- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.801
Canim bu yedigin iftarmi anlamdm sahurda yazmamsnBuranin gaziyla ne ekmek yedim ne pilavmenum
3 bardak su
1 kase corba
1 kase cacik
3 koftr
kozlenmis 2 patlican
gun icinde 25 dk yuruyus.ayrica genel olarak cok hareketli bir evdeyim.ailemle kaliyorum.torun tonbak hepberaber.o yuzden azicik spor ve bogazdan kesmeyle ilk bikac hafta iyi gider ins.cunku bu kilolarin son 10 kilosu cok yakin zamanda aldiklarim.son 3 ayda.kpss ve yuksek yapiyordum.cocuku uyutunca derse oturuyordum.tabi gece 3de bi aclik krizibi yeme.sonra namaxi kil yat.ohhh mis gibi kilolar geldi
Bu sefer olcak beraber basaricaz merak etme canikomAynen ya.bu gruplar cok cazip ama ne zaman baslasam elimde kapdiinsallah bu sefer beraber fistik oluruz
memnun oldum benim de oglan o kadar
ooo cok iyiyimis 18darisi bana insallah
Evet bunlar iftarsahuu yazmiyim onda gruba dhil degildim ya.cozutuk seyler vardi cunkuCanim bu yedigin iftarmi anlamdm sahurda yazmamsn
ayyy hadi insallah...yani yilbasina 7li rakamlar 75 falan cok iyi olur yaaa...insaallaaaahhh Allahim insalah canimBu sefer olcak beraber basaricaz merak etme canikom
Iftar yapınca ins iyi olmussundur canımSağol Can'ım iftarı bekliyorum valla yatıyorum full
Kubiş süpersin o kebap lara kahke miydi kız neydi onlara rağmen müthiş gitmiş bence.
İnşallah kaptanım hedef kilo yapıcak miyiz yine?Kızlar 3. Olmuşuz öncelikle tebrik ederim ha gayret kızlar bu hafta 1,lik gelsinnnn :)
Afiyet olsun canım menu çok güzelSahur
Bir dilim ekmek
5 tane zeytin
Yarım domates
Kk peynir
Bi lokma sucuk
Iftar
Bi kepçe domates çorbası
Yarım kase yoğurt
Bir dilim ekmek
Bi lokma peynir
8 tane kiraz
Su suan 1.5 sahura kadar 3 e yaklaşır
Spor dans
Afiyet olsun mervecikmmm iyi yapmışsın canım hep dalga geçiyorlarGunun menusu
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kase tarhana corbasi+6yesil zeytin+peynir+2salatalik+2catal karisik kizartma (menude hep agir seler vardi bende kahvaltlk cikardm kendime kocise yaptim kilo alsin diyebenimle dalga gecmek neymis gorsun )
Su henuz 3bardak yatana kadar dewam
Bukadar etkilimi yogurt bende yiyeyim ozaman bugun regl bitti yarin oruc olacam sahurda yiyeyim ozaman.Nazar degmesn bizm grup hep ilk 3teherkezleri tebrik ediyorum canlarm haftaya bomba gibi gelelm kizlar
Ayy cok mutlu oldum canim benm ne demekbende hep yogurt yiyerk 1.5 kilo verdm
Afiyet olsun canım menu çok güzelSelam kizlar menumu yazayim,
Sabah:12.00 bir tabak kasarli menemen,1 dilim tb ekmegi ve bir kase yogurt.
Ara ogun:16.30 iki kuru incir.
Aksam:19.50 bir kucuk tabak guvec ve ayran.
2.5 litre su spor yok.
Merhaba canım ben kübra 28 yaşındayım 8 aylık bir kızım var 5 ayda buradaki arkadaşlarım zuhal ablam ve kaptanımız sayesinde 80lerden 60lara düştüm inşallah hepberaber hedeflerimize ulaşırız aramıza hoşgeldinHosbulduk.hayirli ugurlu olsun.Allah mesud etsin...haftada 2 defa kilo bildiriyoruz yanidegil mi?p.tesi ve orucluyken persembe orucsuzken cuma sabah.paylasim gun icinde cok yogun olmaz ama gece kusuyum ben bu ara.geceleri ins elimden geldigince paylasim yaparim.pwki ogunlerimiz nasil olmali?yani ben mesela bugun iftarda ne yemeliyim?corba ve borekvar.bir de benim ton balik konservem var diyet.miktar olarak vs neler yapiyorsunuz
İnşallah canım benim.. Sende kendine dikkat et canım Allaha emanetsinKızlar 3. Olmuşuz öncelikle tebrik ederim ha gayret kızlar bu hafta 1,lik gelsinnnn :)
Hee cozutuk oldugu icinmi yazmadnEvet bunlar iftarsahuu yazmiyim onda gruba dhil degildim ya.cozutuk seyler vardi cunku
ayyy hadi insallah...yani yilbasina 7li rakamlar 75 falan cok iyi olur yaaa...insaallaaaahhh Allahim insalah canim
Sağol canımAfiyet olsun canım menu çok güzel
Afiyet olsun canim hafif olmus menum guzelSahur
Bir dilim ekmek
5 tane zeytin
Yarım domates
Kk peynir
Bi lokma sucuk
Iftar
Bi kepçe domates çorbası
Yarım kase yoğurt
Bir dilim ekmek
Bi lokma peynir
8 tane kiraz
Su suan 1.5 sahura kadar 3 e yaklaşır
Spor dans
Gun gelir devran doner ortimAfiyet olsun mervecikmmm iyi yapmışsın canım hep dalga geçiyorlar
Afiyet olsun cano guzel olmusSelam kizlar menumu yazayim,
Sabah:12.00 bir tabak kasarli menemen,1 dilim tb ekmegi ve bir kase yogurt.
Ara ogun:16.30 iki kuru incir.
Aksam:19.50 bir kucuk tabak guvec ve ayran.
2.5 litre su spor yok.
Menun hafif oldugu icin bulgur goze batmamsKızlar merhabalarr
Sahur 6 kayısı yaklaşık 15 kiraz
İftar 1 tabak suyu çok az taze fasulye 2 bardak ayran 4 kaşık bulgur pilavı
Su 2 yi geçer
Spor yok
Bende etkili oldu canim yatmadan once normaldede yogurt yersen yag yakimini hizlandiriyor beybisiBukadar etkilimi yogurt bende yiyeyim ozaman bugun regl bitti yarin oruc olacam sahurda yiyeyim ozaman.
Kiz hilal sende profiline boyunu posunu kilonu yazsana gı kim oldugunu bilelimSağol canım
Sağol canımAfiyet olsun canim hafif olmus menum guzel
Gun gelir devran doner ortimsira onada gelecek
Afiyet olsun cano guzel olmus
Menun hafif oldugu icin bulgur goze batmamsafiyet olsun seker
Yazayım canım birazdan :)Kiz hilal sende profiline boyunu posunu kilonu yazsana gı kim oldugunu bilelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?