- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.681
Rüyada balık temizle emiKızlar ben yatıyorum listeyi yarın sabah yaparım sizleri seviyorumm aşırı uykum var
Iyi geceler canimKızlar ben yatıyorum listeyi yarın sabah yaparım sizleri seviyorumm aşırı uykum var
Iyi geceler canmm yaa siteye ck yabanci oldgm icn pek cozemedm hosbuldm yazamadm sizeeeIyi geceler canim
Alışırsın canım zamanla. Ben bile forumlardan anladığım halde bazen yapamadigim şeyler oluyorIyi geceler canmm yaa siteye ck yabanci oldgm icn pek cozemedm hosbuldm yazamadm sizeee
Doğru yerAyyyy hala cozemedim bu sayfayi nereye ne yazcagmi bulamadm ins dogru yere yaziyorumdur
alisir sin canım.Iyi geceler canmm yaa siteye ck yabanci oldgm icn pek cozemedm hosbuldm yazamadm sizeee
Amanin kaptanim yandin senHee yok evde balık yemenin zevki başkaymış amaaaan yapcak bişey yok yapcaz artık çekicem Ayy bir de haftada 1 diyor
Oo eminem yine gecmissin beni yaw seni yakalamaya calisiyorm bi yakalayamadmKızlar misafir vardı girwmedim hemen bildirimimi yapıyorum.
74.8
73.9
Fark -900" %1.203
Yememek icin direncen artik 9.takim icinBabam cuma ya kadar ise gelme cuma burda isterim seni dedi yarin gidiyorum oglusum karne aldiktan sonra amma annemin hunharca hazırlanmış iftar sofralarından çok tirsiyorum kızlarNedim ben nerelere gidim
Guzel canim tebriklerKızlar kilo bildirimin geç oldu kısura bakmayın anneanneme gittik yemek bulaşık derken unutmuşum. Kardeşim de diyette teraziyi antreye koymuş günde on kere tartılıyoruz belki :))
Geçen hafta 67.8
Bu gün 66.9
Fark 900
Yüzde 1,32
Mesaj 42
Spor 2,5 saat nırmal tempo yürüyüş
2 borek fazla olms 1 tane yiyeydin bari kizMenü
Sahur
1 Kıymalı yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin
Iftar
1 kepçe çorba
4 köfte
Yarım kabak dan tavuklu kabak kayıgı
2 kaşık Yoğurtlu tel Şehriye salatası
Salata
2 börek
1 kesim kadayıfli muhallebi
Göz kapaklarımi zorluyorum inanin. O kadar yorgunum ki 3 saatlik uykuyla okula git sonra eve gelir gelmez misafir için hazırlık yap derken suan acayip uykum var. Ayrıca yarına misafirim olcak inş. O yüzden bu gece affinizi istiyorum. Fırsat bulur bulmaz okuycam. Inan suan ne yazdığımın bile farkında değilim gözler kapanıyor ben zorla açıyorum. Iyi geceler sevgili takımım
Not: bu gece biraz fazla kaçırdım menum baya dolu. Ciss hakkımı dibine kadar kullandim
Dogru yer kardesimAyyyy hala cozemedim bu sayfayi nereye ne yazcagmi bulamadm ins dogru yere yaziyorumdur
Evet diren elif yazılı pankart asicam boynuma yada bu gariban diyette diyeYememek icin direncen artik 9.takim icintadimlik 1 catal alabilirsin ama
Sen iç mimarsin bebeğim düşünce farklı ondan ve eminim ki on numara olucak.
Amanin kaptanim yandin senevde yemek tabiki ayri bi keyifli ama o kokuyu evden cikartmakta bi dert
Arkadaslarda iftarlar evde benim verdiim iftarlar irade sifir kizlar gerckten cok uzgunum burayada fazla gelemiyorum is yerinde denetim yogunlugu vardi evde elifin dis cikarma mizirtisi gece uykusuzluklari ve benim iatemsizce yeme istegim her gun kalkiyorum yeni birgun olsun yok 2 saat sonra kacamaklar baslio
Gercekten bole bi insan degildim bisvermislik seviyem tavan.kendimi toplayim diorum aman diyip saliyorum.
Bu halimden kendimde hosnut degilim ama kilosuyla barisik eski brcu geri gelmis ramazan gecmeden de bu hali atamicam cunku yardimcim yok evde kaynanam oruc tutuo eve geliom atio bebeyi ustume ozledi ozledi esim zaten mesai filan yorgun gelio baya ramazan bayraminda bi tatile gidecez umarim iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?