- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.721
Toplamaya calisiyorum ama aksama bozuluo cnm ya valla delircem simdiye kadar cok iyi geldim kaynanam dio ki pizza yapacam aksama neyse yap ben yerim.bisiler dedim
Hayirdir kuzum ya niye öyle oldu sahuru iyi yapmadın mi ?
Hee oylemiii dun iftardan once tartildm ama 77.5 smdi tartldm 78.5Sende tartilip yazsaydin bugun ya canm yarin sabah yaz normalde cuma gunu tarti gunu ama ramazan diye persembe iftardan once tartiliyorz sekerimAlinin_Annesi
Cozucem canm ilk denemeydi oDogru yer kardesimkiz sen ayni anda hem instgrm hem face hem snapi idare eden kizsin bunumu cozemicen
Sahur menüm
2 kepce corba
2 bardak ayran
5 dilim kavun
Saat 12gbi regl oldum 1 de 1kepce musakka 1 bardk komposto ictmm erken mi yazdm bilemedm cozmuskn yazaym dedm
Tamam canim insallah zaten bayrama ne kaldi hizlanmam lazim.Süpersin kuzum tebrikler
Çok güzel tebrikler bitanem 6 lara yaklaşıyoruz demek :))
Tuvalet sorununa göre gayet güzel bitanem çok güzel veriyorsun tebrik ederim Seni her hafta düzenli
Elbette deneme boyunca kilo bildiklerini e menü paylaşımı herşeyi yapmalısın
Bence sadece regl değil menülerin etkisi var
Bitanem 3 hafta kilo veremeyen üye diskalifiye olur hatırlatayım bu hafta lütfen asıl şu işe
Can'ım geçen haftaki kilon bu haftaki kilon ve eksi ve yüzde olarak yazıyoruz bundan sonra haberin olsun :)
Spor olmamasına rağmen güzel
4 5 gibi tartılabilirsin
Bebeğim sen niye bugün tartıldın Kı sahi sen reglisin sabah tartıl bakayım aç karnına bu sayılmaz
Tamam caniimCan'ım günün sonunda hepsini birlikte yazarsın :) su ve sporla beraber
aaa cidden canimya ben onu tamamen unutmusum ama yogun bir gundu karne falan derken tartilmadim ya
Aaa ne oldu canimKızlar tansiyonum 8.6 Ya 6.6
Nabzım 54
Sanırım iyi değilim
Harikasin canim 6 lara bir sey kalmadiGecen hafta 75.7
Bu hafta 74.7
Giden 1kg
Cok şükür ins haftaya 73ler gelsin fun regl bitti defiydim yine oldu oruc uctu gitti yine
Kaptanim ya evet simdi hatirladim tamamen benim hatam oldu dedigin gibi bu hafta boyle olsun haftaya telafi edicem insallah.Ah be Can'ım ben oruç tutanlar için perşembe diyorum tutmayanlar Tabiki cuma tartılacak sabah neyse artık bu hafta böyle olucak
Ondan jöle düşmüştür benimde gözlerim kararıyor ama yenmiyor ki ara çok az Acikmiyor insan. Yat dinlen baby.Ben sahur yapamıyorum bu yıl
Ooo Kamile m maşallah. Peşindeyim bak kaçamak yapma yetisirim sana ona goreGecen hafta 75.7
Bu hafta 74.7
Giden 1kg
Cok şükür ins haftaya 73ler gelsin fun regl bitti defiydim yine oldu oruc uctu gitti yine
Kaptanim ya evet simdi hatirladim tamamen benim hatam oldu dedigin gibi bu hafta boyle olsun haftaya telafi edicem insallah.
Ondan jöle düşmüştür benimde gözlerim kararıyor ama yenmiyor ki ara çok az Acikmiyor insan. Yat dinlen baby.
Ooo Kamile m maşallah. Peşindeyim bak kaçamak yapma yetisirim sana ona gore
hsyirdir kapranim dikkat et kendineKızlar tansiyonum 8.6 Ya 6.6
Nabzım 54
Sanırım iyi değilim
Ah kafasizligim olmayaydi şimdiye kadar 59 a yaklaamistim 6 altilari gormwmle kaybetmem bir oldu ins bu sefer kalıcı olacakHarikasin canim 6 lara bir sey kalmadi
bu sefer zor yetisirsin çoook ksrarliyim cunkuOndan jöle düşmüştür benimde gözlerim kararıyor ama yenmiyor ki ara çok az Acikmiyor insan. Yat dinlen baby.
Ooo Kamile m maşallah. Peşindeyim bak kaçamak yapma yetisirim sana ona gore
hatırladım seniiiii kacak nerelerdeydin senmerhaba ben 9. takımdaydım tekrar katılabilirmiyim bayagı oldu ama
merhaba bende hatırladımAh kafasizligim olmayaydi şimdiye kadar 59 a yaklaamistim 6 altilari gormwmle kaybetmem bir oldu ins bu sefer kalıcı olacak
bu sefer zor yetisirsin çoook ksrarliyim cunku
hatırladım seniiiii kacak nerelerdeydin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?