Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cok sukur atlattimya aslinda bu hafta dikkat etseydim cok guzel kilo verirdim regl oldugum icin bakalim kararliyim bayrama istedigim kiloya inecem okadar

Canim her ailede olabiliyor boyle tartismalar eminim icten ice ozluyorsundur,ayy insan kocasini ozlemezmi hic:)
Canım ben evlenirken eşimi çok seviyordum ama evliliğin ilk gününden beri hergünümüz arkadaş ve ailesiyle geçti. İlk ayımızda bugünde evde olalım dedim arkadaşına maç izlemeye gitmek istemedim diye önce evin kapısını kırdı sonra babamlara gönderdi beni ve o zamandan beri devam ediyor tartışmalar artık bıktım yoruldum ve sevgim yok artık. Biliyorsun bikaç hafta önce annemlerle yazlığa gittim haftasonu o geldi ve annemle babam karıkoca başbaşa kalalım diye eve döndüler. Gelirgelmez annenlerle dönseydin ben niye geldim ki arkadaşlarla da 2 kez görüşebilmiş doyamamış. Sonrada uyudu zaten:)) yani bizimki sevgi kırıntısı kalmıştı o da bitmiş..Rabbim sizlerin evliliklerini hep taze tutsun canım :))) inşallah hep birbirinizi böyle özlersiniz:)))

Canim benim sonraki mesajlarini okumadan bunu yazmistim sonra okuyunca sana hak verdim tabiki,sana alttan al ya da hicbir sey olmamis gibi davran demiyorum once bi sakinles,annenlerde kafa dinle esin seni ve cocugunu gercekten istiyor ve caba gosterirse bir daha dusun derim canim.

Evliligin ilk yillari cidden cok skintili geciyor,bende defalarca bosanalim olmuyor dedim hatta aileler bir araya geldi yuz goz olduk anlayacagin,bizim tek sorun ailelerdi kabus gibi gunlerdi ama simdilik hamdolsun iyiyiz,yani sizin de hic belli olmaz biraz sakinles seni kazanmaya calisirsa da bi dusun derim.

çok çok güzel cnm tartı öncesi süper menu

Kizlar menumu yazayim,
Sabah:09.30 bir yumurta,3 ceviz.

Ogle:14.00 alti mercimek kofte ayran

Aksam:19.50 bir tabak et sote salata.

2.5 litre su spor yok.
Tartı öncesi mercimek şisirebilir tatlım onun dışında guzel

Menummm
Sabah 1 yumurat tavada
6 zeytin
Yarım kaşık tulum peynir
1 er salatalık domates

Ara 1 nektarjn

Öğlen 1 kase tarhana çorbası

Ara 1 avuc vişne

Aksam 1 kase mercimek çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık Güveçte tavuklu türlü

3 lt su
Spor yok ama yatmadan bişeyler yapmaya calisacagim

Kizlar ancak okudum gecmisi, ya benim istahim tavan yapti napcam bilmiyorum hala artilarimdan kurtulamadim sinir oluyorum kendime.Sanirim bu aralar cok koptum burdan ondan boyle oldu.
Dikkat et canım evet burası çok motive ediyor inş kuruluşun artilardan

Dolu dolu ve çok guzel Menu. Afiyet olsun

Mrb kızlar bugün hiç evde degildim gorumcemlerdeydik aksama kadar telim evde kalmış nete giremedim hic ama cooooook yoruldum catsi pazar dolaştım birazda umarım eksi olarak doner

Sabah
Bi dilim ekmek
Iki yumurta
Domates salatalik
bi catal peynir
Maydanoz

Öğle
4 yk barbunya
yoğurt
Salata

Aksam
Iki kasik pilav ustu tavuk
Salata yogurt
4 sarma

Su cok az oldu bilmiyorum
Spor çarşı pazar gezmesi

Ayy keske tatli istegim olsa ben yemek cok yiyorum kendime engel olamiyorum malesef
mide yi genişletme can can aman ha.

Sorma canimya alti ustu 3 kilo falan kaldi veremiyorum ya ramazan bana yaramadi
yarar yarar kararlı ol tatlım yeterki biliyorum bayrama istediğin kıloda olucaksin

Kizlar menumu yazayim,
Sabah:09.30 bir yumurta,3 ceviz.

Ogle:14.00 alti mercimek kofte ayran

Aksam:19.50 bir tabak et sote salata.

2.5 litre su spor yok.
O kofteler ne amanin yarın tartı günü Zeyno ama olmaz ki afiyet olsun napalım ama bir daha olmasın ona göre

offf Off bu erkekler oğlum evlenmeye Afedersin g... n yoksa niye kızın kanını giriyorsun. Kübra elime verseler evine çevire döver im yeminle suan o kadar kızdım yani.

Evet tabiki bi çaba sarfederse buna kayıtsız kalmasın Bayankokosh

çok çok güzel cnm tartı öncesi süper menu

Tartı öncesi mercimek şisirebilir tatlım onun dışında guzel

Guzel canim afiyet olsun da niye bugün o pilav la mercimek yarın tartı günüya

İmmm Enfes OLMUŞ Menü Afiyet OLSUN.

hiç kimse tartı öncesi şişkinlik yapıcak yiyeceklere dikkat etmiyor barbunya gibi pilava birsey demiyorum ekmek yok diye. Afiyet olsun bacim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…