Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugunde misafir aldim yarina dinlenirim insallah:)

Allah hayirli sifalar versin canim cok zor bir surec olmali

Herkese gunaydin arkadaslar... dunku uygunsuz menuden sonra bugun dikkatli olacagim insallah...ben de sizleri merak ediyorum kendinizden bahsedermisiniz ? Zamanla tanirim gerci ama olsun )
Aramiza hosgeldin canim benim adim zeynep bes ay falan oldu buraya katilali 13 kiloya yakin verdim hedefim 3-4 kilo daha verip mezun olmak:)

Kızlar ben kızımla beraber cumartesi gününden beri annemlerde kalıyorum eşimle tartıştık. Ve ilginçtir belki bana yaptıklarından dolayı hiç mutsuz değilim hiç özlemiyorum hatta mutluyum.
Canim her ailede olabiliyor boyle tartismalar eminim icten ice ozluyorsundur,ayy insan kocasini ozlemezmi hic:)

Canim oyle dusunme suan sinirli oldugun icin boyle dusunuyorsun ortada Allah korusun aldatma durumu yoksa onun disindaki konulari konusarak halledebilirsin,bosanmak okadar kolay degil

Aynen canim bende gecen sene cok konu acmistim direk esimle ilgili degildi ama kv kp konulari ve duyarsiz bir es ama hamdolsun 2 yil olacak bu yil cok daha iyiyiz sanirim sabir cogu problemi cozuyor.

Canim benimya cogu erkek oyle oluyor anneci yani ama anlatamadigin seyler varsa muhtemelen ciddi seylerdir hakkiniz da hayirlisi olsun cidden cok uzuldum

Oyy masallah Allah muhabbetinizi bozmasin:)

Keşke gülüp gecebilsem canım. Ama ictiginde yapmadığı kalmıyor. Komsulardan bile kac kere şikayete geldiler
Canim aramiza hosgeldin sanirim tamismadik seninle ben zeynep 29 yasinda 2 yillik evliyim bes aydir burdayim 13 kilo verdim hedefime az kaldi insallah 3-4 kilo daha verip mezun olmak istiyoru.

Kizlar ancak okudum gecmisi, ya benim istahim tavan yapti napcam bilmiyorum hala artilarimdan kurtulamadim sinir oluyorum kendime.Sanirim bu aralar cok koptum burdan ondan boyle oldu.
Zeynepcim regl olduğun için de olabilir. Tatlı yeme isteği iştah artması bende de oluyo regl ken. Ama yarın tartı günü onu düşün. Canın bişey istediğinde de 1 hurma al suyunu iç "oyy ne çok yedim ya çok oldu bu hurma" diye kendini kandir

Valla yogun canim ama hamdolsun ramazanin dolu dolu gecmesi cok guzel,regl ilk ili gun cok kotuydu hic boyle olmamistim ama hamdolsun simdi cok iyiyim:)

iyi bari sevindim canım
Keşke gülüp gecebilsem canım. Ama ictiginde yapmadığı kalmıyor. Komsulardan bile kac kere şikayete geldiler

canım sarhoş değilken konuş kız sarhoşken değil :)
Oyy masallah Allah muhabbetinizi bozmasin:)

sağol bitanem

Kizçeler menüm şöyle
Sahur
1 yumurta
1 dilim tam buğday
2 kk peynir
Yarım domates

İftar
1 el büyüklüğünde ızgara tavuk göğüs
2.5 bardak kefir

Ara
1 kk peynir yemeyi düşünüyorum.

Su 1 lt içtim 3 e tamamlarim.
Spor yarım saat 40 dk yürürüm.

Ya gülüp gecmekle olsa keşke. Kaç kere apartmandan şikayet aldım onun yüzünden.
Bak işte o kötü ayikken söyle bari yaptıklarını.

Valla yogun canim ama hamdolsun ramazanin dolu dolu gecmesi cok guzel,regl ilk ili gun cok kotuydu hic boyle olmamistim ama hamdolsun simdi cok iyiyim:)
Ay hadi çok şükür Zeyno m iyi ol canım ya.

Aynen canim bende gecen sene cok konu acmistim direk esimle ilgili degildi ama kv kp konulari ve duyarsiz bir es ama hamdolsun 2 yil olacak bu yil cok daha iyiyiz sanirim sabir cogu problemi cozuyor.
Allah bozmasin tabiki sabretmek lazım hepimiz öyle yapıyoruz yoksa didiserek geçim nasıl olucak.

Kizlar ancak okudum gecmisi, ya benim istahim tavan yapti napcam bilmiyorum hala artilarimdan kurtulamadim sinir oluyorum kendime.Sanirim bu aralar cok koptum burdan ondan boyle oldu.
Kız yarın tartı günü sakin aman haa yeme boşver.

Ayy keske tatli istegim olsa ben yemek cok yiyorum kendime engel olamiyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…