- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.701
Gunaydinlarrrr
Yine zor bir hafta beni bekliyor. Bu sene tayin olacağımız için tüm arkadaşlar yemeğe davet ediyo. şimdiden hafta sonu ve önümüzdeki hafta dolu. Boş günlerde de ben onları davet etmeye calisiyorum. Yani hergün mükellef iftar sofralariyla karşı karşıyayım. Bu haftaya kadar iyi idare etmisim ama dünkendi en sevdiklerimi yapınca tabi dayanamadım. Kadayıfli muhallebi mesela..
Böyle bi menüden sonra tabiki sahur yapmadim yapacak yerim de kalmamıştı zaten.
Bugün ogluşumun karne günü ardından okula gitcem sonra da bu aksam ki misafirler için hazırlık temizlik filan... yine buraya gelemiycem. Fırsat bulabilirsem geçmişi okurum hemen. kaç kilo vermissiniz merak ediyorum
Canim takımımöpüyorum hepinizi
Kizlar gunaydin felaket sekilde istahim acik utancimdan gelemedim o kadar kotuyum ki bi sebebde yok devamli yemk istiyorjm hic bi dusunce dyrduramio beni
Gcn hafta 69.3
Bu hafta 70.3
Fark + 1 kilo
Ablacim menüler değil de bugünlerde yani 5 gündür Karnım çok ağrıyor kabızlık var azcık ondan da sabitimMaşallah fıstıklar süpersiniz
Tatlım oruçsan iftardan önce değilsin yarın sabah aç karna tartılıp yapman gerekiyor
sadece reglidenmi yoksa menülerininde etkisi varmı Cnm
Geçen haftadamı sabittin Tatlım hatırlıyamadım
Eğer öyleyse biliyosun 3 hafta kilo veremeyen diskalifiye oluyor yarışma kuralı gereği
gayey iyi canimKızlar misafir vardı girwmedim hemen bildirimimi yapıyorum.
74.8
73.9
Fark -900" %1.203
super cvp çok beğendimAnam planlara bak bu erkekler varya insanı deli eder. Eşim bi gün ben ölüm döseginde olsam senden son isteğim kendi ellerinle balık temizle pişir olsa yapmiycakmisin? Bende ona valla ölüm doseginde hala bu kadar fesat düşünüyorsan yemeden öl dedim.
biyerlere gitme napcan yemiyecenki eneklrrin zayi olmasinBabam cuma ya kadar ise gelme cuma burda isterim seni dedi yarin gidiyorum oglusum karne aldiktan sonra amma annemin hunharca hazırlanmış iftar sofralarından çok tirsiyorum kızlarNedim ben nerelere gidim
Gqyet iyi canım bende sürekli tarti ustundeyimKızlar kilo bildirimin geç oldu kısura bakmayın anneanneme gittik yemek bulaşık derken unutmuşum. Kardeşim de diyette teraziyi antreye koymuş günde on kere tartılıyoruz belki :))
Geçen hafta 67.8
Bu gün 66.9
Fark 900
Yüzde 1,32
Mesaj 42
Spor 2,5 saat nırmal tempo yürüyüş
yas ilerliyor her yil bişeyler goturuyo insandan artık cok yemeye ihtiyac olmuyo harcayamiyosun cunkuKızlar ben eskiden ramazanlarımı hatırlıyorum da deli gibi yemek yerdim hatta o kadar şişerdim ki pantolonumun düğmesini falan açardım ve 57 kiloydum şimdi eski yediğimin çok çok azını yiyorum nasıl 66-67 oluyorum zorla gidiyor kilolar anlamıyorum
hadi bakalım ama diyim sana gun gelecek o gulunun isteklerini yapmak zul gelecek ben 6 yıllık bi arkadaşlık sonunda evlendim dedigin gibiydim evlenince ta ki bebeler oluncaya kadar kqpranim allah muhabbetinizi sevginixi artisin belliki eniste vaya sansli seviliyor cunkuHey allahım ben kocayı Gül yaptıydım
Alışınca zor gelmez şimdi bana da zor geliyor da artık ona balık kendime de tavuk falan yaparım planlar planlar :))))
bu muhallebi birek de neeee inanamıyorum kixxxxxx dayak yemeden kaptandan topla kendiniMenü
Sahur
1 Kıymalı yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin
Iftar
1 kepçe çorba
4 köfte
Yarım kabak dan tavuklu kabak kayıgı
2 kaşık Yoğurtlu tel Şehriye salatası
Salata
2 börek
1 kesim kadayıfli muhallebi
Göz kapaklarımi zorluyorum inanin. O kadar yorgunum ki 3 saatlik uykuyla okula git sonra eve gelir gelmez misafir için hazırlık yap derken suan acayip uykum var. Ayrıca yarına misafirim olcak inş. O yüzden bu gece affinizi istiyorum. Fırsat bulur bulmaz okuycam. Inan suan ne yazdığımın bile farkında değilim gözler kapanıyor ben zorla açıyorum. Iyi geceler sevgili takımım
Not: bu gece biraz fazla kaçırdım menum baya dolu. Ciss hakkımı dibine kadar kullandim
aman dur onlarin evi orda dursun o ne yaaa ben evde elimi kolumu sallayarak gezebilmwliyim sade ragat olmali k ne incik cincik boncuk ölürüm o evde benEhh yapcak bişey yok Elif bir ev döşüyorum hiç yeni gelin evine benzemiyor televizyonda Bi program varya gelin evi ulan hepsi pembe benim ki hiç gelin evi değil onlara göre
Hoppppallaaaa bu ne kiz kacan kacanaaaaKizlar gunaydin kusura bakmayin ben devam edemeyecegim sanirim masallah sizin hiziniza yetiseniyorum ne mesajlari okumaya nede cevap yazmaya firsatim olmuyor inanin .Istesen yaparsin zaman ayirirsin dediginizi duyar gibiyim ama olmuyor inanin Baskalarinin hakkini da yemek istemem beni kirmayip araniza kabul ettiginiz icin tesekkur eder bu kutsal yolda hepinize ayri ayri basarilar dilerim.insallah istediginiz kilonuza en yakin zamnda kavusursunuz.
olmadi burcuuuKizlar gunaydin felaket sekilde istahim acik utancimdan gelemedim o kadar kotuyum ki bi sebebde yok devamli yemk istiyorjm hic bi dusunce dyrduramio beni
Gcn hafta 69.3
Bu hafta 70.3
Fark + 1 kilo
umarım iyi gelir canim o yasadigin durumu bende yasadim ama bi yerlerden devam etmek lazim kendini bu dyruma alistirmadan bence bi toparlanArkadaslarda iftarlar evde benim verdiim iftarlar irade sifir kizlar gerckten cok uzgunum burayada fazla gelemiyorum is yerinde denetim yogunlugu vardi evde elifin dis cikarma mizirtisi gece uykusuzluklari ve benim iatemsizce yeme istegim her gun kalkiyorum yeni birgun olsun yok 2 saat sonra kacamaklar baslio
Gercekten bole bi insan degildim bisvermislik seviyem tavan.kendimi toplayim diorum aman diyip saliyorum.
Bu halimden kendimde hosnut degilim ama kilosuyla barisik eski brcu geri gelmis ramazan gecmeden de bu hali atamicam cunku yardimcim yok evde kaynanam oruc tutuo eve geliom atio bebeyi ustume ozledi ozledi esim zaten mesai filan yorgun gelio baya ramazan bayraminda bi tatile gidecez umarim iyi gelir
aman yavrum ya bi anlik zevk aldigimiz o yiyeceklerden sonra yadadigimizpismalik kat kat fazla oluyo onu düşünerek hareket etGunaydinlarrrr
Yine zor bir hafta beni bekliyor. Bu sene tayin olacağımız için tüm arkadaşlar yemeğe davet ediyo. şimdiden hafta sonu ve önümüzdeki hafta dolu. Boş günlerde de ben onları davet etmeye calisiyorum. Yani hergün mükellef iftar sofralariyla karşı karşıyayım. Bu haftaya kadar iyi idare etmisim ama dünkendi en sevdiklerimi yapınca tabi dayanamadım. Kadayıfli muhallebi mesela..
Bugün ogluşumun karne günü ardından okula gitcem sonra da bu aksam ki misafirler için hazırlık temizlik filan... yine buraya gelemiycem. Fırsat bulabilirsem geçmişi okurum hemen. kaç kilo vermissiniz merak ediyorum
yinede iyu***9.TAKIM 470.ETAP***
masal3487(59.2/59.2/0/%0)
Bayankokosh (67.8/66.9/0.9/%1.33)
eliya (77.6/76.8/0.8/%1.03)
esmazc(74.8/73.9/0.9/%1.20)
Fittmiray (82///%) bildirim yapmadan kendi isteğiyle özel nedenlerden dolayı takımdan ayrılmak istiyor
Zamannn35(87/85.5/1.5/%1.72)
KumraL_KrakeR (75.6/74.1/1.5/%1.98)
ayeyldz (77.3/76.3/1/%1.29)
9.takım genel ortalama % 1.068
geçmiş olsun tatlim cocuklar hasta olmasin biz cekelim ben hwp böyle düşünürum cunku onlarin hastalığı coook zor oluyiGünaydın canlarr hiç gelemedim gece oğlumun ateşi çıktıonunla uğraştik bu sabah tartildum 76.1 çıktım dünden 200 gr eksik
Ayeyldz In kilosu yanlış olmuş Cnm***9.TAKIM 470.ETAP***
masal3487(59.2/59.2/0/%0)
Bayankokosh (67.8/66.9/0.9/%1.33)
eliya (77.6/76.8/0.8/%1.03)
esmazc(74.8/73.9/0.9/%1.20)
Fittmiray (82///%) bildirim yapmadan kendi isteğiyle özel nedenlerden dolayı takımdan ayrılmak istiyor
Zamannn35(87/85.5/1.5/%1.72)
KumraL_KrakeR (75.6/74.1/1.5/%1.98)
ayeyldz (77.3/76.3/1/%1.29)
9.takım genel ortalama % 1.068
Güzel cevapAnam planlara bak bu erkekler varya insanı deli eder. Eşim bi gün ben ölüm döseginde olsam senden son isteğim kendi ellerinle balık temizle pişir olsa yapmiycakmisin? Bende ona valla ölüm doseginde hala bu kadar fesat düşünüyorsan yemeden öl dedim.
Tamam halledicemAyeyldz In kilosu yanlış olmuş Cnm
Geçen hafta 76.3 müş yani sabit
İk hafta önceki halimi yazmışsın tıpatıp. Derman kendimizde canım bu şekilde devam etme sakın kilo çok sinsi azar azar geliyor bir bakmışsın verdiklerini de almışsın. dur demelisin herşey yoluna girecektirArkadaslarda iftarlar evde benim verdiim iftarlar irade sifir kizlar gerckten cok uzgunum burayada fazla gelemiyorum is yerinde denetim yogunlugu vardi evde elifin dis cikarma mizirtisi gece uykusuzluklari ve benim iatemsizce yeme istegim her gun kalkiyorum yeni birgun olsun yok 2 saat sonra kacamaklar baslio
Gercekten bole bi insan degildim bisvermislik seviyem tavan.kendimi toplayim diorum aman diyip saliyorum.
Bu halimden kendimde hosnut degilim ama kilosuyla barisik eski brcu geri gelmis ramazan gecmeden de bu hali atamicam cunku yardimcim yok evde kaynanam oruc tutuo eve geliom atio bebeyi ustume ozledi ozledi esim zaten mesai filan yorgun gelio baya ramazan bayraminda bi tatile gidecez umarim iyi gelir
Kizlar gunaydin kusura bakmayin ben devam edemeyecegim sanirim masallah sizin hiziniza yetiseniyorum ne mesajlari okumaya nede cevap yazmaya firsatim olmuyor inanin .Istesen yaparsin zaman ayirirsin dediginizi duyar gibiyim ama olmuyor inanin Baskalarinin hakkini da yemek istemem beni kirmayip araniza kabul ettiginiz icin tesekkur eder bu kutsal yolda hepinize ayri ayri basarilar dilerim.insallah istediginiz kilonuza en yakin zamnda kavusursunuz.
Hayirdir kuzum ya niye öyle oldu sahuru iyi yapmadın mi ?Kızlar tansiyonum 8.6 Ya 6.6
Nabzım 54
Sanırım iyi değilim
Amaninn niye böyle oldu.Kizlar gunaydin felaket sekilde istahim acik utancimdan gelemedim o kadar kotuyum ki bi sebebde yok devamli yemk istiyorjm hic bi dusunce dyrduramio beni
Gcn hafta 69.3
Bu hafta 70.3
Fark + 1 kilo
Burcum lütfen dur de kendine yazık emeklerine yiyceksin de nolucak geçici bir damak zevki sonra pismanlik lütfen canım senin elinde bu iştahı durdurmak. Yazık etme emeklerine.Arkadaslarda iftarlar evde benim verdiim iftarlar irade sifir kizlar gerckten cok uzgunum burayada fazla gelemiyorum is yerinde denetim yogunlugu vardi evde elifin dis cikarma mizirtisi gece uykusuzluklari ve benim iatemsizce yeme istegim her gun kalkiyorum yeni birgun olsun yok 2 saat sonra kacamaklar baslio
uyyyy Allah kolaylik versin.Gunaydinlarrrr
Mecbur gidicem can can işleri toparlamam lazım çok birikmistir. KalicaM pazara kadar. Eşimi bekliyorum cumadan sonra gidicez. Evet hiç insafim yoktur lafı yediririm kızarSamgayey iyi canim
super cvp çok beğendim
biyerlere gitme napcan yemiyecenki eneklrrin zayi olmasin
Gqyet iyi canım bende sürekli tarti ustundeyim
yas ilerliyor her yil bişeyler goturuyo insandan artık cok yemeye ihtiyac olmuyo harcayamiyosun cunku
hadi bakalım ama diyim sana gun gelecek o gulunun isteklerini yapmak zul gelecek ben 6 yıllık bi arkadaşlık sonunda evlendim dedigin gibiydim evlenince ta ki bebeler oluncaya kadar kqpranim allah muhabbetinizi sevginixi artisin belliki eniste vaya sansli seviliyor cunku
bu muhallebi birek de neeee inanamıyorum kixxxxxx dayak yemeden kaptandan topla kendini
aman dur onlarin evi orda dursun o ne yaaa ben evde elimi kolumu sallayarak gezebilmwliyim sade ragat olmali k ne incik cincik boncuk ölürüm o evde ben
Hoppppallaaaa bu ne kiz kacan kacanaaaa
olmadi burcuuu
umarım iyi gelir canim o yasadigin durumu bende yasadim ama bi yerlerden devam etmek lazim kendini bu dyruma alistirmadan bence bi toparlan
aman yavrum ya bi anlik zevk aldigimiz o yiyeceklerden sonra yadadigimizpismalik kat kat fazla oluyo onu düşünerek hareket et
yinede iyu
geçmiş olsun tatlim cocuklar hasta olmasin biz cekelim ben hwp böyle düşünürum cunku onlarin hastalığı coook zor oluyi
Kuzum herkesin bir koşturması var ama bunlar senin kilo vermene engel değil kaçamak yapman için bir sebep değil bunlar lütfen dikkat et kendine ya artık kendin için söylüyorum yazık edeceksin o kadar emeğine
Sagol canm kendine iyi bakKizlar gunaydin kusura bakmayin ben devam edemeyecegim sanirim masallah sizin hiziniza yetiseniyorum ne mesajlari okumaya nede cevap yazmaya firsatim olmuyor inanin .Istesen yaparsin zaman ayirirsin dediginizi duyar gibiyim ama olmuyor inanin Baskalarinin hakkini da yemek istemem beni kirmayip araniza kabul ettiginiz icin tesekkur eder bu kutsal yolda hepinize ayri ayri basarilar dilerim.insallah istediginiz kilonuza en yakin zamnda kavusursunuz.
Olmadi burcu sen bole hep negatif dusundukce daha cok kilo alirsin azcik silkelen kendine gel bence canmKizlar gunaydin felaket sekilde istahim acik utancimdan gelemedim o kadar kotuyum ki bi sebebde yok devamli yemk istiyorjm hic bi dusunce dyrduramio beni
Gcn hafta 69.3
Bu hafta 70.3
Fark + 1 kilo
Allah yardimcin olsun simdiden bu haftalik olsun arada bi gelsen yeter sekermGunaydinlarrrr
Gecmis olsun canm yat uzan hem sicak hem oruc dusmesi gayet normal dikkat et kendine daha fazla dusmesnKızlar tansiyonum 8.6 Ya 6.6
Nabzım 54
Sanırım iyi değilim
Gecmis olsun canm yat uzan hem sicak hem oruc dusmesi gayet normal dikkat et kendine daha fazla dusmesn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?