- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.741
Ya kızlar evde yapılacak egzersiz olarak ne önerirsiniz
Ya kızlar evde yapılacak egzersiz olarak ne önerirsiniz
Aaa ne oldu canim
Merhabalar seydan94 ve 9.grup.ben onceden 14.takimdaydim.o gruptayden bi dagilma oldu.kaptan birakti vs.ondan sonrada ben hamile kaldim olmadi.daha sonra baska bir gruba dahil oldum.onda da kaptanin konusma tarzi vs.desteklesmeden cok tenkit ve sertti o da beni uzaklastirdi sanirim.ustune de tasinma girince 2 ay bosverdim.sonra da toparlayamadim.artik evladim buyudu.benim sinavlarim vardi haxiranda onlar da bitti.simdi caktum cok musait.bu yaz baslayip yilmabisa kadar 15-20 kg verme hedefim.her hafta 1 kg vs beklemiyorum.cok mahfettim metabolizmami cunku.yapip biraktigim diyetin haddi hesabi yok malesef.ama artik mantikli sekilde baslamak niyetim.
33 yasindayim.1 oglum var.calismiyorum su an.istanbuldayim.boyum 158 kilom su an itibariyle 92.hedefimdeki seyler once sabah 20 aksam 20 dkdan basliyip sureleri hafta hafta arttirarak yuruyus.vaktim de ortamim da yuruyuse cok musait.iftar ve sahur onerileri bekliyorum ramazan bitinceye kadar nasil bir duzenim olmali?baska bir sorum da su ;telime diyet gunlugu tarzinda bir program yuklemek istiyorum.onerebileceginiz program var mi?bir de genel vazi kurallarin yaninda her grubun kendi ic isleyisi de vardi onceden.bu grubun ayrica kurallari var mi?aranizda olup hedefime ulasmaya adim atmak cok guel.umarim karsilikliistifade ederiz
Hosbulduk.hayirli ugurlu olsun.Allah mesud etsin...haftada 2 defa kilo bildiriyoruz yanidegil mi?p.tesi ve orucluyken persembe orucsuzken cuma sabah.paylasim gun icinde cok yogun olmaz ama gece kusuyum ben bu ara.geceleri ins elimden geldigince paylasim yaparim.pwki ogunlerimiz nasil olmali?yani ben mesela bugun iftarda ne yemeliyim?corba ve borekvar.bir de benim ton balik konservem var diyet.miktar olarak vs neler yapiyorsunuzÖncelikle hoşgeldin Can'ım ben Şeyda 22 yaşındayım nişanlıyım 1 ay sonra düğünüm var inşallah bende bu takımdan mezun oldum aramıza hoşgeldin
İlk sayfadaki kuralları oku en baş şartım bol paylaşım kuzum
Pazartesi ve oruç tıtanlar için perşembe akşam iftardan önce tutmayanlar cuma sabahı tartı günlerimiz
Canim benim dikkat et muhtemelen hem ramazan hem dugun kosturmacasi iyice yorgun dusmustur bunyenCan'ım bilmiyorum ya pazartesi doktora gidicem
Hadi bakalım sen kararlı ol Verde bende yetisemiyeyim.Ah kafasizligim olmayaydi şimdiye kadar 59 a yaklaamistim 6 altilari gormwmle kaybetmem bir oldu ins bu sefer kalıcı olacak
bu sefer zor yetisirsin çoook ksrarliyim cunku
hatırladım seniiiii kacak nerelerdeydin sen
leslie yaz google amcaya canım en güzeliYa kızlar evde yapılacak egzersiz olarak ne önerirsiniz
Hosgeldin tatlım ortam çok önemli bizim burda da ortam paylaşım hersey dort dörtlük verirsin eminim ki. En önemlisi bol paylaşım. Menulerimi zi değerlendiriyoruz hepimiz diğer arkadaşlarımızın. Yanlışlarımızı düzeltiyoruz. Ayrıca diyetten ziyade sağlıklı besleniyoruz. Sahurda genellikle yumurta peynir zeytin domates salatalık yada çorba gibi. İftarda çorba etli yada etsiz sebze yemeği et yemeği gibi. Börek tatlı çok ekmek ten uzak dur. Ekmegi tam bugday tuket. Pilavı bulgur olarak haftada 1 kez 3 kaşık tüketmeni tavsiye edebilirim. Bakliyat da haftada bir kez tartıya uzak zamanlarda. Hergün iftarda salata ve yogurt tuketebilirsin. SevgilerHosbulduk.hayirli ugurlu olsun.Allah mesud etsin...haftada 2 defa kilo bildiriyoruz yanidegil mi?p.tesi ve orucluyken persembe orucsuzken cuma sabah.paylasim gun icinde cok yogun olmaz ama gece kusuyum ben bu ara.geceleri ins elimden geldigince paylasim yaparim.pwki ogunlerimiz nasil olmali?yani ben mesela bugun iftarda ne yemeliyim?corba ve borekvar.bir de benim ton balik konservem var diyet.miktar olarak vs neler yapiyorsunuz
Hoşgeldin Cnm bende bu takımın mezunlarındanımMerhabalar seydan94 ve 9.grup.ben onceden 14.takimdaydim.o gruptayden bi dagilma oldu.kaptan birakti vs.ondan sonrada ben hamile kaldim olmadi.daha sonra baska bir gruba dahil oldum.onda da kaptanin konusma tarzi vs.desteklesmeden cok tenkit ve sertti o da beni uzaklastirdi sanirim.ustune de tasinma girince 2 ay bosverdim.sonra da toparlayamadim.artik evladim buyudu.benim sinavlarim vardi haxiranda onlar da bitti.simdi caktum cok musait.bu yaz baslayip yilmabisa kadar 15-20 kg verme hedefim.her hafta 1 kg vs beklemiyorum.cok mahfettim metabolizmami cunku.yapip biraktigim diyetin haddi hesabi yok malesef.ama artik mantikli sekilde baslamak niyetim.
33 yasindayim.1 oglum var.calismiyorum su an.istanbuldayim.boyum 158 kilom su an itibariyle 92.hedefimdeki seyler once sabah 20 aksam 20 dkdan basliyip sureleri hafta hafta arttirarak yuruyus.vaktim de ortamim da yuruyuse cok musait.iftar ve sahur onerileri bekliyorum ramazan bitinceye kadar nasil bir duzenim olmali?baska bir sorum da su ;telime diyet gunlugu tarzinda bir program yuklemek istiyorum.onerebileceginiz program var mi?bir de genel vazi kurallarin yaninda her grubun kendi ic isleyisi de vardi onceden.bu grubun ayrica kurallari var mi?aranizda olup hedefime ulasmaya adim atmak cok guel.umarim karsilikliistifade ederiz
Bu arada ben Elif 35 yasindayim 2 oglusum var. Muhasebeciyim yari zamanli calisiyorum. 3 aya yakın zamandır burdayım 10 kilo verdim. Darısı başınaMerhabalar seydan94 ve 9.grup.ben onceden 14.takimdaydim.o gruptayden bi dagilma oldu.kaptan birakti vs.ondan sonrada ben hamile kaldim olmadi.daha sonra baska bir gruba dahil oldum.onda da kaptanin konusma tarzi vs.desteklesmeden cok tenkit ve sertti o da beni uzaklastirdi sanirim.ustune de tasinma girince 2 ay bosverdim.sonra da toparlayamadim.artik evladim buyudu.benim sinavlarim vardi haxiranda onlar da bitti.simdi caktum cok musait.bu yaz baslayip yilmabisa kadar 15-20 kg verme hedefim.her hafta 1 kg vs beklemiyorum.cok mahfettim metabolizmami cunku.yapip biraktigim diyetin haddi hesabi yok malesef.ama artik mantikli sekilde baslamak niyetim.
youtube a leslie 3 mile yaz leslie diye bir bayan evde yürüyüş yapıyor guzel bence
Leslie olabilir jillian olabilir Can'ım bir sürü egzersiz programı var değişik hareketler de var
Hadi bakalım sen kararlı ol Verde bende yetisemiyeyim.
leslie yaz google amcaya canım en güzeli
Hosbulduk.hayirli ugurlu olsun.Allah mesud etsin...haftada 2 defa kilo bildiriyoruz yanidegil mi?p.tesi ve orucluyken persembe orucsuzken cuma sabah.paylasim gun icinde cok yogun olmaz ama gece kusuyum ben bu ara.geceleri ins elimden geldigince paylasim yaparim.pwki ogunlerimiz nasil olmali?yani ben mesela bugun iftarda ne yemeliyim?corba ve borekvar.bir de benim ton balik konservem var diyet.miktar olarak vs neler yapiyorsunuz
Tesekkurler oneriler icin.ins ben de mezun olurum.paylasim gun icinde cok yogun yapamiyorum ama geceleri daha uygunum su ara.ins soyledikleriniz i uygulamaya koyuyorum an itibariylehadi bismillahCamım börek yemiyoruz Tabiki pilavı 3 kaşık ve tartı öncesinde yemiyoruz ekmek çok tüketmiyoruz klasik şeyler kuzum sağlıklı olan herşeyi yiyebilirsin ton balıklı bir salata yapabilirsin :)
Tesekkulrler tavsiye icin.ben de artik yasamimi degistirme taraftariyim.ins sizinle motive olup kurtulucam bunlardanHosgeldin tatlım ortam çok önemli bizim burda da ortam paylaşım hersey dort dörtlük verirsin eminim ki. En önemlisi bol paylaşım. Menulerimi zi değerlendiriyoruz hepimiz diğer arkadaşlarımızın. Yanlışlarımızı düzeltiyoruz. Ayrıca diyetten ziyade sağlıklı besleniyoruz. Sahurda genellikle yumurta peynir zeytin domates salatalık yada çorba gibi. İftarda çorba etli yada etsiz sebze yemeği et yemeği gibi. Börek tatlı çok ekmek ten uzak dur. Ekmegi tam bugday tuket. Pilavı bulgur olarak haftada 1 kez 3 kaşık tüketmeni tavsiye edebilirim. Bakliyat da haftada bir kez tartıya uzak zamanlarda. Hergün iftarda salata ve yogurt tuketebilirsin. Sevgiler
Hoşgeldin Cnm bende bu takımın mezunlarındanım
Sende azimle ve sabırla devam edersen hedefine ulaşırsın
Burdaki arkadaşlar her konuda Sanada destek olacaklardır
@seydan94
Şeyda geçmiş olsun Cnm muhtemelen oruç yorgunluk stress etkilemiştir
tesekkurler ben de fatma.oglusuma yetisemuyorum artik kilodan.herseyin yaninda bu beni cok uzuyorBu arada ben Elif 35 yasindayim 2 oglusum var. Muhasebeciyim yari zamanli calisiyorum. 3 aya yakın zamandır burdayım 10 kilo verdim. Darısı başına
tamamdir karbonhidrat outCamım börek yemiyoruz Tabiki pilavı 3 kaşık ve tartı öncesinde yemiyoruz ekmek çok tüketmiyoruz klasik şeyler kuzum sağlıklı olan herşeyi yiyebilirsin ton balıklı bir salata yapabilirsin :)
Iftardan oncesini soylemen yeterli canmHee oylemiii dun iftardan once tartildm ama 77.5 smdi tartldm 78.5
Erken olmus kissSahur menüm
2 kepce corba
2 bardak ayran
5 dilim kavun
Saat 12gbi regl oldum 1 de 1kepce musakka 1 bardk komposto ictmm erken mi yazdm bilemedm cozmuskn yazaym dedm
Cozersin beybisi ben sana guveniyom cozemessende cozdururuz evelallahCozucem canm ilk denemeydi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?