- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.641
Kizlar menumu yazayim
Sabah:12.00 iki has yum,4 ceviz,1 kk peynir,6 yesil zeytin ve cay.
Ara ogun:16.30 bir kuru incir,3 badem,4 findik.
Aksam:19.50 bir tabak et sote,uc yaprak sarma ve salata.
2.5 litre su spor yok.
Oooo supeeeeer
Harikasin
tebrikler gayet iyi
olsun sizde haftaya ins bol bol verirsiniz
spor olmanasiba rağmen fena değil
Helva azcik batiyo ama güzel
güzel canım bence
sagol aşkım
Gerci ben listede degolim nasılsa gec yapsamda olur heralde
güzel canım
canim labne yemesen iyi olur arti aksam hwm corba hem nohut hem ekmek hepsi kh olmuş
gayet güzel
listede olmadığım icin sıkıntı olurmu ksptanim iftar oncesi yapsam
Valla ister dışarı götürsün ister pişirsin kendisi bilir benim pişirmem mümkün değil
Afiyet olsun canım bende yarın sarma sarıp seyredicem sadece
inşallah canım.
Sehriyeli tavuk canımÇorba Ne çorbası acaba ?
Nohut şişkinlik yapar çok tüketmeni tavsiye etmem
Gidin restorana o balık yesin kendine işkence yapma benceAyyy Bi de beni düşün balık alerjim var asla balık yiyemem ama benimki seviyor evlenince de istiyor ve düşün Zaten sevmem dokunmayı bide yemicem ama yapıcam :)
Canim... Allah yardimcin olsun. Herşey yolunda gitsin inş.canımcan dün kontrolum vardı yapılan iğneye ragmen bebek büyümeye devam ediyor. dua et bana cumartesi tekrar test yapılacak yükselirse operasyon geçirecem
Kizlar Bugun itibariyle karatay yapmaya karar verdim ins devam ederim cunku uc dort tane yeni elbise aldim ve tabi biraz kucuk aldim onlara girmeliyim bana biraz gaz lazim hirs lazım basaracam veee Temmuz'da en faxla 7o olmaliyim hatta 69 u girmeliyim emziriyorum ramazan oglum cok hareketli bu avantajları degerlendirmem lazim hadi bakalım gazam mübarek olsun
Başınız sağolsun tatlım. Allah rahmet eylesinarkadaşlar yengemi kaybettim çok üzgünüm akşama doğru kilo bildirimimi yapacağım ama önümüzde ki bir kaç gün gelemeyebilirim pek ..
ay kız ne güzel valla süpersinInş veririm canım dikkat ediyorum yediklerime ve evde sürekli hareket halindeyim. Bugün buzdolabı temizlerken bi yandan dans ettim düşün halimi :)
vuuu harika yürüyüş. Nohut çok tüketme özellikle tartıya yakın günler çorba sehriyeymis bide ekmek yani çok karbonhidrat olmuş. Karpuz da şeker li canım çok tüketme derim. Afiyet olsun can can .Menum
Sahur
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı labne
1 çay kaşığı reçel
2 dilim karpuz
Iftar
Yarım kase yoğurt
1 kepçe çorba
Yarım kase susuz nohut
2 dilim karpuz
Yarım dilim ekmek
Su 1 litre 2 yi geçer sahura kadar
Spor 90 dakika yürüyüş ve dans
Guzel canim afiyet olsun.Kızlar menüm
Sahur yapmayı unutmuşum
İftar 3 et köfte 1 tabak salata 1 tabak mercimek çorbasın2 bardak ayran
Su 2 yi geçti
Spor yok
Evet etrafımız hep köy şehirden uzagiz çok şükür. Bulmak kolay oluyor ama Kilosu 18 liraOrganik koy tavuguysa super canim viz bulamadigimiz icin matket tavuguda almiyoruz.
Başın sağolsun canım Allah mekanını cennet etsinarkadaşlar yengemi kaybettim çok üzgünüm akşama doğru kilo bildirimimi yapacağım ama önümüzde ki bir kaç gün gelemeyebilirim pek ..
Sehriyeli tavuk canım
Tamam canım dikkat ederimOooo supeeeeer
Harikasin
tebrikler gayet iyi
olsun sizde haftaya ins bol bol verirsiniz
spor olmanasiba rağmen fena değil
Helva azcik batiyo ama güzel
güzel canım bence
sagol aşkım
Gerci ben listede degolim nasılsa gec yapsamda olur heralde
güzel canım
canim labne yemesen iyi olur arti aksam hwm corba hem nohut hem ekmek hepsi kh olmuş
gayet güzel
listede olmadığım icin sıkıntı olurmu ksptanim iftar oncesi yapsam
Gidin restorana o balık yesin kendine işkence yapma bence
Yürüyüş yapma imkanım her zaman olmuyor ama bugün kandirdim benimkini çocukla ilgilendi bende rahat yaptım yürüyüş. Çorbanın sehriyelerini icmedim sadece suyuydu ama dikkat ederim canımay kız ne güzel valla süpersin
vuuu harika yürüyüş. Nohut çok tüketme özellikle tartıya yakın günler çorba sehriyeymis bide ekmek yani çok karbonhidrat olmuş. Karpuz da şeker li canım çok tüketme derim. Afiyet olsun can can .
Guzel canim afiyet olsun.
Evet etrafımız hep köy şehirden uzagiz çok şükür. Bulmak kolay oluyor ama Kilosu 18 lira
Şehriye Nohut karbonhidrat hepsi Can'ım
Süper canımGeçen hafta 87
bu hafta 85.5
fark 1.5kg
%1.72
Mesaj +60
Spor +200
Vaaaay mükemmeeeelKilo bildirimim
Gecen hafta:75.6
Bu hafta:74.1
Fark:_1.5 (% 1.98)
Eki Görüntüle 1847928
Wc sorununa rapmen çok iyi canım tebriklerGeçen hafta 77.6
Bu hafta 76.8
Fark -800
Yüzde 1.03
Mesaj +60
Spor +160 dk.
Tuvalet sorunu aynen devam
Tebrikler canımGeçen hafta 78.6
Bugün 78
Fark -600 gr
Bu hafta hiç spor yapamadim ben
Anam planlara bak bu erkekler varya insanı deli eder. Eşim bi gün ben ölüm döseginde olsam senden son isteğim kendi ellerinle balık temizle pişir olsa yapmiycakmisin? Bende ona valla ölüm doseginde hala bu kadar fesat düşünüyorsan yemeden öl dedim.Hee yok evde balık yemenin zevki başkaymış amaaaan yapcak bişey yok yapcaz artık çekicem Ayy bir de haftada 1 diyor
Çok güzel Emine cım tebrik ler alkışlarKızlar misafir vardı girwmedim hemen bildirimimi yapıyorum.
74.8
73.9
Fark -900" %1.203
Anam planlara bak bu erkekler varya insanı deli eder. Eşim bi gün ben ölüm döseginde olsam senden son isteğim kendi ellerinle balık temizle pişir olsa yapmiycakmisin? Bende ona valla ölüm doseginde hala bu kadar fesat düşünüyorsan yemeden öl dedim.
Kızlar misafir vardı girwmedim hemen bildirimimi yapıyorum.
74.8
73.9
Fark -900" %1.203
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?