Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaaa tek sorunm kendmi tutamyrm bn helee tatlya dayanamiyommm napmam gerekioo mesela bgn tatli yedm yine dayanamadm uff
Oooo noooo sende kendimi gördüm beybi.. Canım ben bu krizi şöyle atlattm. 44 bedenken kendime 42 beden kıyafet aldım 42 ye düşünce 40 aldım ve hep göreceğim bi yere astım. İkigüne bir deniyordum içine girdikçe heveslenip tatlıya hayır diyor ve sağlıklı beslenmek için gaza geliyprdum. Hatta ben 42 giyerken 38beden kıyafetler almıştım herkes giyemeyeceğin kıyafeti miye aldın dedi vveee şimdi o kıyafetleri giyiyorum:)) sende dene derim acayip işe yarıyor

Makarna hep beni korkutuyır onun dışında güzel kuzum şu yoğurt olayını bende deniycem ya hep unutuyırum. Süpersin bebek

Cuma cıssı kızartmaaa güzel menü kuşum.

Kavun komposto tatlııı bombastik bir menü olmuş canım dikkat!!!!

Süpersin canım böyle devammm

Sahur
Bir dilim ekmek
5 tane zeytin
Yarım domates
Kk peynir
Bi lokma sucuk

Iftar
Bi kepçe domates çorbası
Yarım kase yoğurt
Bir dilim ekmek
Bi lokma peynir
8 tane kiraz

Su suan 1.5 sahura kadar 3 e yaklaşır
Spor dans
Güzel canım afiyet olsun

Selam kizlar menumu yazayim,

Sabah:12.00 bir tabak kasarli menemen,1 dilim tb ekmegi ve bir kase yogurt.

Ara ogun:16.30 iki kuru incir.

Aksam:19.50 bir kucuk tabak guvec ve ayran.

2.5 litre su spor yok.
Kaşar çok değildir heralde menüm gayet güzel canım afiyet olsun

Bizde ne karışımlar var beybi inşallah işe yarar bulabilirsen deneyeyim bende :)

Ah o kıyafet işi çok işe yarıyor geçen de de buraya yazmıştım bende öyle yaptım kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum onu

Yarıyor canım geçen sene yaptim.

Hanımlar Merhaba sonradan katılma durumu var mı 100 kilo oldum eşimin ilgisi azaldı bebisim olmuyor eşim hediye alma konusunda bile kilo ver Sana alayım cümleleri ailesi zaten dünyanın en Çirkin sanıyorlar halbuki güzel bir bayanım elim ayağım düzgün sağlam çok şükür ama kolon varsa ikinci sınıf vatandassin

Buldum tarifi.
Ödem sokturucu, kabızlık giderici, tatlı isteği kesiciymis bide metabolizmayı hızlandırıyor. Haftada 2 gün yapılacak. Daha fazlası hem zararlı hemde vücut alıştığı için kilo verme duruyor.
Malzemeler
Bir kase yoğurt
Bir çay kaşığı toz tarçın
Bir çay kaşığı zencefil
Bir çay kaşığı zerdecal

Uyumadan 3 4 saat önce yeniliyor ve üstüne 4 5 bardak su içiliyor. Ama suyu yavaş yavaş icmelisiniz.
Hamileler ve emzirenler yapamaz.

Canım çok üzüldüm
Hoşgeldin kaptanimizla bi görüş yazar birazdan zaten

Bunu bizim aysenur yapiyodu sanki yanlisim yoksa tatlim @ayeyldz

Ahh bu esler tamam kilo almis olabiliriz ama daha tatli dille soleseler olmaz illa igneleyici kirici olmak zorundalar cunku bayan oldugumuzu unutuyolar malesef tatlm..sonrdan katilma tabiki var ama yinede kaptanımz karar veriyo canm

Selam kızlar aranıza katılmak ıstıyorum halı hazırda bır dıyet grubumuz var ama orayla beraber benı canlandıracak bır grup lazım ..neler yapmalıyım kurallarınız neler...

1Mayısta tekrar başladım sağlıklı beslenmeye 79.2ıle şuan 74.9um hedefim 67 boyum 1.68 ..28 yasındaym calısıyorum 2çocuk annesıyım 18aylık bebegım emzırıyorm yarışmada başarılar

Ilk sayfayı okudum kuraları kabule edıyorum zamanla uyum dağların herkese oyu geceler sabahtan ıtıbaren mwnuepaylaşımına baslıyorum

Hoşgeldin canım kaptanimiz yardimci olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…