- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.781
Sağol canım indiricem videosunu :)Canim Leslie çok iyi evde yapmak için ve bide plates
Geçmiş olsun canım kaptanim şimdi nasılsın
Kızlar menulerde ne var ben Şehriye çorbası Zeytinyağlı t fasulye ve bulgur pilavı yapıyorum :))
Kaptanım ben regl olmuştum yani oruçlu değildim dün sabah tartildim ama sabit çıktım bugün sabah tartildim 76.1 çıktım listeye böyle tekrar giremez miyim
Ip varms gibi hayal etcennet var annemlerde bende yok bide gece kalicam ne bulursam indiririm.
Ipsiz nasıl atlicam kız
Kiz ben merve yanlis oldu sanirm ben taniyom seniBende betul merwenin kardesii24 yasndayim 1.5 yasnda oglum var
Doğru adrestesinTesekkulrler tavsiye icin.ben de artik yasamimi degistirme taraftariyim.ins sizinle motive olup kurtulucam bunlardan
tesekkurler ben de fatma.oglusuma yetisemuyorum artik kilodan.herseyin yaninda bu beni cok uzuyor
tamamdir karbonhidrat out
Kız ben öyle atlayamam. Ama geçen sene diyet yaptığım zaman evde kosuyordumIp varms gibi hayal etcen
Kiz ben merve yanlis oldu sanirm ben taniyom seni
@seydan94 canım geçmiş olsun nasıl oldun
Aramıza hoşgeldin ben Poni 9 aydır buradayım 18 kilo verdim buranın sayesindeHosbulduk.hayirli ugurlu olsun.Allah mesud etsin...haftada 2 defa kilo bildiriyoruz yanidegil mi?p.tesi ve orucluyken persembe orucsuzken cuma sabah.paylasim gun icinde cok yogun olmaz ama gece kusuyum ben bu ara.geceleri ins elimden geldigince paylasim yaparim.pwki ogunlerimiz nasil olmali?yani ben mesela bugun iftarda ne yemeliyim?corba ve borekvar.bir de benim ton balik konservem var diyet.miktar olarak vs neler yapiyorsunuz
Nazar degmesn bizm grup hep ilk 3teKızlar 3. Olmuşuz öncelikle tebrik ederim ha gayret kızlar bu hafta 1,lik gelsinnnn :)
Ayy cok mutlu oldum canim benm ne demekMenüm
Sahur
1 kase yoğurt
İftar
1 hurma
1 kase yoğurtlu makarna
4 üçgen dilim karpuz
Su1.5
Spor yok maalesef
bugün baya koşuşturmacalı bir gün oldu karneleri verdik eğitim yılını bitirdik kuşlarım 1. sınıf oldu.
KumraL_KrakeR sana çok tesekkur etmek istiyorum, sahurda yoğurt yediğim için bugün iftar öncesi tartıda baya eksideydim 77 yi gördüm
Hayy allah seniii ben istee yine nereye yazcagimi bilememisimmmIp varms gibi hayal etcen
Kiz ben merve yanlis oldu sanirm ben taniyom seni
Aynen ya.bu gruplar cok cazip ama ne zaman baslasam elimde kapdiinsallah bu sefer beraber fistik oluruzOoo cok dertli gordum seni kuzum diger takimlari bilmem ama dogru yerdesin bizim kaptanimizda 9.takimimda muhtesemteline program yuklemene bence gerek yok burasi sana fazlasiyla yeterli gelecektir kurallarimizda 1.sayfada yaziyor zaten
memnun oldum benim de oglan o kadarCorba salata sebze yemekleri olabilir etli yemek olabilir ben genelde 8yk yiyorum borek pide pilav makarna tatli yok malesef azcikta yesem hemen tartida etkiliyor beni sahsen..bu arda bende merve 28 yasinda 3.5 yasinda bi oglan anasiyim
ooo cok iyiyimis 18darisi bana insallahAramıza hoşgeldin ben Poni 9 aydır buradayım 18 kilo verdim buranın sayesinde
Kiz hep bana yaziyon ya tamam bende seni cok seviyomda kimin yazdigina bi bak onceAbla kızzzKumraL_KrakeR kg bildirimi yap demist
Hayy allah seniii ben istee yine nereye yazcagimi bilememisimmm
Afiyet olsun canim saatleride yaz bidakine bide 5dilim kavun fazla sekerim aksamda yemisin 4dilim oh maşallahGünün menüsü
Sahur :
1 kase corba
2 bardak ayran
5 dilim kavun
Oglen regli oldgm icin 1 kepce musakka 1 bardak kompsto yememem gerekirken 1 tatlii ( bidaha yememek dilegiyle )
Ara ogun 1 elma
Aksam yemegi corba salata 4 dilim kavun 2 minik dilim beyti
2bck lt su
Aksam 15 dkka hzli tempo yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?