Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen bu haftalık Hakkı'nı doldurdun kuzum
Tatlım o sofralar mı önemli orda o an yediklerin mi yoksa zapzayıf güzel bir hatun olman mı eh sen karar ver

***9.TAKIM 470.ETAP***
masal3487(59.2/59.2/0/%0)
Bayankokosh (67.8/66.9/0.9/%1.33)
eliya (77.6/76.8/0.8/%1.03)
esmazc(74.8/73.9/0.9/%1.20)
Fittmiray (82///%) bildirim yapmadan kendi isteğiyle özel nedenlerden dolayı takımdan ayrılmak istiyor
Zamannn35(87/85.5/1.5/%1.72)
KumraL_KrakeR (75.6/74.1/1.5/%1.98)
ayeyldz (77.3/76.3/1/%1.29)

9.takım genel ortalama % 1.068

Ablacim menüler değil de bugünlerde yani 5 gündür Karnım çok ağrıyor kabızlık var azcık ondan da sabitim

Kızlar misafir vardı girwmedim hemen bildirimimi yapıyorum.
74.8
73.9
Fark -900" %1.203
gayey iyi canim

super cvp çok beğendim

Babam cuma ya kadar ise gelme cuma burda isterim seni dedi yarin gidiyorum oglusum karne aldiktan sonra amma annemin hunharca hazırlanmış iftar sofralarından çok tirsiyorum kızlar Nedim ben nerelere gidim
biyerlere gitme napcan yemiyecenki eneklrrin zayi olmasin

Gqyet iyi canım bende sürekli tarti ustundeyim
yas ilerliyor her yil bişeyler goturuyo insandan artık cok yemeye ihtiyac olmuyo harcayamiyosun cunku

Hey allahım ben kocayı Gül yaptıydım
Alışınca zor gelmez şimdi bana da zor geliyor da artık ona balık kendime de tavuk falan yaparım planlar planlar :))))
hadi bakalım ama diyim sana gun gelecek o gulunun isteklerini yapmak zul gelecek ben 6 yıllık bi arkadaşlık sonunda evlendim dedigin gibiydim evlenince ta ki bebeler oluncaya kadar kqpranim allah muhabbetinizi sevginixi artisin belliki eniste vaya sansli seviliyor cunku

bu muhallebi birek de neeee inanamıyorum kixxxxxx dayak yemeden kaptandan topla kendini

Ehh yapcak bişey yok Elif bir ev döşüyorum hiç yeni gelin evine benzemiyor televizyonda Bi program varya gelin evi ulan hepsi pembe benim ki hiç gelin evi değil onlara göre
aman dur onlarin evi orda dursun o ne yaaa ben evde elimi kolumu sallayarak gezebilmwliyim sade ragat olmali k ne incik cincik boncuk ölürüm o evde ben

Hoppppallaaaa bu ne kiz kacan kacanaaaa
Kizlar gunaydin felaket sekilde istahim acik utancimdan gelemedim o kadar kotuyum ki bi sebebde yok devamli yemk istiyorjm hic bi dusunce dyrduramio beni

Gcn hafta 69.3
Bu hafta 70.3
Fark + 1 kilo
olmadi burcuuu

umarım iyi gelir canim o yasadigin durumu bende yasadim ama bi yerlerden devam etmek lazim kendini bu dyruma alistirmadan bence bi toparlan

aman yavrum ya bi anlik zevk aldigimiz o yiyeceklerden sonra yadadigimizpismalik kat kat fazla oluyo onu düşünerek hareket et

yinede iyu

Günaydın canlarr hiç gelemedim gece oğlumun ateşi çıktı onunla uğraştik bu sabah tartildum 76.1 çıktım dünden 200 gr eksik
geçmiş olsun tatlim cocuklar hasta olmasin biz cekelim ben hwp böyle düşünürum cunku onlarin hastalığı coook zor oluyi

Ayeyldz In kilosu yanlış olmuş Cnm
Geçen hafta 76.3 müş yani sabit

Güzel cevap

***9.TAKIM 470.ETAP***
masal3487(59.2/59.2/0/%0)
Bayankokosh (67.8/66.9/0.9/%1.33)
eliya (77.6/76.8/0.8/%1.03)
esmazc(74.8/73.9/0.9/%1.20)
Fittmiray (82///%) bildirim yapmadan kendi isteğiyle özel nedenlerden dolayı takımdan ayrılmak istiyor
Zamannn35(87/85.5/1.5/%1.72)
KumraL_KrakeR(75.6/74.1/1.5/%1.98)
ayeyldz (76.3/76.1/0.2/%0.26)

9.takım genel ortalama % 0.940

İk hafta önceki halimi yazmışsın tıpatıp. Derman kendimizde canım bu şekilde devam etme sakın kilo çok sinsi azar azar geliyor bir bakmışsın verdiklerini de almışsın. dur demelisin herşey yoluna girecektir

Ne diyim güzelim sana da aynı Dilek'lerle... Nasıl istersen

Kizlar gunaydin felaket sekilde istahim acik utancimdan gelemedim o kadar kotuyum ki bi sebebde yok devamli yemk istiyorjm hic bi dusunce dyrduramio beni

Gcn hafta 69.3
Bu hafta 70.3
Fark + 1 kilo
Amaninn niye böyle oldu.

Burcum lütfen dur de kendine yazık emeklerine yiyceksin de nolucak geçici bir damak zevki sonra pismanlik lütfen canım senin elinde bu iştahı durdurmak. Yazık etme emeklerine.

uyyyy Allah kolaylik versin.

Mecbur gidicem can can işleri toparlamam lazım çok birikmistir. KalicaM pazara kadar. Eşimi bekliyorum cumadan sonra gidicez. Evet hiç insafim yoktur lafı yediririm kızarSam

Kuzum herkesin bir koşturması var ama bunlar senin kilo vermene engel değil kaçamak yapman için bir sebep değil bunlar lütfen dikkat et kendine ya artık kendin için söylüyorum yazık edeceksin o kadar emeğine

Toplamaya calisiyorum ama aksama bozuluo cnm ya valla delircem simdiye kadar cok iyi geldim kaynanam dio ki pizza yapacam aksama neyse yap ben yerim.bisiler dedim

Sagol canm kendine iyi bak

Gcn hafta 69.3
Bu hafta 70.3
Fark + 1 kilo
Olmadi burcu sen bole hep negatif dusundukce daha cok kilo alirsin azcik silkelen kendine gel bence canm
Allah yardimcin olsun simdiden bu haftalik olsun arada bi gelsen yeter sekerm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…