- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.481
Aldık gitti dimi @seydan94 kaptanim. İlk sayfada kurallar var can can onları oku kabul edersen buyur gel.Merhabalar hanımlar ben mervenin kardesiyim bnde araniza katilmak istiyorumm bnide araniza alirmisinizz
Hos geldin Alinin_Annesi annesi tanıssak mi ben Elif.Merhabalar hanımlar ben mervenin kardesiyim bnde araniza katilmak istiyorumm bnide araniza alirmisinizz
Hosbuldumm caniiimmm tanisaliiim betul benn 24 yasindayim 1 buck yasinda bir oğlum var 60 kiloyla ewlendim dogumdan sonra 80.2 de kaldim ablamla ayniydikkHos geldin Alinin_Annesi annesi tanıssak mi ben Elif.
İnşallah canım verilmiycek kilo yok yeterki inan ve iste, katılım şart bu arada. Merve de anlatmıştır zaten.Hosbuldumm caniiimmm tanisaliiim betul benn 24 yasindayim 1 buck yasinda bir oğlum var 60 kiloyla ewlendim dogumdan sonra 80.2 de kaldim ablamla ayniydikkwermek icin ugrasyrm suan 78.5 de kaldim dahada fazlaasii icin burdaym insallahh 60 kiloyu gormek istyrm
Tabi canim aliriz, hosgeldin canim ben zeynep 29 yasindayim burda 13 kilo verdim son 3-4 kilom kaldi onlari da vericem insallah,duzenli katilim yapip menulerine dikkat edersen en yakin zamanda istedigin kiloya dusersin insallahMerhabalar hanımlar ben mervenin kardesiyim bnde araniza katilmak istiyorumm bnide araniza alirmisinizz
Sarhoş olmadığı zaman yok ki canımiyi bari sevindim canım
canım sarhoş değilken konuş kız sarhoşken değil :)
sağol bitanem
Hosgeldin canımMerhabalar hanımlar ben mervenin kardesiyim bnde araniza katilmak istiyorumm bnide araniza alirmisinizz
Evet canım tanismadik. Bende hilal 24 yaşındayım. 4 yıllık evliyim Bide oglum var 3 yaşında. Bende bi 20 kilo kadar vermek istiyorum. Inş kendime hakim olabilirimCanim aramiza hosgeldin sanirim tamismadik seninle ben zeynep 29 yasinda 2 yillik evliyim bes aydir burdayim 13 kilo verdim hedefime az kaldi insallah 3-4 kilo daha verip mezun olmak istiyoru.
söylüyorum canım ama hergün aynı bidaha olmaz diyor sonra gene ayniBak işte o kötüayikken söyle bari yaptıklarını.
Ay hadi çok şükür Zeyno m iyi ol canım ya.
Allah bozmasin tabiki sabretmek lazım hepimiz öyle yapıyoruz yoksa didiserek geçim nasıl olucak.
Kız yarın tartı günü sakin aman haa yeme boşver.
Anlattigin durum cok sıkıntılı canim ya allah sabır versin cok zor en doğrusunu yasadigin icin sen bilirsin bende evliligimin ilk yıllarında cok sıkıntı yaşadım huzursuzlukla imtihanı cok iyi bilirim suan oglusumun rahatsizliklariyla uğraşıyorum ama huzursuzluk hastalıktan bile zor bunu karsilastirabiliyorm allah kimseyi ailesiyle imtihan etmesinCanım ben evlenirken eşimi çok seviyordum ama evliliğin ilk gününden beri hergünümüz arkadaş ve ailesiyle geçti. İlk ayımızda bugünde evde olalım dedim arkadaşına maç izlemeye gitmek istemedim diye önce evin kapısını kırdı sonra babamlara gönderdi beni ve o zamandan beri devam ediyor tartışmalar artık bıktım yoruldum ve sevgim yok artık. Biliyorsun bikaç hafta önce annemlerle yazlığa gittim haftasonu o geldi ve annemle babam karıkoca başbaşa kalalım diye eve döndüler. Gelirgelmez annenlerle dönseydin ben niye geldim ki arkadaşlarla da 2 kez görüşebilmiş doyamamış. Sonrada uyudu zaten:)) yani bizimki sevgi kırıntısı kalmıştı o da bitmiş..Rabbim sizlerin evliliklerini hep taze tutsun canım :))) inşallah hep birbirinizi böyle özlersiniz:)))
Barbunya konusunda haklısın canim ama misafirdij malum bu arada kubraya siylddiklerine katiliym beni.de o adamin sacini basini yolasim geldimide yi genişletme can can aman ha.
yarar yarar kararlı ol tatlım yeterki biliyorum bayrama istediğin kıloda olucaksin
O kofteler ne amanin yarın tartı günü Zeyno ama olmaz kiafiyet olsun napalım ama bir daha olmasın ona göre
offf Off bu erkekler oğlum evlenmeye Afedersin g... n yoksa niye kızın kanını giriyorsun. Kübra elime verseler evine çevire döver im yeminle suan o kadar kızdım yani.
Evet tabiki bi çaba sarfederse buna kayıtsız kalmasın @Bayankokosh
Guzel canim afiyet olsun da niye bugün o pilav la mercimek yarın tartı günüya
İmmm Enfes OLMUŞ Menü Afiyet OLSUN.
hiç kimse tartı öncesi şişkinlik yapıcak yiyeceklere dikkat etmiyor barbunya gibipilava birsey demiyorum ekmek yok diye. Afiyet olsun bacim.
hoşgeldin canim ben kamile ins en kisa zamanda verirsinHosbuldumm caniiimmm tanisaliiim betul benn 24 yasindayim 1 buck yasinda bir oğlum var 60 kiloyla ewlendim dogumdan sonra 80.2 de kaldim ablamla ayniydikkwermek icin ugrasyrm suan 78.5 de kaldim dahada fazlaasii icin burdaym insallahh 60 kiloyu gormek istyrm
Afiyet olsun canimmmMrb kızlar bugün hiç evde degildim gorumcemlerdeydik aksama kadar telim evde kalmış nete giremedim hic ama cooooook yoruldum catsi pazar dolaştım birazda umarım eksi olarak doner
Sabah
Bi dilim ekmek
Iki yumurta
Domates salatalik
bi catal peynir
Maydanoz
Öğle
4 yk barbunya
yoğurt
Salata
Aksam
Iki kasik pilav ustu tavuk
Salata yogurt
4 sarma
Su cok az oldu bilmiyorum
Spor çarşı pazar gezmesi
Hoşgeldin betulcum bende Aysenur 21 yaşındayım 15 aylık bi oglusum var. Senin de oğlunu Allah bagislasin hepbirlikte inş veda ederiz kilocuklaraHosbuldumm caniiimmm tanisaliiim betul benn 24 yasindayim 1 buck yasinda bir oğlum var 60 kiloyla ewlendim dogumdan sonra 80.2 de kaldim ablamla ayniydikkwermek icin ugrasyrm suan 78.5 de kaldim dahada fazlaasii icin burdaym insallahh 60 kiloyu gormek istyrm
Hoşgeldin canın sende bizde tanismadik daha ben Aysenur 21 yaşındayım inşa hedef kilona kavusursunSarhoş olmadığı zaman yok ki canım
Hosgeldin canım
Evet canım tanismadik. Bende hilal 24 yaşındayım. 4 yıllık evliyim Bide oglum var 3 yaşında. Bende bi 20 kilo kadar vermek istiyorum. Inş kendime hakim olabilirim
Teşekkürler canım;Dolu dolu ve çok guzel Menu. Afiyet olsun
Hosbuldum canım teşekkür ederim ins hepimiz kavusuruz :)Hoşgeldin canın sende bizde tanismadik daha ben Aysenur 21 yaşındayım inşa hedef kilona kavusursun
Ayy canim mercimek kofte sislik yapar ya bende bu aksam fazla kacrmisim yazınca farkettimKizlar menumu yazayim,
Sabah:09.30 bir yumurta,3 ceviz.
Ogle:14.00 alti mercimek kofte ayran
Aksam:19.50 bir tabak et sote salata.
2.5 litre su spor yok.
Afiyetler olsun bamyayida hic sewmem adini duyunca bile bi hos oluyomMenu
Sahur
5 kaşık susuz bamya
1 kase yogurt
3 zeytin
yarım dilim ekmek
iftar
2 kaşık susuz Madımak
3 kşk et döner (bol baharatlı yağ koyması
2 kase cacık salata
1.5 litre ay yatana kadar 2 olur
45 dk yürüyüş
Guzel ortim yani benum menuden cok cok iyiMenummm
Sabah 1 yumurat tavada
6 zeytin
Yarım kaşık tulum peynir
1 er salatalık domates
Ara 1 nektarjn
Öğlen 1 kase tarhana çorbası
Ara 1 avuc vişne
Aksam 1 kase mercimek çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık Güveçte tavuklu türlü
3 lt su
Spor yok ama yatmadan bişeyler yapmaya calisacagim
Guzel canm ara hic yapmadm bak ben simdi sen yazinca aklima geldi gecen sene ramazanda yapiyodum aslindaKizçeler menüm şöyle
Sahur
1 yumurta
1 dilim tam buğday
2 kk peynir
Yarım domates
İftar
1 el büyüklüğünde ızgara tavuk göğüs
2.5 bardak kefir
Ara
1 kk peynir yemeyi düşünüyorum.
Su 1 lt içtim 3 e tamamlarim.
Spor yarım saat 40 dk yürürüm.
Kahvalti turu olabilir canim yumurta peynir zeytin domates salata yada iftarda cok yediysen sadece 1 kase yogurt yada ayranda yiyebilirsin pide ekmk yemeni tavsiye etmem tartida baya etkiliyorHosbuldum canım teşekkür ederim ins hepimiz kavusuruz :)
Kızlar bu arada sahurda ne yememi tavsiye edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?