Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ooo cok dertli gordum seni kuzum diger takimlari bilmem ama dogru yerdesin bizim kaptanimizda 9.takimimda muhtesem teline program yuklemene bence gerek yok burasi sana fazlasiyla yeterli gelecektirkurallarimizda 1.sayfada yaziyor zaten

Corba salata sebze yemekleri olabilir etli yemek olabilir ben genelde 8yk yiyorum borek pide pilav makarna tatli yok malesef azcikta yesem hemen tartida etkiliyor beni sahsen..bu arda bende merve 28 yasinda 3.5 yasinda bi oglan anasiyim

Camım börek yemiyoruz Tabiki pilavı 3 kaşık ve tartı öncesinde yemiyoruz ekmek çok tüketmiyoruz klasik şeyler kuzum sağlıklı olan herşeyi yiyebilirsin ton balıklı bir salata yapabilirsin :)
Yaaa tek sorunm kendmi tutamyrm bn helee tatlya dayanamiyommm napmam gerekioo mesela bgn tatli yedm yine dayanamadm uff

Corba salata sebze yemekleri olabilir etli yemek olabilir ben genelde 8yk yiyorum borek pide pilav makarna tatli yok malesef azcikta yesem hemen tartida etkiliyor beni sahsen..bu arda bende merve 28 yasinda 3.5 yasinda bi oglan anasiyim
Bende betul merwenin kardesii 24 yasndayim 1.5 yasnda oglum var

Canim benim dikkat et muhtemelen hem ramazan hem dugun kosturmacasi iyice yorgun dusmustur bunyen

Sanırım öyle oldu Can'ım bakalım bugün bir multi vitamin Alicam

Bugün gitseydinya dr a kuzum ya dikkat et kendine

Yok ya kuzum oruçtan oluyor Bi de stres falan var ya bu ara

Aynen kuzum hepsi birleşti etkiliyor ya ister istemez Evi temizlem lazım düşündükçe geliyorlar

Kaptanım ben regl olmuştum yani oruçlu değildim dün sabah tartildim ama sabit çıktım bugün sabah tartildim 76.1 çıktım listeye böyle tekrar giremez miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…