Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun canım kaptanim şimdi nasılsın

Aynı kuzum ya
Kızlar menulerde ne var ben Şehriye çorbası Zeytinyağlı t fasulye ve bulgur pilavı yapıyorum :))

Pilav çok yeme diğerleri iyi bir de yanına yoğurt çıkar taze fasulyeyle güzel gider
Kaptanım ben regl olmuştum yani oruçlu değildim dün sabah tartildim ama sabit çıktım bugün sabah tartildim 76.1 çıktım listeye böyle tekrar giremez miyim

Öyle girdin zqten

Aramıza hoşgeldin ben Poni 9 aydır buradayım 18 kilo verdim buranın sayesinde

Menüm
Sahur
1 kase yoğurt

İftar
1 hurma
1 kase yoğurtlu makarna
4 üçgen dilim karpuz

Su1.5
Spor yok maalesef
bugün baya koşuşturmacalı bir gün oldu karneleri verdik eğitim yılını bitirdik kuşlarım 1. sınıf oldu.

KumraL_KrakeR sana çok tesekkur etmek istiyorum, sahurda yoğurt yediğim için bugün iftar öncesi tartıda baya eksideydim 77 yi gördüm

Kızlar 3. Olmuşuz öncelikle tebrik ederim ha gayret kızlar bu hafta 1,lik gelsinnnn :)
Nazar degmesn bizm grup hep ilk 3te herkezleri tebrik ediyorum canlarm haftaya bomba gibi gelelm kizlar
Ayy cok mutlu oldum canim benm ne demek bende hep yogurt yiyerk 1.5 kilo verdm

Gunun menusu
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kase tarhana corbasi+6yesil zeytin+peynir+2salatalik+2catal karisik kizartma (menude hep agir seler vardi bende kahvaltlk cikardm kendime kocise yaptim kilo alsin diyebenimle dalga gecmek neymis gorsun)
Su henuz 3bardak yatana kadar dewam

Ooo cok dertli gordum seni kuzum diger takimlari bilmem ama dogru yerdesin bizim kaptanimizda 9.takimimda muhtesem teline program yuklemene bence gerek yok burasi sana fazlasiyla yeterli gelecektirkurallarimizda 1.sayfada yaziyor zaten
Aynen ya.bu gruplar cok cazip ama ne zaman baslasam elimde kapdiinsallah bu sefer beraber fistik oluruz
Corba salata sebze yemekleri olabilir etli yemek olabilir ben genelde 8yk yiyorum borek pide pilav makarna tatli yok malesef azcikta yesem hemen tartida etkiliyor beni sahsen..bu arda bende merve 28 yasinda 3.5 yasinda bi oglan anasiyim
memnun oldum benim de oglan o kadar
Aramıza hoşgeldin ben Poni 9 aydır buradayım 18 kilo verdim buranın sayesinde
ooo cok iyiyimis 18darisi bana insallah

Günün menüsü
Sahur :
1 kase corba
2 bardak ayran
5 dilim kavun
Oglen regli oldgm icin 1 kepce musakka 1 bardak kompsto yememem gerekirken 1 tatlii ( bidaha yememek dilegiyle )
Ara ogun 1 elma
Aksam yemegi corba salata 4 dilim kavun 2 minik dilim beyti
2bck lt su
Aksam 15 dkka hzli tempo yuruyus

Buranin gaziyla ne ekmek yedim ne pilavmenum
3 bardak su
1 kase corba
1 kase cacik
3 koftr
kozlenmis 2 patlican
gun icinde 25 dk yuruyus.ayrica genel olarak cok hareketli bir evdeyim.ailemle kaliyorum.torun tonbak hepberaber.o yuzden azicik spor ve bogazdan kesmeyle ilk bikac hafta iyi gider ins.cunku bu kilolarin son 10 kilosu cok yakin zamanda aldiklarim.son 3 ayda.kpss ve yuksek yapiyordum.cocuku uyutunca derse oturuyordum.tabi gece 3de bi aclik krizibi yeme.sonra namaxi kil yat.ohhh mis gibi kilolar geldi

Afiyet olsun canim saatleride yaz bidakine bide 5dilim kavun fazla sekerim aksamda yemisin 4dilim oh maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…