- Konu Sahibi Handandandan
-
- #151.841
Hosbulduk teşekkürler:)Hoşgeldin canım kaptanimiz yardimci olur.
Hoşgeldin canım ben Aysenur 21 yaşındayım kilo ve boyumuz hemen hemen aynı bnde 170 boyundayim 76.1 kiloyum inş hep birlikte incelirizSelam kızlar aranıza katılmak ıstıyorum halı hazırda bır dıyet grubumuz var ama orayla beraber benı canlandıracak bır grup lazım ..neler yapmalıyım kurallarınız neler...
1Mayısta tekrar başladım sağlıklı beslenmeye 79.2ıle şuan 74.9um hedefim 67 boyum 1.68 ..28 yasındaym calısıyorum 2çocuk annesıyım 18aylık bebegım emzırıyorm yarışmada başarılar
Aynen canım geçen sene hem diyet hemde bu kurle 10 kilodan fazla verdim. Ama geri abur cubura dönünce geri aldımBide tartı da hemen farkı gösteriyor
Yaaa çok üzüldüm canım kaç ayda verdin 10 kg i?Aynen canım geçen sene hem diyet hemde bu kurle 10 kilodan fazla verdim. Ama geri abur cubura dönünce geri aldım
Bir buçuk ay filan canim. 60 lara dusmustum. Fazlasıyla geri aldımYaaa çok üzüldüm canım kaç ayda verdin 10 kg i?
Cok kisa zamanda verdigin icin almis olabilirsn canm ayda 4 kilo idealmisBir buçuk ay filan canim. 60 lara dusmustum. Fazlasıyla geri aldım
Ben yapmiyorum canim kilo vermem durdugu zaman yapmayi dusunuyorum metabolizmayi sasrtmak icinBende tekrar yapmaya baslicam canım
Evet biraz kısa sureydi ama sporda yapıyordum. O zaman sorunlar başlayınca kendimi resmen yemeğe verdimCok kisa zamanda verdigin icin almis olabilirsn canm ayda 4 kilo idealmis
Selam kızlar aranıza katılmak ıstıyorum halı hazırda bır dıyet grubumuz var ama orayla beraber benı canlandıracak bır grup lazım ..neler yapmalıyım kurallarınız neler...
Hosgeldin canim bebislerini Allh bagislasin..takima giris cikislar kaptanimizdan sorulur o seni yonlendircektr
1Mayısta tekrar başladım sağlıklı beslenmeye 79.2ıle şuan 74.9um hedefim 67 boyum 1.68 ..28 yasındaym calısıyorum 2çocuk annesıyım 18aylık bebegım emzırıyorm yarışmada başarılar
Haftada iki gün yapılmasının sebebi o zaten canim. Yoksa vücut alışır ve kilo veremezsinBen yapmiyorum canim kilo vermem durdugu zaman yapmayi dusunuyorum metabolizmayi sasrtmak icin
Ustune suyunu içmeyi unutma canımBiraz önce sahur niyetine 1 kase yoğurt kürü yedim kızlar yarın bana neler kazandıracak bakalım:)) annemi de diyete girdirdim burdayken onu da zayıflatayım dedim!!
Evet abla en kalabalık grup olucaz böyle giderse :)Huuu huuu cankuşlar
Bu haftada 3.lük gelmiş
Ohh maşallah güzellerime
Ama bilmiyorumki haftaya daha iyi olacak
Bugün takımın kabul günü heralde
Hee tmm yazarmm tabiiiAfiyet olsun canim saatleride yaz bidakine bide 5dilim kavun fazla sekerim aksamda yemisin 4dilim oh maşallah
Yaa ewtt denemk lazm kucuk beden kiyaft durumunu :)Oooo noooo sende kendimi gördüm beybi.. Canım ben bu krizi şöyle atlattm. 44 bedenken kendime 42 beden kıyafet aldım 42 ye düşünce 40 aldım ve hep göreceğim bi yere astım. İkigüne bir deniyordum içine girdikçe heveslenip tatlıya hayır diyor ve sağlıklı beslenmek için gaza geliyprdum. Hatta ben 42 giyerken 38beden kıyafetler almıştım herkes giyemeyeceğin kıyafeti miye aldın dedi vveee şimdi o kıyafetleri giyiyorum:)) sende dene derim acayip işe yarıyor
Makarna hep beni korkutuyır onun dışında güzel kuzum şu yoğurt olayını bende deniycem ya hep unutuyırum. Süpersin bebek
Cuma cıssı kızartmaaa güzel menü kuşum.
Kavun komposto tatlııı bombastik bir menü olmuş canım dikkat!!!!
Süpersin canım böyle devammm
Güzel canım afiyet olsun
Kaşar çok değildir heralde menüm gayet güzel canım afiyet olsun
Bizde ne karışımlar var beybi inşallah işe yarar bulabilirsen deneyeyim bende :)
Hsgeldin canmmIlk sayfayı okudum kuraları kabule edıyorum zamanla uyum dağların herkese oyu geceler sabahtan ıtıbaren mwnuepaylaşımına baslıyorum
Her gelen kalıcı olmuyorki CnmEvet abla en kalabalık grup olucaz böyle giderse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?