Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tamam canim insallah zaten bayrama ne kaldi hizlanmam lazim.

Ben sahur yapamıyorum bu yıl
Ondan jöle düşmüştür benimde gözlerim kararıyor ama yenmiyor ki ara çok az Acikmiyor insan. Yat dinlen baby.

Gecen hafta 75.7
Bu hafta 74.7
Giden 1kg
Cok şükür ins haftaya 73ler gelsin fun regl bitti defiydim yine oldu oruc uctu gitti yine
Ooo Kamile m maşallah. Peşindeyim bak kaçamak yapma yetisirim sana ona gore

Kaptanim ya evet simdi hatirladim tamamen benim hatam oldu dedigin gibi bu hafta boyle olsun haftaya telafi edicem insallah.

İnşallah haftaya çok verirsin

Ondan jöle düşmüştür benimde gözlerim kararıyor ama yenmiyor ki ara çok az Acikmiyor insan. Yat dinlen baby.

Can'ım acıkmıyorum yiyemiyorumm bu yıl ama fenayım

Harikasin canim 6 lara bir sey kalmadi
Ah kafasizligim olmayaydi şimdiye kadar 59 a yaklaamistim 6 altilari gormwmle kaybetmem bir oldu ins bu sefer kalıcı olacak

bu sefer zor yetisirsin çoook ksrarliyim cunku

merhaba ben 9. takımdaydım tekrar katılabilirmiyim bayagı oldu ama
hatırladım seniiiii kacak nerelerdeydin sen

Ah kafasizligim olmayaydi şimdiye kadar 59 a yaklaamistim 6 altilari gormwmle kaybetmem bir oldu ins bu sefer kalıcı olacak
bu sefer zor yetisirsin çoook ksrarliyim cunku

hatırladım seniiiii kacak nerelerdeydin sen
merhaba bende hatırladım
burayı boşladım biraz ama diyetisyene gittim ayrılırken kaçtım bilmiyorum da 75 e çıkmıştım geri 70.7 yim bu sabah itibariyle yine gitcem diyetisyene buradan da takviye olsun diye 65 e düşmek istiyorum en az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…