Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hos geldin Alinin_Annesi annesi tanıssak mi ben Elif.
Hosbuldumm caniiimmm tanisaliiim betul benn 24 yasindayim 1 buck yasinda bir oğlum var 60 kiloyla ewlendim dogumdan sonra 80.2 de kaldim ablamla ayniydikk wermek icin ugrasyrm suan 78.5 de kaldim dahada fazlaasii icin burdaym insallahh 60 kiloyu gormek istyrm

İnşallah canım verilmiycek kilo yok yeterki inan ve iste, katılım şart bu arada. Merve de anlatmıştır zaten.

Merhabalar hanımlar ben mervenin kardesiyim bnde araniza katilmak istiyorumm bnide araniza alirmisinizz
Tabi canim aliriz, hosgeldin canim ben zeynep 29 yasindayim burda 13 kilo verdim son 3-4 kilom kaldi onlari da vericem insallah,duzenli katilim yapip menulerine dikkat edersen en yakin zamanda istedigin kiloya dusersin insallah

iyi bari sevindim canım

canım sarhoş değilken konuş kız sarhoşken değil :)

sağol bitanem
Sarhoş olmadığı zaman yok ki canım
Merhabalar hanımlar ben mervenin kardesiyim bnde araniza katilmak istiyorumm bnide araniza alirmisinizz
Hosgeldin canım

Canim aramiza hosgeldin sanirim tamismadik seninle ben zeynep 29 yasinda 2 yillik evliyim bes aydir burdayim 13 kilo verdim hedefime az kaldi insallah 3-4 kilo daha verip mezun olmak istiyoru.
Evet canım tanismadik. Bende hilal 24 yaşındayım. 4 yıllık evliyim Bide oglum var 3 yaşında. Bende bi 20 kilo kadar vermek istiyorum. Inş kendime hakim olabilirim

söylüyorum canım ama hergün aynı bidaha olmaz diyor sonra gene ayni

Anlattigin durum cok sıkıntılı canim ya allah sabır versin cok zor en doğrusunu yasadigin icin sen bilirsin bende evliligimin ilk yıllarında cok sıkıntı yaşadım huzursuzlukla imtihanı cok iyi bilirim suan oglusumun rahatsizliklariyla uğraşıyorum ama huzursuzluk hastalıktan bile zor bunu karsilastirabiliyorm allah kimseyi ailesiyle imtihan etmesin
Barbunya konusunda haklısın canim ama misafirdij malum bu arada kubraya siylddiklerine katiliym beni.de o adamin sacini basini yolasim geldi
hoşgeldin canim ben kamile ins en kisa zamanda verirsin

Afiyet olsun canimmm

Hoşgeldin betulcum bende Aysenur 21 yaşındayım 15 aylık bi oglusum var. Senin de oğlunu Allah bagislasin hepbirlikte inş veda ederiz kilocuklara

Hoşgeldin canın sende bizde tanismadik daha ben Aysenur 21 yaşındayım inşa hedef kilona kavusursun

Amanin oku oku bitmedi sayfalar:) ben iftarda annemdeydim orda telefon cok iyi cekmiyordu gelemedm kizlar bugun biraz fazla kacirdim ya menume gelince

Sahur:1has.yumurta+kk peynir+salatalik+cay
Iftar:1kase corba+3yk pilav+3yk et sote+2yk kadar biber kizartmasisalata
Su 2.5 olur
Spor yok

Afiyetler olsun bamyayida hic sewmem adini duyunca bile bi hos oluyom

Guzel ortim yani benum menuden cok cok iyi

Guzel canm ara hic yapmadm bak ben simdi sen yazinca aklima geldi gecen sene ramazanda yapiyodum aslinda

Hosbuldum canım teşekkür ederim ins hepimiz kavusuruz :)
Kızlar bu arada sahurda ne yememi tavsiye edersiniz
Kahvalti turu olabilir canim yumurta peynir zeytin domates salata yada iftarda cok yediysen sadece 1 kase yogurt yada ayranda yiyebilirsin pide ekmk yemeni tavsiye etmem tartida baya etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…