- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.761
Cok iyi kamilecim boyle devamGecen hafta 75.7
Bu hafta 74.7
Giden 1kg
Cok şükür ins haftaya 73ler gelsin fun regl bitti defiydim yine oldu oruc uctu gitti yine
En guzeli leslie yaparken canin sıkılmiyorda bide ip atlayabilirsin sekermYa kızlar evde yapılacak egzersiz olarak ne önerirsiniz
Ooo cok dertli gordum seni kuzum diger takimlari bilmem ama dogru yerdesin bizim kaptanimizda 9.takimimda muhtesemMerhabalar seydan94 ve 9.grup.ben onceden 14.takimdaydim.o gruptayden bi dagilma oldu.kaptan birakti vs.ondan sonrada ben hamile kaldim olmadi.daha sonra baska bir gruba dahil oldum.onda da kaptanin konusma tarzi vs.desteklesmeden cok tenkit ve sertti o da beni uzaklastirdi sanirim.ustune de tasinma girince 2 ay bosverdim.sonra da toparlayamadim.artik evladim buyudu.benim sinavlarim vardi haxiranda onlar da bitti.simdi caktum cok musait.bu yaz baslayip yilmabisa kadar 15-20 kg verme hedefim.her hafta 1 kg vs beklemiyorum.cok mahfettim metabolizmami cunku.yapip biraktigim diyetin haddi hesabi yok malesef.ama artik mantikli sekilde baslamak niyetim.
33 yasindayim.1 oglum var.calismiyorum su an.istanbuldayim.boyum 158 kilom su an itibariyle 92.hedefimdeki seyler once sabah 20 aksam 20 dkdan basliyip sureleri hafta hafta arttirarak yuruyus.vaktim de ortamim da yuruyuse cok musait.iftar ve sahur onerileri bekliyorum ramazan bitinceye kadar nasil bir duzenim olmali?baska bir sorum da su ;telime diyet gunlugu tarzinda bir program yuklemek istiyorum.onerebileceginiz program var mi?bir de genel vazi kurallarin yaninda her grubun kendi ic isleyisi de vardi onceden.bu grubun ayrica kurallari var mi?aranizda olup hedefime ulasmaya adim atmak cok guel.umarim karsilikliistifade ederiz
Corba salata sebze yemekleri olabilir etli yemek olabilir ben genelde 8yk yiyorum borek pide pilav makarna tatli yok malesef azcikta yesem hemen tartida etkiliyor beni sahsen..bu arda bende merve 28 yasinda 3.5 yasinda bi oglan anasiyimHosbulduk.hayirli ugurlu olsun.Allah mesud etsin...haftada 2 defa kilo bildiriyoruz yanidegil mi?p.tesi ve orucluyken persembe orucsuzken cuma sabah.paylasim gun icinde cok yogun olmaz ama gece kusuyum ben bu ara.geceleri ins elimden geldigince paylasim yaparim.pwki ogunlerimiz nasil olmali?yani ben mesela bugun iftarda ne yemeliyim?corba ve borekvar.bir de benim ton balik konservem var diyet.miktar olarak vs neler yapiyorsunuz
Sağol canım yarın anneme gidicem bol bol video indiririm kotam dolmasin benimEn guzeli leslie yaparken canin sıkılmiyorda bide ip atlayabilirsin sekerm
Orda belesse jillian falanda yukle canmSağol canım yarın anneme gidicem bol bol video indiririm kotam dolmasin benim
Ip atlama şansım yok canım oğlum rahat vermez :)
net var annemlerde bende yok bide gece kalicam ne bulursam indiririm.Orda belesse jillian falanda yukle canmiple atlamak sart değil sekerm ipsiz atlamada yapabilrsin
Yaaa tek sorunm kendmi tutamyrm bn helee tatlya dayanamiyommm napmam gerekioo mesela bgn tatli yedm yine dayanamadm uffCamım börek yemiyoruz Tabiki pilavı 3 kaşık ve tartı öncesinde yemiyoruz ekmek çok tüketmiyoruz klasik şeyler kuzum sağlıklı olan herşeyi yiyebilirsin ton balıklı bir salata yapabilirsin :)
Hayali ipnet var annemlerde bende yok bide gece kalicam ne bulursam indiririm.
Ipsiz nasıl atlicam kız
Bende betul merwenin kardesiiCorba salata sebze yemekleri olabilir etli yemek olabilir ben genelde 8yk yiyorum borek pide pilav makarna tatli yok malesef azcikta yesem hemen tartida etkiliyor beni sahsen..bu arda bende merve 28 yasinda 3.5 yasinda bi oglan anasiyim
Yaaa tek sorunm kendmi tutamyrm bn helee tatlya dayanamiyommm napmam gerekioo mesela bgn tatli yedm yine dayanamadm uff
Canim benim dikkat et muhtemelen hem ramazan hem dugun kosturmacasi iyice yorgun dusmustur bunyen
Bugün gitseydinya dr a kuzum ya dikkat et kendine
Hoşgeldin Cnm bende bu takımın mezunlarındanım
Sende azimle ve sabırla devam edersen hedefine ulaşırsın
Burdaki arkadaşlar her konuda Sanada destek olacaklardır
@seydan94
Şeyda geçmiş olsun Cnm muhtemelen oruç yorgunluk stress etkilemiştir
Insallh allahmm yapicaaamm bunuCanım hiç yeme bir çatal bile alma 1 hafta zorla kendini yeme sonra tatlı isteğin kendiliğinden azalıcak göriceksin
Geçmiş olsun canım kaptanim şimdi nasılsınKızlar tansiyonum 8.6 Ya 6.6
Nabzım 54
Sanırım iyi değilim
Afiyet olsun canımSahur menüm
2 kepce corba
2 bardak ayran
5 dilim kavun
Saat 12gbi regl oldum 1 de 1kepce musakka 1 bardk komposto ictmm erken mi yazdm bilemedm cozmuskn yazaym dedm
Canim Leslie çok iyi evde yapmak için ve bide platesYa kızlar evde yapılacak egzersiz olarak ne önerirsiniz
Kaptanım ben regl olmuştum yani oruçlu değildim dün sabah tartildim ama sabit çıktım bugün sabah tartildim 76.1 çıktım listeye böyle tekrar giremez miyimÖncelikle hoşgeldin Can'ım ben Şeyda 22 yaşındayım nişanlıyım 1 ay sonra düğünüm var inşallah bende bu takımdan mezun oldum aramıza hoşgeldin
İlk sayfadaki kuralları oku en baş şartım bol paylaşım kuzum
Pazartesi ve oruç tıtanlar için perşembe akşam iftardan önce tutmayanlar cuma sabahı tartı günlerimiz
Sıkı lırım kız öyleH
Hayali ip
Tskr edermm caniiimmAfiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?