki konulari konusarak halledebilirsin,bosanmak okadar kolay degilCanım aslında kırıcı bir durum var. Ben boşanmak istiyorum ve bu konuda ısrarcıyım fakat annem ve babam yapıcı olmaya çalışıyor onları ikna etmeye çalışıyorum. Hakkımda hayırlısı neyse o olsun. Mutsuz değilim hatta kendimi rahatlamış hissediyorum belki beni bıktırdığı için belki de olaylar taze olduğu için
Aynen canim bende gecen sene cok konu acmistim direk esimle ilgili degildi ama kv kp konulari ve duyarsiz bir es ama hamdolsun 2 yil olacak bu yil cok daha iyiyiz sanirim sabir cogu problemi cozuyor.Ahh ahh ben neler yasadim neler yazsam roman olur hatta burda cok konu acmisligim vardr esimle ilgili sıkntilarmdan dolayi ama cok sukur 5.yilimizi doldurduk suan hic bi skntm yokAllh herkezin yuvasina huzur versin oncelikle bazen inis cikislar oluyor malesef yeri geliyo annemizle bile kavga ediyoruz neden esinizle etmeyesiniz ama onemli olan sabirla ilgiyle sevgiyle yaklasabilmek @Bayankokosh kubracim umarim uzerinizdeki kara bulutlar dagilir duzelirsiniz
Canim benimya cogu erkek oyle oluyor anneci yani ama anlatamadigin seyler varsa muhtemelen ciddi seylerdir hakkiniz da hayirlisi olsun cidden cok uzuldumKızlar işini annesini ve arkadaşlarını çok seviyor. Dikkat etmişsinizdir ben haftanın en az 2 günü kv deyim gündüz uyanır uyanmaz annemi çok özledim diyor. Bize de zaman ayır dediğimde kavga ediyoruz.daha burada anlatılmayacak şeyler var. Maalesef fiziksel olarak erkeklerden güçlü değiliz ve bu gücünü arkadaşlarıyla buluşmak için eşine karşı kullanıyorsa evli olmanın bir anlamı yok. @KumraL_KrakeR canım sevgimi 2,5 yılda kazıya kazıya bitirmiş sanırım hiç eksikliğini hissetmiyorum. Babamın saatlice eve gelmesini ailece sohbet etmeyi kardeşimle dışarı çıkıp eğlenmeyi o kadar özlemişim ki. Hakkıma hayırlısı olsun:)
Oyy masallah Allah muhabbetinizi bozmasin:)aynen aynen bende sinir harbi yaşamıyorum ona da yaşatmıyorum zaten öyle bir insan değil hayatında ilk defa sevilmiş ben onu bu kadar sevmişim ve bugüne kadar en çok sevilmeyi istemiş ve o kişi benim ilk sevgilim gibi bir şey herşeyi ilk defa onunla yaşadım o yüzden kendime ona ve sevgimize güveniyorum dalgasına herşeyi diyoruz da o her zaman dünyanın en güzel hatunu da olsa o aşk dolu gözlere değişmem hiçkimseyi der hep
Canim aramiza hosgeldin sanirim tamismadik seninle ben zeynep 29 yasinda 2 yillik evliyim bes aydir burdayim 13 kilo verdim hedefime az kaldi insallah 3-4 kilo daha verip mezun olmak istiyoru.Keşke gülüp gecebilsem canım. Ama ictiginde yapmadığı kalmıyor. Komsulardan bile kac kere şikayete geldiler
Zeynepcim regl olduğun için de olabilir. Tatlı yeme isteği iştah artması bende de oluyo regl ken. Ama yarın tartı günü onu düşün. Canın bişey istediğinde de 1 hurma al suyunu iç "oyy ne çok yedim ya çok oldu bu hurma" diye kendini kandirKizlar ancak okudum gecmisi, ya benim istahim tavan yapti napcam bilmiyorumhala artilarimdan kurtulamadim sinir oluyorum kendime.Sanirim bu aralar cok koptum burdan ondan boyle oldu.
Valla yogun canim ama hamdolsun ramazanin dolu dolu gecmesi cok guzel,regl ilk ili gun cok kotuydu hic boyle olmamistim ama hamdolsun simdi cok iyiyim:)
Keşke gülüp gecebilsem canım. Ama ictiginde yapmadığı kalmıyor. Komsulardan bile kac kere şikayete geldiler
Oyy masallah Allah muhabbetinizi bozmasin:)
Kizlar ancak okudum gecmisi, ya benim istahim tavan yapti napcam bilmiyorumhala artilarimdan kurtulamadim sinir oluyorum kendime.Sanirim bu aralar cok koptum burdan ondan boyle oldu.
Bak işte o kötüYa gülüp gecmekle olsa keşke. Kaç kere apartmandan şikayet aldım onun yüzünden.
Ay hadi çok şükür Zeyno m iyi ol canım ya.Valla yogun canim ama hamdolsun ramazanin dolu dolu gecmesi cok guzel,regl ilk ili gun cok kotuydu hic boyle olmamistim ama hamdolsun simdi cok iyiyim:)
Allah bozmasin tabiki sabretmek lazım hepimiz öyle yapıyoruz yoksa didiserek geçim nasıl olucak.Aynen canim bende gecen sene cok konu acmistim direk esimle ilgili degildi ama kv kp konulari ve duyarsiz bir es ama hamdolsun 2 yil olacak bu yil cok daha iyiyiz sanirim sabir cogu problemi cozuyor.
Kız yarın tartı günü sakin aman haa yeme boşver.Kizlar ancak okudum gecmisi, ya benim istahim tavan yapti napcam bilmiyorumhala artilarimdan kurtulamadim sinir oluyorum kendime.Sanirim bu aralar cok koptum burdan ondan boyle oldu.
Ayy keske tatli istegim olsa ben yemek cok yiyorum kendime engel olamiyorum malesefZeynepcim regl olduğun için de olabilir. Tatlı yeme isteği iştah artması bende de oluyo regl ken. Ama yarın tartı günü onu düşün. Canın bişey istediğinde de 1 hurma al suyunu iç "oyy ne çok yedim ya çok oldu bu hurma" diye kendini kandir
Sorma canimya alti ustu 3 kilo falan kaldi veremiyorum ya ramazan bana yaramadiyarın tartı günü güzellik lütfen bu hafta daha çok burda ol kız ver şu kiloyu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?