Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar menumu yazayim

Sabah:12.00 iki has yum,4 ceviz,1 kk peynir,6 yesil zeytin ve cay.

Ara ogun:16.30 bir kuru incir,3 badem,4 findik.

Aksam:19.50 bir tabak et sote,uc yaprak sarma ve salata.

2.5 litre su spor yok.

Bebeğim sen niye bugün tartıldın Kı sahi sen reglisin sabah tartıl bakayım aç karnına bu sayılmaz

Yok bitanem sıkıntı yok

Valla ister dışarı götürsün ister pişirsin kendisi bilir benim pişirmem mümkün değil

Afiyet olsun canım bende yarın sarma sarıp seyredicem sadece

inşallah canım.

Ayyy Bi de beni düşün balık alerjim var asla balık yiyemem ama benimki seviyor evlenince de istiyor ve düşün Zaten sevmem dokunmayı bide yemicem ama yapıcam :)

canımcan dün kontrolum vardı yapılan iğneye ragmen bebek büyümeye devam ediyor. dua et bana cumartesi tekrar test yapılacak yükselirse operasyon geçirecem
Canim... Allah yardimcin olsun. Herşey yolunda gitsin inş.

Ins. Cnm güzel avantajlar sende güzelce değerlendir
arkadaşlar yengemi kaybettim çok üzgünüm akşama doğru kilo bildirimimi yapacağım ama önümüzde ki bir kaç gün gelemeyebilirim pek ..
Başınız sağolsun tatlım. Allah rahmet eylesin

Inş veririm canım dikkat ediyorum yediklerime ve evde sürekli hareket halindeyim. Bugün buzdolabı temizlerken bi yandan dans ettim düşün halimi :)
ay kız ne güzel valla süpersin

vuuu harika yürüyüş. Nohut çok tüketme özellikle tartıya yakın günler çorba sehriyeymis bide ekmek yani çok karbonhidrat olmuş. Karpuz da şeker li canım çok tüketme derim. Afiyet olsun can can .

Kızlar menüm
Sahur yapmayı unutmuşum
İftar 3 et köfte 1 tabak salata 1 tabak mercimek çorbasın2 bardak ayran
Su 2 yi geçti
Spor yok
Guzel canim afiyet olsun.

Organik koy tavuguysa super canim viz bulamadigimiz icin matket tavuguda almiyoruz.
Evet etrafımız hep köy şehirden uzagiz çok şükür. Bulmak kolay oluyor ama Kilosu 18 lira

Tamam canım dikkat ederim

Yürüyüş yapma imkanım her zaman olmuyor ama bugün kandirdim benimkini çocukla ilgilendi bende rahat yaptım yürüyüş. Çorbanın sehriyelerini icmedim sadece suyuydu ama dikkat ederim canım
Şehriye Nohut karbonhidrat hepsi Can'ım

ogrenicem canım zamanla

Geçen hafta 87
bu hafta 85.5
fark 1.5kg
%1.72
Mesaj +60
Spor +200
Süper canım

Kilo bildirimim
Gecen hafta:75.6
Bu hafta:74.1
Fark:_1.5 (% 1.98)
Eki Görüntüle 1847928
Vaaaay mükemmeeeel
Geçen hafta 77.6
Bu hafta 76.8
Fark -800
Yüzde 1.03
Mesaj +60
Spor +160 dk.

Tuvalet sorunu aynen devam
Wc sorununa rapmen çok iyi canım tebrikler

Geçen hafta 78.6
Bugün 78
Fark -600 gr
Bu hafta hiç spor yapamadim ben
Tebrikler canım

Hee yok evde balık yemenin zevki başkaymış amaaaan yapcak bişey yok yapcaz artık çekicem Ayy bir de haftada 1 diyor
Anam planlara bak bu erkekler varya insanı deli eder. Eşim bi gün ben ölüm döseginde olsam senden son isteğim kendi ellerinle balık temizle pişir olsa yapmiycakmisin? Bende ona valla ölüm doseginde hala bu kadar fesat düşünüyorsan yemeden öl dedim.

Allah korusun kız ben pastırmayla aynı sofraya oturmazdım sırf onun için paçanga bile yaptım canım alışacam artık yapcak bişey yok gülü seviyorsan dikenine de katlanacaksın demişler diken bu olsun yeter ki :)

Babam cuma ya kadar ise gelme cuma burda isterim seni dedi yarin gidiyorum oglusum karne aldiktan sonra amma annemin hunharca hazırlanmış iftar sofralarından çok tirsiyorum kızlar Nedim ben nerelere gidim

Kızlar kilo bildirimin geç oldu kısura bakmayın anneanneme gittik yemek bulaşık derken unutmuşum. Kardeşim de diyette teraziyi antreye koymuş günde on kere tartılıyoruz belki :))
Geçen hafta 67.8
Bu gün 66.9
Fark 900
Yüzde 1,32
Mesaj 42
Spor 2,5 saat nırmal tempo yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…