- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.821
Oooo noooo sende kendimi gördüm beybi.. Canım ben bu krizi şöyle atlattm. 44 bedenken kendime 42 beden kıyafet aldım 42 ye düşünce 40 aldım ve hep göreceğim bi yere astım. İkigüne bir deniyordum içine girdikçe heveslenip tatlıya hayır diyor ve sağlıklı beslenmek için gaza geliyprdum. Hatta ben 42 giyerken 38beden kıyafetler almıştım herkes giyemeyeceğin kıyafeti miye aldın dedi vveee şimdi o kıyafetleri giyiyorum:)) sende dene derim acayip işe yarıyorYaaa tek sorunm kendmi tutamyrm bn helee tatlya dayanamiyommm napmam gerekioo mesela bgn tatli yedm yine dayanamadm uff
Makarna hep beni korkutuyır onun dışında güzel kuzum şu yoğurt olayını bende deniycem ya hep unutuyırum. Süpersin bebekMenüm
Sahur
1 kase yoğurt
İftar
1 hurma
1 kase yoğurtlu makarna
4 üçgen dilim karpuz
Su1.5
Spor yok maalesef
bugün baya koşuşturmacalı bir gün oldu karneleri verdik eğitim yılını bitirdik kuşlarım 1. sınıf oldu.
KumraL_KrakeR sana çok tesekkur etmek istiyorum, sahurda yoğurt yediğim için bugün iftar öncesi tartıda baya eksideydim 77 yi gördüm
Cuma cıssı kızartmaaa güzel menü kuşum.Gunun menusu
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kase tarhana corbasi+6yesil zeytin+peynir+2salatalik+2catal karisik kizartma (menude hep agir seler vardi bende kahvaltlk cikardm kendime kocise yaptim kilo alsin diyebenimle dalga gecmek neymis gorsun )
Su henuz 3bardak yatana kadar dewam
Kavun komposto tatlııı bombastik bir menü olmuş canım dikkat!!!!Günün menüsü
Sahur :
1 kase corba
2 bardak ayran
5 dilim kavun
Oglen regli oldgm icin 1 kepce musakka 1 bardak kompsto yememem gerekirken 1 tatlii ( bidaha yememek dilegiyle )
Ara ogun 1 elma
Aksam yemegi corba salata 4 dilim kavun 2 minik dilim beyti
2bck lt su
Aksam 15 dkka hzli tempo yuruyus
Süpersin canım böyle devammmBuranin gaziyla ne ekmek yedim ne pilavmenum
3 bardak su
1 kase corba
1 kase cacik
3 koftr
kozlenmis 2 patlican
gun icinde 25 dk yuruyus.ayrica genel olarak cok hareketli bir evdeyim.ailemle kaliyorum.torun tonbak hepberaber.o yuzden azicik spor ve bogazdan kesmeyle ilk bikac hafta iyi gider ins.cunku bu kilolarin son 10 kilosu cok yakin zamanda aldiklarim.son 3 ayda.kpss ve yuksek yapiyordum.cocuku uyutunca derse oturuyordum.tabi gece 3de bi aclik krizibi yeme.sonra namaxi kil yat.ohhh mis gibi kilolar geldi
Güzel canım afiyet olsunSahur
Bir dilim ekmek
5 tane zeytin
Yarım domates
Kk peynir
Bi lokma sucuk
Iftar
Bi kepçe domates çorbası
Yarım kase yoğurt
Bir dilim ekmek
Bi lokma peynir
8 tane kiraz
Su suan 1.5 sahura kadar 3 e yaklaşır
Spor dans
Kaşar çok değildir heralde menüm gayet güzel canım afiyet olsunSelam kizlar menumu yazayim,
Sabah:12.00 bir tabak kasarli menemen,1 dilim tb ekmegi ve bir kase yogurt.
Ara ogun:16.30 iki kuru incir.
Aksam:19.50 bir kucuk tabak guvec ve ayran.
2.5 litre su spor yok.
Bizde ne karışımlar var beybi inşallah işe yarar bulabilirsen deneyeyim bende :)Sağol canım
Yazayım canım birazdan :)
Bide kızlar ben geçen sene diyet yaparken bi yoğurt karışımı yiyordum. Ama haftada 2 gündü sanırım. Yediğin gecenin sabahı tartildiginda yarım kilo vermiş oluyordun. Bi bulayim tarifini isterseniz uygularsiniz
İnşallah kaptanım hedef kilo yapıcak miyiz yine?
Iftar yapınca ins iyi olmussundur canım
Oooo noooo sende kendimi gördüm beybi.. Canım ben bu krizi şöyle atlattm. 44 bedenken kendime 42 beden kıyafet aldım 42 ye düşünce 40 aldım ve hep göreceğim bi yere astım. İkigüne bir deniyordum içine girdikçe heveslenip tatlıya hayır diyor ve sağlıklı beslenmek için gaza geliyprdum. Hatta ben 42 giyerken 38beden kıyafetler almıştım herkes giyemeyeceğin kıyafeti miye aldın dedi vveee şimdi o kıyafetleri giyiyorum:)) sende dene derim acayip işe yarıyor
Makarna hep beni korkutuyır onun dışında güzel kuzum şu yoğurt olayını bende deniycem ya hep unutuyırum. Süpersin bebek
Cuma cıssı kızartmaaa güzel menü kuşum.
Kavun komposto tatlııı bombastik bir menü olmuş canım dikkat!!!!
Süpersin canım böyle devammm
Güzel canım afiyet olsun
Kaşar çok değildir heralde menüm gayet güzel canım afiyet olsun
Bizde ne karışımlar var beybi inşallah işe yarar bulabilirsen deneyeyim bende :)
Sevindim canımAynen Can'ım kendine geldim vallahi dışarı bile çıktım
Yarıyor canım geçen sene yaptim.Oooo noooo sende kendimi gördüm beybi.. Canım ben bu krizi şöyle atlattm. 44 bedenken kendime 42 beden kıyafet aldım 42 ye düşünce 40 aldım ve hep göreceğim bi yere astım. İkigüne bir deniyordum içine girdikçe heveslenip tatlıya hayır diyor ve sağlıklı beslenmek için gaza geliyprdum. Hatta ben 42 giyerken 38beden kıyafetler almıştım herkes giyemeyeceğin kıyafeti miye aldın dedi vveee şimdi o kıyafetleri giyiyorum:)) sende dene derim acayip işe yarıyor
Makarna hep beni korkutuyır onun dışında güzel kuzum şu yoğurt olayını bende deniycem ya hep unutuyırum. Süpersin bebek
Cuma cıssı kızartmaaa güzel menü kuşum.
Kavun komposto tatlııı bombastik bir menü olmuş canım dikkat!!!!
Süpersin canım böyle devammm
Güzel canım afiyet olsun
Kaşar çok değildir heralde menüm gayet güzel canım afiyet olsun
Bizde ne karışımlar var beybi inşallah işe yarar bulabilirsen deneyeyim bende :)
Canım çok üzüldümHanımlar Merhaba sonradan katılma durumu var mı 100 kilo oldum eşimin ilgisi azaldı bebisim olmuyor eşim hediye alma konusunda bile kilo ver Sana alayım cümleleri ailesi zaten dünyanın en Çirkin sanıyorlar halbuki güzel bir bayanım elim ayağım düzgün sağlam çok şükür ama kolon varsa ikinci sınıf vatandassin
Bunu bizim aysenur yapiyodu sanki yanlisim yoksa tatlim @ayeyldzBuldum tarifi.
Ödem sokturucu, kabızlık giderici, tatlı isteği kesiciymis bide metabolizmayı hızlandırıyor. Haftada 2 gün yapılacak. Daha fazlası hem zararlı hemde vücut alıştığı için kilo verme duruyor.
Malzemeler
Bir kase yoğurt
Bir çay kaşığı toz tarçın
Bir çay kaşığı zencefil
Bir çay kaşığı zerdecal
Uyumadan 3 4 saat önce yeniliyor ve üstüne 4 5 bardak su içiliyor. Ama suyu yavaş yavaş icmelisiniz.
Hamileler ve emzirenler yapamaz.
Ahh bu eslerHanımlar Merhaba sonradan katılma durumu var mı 100 kilo oldum eşimin ilgisi azaldı bebisim olmuyor eşim hediye alma konusunda bile kilo ver Sana alayım cümleleri ailesi zaten dünyanın en Çirkin sanıyorlar halbuki güzel bir bayanım elim ayağım düzgün sağlam çok şükür ama kolon varsa ikinci sınıf vatandassin
Bende tekrar yapmaya baslicam canımBunu bizim aysenur yapiyodu sanki yanlisim yoksa tatlim @ayeyldz
Aynen canım ortisimmmAfiyet olsun canim hafif olmus menum guzel
Gun gelir devran doner ortimsira onada gelecek
Afiyet olsun cano guzel olmus
Menun hafif oldugu icin bulgur goze batmamsafiyet olsun seker
Hmm tamam cnm ben haftalik kastetmistimTatlım bayram hedeflerini almıştık ya zaten onlar duruyor bende liste
Hoşgeldin canım kaptanimiz yardimci olur.Selam kızlar aranıza katılmak ıstıyorum halı hazırda bır dıyet grubumuz var ama orayla beraber benı canlandıracak bır grup lazım ..neler yapmalıyım kurallarınız neler...
1Mayısta tekrar başladım sağlıklı beslenmeye 79.2ıle şuan 74.9um hedefim 67 boyum 1.68 ..28 yasındaym calısıyorum 2çocuk annesıyım 18aylık bebegım emzırıyorm yarışmada başarılar
Bide tartı da hemen farkı gösteriyorEvet canım geçen sene yapmıştım. Gene baslicam
Kabızlık sorunu olan Elif ti dimi. Bi denese belki faydası olureliya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?