- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.661
Kızlar kilo bildirimin geç oldu kısura bakmayın anneanneme gittik yemek bulaşık derken unutmuşum. Kardeşim de diyette teraziyi antreye koymuş günde on kere tartılıyoruz belki :))
Geçen hafta 67.8
Bu gün 66.9
Fark 900
Yüzde 1,32
Mesaj 42
Spor 2,5 saat nırmal tempo yürüyüş
Valla işin zor canım anneler çok ısrarcı oluyor. onuda ye bununda tadına bak. Sonra gelsin göbislerBabam cuma ya kadar ise gelme cuma burda isterim seni dedi yarin gidiyorum oglusum karne aldiktan sonra amma annemin hunharca hazırlanmış iftar sofralarından çok tirsiyorum kızlarNedim ben nerelere gidim
Babam cuma ya kadar ise gelme cuma burda isterim seni dedi yarin gidiyorum oglusum karne aldiktan sonra amma annemin hunharca hazırlanmış iftar sofralarından çok tirsiyorum kızlarNedim ben nerelere gidim
Kız tabiki Allah korusun başımızdan eksik etmesin ama sırf o balığı benim Ellemem konusunda yaptığı hirs çok saçma. Evet canim gülü seven dikenine katlanır gül ben oluyorum Ellemem o balığıAllah korusun kız ben pastırmayla aynı sofraya oturmazdım sırf onun için paçanga bile yaptım canım alışacam artık yapcak bişey yok gülü seviyorsan dikenine de katlanacaksın demişler diken bu olsun yeter ki :)
Kızlar ben eskiden ramazanlarımı hatırlıyorum da deli gibi yemek yerdim hatta o kadar şişerdim ki pantolonumun düğmesini falan açardım ve 57 kiloydum şimdi eski yediğimin çok çok azını yiyorum nasıl 66-67 oluyorum zorla gidiyor kilolar anlamıyorum
İyyy korktum kız bi annem bi sen :))) hayat bana acı lütfen. Kacamak Yapmam kaptanim inşallah. Vermem gereken cokkk kilom var kilolari verdikten sonrada yiycek çok zamanımCıss yersen eğer beni düşün zebani gibi biterim tepende bak
Kız tabiki Allah korusun başımızdan eksik etmesin ama sırf o balığı benim Ellemem konusunda yaptığı hirs çok saçma. Evet canim gülü seven dikenine katlanır gül ben oluyorum Ellemem o balığı
İyyy korktum kız bi annem bi sen :))) hayat bana acı lütfen. Kacamak Yapmam kaptanim inşallah. Vermem gereken cokkk kilom var kilolari verdikten sonrada yiycek çok zamanım
Kübra cım bende eskiden ekmek arası maydanoz yerdim deli gibi 48 kiloydum hiç almazdim hatta o maydonozlardan zayifim sanıyordum şimdi ekmek yemiyorum yine de gram gram bünye yavaşlıyor can cazim.Kızlar ben eskiden ramazanlarımı hatırlıyorum da deli gibi yemek yerdim hatta o kadar şişerdim ki pantolonumun düğmesini falan açardım ve 57 kiloydum şimdi eski yediğimin çok çok azını yiyorum nasıl 66-67 oluyorum zorla gidiyor kilolar anlamıyorum
Ayy inşallah tatlı dillim can KaptanımAynen öyle güzelim önce Bi ver sonra yersin kız valla verince bir gün yiyorsun diğer gün az yıyorsun biraz oluyor bitiyor zaten çok yediğin için hiç acıkma olmuyor korumak çok rahat yiyerek hele Bi ver Bi bitsin kurtul zayıf hatun ol
Ya yaaa planla bebeğim toz pembe hayatın gri balıkları )))))))Hey allahım ben kocayı Gül yaptıydım
Alışınca zor gelmez şimdi bana da zor geliyor da artık ona balık kendime de tavuk falan yaparım planlar planlar :))))
Menü
Sahur
1 Kıymalı yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin
Iftar
1 kepçe çorba
4 köfte
Yarım kabak dan tavuklu kabak kayıgı
2 kaşık Yoğurtlu tel Şehriye salatası
Salata
2 börek
1 kesim kadayıfli muhallebi
Göz kapaklarımi zorluyorum inanin. O kadar yorgunum ki 3 saatlik uykuyla okula git sonra eve gelir gelmez misafir için hazırlık yap derken suan acayip uykum var. Ayrıca yarına misafirim olcak inş. O yüzden bu gece affinizi istiyorum. Fırsat bulur bulmaz okuycam. Inan suan ne yazdığımın bile farkında değilim gözler kapanıyor ben zorla açıyorum. Iyi geceler sevgili takımım
Not: bu gece biraz fazla kaçırdım menum baya dolu. Ciss hakkımı dibine kadar kullandim
Afiyet olsun. Kız Emine sen bi kaç haftalik cıss yapmışsınMenü
Sahur
1 Kıymalı yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin
Iftar
1 kepçe çorba
4 köfte
Yarım kabak dan tavuklu kabak kayıgı
2 kaşık Yoğurtlu tel Şehriye salatası
Salata
2 börek
1 kesim kadayıfli muhallebi
Göz kapaklarımi zorluyorum inanin. O kadar yorgunum ki 3 saatlik uykuyla okula git sonra eve gelir gelmez misafir için hazırlık yap derken suan acayip uykum var. Ayrıca yarına misafirim olcak inş. O yüzden bu gece affinizi istiyorum. Fırsat bulur bulmaz okuycam. Inan suan ne yazdığımın bile farkında değilim gözler kapanıyor ben zorla açıyorum. Iyi geceler sevgili takımım
Not: bu gece biraz fazla kaçırdım menum baya dolu. Ciss hakkımı dibine kadar kullandim
Ya yaaa planla bebeğim toz pembe hayatın gri balıkları )))))))
Kubiş süpersin o kebap lara kahke miydi kız neydi onlara rağmen müthiş gitmiş bence.Kızlar kilo bildirimin geç oldu kısura bakmayın anneanneme gittik yemek bulaşık derken unutmuşum. Kardeşim de diyette teraziyi antreye koymuş günde on kere tartılıyoruz belki :))
Geçen hafta 67.8
Bu gün 66.9
Fark 900
Yüzde 1,32
Mesaj 42
Spor 2,5 saat nırmal tempo yürüyüş
Sen iç mimarsin bebeğim düşünce farklı ondan ve eminim ki on numara olucak.Ehh yapcak bişey yok Elif bir ev döşüyorum hiç yeni gelin evine benzemiyor televizyonda Bi program varya gelin evi ulan hepsi pembe benim ki hiç gelin evi değil onlara göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?