Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Babam cuma ya kadar ise gelme cuma burda isterim seni dedi yarin gidiyorum oglusum karne aldiktan sonra amma annemin hunharca hazırlanmış iftar sofralarından çok tirsiyorum kızlar Nedim ben nerelere gidim
Yememek icin direncen artik 9.takim icin tadimlik 1 catal alabilirsin ama

Guzel canim tebrikler

2 borek fazla olms 1 tane yiyeydin bari kiz

Yememek icin direncen artik 9.takim icin tadimlik 1 catal alabilirsin ama
Evet diren elif yazılı pankart asicam boynuma yada bu gariban diyette diye şaka bi yana emeklerimi heba etmem ben ne zorluklar yaşıyorum kaçamak bile yapmıyorum nerdeyse zaten gram gram gidiyor kaçamak yapmadığım halde bakalım annem insafli kadındır yapar bi güzellik.

Kizlar gunaydin kusura bakmayin ben devam edemeyecegim sanirim masallah sizin hiziniza yetiseniyorum ne mesajlari okumaya nede cevap yazmaya firsatim olmuyor inanin .Istesen yaparsin zaman ayirirsin dediginizi duyar gibiyim ama olmuyor inanin Baskalarinin hakkini da yemek istemem beni kirmayip araniza kabul ettiginiz icin tesekkur eder bu kutsal yolda hepinize ayri ayri basarilar dilerim.insallah istediginiz kilonuza en yakin zamnda kavusursunuz.

Kizlar gunaydin felaket sekilde istahim acik utancimdan gelemedim o kadar kotuyum ki bi sebebde yok devamli yemk istiyorjm hic bi dusunce dyrduramio beni

Gcn hafta 69.3
Bu hafta 70.3
Fark + 1 kilo

Arkadaslarda iftarlar evde benim verdiim iftarlar irade sifir kizlar gerckten cok uzgunum burayada fazla gelemiyorum is yerinde denetim yogunlugu vardi evde elifin dis cikarma mizirtisi gece uykusuzluklari ve benim iatemsizce yeme istegim her gun kalkiyorum yeni birgun olsun yok 2 saat sonra kacamaklar baslio

Gercekten bole bi insan degildim bisvermislik seviyem tavan.kendimi toplayim diorum aman diyip saliyorum.
Bu halimden kendimde hosnut degilim ama kilosuyla barisik eski brcu geri gelmis ramazan gecmeden de bu hali atamicam cunku yardimcim yok evde kaynanam oruc tutuo eve geliom atio bebeyi ustume ozledi ozledi esim zaten mesai filan yorgun gelio baya ramazan bayraminda bi tatile gidecez umarim iyi gelir

Gunaydinlarrrr
Yine zor bir hafta beni bekliyor. Bu sene tayin olacağımız için tüm arkadaşlar yemeğe davet ediyo. şimdiden hafta sonu ve önümüzdeki hafta dolu. Boş günlerde de ben onları davet etmeye calisiyorum. Yani hergün mükellef iftar sofralariyla karşı karşıyayım. Bu haftaya kadar iyi idare etmisim ama dün kendi en sevdiklerimi yapınca tabi dayanamadım. Kadayıfli muhallebi mesela..
Böyle bi menüden sonra tabiki sahur yapmadim yapacak yerim de kalmamıştı zaten.
Bugün ogluşumun karne günü ardından okula gitcem sonra da bu aksam ki misafirler için hazırlık temizlik filan... yine buraya gelemiycem. Fırsat bulabilirsem geçmişi okurum hemen. kaç kilo vermissiniz merak ediyorum
Canim takımım öpüyorum hepinizi

Kuzum herkesin bir koşturması var ama bunlar senin kilo vermene engel değil kaçamak yapman için bir sebep değil bunlar lütfen dikkat et kendine ya artık kendin için söylüyorum yazık edeceksin o kadar emeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…