- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.461
Cok sukur atlattimya aslinda bu hafta dikkat etseydim cok guzel kilo verirdim regl oldugum icin bakalim kararliyim bayrama istedigim kiloya inecem okadarBak işte o kötüayikken söyle bari yaptıklarını.
Ay hadi çok şükür Zeyno m iyi ol canım ya.
Allah bozmasin tabiki sabretmek lazım hepimiz öyle yapıyoruz yoksa didiserek geçim nasıl olucak.
Kız yarın tartı günü sakin aman haa yeme boşver.
Canım ben evlenirken eşimi çok seviyordum ama evliliğin ilk gününden beri hergünümüz arkadaş ve ailesiyle geçti. İlk ayımızda bugünde evde olalım dedim arkadaşına maç izlemeye gitmek istemedim diye önce evin kapısını kırdı sonra babamlara gönderdi beni ve o zamandan beri devam ediyor tartışmalar artık bıktım yoruldum ve sevgim yok artık. Biliyorsun bikaç hafta önce annemlerle yazlığa gittim haftasonu o geldi ve annemle babam karıkoca başbaşa kalalım diye eve döndüler. Gelirgelmez annenlerle dönseydin ben niye geldim ki arkadaşlarla da 2 kez görüşebilmiş doyamamış. Sonrada uyudu zaten:)) yani bizimki sevgi kırıntısı kalmıştı o da bitmiş..Rabbim sizlerin evliliklerini hep taze tutsun canım :))) inşallah hep birbirinizi böyle özlersiniz:)))Canim her ailede olabiliyor boyle tartismalar eminim icten ice ozluyorsundur,ayy insan kocasini ozlemezmi hic:)
Canim benim sonraki mesajlarini okumadan bunu yazmistim sonra okuyunca sana hak verdim tabiki,sana alttan al ya da hicbir sey olmamis gibi davran demiyorum once bi sakinles,annenlerde kafa dinle esin seni ve cocugunu gercekten istiyor ve caba gosterirse bir daha dusun derim canim.Canım ben evlenirken eşimi çok seviyordum ama evliliğin ilk gününden beri hergünümüz arkadaş ve ailesiyle geçti. İlk ayımızda bugünde evde olalım dedim arkadaşına maç izlemeye gitmek istemedim diye önce evin kapısını kırdı sonra babamlara gönderdi beni ve o zamandan beri devam ediyor tartışmalar artık bıktım yoruldum ve sevgim yok artık. Biliyorsun bikaç hafta önce annemlerle yazlığa gittim haftasonu o geldi ve annemle babam karıkoca başbaşa kalalım diye eve döndüler. Gelirgelmez annenlerle dönseydin ben niye geldim ki arkadaşlarla da 2 kez görüşebilmiş doyamamış. Sonrada uyudu zaten:)) yani bizimki sevgi kırıntısı kalmıştı o da bitmiş..Rabbim sizlerin evliliklerini hep taze tutsun canım :))) inşallah hep birbirinizi böyle özlersiniz:)))
çok çok güzel cnm tartı öncesi süper menuKizçeler menüm şöyle
Sahur
1 yumurta
1 dilim tam buğday
2 kk peynir
Yarım domates
İftar
1 el büyüklüğünde ızgara tavuk göğüs
2.5 bardak kefir
Ara
1 kk peynir yemeyi düşünüyorum.
Su 1 lt içtim 3 e tamamlarim.
Spor yarım saat 40 dk yürürüm.
Tartı öncesi mercimek şisirebilir tatlım onun dışında guzelKizlar menumu yazayim,
Sabah:09.30 bir yumurta,3 ceviz.
Ogle:14.00 alti mercimek kofte ayran
Aksam:19.50 bir tabak et sote salata.
2.5 litre su spor yok.
İnşallah canım inşallahEn kisa zamanda hepbirlikte görürüz inşallah canim..
Afiyet olsun canım menu güzel benceKizlar menumu yazayim,
2.5 litre su spor yok.
Dikkat et canım evet burası çok motive ediyor inş kuruluşun artilardanKizlar ancak okudum gecmisi, ya benim istahim tavan yapti napcam bilmiyorumhala artilarimdan kurtulamadim sinir oluyorum kendime.Sanirim bu aralar cok koptum burdan ondan boyle oldu.
Afiyet olsun canikommm menun harikaMenu
Sahur
5 kaşık susuz bamya
1 kase yogurt
3 zeytin
yarım dilim ekmek
iftar
2 kaşık susuz Madımak
3 kşk et döner (bol baharatlı yağ koyması
2 kase cacık salata
1.5 litre ay yatana kadar 2 olur
45 dk yürüyüş
Dolu dolu ve çok guzel Menu. Afiyet olsunMenummm
Sabah 1 yumurat tavada
6 zeytin
Yarım kaşık tulum peynir
1 er salatalık domates
Ara 1 nektarjn
Öğlen 1 kase tarhana çorbası
Ara 1 avuc vişne
Aksam 1 kase mercimek çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık Güveçte tavuklu türlü
3 lt su
Spor yok ama yatmadan bişeyler yapmaya calisacagim
Insallah tatlimya,bu hafta surekli misafir alinca pek giremedimDikkat et canım evet burası çok motive ediyor inş kuruluşun artilardan
Evet canım eşi kziiyormus buraya girdiği için bide ise girecekmis ondan ayrıldıInsallah tatlimya,bu hafta surekli misafir alinca pek giremedim
Ya bu arada miray ayrildi mi guruptan
Hadiya menuleri cok guzeldi,katilimi enerjisi de hostu umarim kendi basina istedigi kiloya dusebilir.Evet canım eşi kziiyormus buraya girdiği için bide ise girecekmis ondan ayrıldı
mide yi genişletme can can aman ha.Ayy keske tatli istegim olsa ben yemek cok yiyorum kendime engel olamiyorum malesef
yarar yarar kararlı ol tatlım yeterki biliyorum bayrama istediğin kıloda olucaksinSorma canimya alti ustu 3 kilo falan kaldi veremiyorum ya ramazan bana yaramadi
O kofteler ne amanin yarın tartı günü Zeyno ama olmaz kiKizlar menumu yazayim,
2.5 litre su spor yok.
offf Off bu erkekler oğlum evlenmeye Afedersin g... n yoksa niye kızın kanını giriyorsun. Kübra elime verseler evine çevire döver im yeminle suan o kadar kızdım yani.Canım ben evlenirken eşimi çok seviyordum ama evliliğin ilk gününden beri hergünümüz arkadaş ve ailesiyle geçti. İlk ayımızda bugünde evde olalım dedim arkadaşına maç izlemeye gitmek istemedim diye önce evin kapısını kırdı sonra babamlara gönderdi beni ve o zamandan beri devam ediyor tartışmalar artık bıktım yoruldum ve sevgim yok artık. Biliyorsun bikaç hafta önce annemlerle yazlığa gittim haftasonu o geldi ve annemle babam karıkoca başbaşa kalalım diye eve döndüler. Gelirgelmez annenlerle dönseydin ben niye geldim ki arkadaşlarla da 2 kez görüşebilmiş doyamamış. Sonrada uyudu zaten:)) yani bizimki sevgi kırıntısı kalmıştı o da bitmiş..Rabbim sizlerin evliliklerini hep taze tutsun canım :))) inşallah hep birbirinizi böyle özlersiniz:)))
Evet tabiki bi çaba sarfederse buna kayıtsız kalmasınCanim benim sonraki mesajlarini okumadan bunu yazmistim sonra okuyunca sana hak verdim tabiki,sana alttan al ya da hicbir sey olmamis gibi davran demiyorum once bi sakinles,annenlerde kafa dinle esin seni ve cocugunu gercekten istiyor ve caba gosterirse bir daha dusun derim canim.
Evliligin ilk yillari cidden cok skintili geciyor,bende defalarca bosanalim olmuyor dedim hatta aileler bir araya geldi yuz goz olduk anlayacagin,bizim tek sorun ailelerdi kabus gibi gunlerdi ama simdilik hamdolsun iyiyiz,yani sizin de hic belli olmaz biraz sakinles seni kazanmaya calisirsa da bi dusun derim.
çok çok güzel cnm tartı öncesi süper menu
Tartı öncesi mercimek şisirebilir tatlım onun dışında guzel
Guzel canim afiyet olsun da niye bugün o pilav la mercimek yarın tartı günüyaMenummm
Sabah 1 yumurat tavada
6 zeytin
Yarım kaşık tulum peynir
1 er salatalık domates
Ara 1 nektarjn
Öğlen 1 kase tarhana çorbası
Ara 1 avuc vişne
Aksam 1 kase mercimek çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık Güveçte tavuklu türlü
3 lt su
Spor yok ama yatmadan bişeyler yapmaya calisacagim
İmmm Enfes OLMUŞ Menü Afiyet OLSUN.Menu
Sahur
5 kaşık susuz bamya
1 kase yogurt
3 zeytin
yarım dilim ekmek
iftar
2 kaşık susuz Madımak
3 kşk et döner (bol baharatlı yağ koyması
2 kase cacık salata
1.5 litre ay yatana kadar 2 olur
45 dk yürüyüş
hiç kimse tartı öncesi şişkinlik yapıcak yiyeceklere dikkat etmiyor barbunya gibiMrb kızlar bugün hiç evde degildim gorumcemlerdeydik aksama kadar telim evde kalmış nete giremedim hic ama cooooook yoruldum catsi pazar dolaştım birazda umarım eksi olarak doner
Sabah
Bi dilim ekmek
Iki yumurta
Domates salatalik
bi catal peynir
Maydanoz
Öğle
4 yk barbunya
yoğurt
Salata
Aksam
Iki kasik pilav ustu tavuk
Salata yogurt
4 sarma
Su cok az oldu bilmiyorum
Spor çarşı pazar gezmesi
Mahsuru yok canım bence tabiki gelirCanlarim kardesimde katilmak istiyor aramiza @seydan94 kaptanim gelebilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?